موضوع این مقاله درباره طرح توجیهی تولید پولی خودرو است. در طی این مقاله تلاش میکنیم تا یک گزارش جامع در خصوص فرایند تولید پولی خودرو و مزایا و شرایط این طرح ارائه نماییم. تیم طرح فنی در تلاش است تا طرح توجیهی تولید پولی خودرو را از جوانب مختلف مورد بررسی قرار داده و شما را با شرایط تولید این قطعه بیشتر آشنا کند.
یکی از مهمترین اجزای سیستم تایمینگ اتومبیل، پولی است. پولی که فولی هم نامیده میشود، به دور تسمه تایم خودرو میپیچد و دو محور اصلی میل لنگ اتومبیل را به هم وصل میکند. لذا پولی یکی از مهمترین قطعات خودرو بوده و بازار خرید و فروش پولی از رونق بالایی برخوردار است. در ادامه اطلاعات کاملتری درباره طرح توجیهی تولید پولی خودرو ارائه خواهیم کرد. پس این مقاله را تا انتها دنبال نمایید.
نگارش طرح توجیهی تولید پولی خودرو
هدف از نگارش طرح توجیهی تولید پولی خودرو، در اولین مرحله آماده سازی شرایط برای گرفتن مجوز کارخانه تولید پولی خودرو میباشد. در مرحلهی دوم، به کمک این طرح توجیهی میتوانید برای دریافت وام اشتغال زایی اقدام کنید.
کارشناسان تیم طرح فنی، با استفاده از تجربیات چند سالهی خود و همچنین با کمک گرفتن از مهمترین اصول مورد نیاز برای نگارش طرح توجیهی، در تلاش هستند تا طرح توجیهی تولید پولی خودرو را با جدیدترین معیارها تهیه کرده و پروسه اخذ مجوز کسب و کار را سادهتر نمایند.
با این وجود، ذکر این نکته واجب است که برای شروع یک پروژه، در مرحلهی اول باید درخواست صدور مجوز داده و پس از آن به دنبال تهیهی طرح توجیهی تولید پولی خودرو باشید.
برآورد درصد سود کارخانه تولید پولی خودرو
پولی یکی از قطعات ساده اما حساس خودرو است که از بازار خرید و فروش پررونقی برخوردار میباشد. از طرفی شرایط برای تولید این قطعه در کشور مهیا است و با تولید آن میتوان به درآمد قابل توجهی دست پیدا کرد.
به صورت کلی، برآوردهایی که در حوزه تولید پولی خودرو صورت گرفته نشان میدهد که تولید این قطعه خودرو با سود نسبتا خوبی همراه است. درصد سود کارخانه پولی خودرو چیزی در حدود 20 درصد است که میزان قابل توجهی در شرایط فعلی کشور به حساب میآید.
تجهیزات مورد نیاز برای تولید پولی خودرو
به منظور تولید پولی خودرو هم مانند تولید هر قطعهی دیگری به ماشین آلات و تجهیزات گوناگونی نیاز است. از جمله مهمترین تجهیزاتی که به منظور تولید فولی خودرو استفاده میشود، میتوان به دستگاه پرس ضربهای چهل تن، دستگاههای پرس هیدرولیک با قدرت ده، سی، چهل و شصت تن و همچنین دستگاه تراش رولور یک متری اشاره نمود.
به علاوه کوره واگنی جعبهای، مجموعه قالبهای مخصوص تولید پولی در اندازههای مختلف، دریل رومیزی، لوازم آزمایشگاهی و فیکسر از جملهی دیگر تجهیزات مورد نیاز برای تولید پولی خودرو به حساب میآیند.
سرمایه اولیه برای کارخانه پولی خودرو
در شروع هر کسب و کاری، سرمایه حرف اول را میزند. در خصوص کارخانه تولید پولی خودرو هم این موضوع صادق میباشد. یکی از مهمترین پارامترها در هنگام تعیین سرمایه اولیه برای اجرای طرح تولید پولی، ماشین آلات و تجهیزات اولیه هستند. از جملهی مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای تولید پولی خودرو، دستگاه پرس ضربهای 40 تن، دستگاه پرس هیدرولیک 10، 30، 40 و 60 تن، دستگاه تراش رولور و … هستند.
همچنین بخش قابل توجهی از سرمایه اولیه صرف قسمت عمرانی کارخانه و ساخت سوله تولید، انبار، محوطه سازی و … میشود. به علاوه خرید مواد اولیه هم یکی دیگر از عوامل تعیین کننده در هنگام مشخص نمودن سرمایه اولیه مورد نیاز برای کارخانه تولید پولی خودرو است. لذا جهت محاسبه سرمایه اولیه مورد نیاز برای کارخانه پولی خودرو باید تمامی این عوامل را به صورت جامع محاسبه نمود.
هزینههای راه اندازی برای شروع پروژه
با در نظر گرفتن تمام نکاتی که در قسمت قبل ذکر کردیم، پروژه تولید پولی خودرو به سرمایه اولیه قابل توجهی نیاز دارد. با این وجود، در هنگام محاسبه هزینهی راه اندازی پروژه تولید پولی، مواردی مانند حجم پروژه، نوع پولی تولیدی و … در تعیین سرمایهی اولیه مورد نیاز برای تولید فولی خودرو نقش مهمی را بازی میکنند.
برای راه اندازی کارخانهای با ظرفیت تولید 5 هزار پولی خودرو در سال، به زمینی به مساحت تقریبی سه هزار متر مربع نیاز داریم. مساحت سالن تولید و قسمتهای اداری و انبار این کارخانه نیز چیزی نزدیک به هزار تا هزار و دویست متر مربع میباشد. لازم به ذکر است که برای شروع پروژه تولید پولی خودرو به 30 نفر نیروی انسانی نیاز است.
لذا با کنار هم قرار دادن تمام این پارامترها به همراه هزینهی لازم برای خرید تجهیزات و دستگاههای خطوط تولید و مواد اولیه، برای شروع به کار کارخانهی تولید پولی خودرو به سرمایهی اولیهای در حدود 3.5 الی 5 میلیارد تومان نیاز است.
اطلاعاتی مختصر درباره فرایند تولید پولی خودرو
در خصوص شیوهی تولید پولی خودرو لازم به ذکر است که فرایند تولید پولی به صورت کلی شامل 7 مرحله است. در مرحلهی اول ورقهای فولادی با استفاده از گیوتن به اندازهی مورد نظر برش داده شده و سپس با دستگاه پرس ضربهای و پرس هیدرولیک چهل تن فرم دهی میشوند.
پس از این مرحله، نوبت ماشین کاری مفتولهای فولادی با دستگاه تراش رولور میشود. پس از انجام فرایند ماشین کاری، با استفاده از ابزار خان کشی روی یک پرس هیدرولیک سی تنی جای خار پولی ایجاد میگردد. مرحلهی سوم، مرحله لحیم کاری و مونتاژ قطعات است. در این مرحله از دستگاه پرس هیدرولیک با قدرت ده تن برای مونتاژ و اتصال قطعات بر روی یکدیگر استفاده میشود. در مرحلهی بعدی وسط پولی را سوراخ کرده و قلاویز در میان آن قرار میگیرد.
بعد از این مرحله به منظور ایجاد پیوند محکمتر بین قطعات، آنها را به داخل کوره انتقال میدهند. در این مرحله دمای کوره چیزی در حدود 1150 درجه سانتی گراد است. پس از جوشکاری و بریزینگ نوبت به مرحلهی آبکاری میرسد تا کیفیت سطحی قطعات افزایش یابد. بعد از آن پولی خودرو تولیدی بسته بندی شده و آمادهی عرضه به بازار میشود.
بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید پولی خودرو
بدون توجیه پذیری اقتصادی، نمیتوان یک طرح را استارت زد. در خصوص تولید پولی خودرو هم توجیه پذیری اقتصادی یکی از مهمترین پارامترها به شمار میآید. به صورت کلی، به چند دلیل میتوان تولید پولی خودرو را یک امر سودآور لقب داد. دلیل اول، بازار هدف گسترده این قطعات است. همانطور که در قسمتهای قبلی هم ذکر شد، بازار هدف پولی خودرو، شامل تمامی خودروهای سبک، نیمه سنگین و سنگین میباشد.
دومین دلیل برای سودآوری بالای تولید پولی خودرو، فراهم بودن شرایط برای تولید این قطعه در کشور است که فرایند تولید این قطعه را سادهتر میسازد. همچنین بازار پولی خودرو به شکلی است که تولیدات داخلی نمیتواند بازار داخلی را اشباع کند و لذا تولید پولی خودرو میتواند امری سودآور قلمداد شود.
آشنایی با انواع پولی خودرو و مزایای آن
پولیهای خودرو انواع مختلفی دارند که در این بین پولی میل لنگ مهمترین نوع آنها است. علاوه بر این در قسمتهای دیگری از اتومبیل نیز از سیستم تسمه و پولی استفاده میشود که مهمترین آنها پمپ آب و روغن خودرو، پمپ هیدرولیک فرمان، کمپرسور کولر و …. هستند.
در خصوص مهمترین مزیتهای سیستم پولی و تسمه در خودرو میتوان به کاهش میزان مصرف سوخت خودرو در زمان استفاده از کولر، بهتر شدن عملکرد سیستم ترمز و توقف خودرو در هنگام استفاده از کولر، کاهش و یا حذف میزان فشار پمپ هیدرولیک از محور میل لنگ خودرو، بالاتر رفتن توان خودرو در هنگام استفاده از کولر و … اشاره نمود.
آشنایی با بازار هدف پولی خودرو
یکی از مهمترین پارامترها در هنگام اجرای هر طرحی از جمله طرح توجیهی تولید پولی خودرو، گستردگی بازار هدف آن طرح است. هر چقدر بازار هدف یک طرح گستردهتر باشد، امکان به نتیجه رسیدن آن طرح نیز بیشتر خواهد بود.
اما در خصوص بازار هدف پولی خودرو لازم به ذکر است که تقریبا در تمامی خودروها از پولی استفاده میشود. با این وجود بسته به نوع خودرو و اینکه خودرو در دستهی خودروهای سبک، نیمه سنگین و سنگین قرار میگیرد و همچنین بسته به نوع کاربردی که پولی دارد، سایز پولیها متفاوت خواهد بود.
در نتیجه در صورتی که تجهیزات و شرایط شما طوری باشد که بتوانید تمام پولیها با ابعاد گوناگون را تولید کنید، بازار هدف شما بسیار گسترده بوده و شامل تمام خودروها میباشد. با این وجود، در صورتی که پولیهای تولیدی شما در سایزهای خاصی باشند، بازار هدف محصولاتتان محدودتر خواهد بود.
سفارش طرح توجیهی تولید پولی خودرو
داشتن طرح توجیهی تولید پولی خودرو برای دریافت مجوز کسب و کار و همچنین گرفتن وام اشتغال زایی بسیار مهم است. تیم طرح فنی یکی از تیمهای باسابقه در حوزه اداری، سرمایه گذاری و بانکی است که سابقهای 25 ساله در این حوزهها داشته و میتواند شما را در نگارش طرح توجیهی تولید پولی خودرو همراهی نماید.
از جملهی مهمترین مزایای طرح توجیهی تولید پولی خودرو تیم طرح فنی میتوان به ارائه جلسه آنلاین رایگان برای بررسی نکات و ابهامات موجود در حوزه اداری و بانکی، پشتیبانی رایگان 5 ماهه از طرح و اختصاصی بودن طرح توجیهی ارائه شده اشاره نمود. با استفاده از طرح توجیهی ارائه شده توسط تیم طرح فنی میتوانید به سادگی فرایند دریافت مجوز و وام را جلو ببرید.