طرح توجیهی تولید باتری خورشیدی ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

طرح توجیهی تولید باتری خورشیدی - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید باتری خورشیدی گزارشی از ارزیابی های فنی، برآوردهای مالی و مطالعات بازار این پروژه است که برای اخذ مجوز و وام توسط متخصصین سایت طرح فنی تهیه می شود. باتری خورشیدی از اجزای اصلی یک سیستم برق خورشیدی (فتوولتاییک) است و وظیفه ذخیره انرژی دریافت شده از خورشید را بر عهده دارد. با ذخیره برق تولیدی توسط پنل در باتری خورشیدی می توان، در طول شب نیز از لوازم برقی مانند پمپ، وسایل سرمایشی، تلویزیون، سیستم روشنایی و … استفاده نمود.

باتری های خورشیدی دارای انواع گوناگونی از جمله باتری سرب اسید، باتری خورشیدی لیتیومی و باتری آب نمک می باشند. این باتری ها به طور میانگین بین 5 تا 15 سال عمر می کنند و منبع بادوامی برای ذخیره سازی انرژی هستند.

انرژی خورشید از انرژی های تجدیدپذیر است و تولید برق از انرژی خورشید مزایای بسیار زیادی برای محیط زیست دارد. در این میان باتری خورشیدی از ارکان یک نیروگاه خورشیدی بوده و بازدهی سیستم را به صورت قابل توجهی افزایش می دهد.

طرح توجیهی تولید باتری خورشیدی به چه منظور تهیه می شود؟

طرح توجیهی تولید باتری خورشیدی برای اثبات منطقی بودن و توجیه پذیری طرح به سازمان های مختلف و بانک ها تهیه می شود. اخذ مجوز کارخانه توسط سازمان ها و نهادهای ذیربط، منوط به ارائه طرح توجیهی به نهاد مربوطه می باشد.

افزون بر آن سرمایه گذاران برای دریافت وام از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری نیز باید طرح توجیهی استاندارد به بانک ارائه دهند. طرح توجیهی بانکی باید با فرمت اختصاصی بانک و توسط نرم افزار کامفار گزارش گیری شده باشد.

جدا از ضرورت تنظیم بیزینس پلن تولید باتری خورشیدی برای اخذ وام و مجوز، این طرح، مزایای بیشماری برای سرمایه گذار دارد. سرمایه گذار با مطالعه طرح توجیهی از سرمایه اولیه ، هزینه ها و سوددهی کسب و کار آگاه می شود.

در ضمن بیزینس پلن تولید باتری خورشیدی، نکات مثبت و منفی کسب و کار را به صورت شفاف در اختیار کارآفرین قرار می دهد. بدین ترتیب سرمایه گذار می تواند، با افقی بازتر وارد میدان شده و به صورت حساب شده تر گام بردارد.

میزان سرمایه اولیه برای شروع پروژه

سرمایه مورد نیاز برای تولید باتری خورشیدی به نوع باتری (سرب اسید یا یون لیتیوم) و همچنین ظرفیت طرح بستگی دارد. بخش بزرگی از سرمایه به خرید تجهیزات خط تولید باتری چون تجهیزات ریخته گری، تجهیزات اختلاط اسید، تجهیزات فرزکاری، دستگاه های برش و … اختصاص پیدا می کند.

خریداری مواد اولیه باتری خورشیدی (شمش سرب، پلی اتیلن، مواد سلولزی و …) نیز نیازمند بودجه ای به عنوان سرمایه درگردش است.

کارشناسان برای محاسبه سرمایه در طرح توجیهی تولید باتری خورشیدی، داده های روز را در نظر می گیرند. داده ها و اطلاعات روز با استعلام قیمت ماشین آلات خط تولید باتری و استعلام قیمت مواد اولیه حاصل می شوند.

هزینه راه اندازی کارخانه تولید باتری خورشیدی

تولید باتری خورشیدی علاوه بر سرمایه ثابت نیازمند صرف هزینه های گوناگونی است. برخی از هزینه ها قبل از بهره برداری از طرح و برخی نیز پس از عملیاتی شدن طرح ظاهر می شوند. هزینه زمین و هزینه نیروی انسانی از جمله هزینه های اصلی کارخانه تولید باتری خورشیدی هستند. برای تولید 500 هزار عدد باتری خورشیدی در سال به زمینی با مساحت 2800 متر مربع و تعداد 29 نفر نیروی انسانی تمام وقت نیاز است.

هزینه حامل های انرژی، هزینه های حمل و نقل، هزینه های تعمیر و سرویس تجهیزات و سایر هزینه ها نیز باید به دقت لیست شده و مشخص شوند. هزینه ها در طرح توجیهی تولید باتری خورشیدی به صورت موشکافانه و با داده های روز محاسبه می گردند.

تولید باتری برای نیروگاه های خورشیدی - طرح فنی

برآورد سود کارخانه تولید باتری خورشیدی

تولید باتری خورشیدی از کسب و کارهای سودآور است زیرا نیروگاه ها و سیستم های خورشیدی رشد فزاینده ای پیدا کرده اند. باتری خورشیدی در سیستم های خورشیدی مجزا از شبکه (off grid) استفاده شده و 30 درصد از هزینه های سیستم خورشیدی را شامل می شود.

به طور کلی نمی توان، مبلغ معینی را برای سود تمامی کارخانه های تولید باتری خورشیدی ذکر کرد. اما نرخ بازده داخلی این طرح توسط کارشناسان، 54 درصد برآورد شده است که نشان دهنده بازدهی فوق العاده این پروژه می باشد.

کارشناسان در طرح توجیهی تولید باتری خورشیدی، سود خالص و ناخالص، نرخ بازده داخلی طرح، مدت زمان برگشت سرمایه و سایر شاخص های مالی را به صورت تخصصی و نرم افزاری محاسبه می نمایند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید پنل خورشیدی ⭐️ (ساخت سلول خورشیدی)

فرایند تولید باتری خورشیدی

باتری های خشک اسید از نوع AGM و نوع GEL بهترین نوع باتری های خورشیدی بوده و با آمپراژهای مختلف تولید می شوند. باتری های خورشیدی از قسمت های الکترود مثبت، الکترود منفی، مایع الکترولیت و جداکننده ها تشکیل شده اند.

فرایند تولید باتری خورشیدی به صورت زیر است:

[tie_list type=”starlist”]

  • ذوب شمش های سرب و تبدیل آنها به نوارهای الکترود
  • فرایند خمیر مالی و تولید الکترودهای مشبک مثبت و منفی
  • مونتاژ صفحات مثبت و منفی و صفحات عایق
  • ریخته گری باتری با سرب
  • تست و کنترل توسط اپراتور
  • نصب درب جعبه و پلمپ حرارتی قطب ها
  • پرکردن با اسید سولفوریک
  • شستشوی باتری و بسته بندی

[/tie_list]

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای احداث خط تولید

طرح توجیهی تولید باتری خورشیدی ارائه دهنده بخش فنی و تجهیزات خط تولید است.

برخی از تجهیزات خط تولید باتری خورشیدی عبارتند از:

[tie_list type=”checklist”]

  • دستگاه ریخته گری و ساچمه زنی سرب
  • تجهیزات مخلوط کن خمیر چسبی
  • دستگاه برش
  • دستگاه فرزکاری
  • اجاق خشک کن صفحه ای
  • دستگاه چسباندن خمیر دوطرفه
  • پوشش سیلو خمیر

[/tie_list]

تولید انواع باطری خورشیدی - طرح فنی

آیا تولید باتری خورشیدی دارای توجیه پذیری اقتصادی است؟

طبق مطالعات کارشناسان در طرح توجیهی تولید باتری خورشیدی، این پروژه از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است. با توجه به هزینه بر بودن تولید برق از سوخت های فسیلی، کشور به سمت استفاده از نیروگاه ها و سیستم های تجدیدپذیر برای تولید برق حرکت می کند.

سیستم های خورشیدی می توانند، به صورت مجزا از شبکه برق سراسری و برای تامین برق تجهیزات گوناگون مورد استفاده قرار بگیرند. باتری خورشیدی، ذخیره کننده انرژی خورشیدی است و وجود آن در سیستم خورشیدی ضروری می باشد.

معرفی طرح توجیهی اختصاصی تولید باتری خورشیدی

طرح توجیهی اختصاصی تولید باتری خورشیدی، طرحی انحصاری برای هر پروژه است که توسط نگارندگان سایت طرح فنی تهیه می شود. نگارندگان سایت طرح فنی از مشاوران اعتباری و بانکی بوده و با 25 سال تجربه گرانبها در امور سرمایه گذاری، دقیق ترین طرح توجیهی تولید باتری خورشیدی را تهیه می کنند.

با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی دو هدیه زیر را از طرف ما دریافت خواهید کرد:

  • 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح
  • جلسه آنلاین رایگان به درخواست سرمایه گذار

توضیح این که جلسه آنلاین برای پاسخ به سوالات شما در خصوص پروسه اخذ مجوز کارخانه تولید باتری خورشیدی، مراحل دریافت تسهیلات، ضمانت نامه ها، وثایق بانکی و سایر امور اداری و بانکی برگزار می گردد.

 

5/5 - (17 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب