طرح توجیهی تولید گوگرد بنتونیتی ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

طرح توجیهی تولید گوگرد بنتونیتی - طرح فنی

فهرست مطالب

گزارش کاملی از ارزیابی های فنی، بررسی های اقتصادی و برآوردهای مالی توسط کارشناسان سایت طرح فنی با عنوان طرح توجیهی تولید گوگرد بنتونیتی تهیه می شود که برای سرمایه گذاران بسیار کاربردی است. گوگرد بنتونیتی به دلیل داشتن ترکیبات اسیدزا و آلی، به گیاهان کمک می کند تا بتوانند مواد ریز مغز را بهتر جذب کنند. در نهایت رشد مناسب تری هم داشته باشند.

در اصل گوگرد ماده زایدی به شمار می رود که قادر است بر روی سلامت محیط زیست تاثیر فوق العاده ای بر جای بگذارد. به همین دلیل در صنعت کشاورزی برای محافظت از محیط زیست، از این ماده بسیار استفاده می شود. می توان از گوگرد بنتونیتی به عنوان یک کود مکمل در کشاورزی استفاده کرد که از ارزش اقتصادی بالایی هم برخوردار است.

البته این نکته را در نظر داشته باشید که تهیه گوگرد بنتونیتی اگر به صورت فله و باز مورد استفاده قرار گیرد، برای سلامت محیط زیست خطرناک خواهد بود. همچنین مقرون به صرفه نیز نخواهد بود. اما دانه بندی آن می تواند از هر دو نظر مناسب و مطلوب باشد. پس تولید آن به صورت دانه بندی شده هم برای محیط زیست و هم برای تولیدکننده مناسب بوده و صرفه اقتصادی بالایی خواهد داشت.

چرا نیاز به نگارش طرح توجیهی تولید گوگرد بنتونیتی داریم؟

به طور کلی راه اندازی هر کارخانه ای در زمینه تولید انواع کودهای شیمیایی، نیاز به اخذ مجوز از ارگان های دولتی دارد. سرمایه گذاران نیز برای راه اندازی پروژه تولید گوگرد بنتونیتی نیاز دارند از وزارت جهاد کشاورزی مجوز دریافت کنند. از این رو سرمایه گذاران نیاز دارند تا طرح توجیهی خود را برای راه اندازی پروژه مربوطه به ارگان های ذیربط ارائه نمایند.

کارشناسان با نگارش طرح توجیهی تولید گوگرد بنتونیتی همچنین به سرمایه گذاران کمک می کنند تا بتوانند فرایند اخذ وام و ضمانت نامه بانکی را نیز برای خود تسهیل نمایند. زیرا آنها با ارائه طرح توجیهی به موسسات مالی و بانک ها، می توانند توجیه پذیری طرح مورد نظر خود را اثبات نمایند. سپس اقدام به دریافت وام، وثایق و ضمانت نامه بانکی برای راه اندازی پروژه نمایند.

راه اندازی کارخانه تولید گوگرد بنتونیتی - طرح فنی

سرمایه اولیه مورد نیاز برای تولید گوگرد بنتونیتی

به طور کلی راه اندازی کارخانه تولید گوگرد نیاز به سرمایه اولیه ای برای خرید تجهیزات و ماشین آلات مختلف دارد. همچنین باید هزینه هایی را جهت تامین زیرساخت ها در نظر گرفت که این هزینه ها نیز شامل سرمایه اولیه می شوند. اصولا هر کارخانه ای برای راه اندازی نیاز به سرمایه ثابت و سرمایه در گردش خواهد داشت.

 سرمایه ثابت مشمول خرید تجهیزات مکانیزه خط تولید می شود. در حالی که سرمایه در گردش بیشتر برای خرید مواد اولیه در نظر گرفته می شود. کارشناسان تمامی این هزینه ها و سرمایه ها را مورد بررسی و محاسبه قرار می دهد. سپس با توجه به میزان ظرفیت تولید، در طرح توجیهی تولید گوگرد بنتونیتی سرمایه اولیه لازم را ذکر می کنند.

هزینه های لازم برای شروع پروژه تولید گوگرد بنتونیتی 

سرمایه گذاران نیاز دارند برای راه اندازی پروژه تولید گوگرد گرانول شده یا بنتونیتی، برخی هزینه ها را محاسبه کنند. این هزینه ها متنوع هستند و شامل موارد بسیار گوناگونی می شوند. مثلا هزینه های قبل از بهره برداری از پروژه، هزینه خرید زمین برای احداث کارخانه و موارد دیگر. در این میان هزینه مورد نظر برای دستمزد کارکنان را نیز باید در نظر بگیریم.

همچنین هزینه های تعمیر و نگهداری از ماشین آلات و تجهیزات و هزینه های مصرف انرژی هم، مشمول هزینه های لازم برای راه اندازی پروژه می شوند. کارشناسان با نهایت دقت تمامی این هزینه ها را مورد بررسی قرار داده و محاسبه می نمایند. سپس در طرح توجیهی تولید گوگرد بنتونیتی با تمام جزئیات و دقیق آنها را بیان می کنند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی کود شیمیایی و آلی ⭐️ سال 1401 (مطالعات+گرید)

بررسی برآورد مالی و میزان سوددهی پروژه تولید گوگرد 

گوگرد ماده ای است که به میزان فراوان می توان آن را در گیاهان و به ویژه در برگ ها یافت. در اصل این ماده جزء تشکیل دهنده پروتئین در گیاهان به شمار می رود. گیاهانی همچون چای، یونجه، دانه های روغنی، سیب زمینی و … دارای بیشترین میزان گوگرد در میان گیاهان هستند. از آنجایی که پس از افزودن میزان کودهای ازت به خاک، گوگرد موجود در گیاهان کاهش می یابد، باید این میزان گوگرد از دست رفته را تامین کرد.

از این رو تولید گوگرد بنتونیتی کاربردهای بسیار زیادی در صنعت کشاورزی دارد. کشاورزان برای تولید محصولات مختلف از این ماده استفاده می کنند. پس هر سال درصد تقاضای خرید گوگرد گرانول شده در کشور و جهان بیشتر می شود. کارشناسان با انجام محاسبات لازم پیش بینی می کنند که راه اندازی پروژه تولید تولید گوگرد برای سرمایه گذاران بسیار سودمند خواهد بود.

خط تولید گوگرد بنتونیتی - طرح فنی

برای راه اندازی پروژه تولید گوگرد بنتونیتی چه تجهیزاتی لازم است؟ 

کارشناسان در طرح توجیهی تولید گوگرد بنتونیتی تجهیزات مهمی که لازم است سرمایه گذاران برای راه اندازی این پروژه تهیه کنند را، چنین معرفی می کنند:

  • تاسیسات سرمایشی و گرمایشی
  • تاسیسات آب و فاضلاب
  • تاسیسات اطفاء حریق
  • مواد اولیه همچون گوگرد و بنتونیت
  • حوضچه های گاز زدایی
  • مخازن ذخیره گوگرد
  • دستگاه گرانول ساز
  • سرندهای دانه بندی
  • دستگاه های دانه بندی
  • سیستم دودکش
  • سیستم های غبارگیری
  • تسمه نقاله های انتقال گوگرد و انبار محصول
  • مخازن کنترل دمای گوگرد در واحد دانه بندی و سرند مکانیکی
  • ایستگاه های تقلیل فشار بخار
  • سیستم جمع آور و انتقال آب کندانس

بررسی بازار داخلی کشور و شرایط رقابتی تولید گوگرد 

از آنجایی که امروزه بیشتر کشاورزان ترجیح می دهند به جای کودهای شیمیایی از کودهای ارگانیک استفاده کنند، سرمایه گذاری بر روی پروژه تولید این نوع کودهای ارگانیک مناسب خواهد بود. همچنین استفاده از فضولات حیوانی به صورت خیس و تازه در مزارع، آسیب زننده خواهد بود. از این رو لازم است این فضولات در کارخانه های مناسب خشک شده و تخمیر شوند.

کارشناسان طرح توجیهی تولید گوگرد بنتونیتی بازار داخلی و شرایط رقابتی در تولید این کود را بررسی نموده اند. آنها معتقد هستند که بازار داخلی نیاز ضروری به این کود داشته و تولید آن در داخل از واردات کود گرانول شده به کشور جلوگیری می کند. در نهایت کشاورزان کود بنتونیتی را از داخل کشور با هزینه مناسب تر تهیه خواهند کرد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید کود اوره با پوشش گوگردی ⭐️ (SCU) بررسی هزینه ها

فرایند تولید گوگرد بنتونیتی در کارخانه 

برای تولید گوگرد گرانول شده می توان از چهار روش استفاده کرد. در روش اول از گوگرد مذاب به عنوان ماده اولیه استفاده می شود و استفاده از آن در خنک کننده پلتها، کود مایع تولید می کند. در روش دوم بجای استفاده از کود مایع، از نمک های الکترولیت استفاده می شود. این ماده وارد یک خشک کن دوار می شود و پس از دانه بندی، ذخیره شده و بسته بندی می گردد.

در روش سوم به جای نمک های الکترولیت یا مایع خنک کننده از کلرور سدیم و پتاسیم استفاده می شود. در این روش ابتدا از سرند تر برای جداسازی مایع از گرانول جامد استفاده شده و سپس از خشک کردن بستر سیال به منظور خشک کردن گرانول استفاده می شود. و در روش آخر هم گوگرد، به عنوان عامل مرطوب کننده، پودر بنتونیت و آب به صورت مستقیم پلت می شوند. سپس برای خشک کردن و خنک کردن آنها هم از هوا استفاده می شود.

تجهیزات و ماشین آلات موردنیاز برای تولید گوگرد بنتونیتی - طرح فنی

موقعیت صادرات گوگرد بنتونیتی یا گرانول شده به دیگر کشورها 

طبق بررسی های انجام شده توسط کارشناسان نگارنده طرح توجیهی تولید گوگرد بنتونیتی، شرایط خاصی برای صادرات گوگرد گرانول شده از کشور وجود ندارد. از این رو تولیدکنندگان می توانند با تولید گوگرد بنتونیتی نه تنها نیاز کشور را تامین کنند، بلکه مازاد تولیدات خود را نیز به دیگر کشورها ارسال نمایند.

پیش بینی می شود استفاده از این کود ارگانیک هر روز بیشتر مورد توجه قرار گیرد. به گونه ای که در تمام دنیا کشاورزان برای افزایش مواد مغذی به خاک کشاورزی، نیاز به استفاده از این کودهای شیمیایی داشته باشند. به همین دلیل شرایط صادرات گوگرد گرانول شده مطلوب بوده و سرمایه گذاران با صادرات، به سادگی درآمد دلاری کسب خواهند کرد.

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید گوگرد بنتونیتی 

نگارندگان طرح توجیهی تولید گوگرد بنتونیتی معتقد هستند که این طرح از نظر اقتصادی بسیار رضایت بخش است. همچنین اگر سرمایه گذاران تمام اصول اقتصادی را رعایت کرده و در نظر گیرند، این طرح از توجیه پذیری اقتصادی مناسبی هم برخوردار خواهد بود. سرمایه گذاران تنها نیاز دارند اطلاعات لازم را در مورد راه اندازی این پروژه به دست آورند. سپس با اطمینان کارخانه تولید گوگرد بنتونیتی را راه اندازی نمایند.

تولید گوگرد بنتونیتی نه تنها می تواند بخش وسیعی از نیاز کشاورزان داخل کشور را برطرف سازد، بلکه می تواند منجر به بازدهی بیشتر زمین کشاورزی نیز گردد. به همین دلیل راه اندازی این پروژه هم از صرفه اقتصادی بالایی برای کشور برخوردار است، هم می تواند شرایط افزایش تولید با کیفیت محصولات کشاورزی را برای کشاورزان نیز افزایش دهد. به همین دلیل از توجیه پذیری اقتصادی مناسبی برخوردار است.

کاربرد و مزایای نگارش طرح توجیهی تولید گوگرد بنتونیتی

به طور کلی تمام سرمایه گذارانی که اقدام به ثبت درخواست نگارش طرح توجیهی تولید گوگرد بنتونیتی می نمایند، می توانند از مزایای عالی ای بهره مند شوند. تیم کارشناسان ما با تجربه 25 ساله در زمینه های سرمایه گذاری، بانکی و اداری اطلاعات لازم را برای سرمایه گذاری در این زمینه جمع آوری نموده و در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهند.

ما در سایت طرح فنی 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان ضمیمه سفارش اختصاصی نموده ایم. البته جلسه آنلاین به درخواست سرمایه گذار برگزار خواهد شد. علت برگزاری این جلسه هم رفع تمامی ابهامات سرمایه گذار در زمینه اداری و بانکی است. همچنین کارشناسان ما در این جلسه اطلاعاتی را در زمینه مراحل اخذ مجوز، پروسه دریافت وام و ضمانت نامه های بانکی و وثایق به سرمایه گذاران ارائه خواهند نمود.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب