طرح توجیهی تولید مبلمان ⭐️ (مبل سازی) برآورد تخصصی هزینه ها

طرح توجیهی تولید مبلمان - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید مبلمان در واقع بررسی امکان سنجی، بازار هدف، سرمایه مورد نیاز و تمامی جزئیات مربوط به مبلمان سازی است. طرح توجیهی توسط کارشناسان سایت طرح فنی به صورت دقیق آماده و نگارش می شود.

در سال های اخیر گسترش استفاده از مبلمان بسیار زیاد بوده و همین باعث افزایش تقاضا برای تولید مبلمان شده است. در گذشته دکور منازل عمدتا شامل فرش و پشتی بود که با تغییر سبک زندگی مردم این فرش و پشتی به مبلمان ها به سبک های مختلف تغییر پیدا کرده است.

طی سال های اخیر تولید مبلمان به سمت هرچه صنعتی شدن رفته است و همین فضای صنعتی باعث شده است تا پیشرفت های بسیار زیادی در این حوزه رخ دهد. به گونه ای که هم اکنون شاهد انواع مبلمان کلاسیک، مبل استیل، مبل راحتی و …. هستیم.

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید مبلمان چیست؟

وقتی می خواهید یک کسب و کار ار آغاز کنید، نیاز به دریافت اخذ مجوز از نهادها و سازمان های مربوط به آن کسب و کار دارید. در فرآیند اخذ مجوز تعدادی مدارک از شما درخواست می شود که طرح توجیهی نیز یکی از همین موارد است. علاوه بر نیاز برای قسمت اخذ مجوز، شما برای دریافت هرگونه تسهیلات بانکی نیاز به این طرح توجیهی دارید چرا که بانک ها بر اساس همین طرح به شما تسهیلات خواهند داد.

نکته دیگری که در نگارش طرح توجیهی وجود دارد این است که از آنجایی که این طرح از ابتدا تا پایان کسب و کار را برای شما به صورت دقیق و جزء به جزء می آورد، شما می توانید از آن به عنوان یک راهنمای بسیار مناسب در کنار فعالیت خود استفاده کنید.

سرمایه اولیه برای تولید مبلمان

برای راه اندازی کسب و کار تولید مبلمان شما نیاز به سرمایه اولیه دارید. برای این که بتوانید مبلمان سازی را راه بیندارید در مرحله اول ابتدا به یک سوله یا زمینی دارید که بتوانید آن را تبدیل به سوله برای قراردادن تجهیزات و نیروی انسانی خود بکنید.

داشتن زمین یا سوله فقط شروع کار است، هر مرحله از تولید مبلمان نیاز به تجهیزات مخصوص به خودش دارد که تقریبا می شود گفت بسیاری از آن ها وارداتی از کشورهایی همچون ایتالیا هستند. علاوه بر سرمایه های اولیه برای شروع کار شما نیاز به سرمایه در گردش نیز خواهید داشت تا بتوانید وسایل مورد نیاز و دیگر کارهای مربوط به ساخت مبلمان را انجام دهید.

در نظر داشته باشید میزان سرمایه اولیه مورد نیاز کاملا بستگی به نوع فعالیت و بزرگی آن دارد. هرچقدر بخواهید در مقیاس بزرگتری کسب و کار خود را آغاز کنید، نیاز به هزینه بیشتری نیز خواهید داشت.

تولید مبلمان اداری و خانگی - طرح فنی

هزینه های راه اندازی کارخانه برای شروع پروژه

راه اندازی تولید مبلمان شامل هزینه های متعددی شامل قبل از اجرایی کردن طرح و بعد از آن است. به طور مثال اگر بخواهید یک کارخانه با ظرفیت تولید 900 دست مبلمان داشته باشید، باید یک سوله به مساحت 800 متر به همراه 14 نفر به عنوان نیرو داشته باشید. این فقط تنها دو هزینه از تعداد بیشماری هزینه است که در هر کسب و کاری با آن روبه روز خواهید شد.

