طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای، اطلاعات فنی، اقتصادی و مالی پروژه را در قالب گزارشی نرم افزار محور در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد. متخصصین سایت طرح فنی، طرح توجیهی فوق را جهت ارائه به بانک ها و سازمان های صادر کننده مجوز تهیه می کنند.
ریل ساچمه ای از یراق آلات بسیار پرکاربرد است که برای باز و بسته کردن کشوها مورد استفاده قرار می گیرد. این ریل ها از دو قسمت مجزا تشکیل شده اند، یک قسمت بر روی کمد و یا کابینت و قسمت دوم بر روی کشو نصب می گردد.
حرکت روان و نرم کشو، مهم ترین مزیت ریل های ساچمه ای می باشد. ضمن این که ریل های ساچمه ای تحمل وزن های بالا را داشته و عمر مفید بالایی دارند. به دلیل مزایای غیر قابل انکار ریل های ساچمه ای نسبت به ریل های قدیمی شیاری و غلطکی، این قطعات، جایگاه ویژه ای را در کابینت سازی و صنعت چوب پیدا کرده اند.
اخذ مجوز با ارائه طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای
افتتاح یک واحد صنعتی و تولیدی در گام اول، مستلزم اخذ مجوزهای قانونی از جمله جواز تاسیس و پروانه بهره برداری می باشد. صدور مجوز در این کسب و کار توسط سازمان صنایع و معادن و با ارائه طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای صورت می پذیرد.
بیزینس پلن تولید ریل ساچمه ای باید حاوی سرفصل های مهم درخواستی سازمان های صادر کننده مجوز بوده و سازمان مربوطه را به توجیه پذیری طرح متقاعد نماید.
اخذ تسهیلات به منظور پوشش برخی از هزینه های پروژه، از موضوعاتی است که بسیاری از سرمایه گذاران به دنبالش هستند. اما باید گفت، اخذ تسهیلات کم بهره از بانک نیز در گرو ارائه طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای به بانک عامل می باشد. گفتنی است، هر کدام از بانک ها، فرمت مخصوص و استاندارد خاصی را برای طرح توجیهی پذیرش می نمایند که تنها کارشناسان از آن مطلع می باشند.
مزایای طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای
از بحث ضرورت ارائه طرح توجیهی برای اخذ وام و مجوز که بگذریم، طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای از مزایای بیشماری نیز برخوردار است. طرح توجیهی، سرمایه گذاران را با منطقی بودن و یا منطقی نبودن طرح آشنا می کند. ضمن این که شاخص های مالی به دقیق ترین شکل ممکن و با کمترین خطا در طرح توجیهی فوق، برآورد می شوند.
بررسی وضعیت بازار ریل ساچمه ای و آمار واردات و صادرات نیز از مزایای طرح توجیهی می باشد. در حقیقت می توان گفت، بیزینس پلن تولید ریل ساچمه ای، سرمایه گذار را آماده ورود به مسیر سرمایه گذاری کرده و راه را برای رسیدن به موفقیت هموار می کند.
چشم انداز سرمایه گذاری در تولید ریل ساچمه ای
کارشناسان پس از تحقیقات میدانی گسترده در طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای، سرمایه گذاری در این بخش را از فرصت های بهینه برشمرده اند. ریل های ساچمه ای به صورت دو تکه و سه تکه و در اندازه های مختلف تولید می گردند.
ریل های ساچمه ای دو تکه برای کشوهای کوچک مانند کشوهای میز تلویزیون، میز تلفن و … کاربرد دارند. ریل های سه تکه نیز برای کشوهای بزرگ تر کابینت، کمد و کنسول مناسب می باشند.
در گذشته بسیاری از ریل های ساچمه ای موجود در بازار وارداتی بودند؛ اما در حال حاضر، فناوری تولید این ریل های کشویی وارد کشورمان شده، ضمن این که مواد اولیه مورد نیاز نیز تماما از داخل کشور قابل خریداری می باشند. انتظار می رود، روند افزایش تقاضا برای ریل های ساچمه ای با توجه به توسعه صنعت کابینت سازی و صنعت چوب، همچنان ادامه دار باشد.
سرمایه اولیه برای تولید ریل ساچمه ای
محاسبه میزان سرمایه گذاری اولیه برای راه اندازی واحد تولید ریل ساچمه ای از چالش هایی است که پیش روی سرمایه گذاران قرار دارد. چرا که سرمایه اولیه برای خریداری تجهیزات خط تولید و مواد اولیه صرف می شود و قیمت تجهیزات و مواد اولیه به طور مرتب تغییر پیدا می کند. طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای، میزان سرمایه اولیه را با داده های روز و با توجه به ظرفیت و مقیاس طرح محاسبه می کند.
تجهیزات خط تولید شامل دستگاه های برش، پرس ضربه ای، قالب ها و … هستند که با سرمایه ثابت خریداری می شوند. سرمایه درگردش نیز مختص خرید مواد اولیه شامل ورق های فولادی، ساچمه کروی، غلاف ساچمه ای پلاستیکی، ترمز پلاستیکی، لاستیک ضربه گیر، گریس و پرچ می باشد.
بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید ریل ساچمه ای
طبق مطالعاتی که کارشناسان در طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای انجام داده اند، این طرح از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است.
امروزه ریل های ساچمه ای به صورت گسترده ای جایگزین ریل های سفید، شیار دار و غلطکی شده اند و کابینت سازان و طراحان وسایل چوبی، استفاده از ریل های ساچمه ای را ترجیح می دهند. ضمن این که نرخ بازده داخلی این پروژه، بالای 35 درصد و مدت زمان برگشت سرمایه نیز در این کسب و کار کوتاه است.
فرآیند تولید ریل ساچمه ای
طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای جهت ارائه دانش فنی و عملیاتی طرح به سرمایه گذاران، فرآیند تولید محصول و تجهیزات مورد نیاز خط تولید را نیز شرح می دهد. برای تولید ریل ساچمه ای سه تکه، ابتدا باید ورق فولادی توسط گیوتین یا قیچی برش برای تولید ناودانی ها، به نوارهایی با طول و عرض های استاندارد برش داده شود.
پس از عملیات برش، سوراخکاری سمبه ای انجام می گردد. سوراخکاری توسط قالب سمبه ماتریس برش و با حرکت رفت و برگشتی سمبه صورت می پذیرد. در این مرحله، برگرداندن لبه ناودانی ها از طریق دستگاه پرس ضربه ای انجام می شود.
پس از اتمام عملیات پرسکاری، انتهای ناودانی ها با دستگاه نک زن، نک زنی می شود تا امکان حرکت آسان ریل ها در هم فراهم گردد. سپس قطعات و ریل ها برای جلوگیری از زنگ زدگی، آبکاری کروم می شوند. در نهایت عملیات مونتاژ ساچمه های فولادی، ترمز پلاستیکی، غلاف ساچمه ای پلاستیکی و سایر متعلقات انجام می گردد.
معرفی ماشین آلات مورد نیاز پروژه
طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای در انتخاب تعداد و نوع ماشین آلات خط تولید نیز کمک کننده بوده و پیاده سازی طرح را تسهیل می کند. برخی از ماشین آلات خط تولید ریل ساچمه ای عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- گیوتین یا قیچی اتوماتیک
- دستگاه رول فرمینگ
- دستگاه های پرس پرچ ضربه ای (63، 40، 25، 12 و 6 تنی)
- قالب سمبه ماتریس برش ناودانی ها
- قالب خم
- دستگاه نک زن
- تجهیزات اسمبلینگ و فیکسچر مونتاژ
[/tie_list]
انواع ریل ساچمه ای
ریل های ساچمه ای به انواع زیر دسته بندی می گردند:
- ریل ساچمه ای فشاری: ریل های فشاری به صورت سه تکه بوده و با یک فشار کوچک به صورت خودکار، کشو را باز می کنند.
- ریل ساچمه ای آرام بند: انواع ریل های دوتکه، سه تکه و فشاری را می توان، به آرام بند مجهز کرد تا کشو، بی صدا و آرام بسته شود.
- ریل ساچمه ای ترمز دار: این نوع ریل دارای یک جک است که سرعت بسته شدن کشو را کاهش داده و ایمن ترین نوع ریل ساچمه ای می باشد.
برآورد هزینه ها توسط طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای
احداث کارخانه تولید ریل ساچمه ای علاوه بر سرمایه گذاری ثابت و درگردش، مستلزم هزینه های گوناگونی است. هزینه ها باید در ابتدا در گروه های مختلف طبقه بندی شده و سپس با ارقام به روز، مبلغ گذاری شوند.
به طور کلی، هزینه های این طرح به هزینه های عملیاتی و غیرعملیاتی تقسیم بندی می گردند. همچنین بخشی نیز به عنوان هزینه های پیش بینی نشده در محاسبات لحاظ می شود تا هزینه ها به واقعیت نزدیک تر باشند.
هزینه زمین، هزینه نیروی انسانی، هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات، هزینه های قبل از بهره برداری، هزینه های مصرف انرژی و هزینه حمل و نقل از هزینه های عمده در این طرح می باشند که به صورت به روز در طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای تعیین می گردند.
پیش بینی میزان سوددهی طرح
ریل های ساچمه ای تولید داخل علیرغم وجود نمونه های مشابه خارجی، از بازار بسیار خوبی برخوردار هستند. چرا که کیفیت مناسب و قیمت پایین تری نسبت به برندهای خارجی دارند. در نتیجه تولید ریل های ساچمه ای از مشاغل بسیار سودآور در کشورمان است.
میزان دقیق سود این طرح به عوامل گوناگونی چون ظرفیت تولید، تنوع ریل های تولیدی و محل احداث کارخانه بستگی دارد. احداث کارخانه در اطراف شهرهای پرجمعیت و بزرگ، تضمین کننده سود دهی طرح می باشد. پیش بینی میزان سود و سایر شاخص های مالی در طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای به صورت تخصصی و نرم افزاری توسط کارشناسان انجام می گردد.
سفارش طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای
کارشناسان ما در سایت طرح فنی با تجربه ای 25 ساله در زمینه نگارش طرح توجیهی و امور سرمایه گذاری، کامل ترین طرح توجیهی تولید ریل ساچمه ای را نگارش می کنند. طرح توجیهی اختصاصی، منحصرا برای شما و با توجه به مشخصات طرح نوشته می شود.
ما برای حمایت از کارآفرینان در مسیر سرمایه گذاری، با سفارش طرح توجیهی اختصاصی، 5 ماه پشتیبانی رایگان را تا زمان اجرای پروژه و اخذ مجوز و وام در نظر گرفته ایم. جلسه آنلاین رایگان نیز از خدمات طرح فنی با سفارش طرح توجیهی اختصاصی است.
در این جلسه، متخصصین ما، مشاوره هایی را در خصوص امور اداری و بانکی طرح از جمله وثایق و ضمانت نامه های بانکی، نحوه اخذ مجوز و وام و … ارائه می دهند.