طرح توجیهی احداث هتل ساحلی، گزارشی از ارزیابی های فنی، بررسی های اقتصادی و برآوردهای مالی پروژه را در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد. متخصصین سایت طرح فنی برای نگارش طرح توجیهی از مطالعات تیم تحقیقاتی استفاده کرده و داده های روز را در محاسبات لحاظ می کنند.
سواحل پهناور خلیج فارس و دریای خزر از مهم ترین جاذبه های توریستی در کشورمان به شمار می آیند. هتل های ساحلی در کنار دریا احداث شده و دسترسی به ساحل اختصاصی را برای مسافران فراهم می آورند. هتل های ساحلی ارائه دهنده خدمات رفاهی گوناگون و مجهز به امکانات متنوع هستند و از لحاظ تعداد ستاره، درجه بندی شوند.
این هتل ها معمولا دارای پنجره های بزرگ رو به دریا هستند و امکان تفریحات اختصاصی ساحلی چون پلاژ شنا، حمام آفتاب، والیبال ساحلی، قایقرانی، کافی شاپ، ماهیگیری، دوچرخه سواری ساحلی و … را برای مسافران ایجاد می کنند. هتل های ساحلی می توانند، به صورت یک ساختمان متمرکز و یا به شکل هتل آپارتمان های مجزا ساخته شوند.
تنظیم طرح توجیهی احداث هتل ساحلی جهت اخذ مجوز
برای دریافت مجوز ساخت تمامی هتل ها و مهمانپذیرها از جمله هتل ساحلی، باید به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری مراجعه نمایید. طرح توجیهی احداث هتل ساحلی از مستنداتی است که در پروسه اخذ مجوز، ارائه آن به متولیان صدور مجوز ضروری می باشد. بیزینس پلن احداث هتل ساحلی، باید مطابق با استانداردهای سازمان گردشگری و سرفصل های درخواستی این سازمان تهیه گردد.
به طور کلی ساخت هتل ساحلی و بهره برداری از آن، نیازمند سرمایه بالایی است، از این رو، اخذ وام در این طرح جزو واجبات می باشد. توجه داشته باشید که اختصاص وام بانکی کم بهره، تنها با ارائه طرح توجیهی احداث هتل ساحلی به بانک صورت خواهد پذیرفت.
⭐️ طرح توجیهی هتل ساحلی چه دستاوردهایی دارد؟
در بالا گفتیم که تنظیم طرح توجیهی جهت اخذ مجوز و وام ضروری است؛ اما دستاوردهای طرح توجیهی تنها محدود به این موارد نمی شود. طرح توجیهی احداث هتل ساحلی به مثابه چراغی است که تمام مسیر سرمایه گذاری را روشن کرده و پستی و بلندی های آن را به سرمایه گذاران نشان می دهد. طرح توجیهی، حاوی اطلاعات بخش فنی و عملیاتی طرح بوده و پیاده سازی اصولی پروژه را شرح می دهد.
برآوردهای دقیق مالی پروژه چون سرمایه اولیه، هزینه ها و میزان سوددهی طرح نیز از مهم ترین وظایف طرح توجیهی می باشد. به طور کلی می توان گفت، طرح توجیهی هتل ساحلی، توجیه پذیری و منطقی بودن طرح را بررسی کرده و به سرمایه گذاران بازتاب می دهد.
⭐️ چشم انداز سرمایه گذاری در احداث هتل ساحلی
سواحل دریای خزر و خلیج فارس، همه ساله گردشگران و مسافران زیادی را جذب خود می کنند. در این میان، هتل ساحلی، انتخاب اول مسافرانی است که قصد مسافرت به شهرهای ساحلی را دارند. هتل های ساحلی به دلیل ویو دریا و ساحل اختصاصی بسیار محبوب هستند. از این رو اگر قصد ساخت هتل را دارید، بهتر است، سواحل را برای این کار برگزینید تا از سوددهی مطلوب طرح اطمینان حاصل نمایید.
بررسی های کارشناسان در طرح توجیهی احداث هتل ساحلی، نشان دهنده بازدهی بسیار عالی این هتل ها می باشد. البته اگر استانداردهای هتلداری و همچنین ضوابط طراحی به دقت از طرف سرمایه گذار رعایت گردد.
⭐️ سرمایه لازم برای احداث هتل ساحلی
احداث هتل ساحلی نیازمند بودجه ای تحت عنوان سرمایه ثابت و سرمایه درگردش است. سرمایه ثابت برای خرید مصالح ساختمانی، اجرت ساخت ساختمان های هتل، فضاسازی، محوطه سازی، تجهیز هتل، ایجاد زیرساخت های ساحلی برای تفریحات دریایی، راه اندازی تاسیسات و … در نظر گرفته می شود. سرمایه ثابت بسته به تعداد اتاق ها، ظرفیت پذیرش مسافر، امکانات و خدمات هتل متغیر خواهد بود.
سرمایه در گردش نیز بودجه ای است که به خرید روزانه و دوره ای مواد غذایی رستوران، تهیه محصولات و اقلام بهداشتی، خرید پک های یکبار مصرف (دمپایی، مسواک، حوله و …) اختصاص پیدا می کند. کارشناسان برای محاسبه میزان سرمایه اولیه در طرح توجیهی احداث هتل ساحلی، اطلاعات و داده های جدید را جمع آوری کرده و قیمت های روز را دخیل می کنند.
⭐️ برآورد هزینه های پروژه
احداث هتل ساحلی از هتل های دیگر، هزینه بالاتری را در پی خواهد داشت زیرا زمین های کنار دریا اصولا گران تر از سایر زمین ها می باشند. ضمن این که شما باید هزینه ای را برای بستر سازی ساحل نیز در نظر بگیرید. سایر هزینه های اجرایی این طرح عبارتند از: هزینه های نیروی انسانی، هزینه های مصرف انرژی، هزینه های تعمیر و نگهداری تجهیزات، و هزینه های تعمیر و نگهداری ساختمان هتل.
تمامی هزینه ها از هزینه های جزئی و کوچک گرفته تا بزرگ در طرح توجیهی احداث هتل ساحلی معین می شوند. ضمن این که کارشناسان با توجه به تجربه و تخصص خود، بخشی نیز به عنوان هزینه های پیش بینی نشده در طرح لحاظ می کنند تا محاسبات به واقعیت نزدیک تر باشند.
⭐️ بررسی میزان سود توسط طرح توجیهی
میزان بازدهی و سود هتل ساحلی با توجه به امکانات هتل، تعداد ستاره های هتل و تعداد اتاق ها و سوئیت های هتل متغیر خواهد بود. اما به طور کلی باید بگوییم، خیالتان از بابت سوددهی طرح راحت باشد. هزینه اقامت در هتل های ساحلی بالاتر از هتل های دیگر است، به همین علت درآمد و سود این هتل ها بیشتر می باشد.
به دلیل وابستگی میزان سود هتل های ساحلی به عوامل گوناگون، باید گفت، محاسبه دقیق سود، کار آسانی نخواهد بود. پیش بینی میزان سود خالص طرح به صورت تخصصی و نرم افزاری تنها در صلاحیت کارشناسان طرح توجیهی احداث هتل ساحلی می باشد. سایر شاخص های مالی پروژه مانند نرخ بازده داخلی و مدت زمان برگشت سرمایه نیز در طرح توجیهی معین می گردند.
⭐️ مراحل طراحی هتل ساحلی
طراحی اصولی هتل های ساحلی از مهم ترین عوامل در جذب مسافر و گردشگر است. طراحی هر کدام از بخش های هتل باید به صورت تخصصی و با در نظر گرفتن عناصر زیبایی شناختی انجام گردد.
مراحل طراحی را در طرح توجیهی احداث هتل ساحلی می توان، به صورت زیر خلاصه کرد:
[tie_list type=”starlist”]
- طراحی کانسپت اولیه
- طراحی نقشه های سازه و معماری
- طراحی نقشه های تاسیسات مکانیکی و برقی
- طراحی نما
- فضاسازی هتل
- محوطه سازی
- دکوراسیون داخلی اتاق ها و فضای هتل
- طراحی امکانات تفریح ساحلی و امکانات رفاهی
[/tie_list]
⭐️ ستاره های هتل های ساحلی بر چه اساسی است؟
هتل های ساحلی از جمله هتل های لوکس و گران قیمت محسوب می شوند زیرا بهترین شرایط اسکان را برای مسافران به ارمغان می آورند. وجود بالکن ها و یا چشم اندازهای رو به دریا از خصوصیات اتاق های هتل ساحلی هستند. تعداد ستاره های هتل ساحلی به صورت مستقیم به امکانات هتل و کیفیت خدمات وابسته است.
اندازه اتاق ها، طراحی حداکثری اتاق ها رو به دریا، موقعیت مکانی هتل، کیفیت غذا و تنوع منوی رستوران و کافی شاپ، نورپردازی شیک و دکوراسیون منحصر به فرد در رتبه بندی هتل های ساحلی نقش دارند.
ضمن این که وجود امکانات رفاهی مانند پلاژهای اختصاصی، زمین بازی کودکان، زمین ورزش های ساحلی، تفریحات متنوع دریایی، وجود استخر، سونا و جکوزی و غیره نیز در ستاره هایی که به هتل های ساحلی اعطا می شود، تاثیرگذار می باشند.
⭐️ معرفی تجهیزات مورد نیاز پروژه
فهرست بندی تجهیزات مورد نیاز و انتخاب آنها از چالش های پیش روی سرمایه گذارانی است که قصد احداث هتل ساحلی را دارند. طرح توجیهی احداث هتل ساحلی بسته به مختصات طرح، تجهیزات مورد نیاز را نیز معرفی می کند.
تجهیزات مخصوص هتل های ساحلی را می توان به صورت زیر لیست کرد:
[tie_list type=”plus”]
- تجهیزات لابی
- تجهیزات اتاق ها
- تجهیزات پخت و سرو غذا
- تجهیزات سالن رستوران
- تجهیزات محوطه هتل و ساحل
- سیستم اعلام و اطفاء حریق
- سیستم تلفن و اینترنت
- دوربین های مداربسته
- تجهیزات بهداشتی و نظافت
[/tie_list]
⭐️ بررسی توجیه پذیری اقتصادی احداث هتل ساحلی
طبق مطالعات کارشناسان در طرح توجیهی احداث هتل ساحلی، این پروژه از توجیه پذیرترین طرح های اقتصادی می باشد. هتل های ساحلی، بیشترین بازدهی و سود را در بین هتل ها و مهمانپذیرها دارند زیرا بسیاری از مردم به صورت ویژه برای استفاده از دریا و تفریحات دریایی سفر می کنند.
احداث هتل ساحلی در سواحل دریای خزر و همچنین در مناطق جنوبی از جمله جزیره کیش همواره سودآور خواهد بود. البته در صورتی که استانداردهای طراحی هتل و خلاقیت در معماری و جانمایی فضاها رعایت گردد.
⭐️ سفارش طرح توجیهی احداث هتل ساحلی
طرح توجیهی اختصاصی توسط متخصصین سایت طرح فنی که از 25 سال تجربه در زمینه سرمایه گذاری برخوردارند، به صورت انحصاری نوشته می شود. کارشناسان ما، طرح توجیهی احداث هتل ساحلی را به گونه ای نگارش می کنند، تا بتوان آن را در سازمان های صادر کننده مجوز و همچنین بانک ها و موسسات مالی و اعتباری مورد استناد قرار داد.
شما سرمایه گذار عزیز با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در این سایت علاوه بر برخورداری از مزایای فوق، از 5 ماه پشتیبانی رایگان و جلسه آنلاین رایگان نیز بهره مند خواهید شد. جلسه آنلاین به درخواست سرمایه گذار و به منظور پاسخگویی به سوالات اداری و بانکی شما برگزار می شود. مراحل اخذ مجوز هتل ساحلی، مراحل دریافت وام، شرح وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … از موارد مطرح شده در جلسه آنلاین می باشند.