در مبلمان سازی تعدادی از هزینه ها هستند که به صورت آشکارا وجود دارند و تعدادی نیز بعد از شروع کار خود را نشان می دهند که به آن ها هزینه های نهان گفته می شود. از آنجایی که محاسبه دقیق هزینه های آشکارا و نهان اهمیت دارد، بهتر است این فرآیند توسط متخصصین آن انجام شود. طرح توجیهی تولید مبلمان به صورت دقیق و با محاسبه قیمت های روز به بررسی هزینه های مختلف برای تولید مبلمان می پردازد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی ورق ام دی اف ⭐️ ( MDF ) مصنوعات چوبی

برآورد میزان سود کارخانه

راه اندازی کارخانه تولید مبلمان از سودآوری بسیار بالایی برخوردار است چرا که نیاز همیشگی مردم در آن وجود دارد و یکی از صنایعی است که روز به روز در حال رشد و پیشرفت بیشتر است. فرآیند دقیق سودسازی این کسب و کار بستگی به عوامل مختلفی نظیر حجم کار تولیدی، هزینه دستگاه های وارداتی، نوع ماشین آلات، نوع مبلمان تولیدی و …. دارد که در طرح توجیهی با بررسی کامل و جامع تمامی این موارد، میزان سودسازی کارخانه تولید مبلمان به صورت دقیق بررسی شده است.

طبق آخرین بررسی کارشناسان، میزان سود کارخانه را نسبت به سرمایه اولیه (به غیر از سرمایه در گردش) حدود 70 درصد محاسبه کرده اند و بازگشت سرمایه نیز تقریبا چیزی حدود 3 سال است. البته که تمامی این ارقام به صورت تقریبی است و باید برای بررسی دقیق تر عوامل مختلف درنظر گرفته شوند.

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تولید مبلمان

برای تولید مبلمان نیاز به تجهیزات خاصی است که در ادامه به صورت خلاصه به بررسی آن می پردازیم. یکی از مهمترین مواردی که در طرح توجیهی به آن پرداخته می شود، نوع تجهیزات و دانش مورد نیاز است تا شما به عنوان سرمایه گذار و کارآفرین با دید بهتری بتوانید وارد این کسب و کار شوید.

[tie_list type=”starlist”]

  • دستگاه لمینت کاری
  • دستگاه فرز
  • دستگاه منگنه زن
  • ماشین تزریق فوم
  • پرس سرد
  • دستگاه کف رند
  • لوازم منبت کاری
  • لوازم تیغه پرکنی
  • و….

[/tie_list]

کارخانه تولید انواع مبل - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری کسب و کار مبلمان سازی

بررسی های متخصصین و بررسی مطالعات بازار در طرح فنی نشان از توجیه پذیر بودن این کسب و کار دارد. چرا که صنعت چوب یکی از صنایعی است که به صورت گسترده در ایران در حال پیشرفت است و رشد بین صنعت و بازار هدف به خوبی انجام نشده است و فقدان هایی در صنعت مبلمان سازی وجود دارد.

اما نکته ای که باید به آن دقت شود، تکنولوژی محور بودن این صنعت در ایران است. اگر شما از تجهیزات و تکنولوژی به روز در فرآیند تولید مبلمان خود استفاده کنید؛ قطعا می توانید بازار هدف را به خوبی برای خود کرده و سودآوری بالایی را تجربه کنید.

طرح توجیهی تولید مبلمان چیست و چه مزایایی دارد؟

طرح توجیهی در واقع طرحی منحصر به فرد است که برای هر پروژه به صورت مجزا تهیه و آماده می شود. این طرح توسط کارشناسان سایت طرح فنی نگارش می شود که دارای 25 سال تجربه در زمینه سرمایه گذاری و مشاوره بانکی هستند و همین باعث می شود اطلاعاتی که در این طرح به شما داده می شود به صورت کاملا دقیق و متناسب با آخرین تغییرات در سیستم بانکی و سرمایه گذاری کشور باشد.

شما با خرید طرخ توجیهی علاوه بر فایل نگارش شده برای پروژه خود از 5 ماه پشتیبانی رایگان و یک جلسه آنلاین رایگان برخوردار خواهید شد که در این جلسه تمامی سوالات شما درباره اخذ مجوز، دریافت تسهیلات بانکی، ضمانت های مورد نیاز و … پاسخ داده خواهد شد.

5/5 - (16 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

2 پاسخ

  1. سلام شبتون بخیر درخواست مجوز دادیم و ازم طرح توجیهی میخوان باید از شما بگیرم ممنون میشم بگید چیکار کنم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب