طرح توجیهی احداث استخر شنا ⭐️ سونا + جکوزی

طرح توجیهی احداث استخر شنا - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی احداث استخر شنا، گزارشی مدون از اطلاعات قلمرو سنجی، امکان سنجی و ارزیابی های مالی و فنی پروژه است. نگارندگان بیزینس پلن احداث استخر شنا در سایت طرح فنی از آخرین مقررات وضع شده توسط سازمان های صادر کننده مجوز و بانک ها مطلع بوده و طرح توجیهی را مطابق با این ضوابط تهیه می کنند.

شنا به عنوان ورزشی مفرح و محبوب، علاوه بر افزایش آمادگی جسمانی باعث کاهش انقباضات عضلانی و آرامش روح و جسم می گردد. استخرهای شنا، مکان هایی عمومی برای یادگیری شنا، تفریح، برگزاری مسابقات و سایر ورزش های آبی مانند واترپلو می باشند.

تاسیس استخرهای عمومی باید مطابق با مقررات سازمان تربیت بدنی، اداره ورزش و جوانان و در بعضی موارد خاص، اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری انجام گردد. به منظور ارتقای سطح ورزش در جامعه، سرمایه گذارانی که قصد احداث استخرهای شنای همگانی را دارند، تا حد امکان تحت حمایت های دولتی قرار می گیرند، بخصوص اگر استخر در مناطق کمتر برخوردار احداث شود.

⭐️ ضرورت ارائه طرح توجیهی جهت اخذ مجوز و وام

احداث استخر شنا در درجه اول مستلزم اخذ موافقت اصولی و مجوزهای مربوطه است. بدین منظور سرمایه گذاران باید درخواست خود را به همراه طرح توجیهی احداث استخر شنا به اداره کل تربیت بدنی استان تحویل دهد. در صورتی که بیزینس پلن احداث استخر شنا، سازمان متولی صدور مجوز را به منطقی بودن طرح متقاعد نماید، مجوز احداث استخر صادر خواهد شد.

سرمایه گذاران پس از اخذ موافقت اصولی می توانند، به بانک معرفی شده توسط اداره تربیت بدنی برای دریافت تسهیلات بدون ضمانت مراجعه نمایند. گفتنی است، در پروسه اخذ تسهیلات نیز ارائه طرح توجیهی احداث استخر شنا به بانک عامل الزامی است.

⭐️ مراحل دریافت مجوز استخر شنا، سونا و جکوزی

طرح توجیهی احداث استخر شنا از مستنداتی است که در پروسه اخذ مجوز نقش کلیدی ایفا می کند. مراحل اخذ مجوز ساخت استخر و مجوز بهره برداری به صورت زیر است:

[tie_list type=”starlist”]

  • مراجعه به اداره کل تربیت بدنی استان و دریافت فرم های درخواست
  • تحویل فرم ها و پرسش نامه های تکمیلی و همچنین طرح توجیهی به اداره تربیت بدنی ظرف سه ماه
  • بررسی مدارک توسط اداره کل تربیت بدنی و ارسال آنها به سازمان تربیت بدنی و اداره ورزش و جوانان
  • صدور موافقت اصولی توسط سازمان تربیت بدنی
  • معرفی و ارائه زمین مناسب برای ساخت استخر از طریق فروش یا اجاره توسط شهرداری، اداره اوقاف و …
  • شروع عملیات پیاده سازی و ساخت استخر شنا، ظرف حداکثر شش ماه از اخذ موافقت اصولی
  • پایان عملیات اجرایی و صدور مجوز بهره برداری از طریق اداره تربیت بدنی

[/tie_list]

احداث استخر شنا عمومی - طرح فنی

⭐️ تنظیم طرح توجیهی احداث استخر شنا چه مزایایی دارد؟

با وجودی که اخذ مجوز و وام، مهمترین اهداف نگارش طرح توجیهی از نظر سرمایه گذاران هستند؛ اما باید گفت، طرح توجیهی مزایای دیگری نیز دارد. طرح توجیهی احداث استخر شنا مانند یک نقشه دقیق، پستی و بلندهای مسیر را به شما نشان می دهد.

طرح توجیهی، حاوی اطلاعاتی در خصوص شاخص های مالی طرح، ارزیابی وضعیت تقاضای منطقه و شهر مورد نظر به استخر همگانی، اصول و استانداردهای طراحی استخر و بررسی توجیه پذیری طرح است. در حقیقت می توان گفت، طرح توجیهی، تمامی اطلاعاتی که برای احداث و راه اندازی اصولی استخر نیاز دارید را در اختیار شما قرار می دهد.

⭐️ چرا باید در احداث استخر شنا سرمایه گذاری کنیم؟

گرایش عمومی به آموزش شنا، تفریحات آبی، آب درمانی و گذراندن اوقات فراغت در استخرهای همگانی باعث شده است که سرمایه گذاری در این بخش فوق العاده پر بازده باشد. با نگاهی به افزایش جمعیت در کشور و بررسی تعداد استخرهای شنا و ظرفیت آنها پی می بریم که متاسفانه در این خصوص، کمبود جدی وجود دارد. به طوری که بسیاری از مناطق کشور فاقد استخر شنای همگانی هستند.

سرمایه گذاران با برنامه ریزی های دقیق طرح توجیهی احداث استخر شنا، انتخاب مکان مناسب برای ساخت استخر و طراحی اصولی استخر می توانند، سود قابل توجهی را در این حیطه کسب نمایند.

⭐️ سرمایه مورد نیاز برای احداث استخر شنا

استخرهای شنا به طور کلی به صورت سرپوشیده یا روباز احداث می گردند. استخرهای همگانی برای آموزش شنا، شنای تفریحی و شنای حرفه ای یا مسابقات طراحی می گردند. بسیاری از استخرهای شنا دارای بخش های دیگری مانند سونای خشک، سونای بخار، جکوزی، بخش آب درمانی، رختکن ها و … می باشند.

میزان سرمایه اولیه احداث استخر به ظرفیت استخر و تعداد بخش های استخر بستگی دارد. سرمایه ثابت به ساخت استخر، ساختمان ها، محوطه سازی، تهیه تجهیزات استخر، راه اندازی تاسیسات و مواردی از این دست صرف می گردد.

طرح توجیهی احداث استخر شنا، میزان سرمایه اولیه را با توجه به مشخصات و مختصات طرح به صورت تخصصی و با داده های روز محاسبه می نماید.

احداث استخر شنا با امکانات کامل - طرح فنی

⭐️ برآورد هزینه ها توسط طرح توجیهی استخر شنا

احداث استخر علاوه بر سرمایه ثابت مستلزم صرف هزینه های گوناگون از جمله هزینه زمین، هزینه نیروی انسانی، هزینه نگهداری ساختمان و تجهیزات، هزینه های مصرف انرژی و … می باشد. حداقل مساحتی که برای احداث استخر می توان در نظر گرفت، 500 متر مربع است.

طبق بررسی های کارشناسان برای احداث یک استخر با ظرفیت 340 نفر در روز، به زمینی با زیربنای 1200 متر مربع نیاز است که بسته به محل و شهر احداث استخر این هزینه متغیر خواهد بود. تعداد 180 نفر نیروی انسانی نیز برای ظرفیت فوق در نظر گرفته می شود.

تمامی هزینه های پروژه در طرح توجیهی احداث استخر شنا، لیست بندی شده و با داده ها و اعداد و ارقام روز مشخص می شوند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی احداث شهربازی ⭐️ سرپوشیده + روباز

⭐️ پیش بینی میزان سود پروژه

ساخت و احداث استخر شنا نیازمند سرمایه گذاری بزرگی است؛ در عوض سود چشمگیری را نصیب سرمایه گذاران می کند. میزان سود استخر به عوامل گوناگونی چون ابعاد و ظرفیت استخر، محل استخر و خدمات جانبی ارائه شده در استخر بستگی دارد.

کارشناسان، نرخ بازده داخلی این پروژه را در طرح توجیهی احداث استخر شنا، 27 درصد پیش بینی کرده اند. مدت زمان برگشت سرمایه نیز بین 2 تا 3 سال خواهد بود.

بسیاری از استخرهای همگانی بزرگ و لوکس دارای قسمت های جانبی دیگر مانند بوفه، رستوران، کافی شاپ، فروشگاه، خدمات ماساژ، باشگاه ورزشی، سالن سولار و سالن بازی کودکان بوده و از این طریق نیز درآمد خوبی کسب می کنند.

⭐️ ضوابط احداث استخرهای شنا

اجرای استخر شنا تابع ضوابط و مقررات خاصی است که توسط اداره کل تربیت بدنی وضع می شود. استخرهای شنا بسته به نوع استخر یعنی آموزشی، تفریحی و یا حرفه ای بودنشان، باید ضوابط خاصی را رعایت کنند.

استخر آموزشی شنا و استخر مخصوص کودکان: این استخرها باید دارای حداکثر عمق 90 سانتی متر باشند. حداقل طول و عرض استاندارد نیز برای استخر کودکان به ترتیب برابر با 16.6 متر و 7 متر می باشد.

استخر عمومی و تفریحی شنا: عمق استخر عمومی بین 0.5 متر تا 3.5 متر به صورت شیبدار در نظر گرفته می شود. به طوری که شیب مورد نظر از 7 درصد تجاوز نکند. دورتادور استخرهای عمومی باید حاشیه ای با عرض 2 متر برای استقرار نجات غریق ها و مربی ها در نظر گرفته شود. تخته های شیرجه تنها در عمق بالاتر از 2 متر می توانند، نصب شوند.

استخر حرفه ای: طول استخر حرفه ای و مخصوص مسابقه عموما 50 متر یا 100 متر در نظر گرفته می شود. عرض هر لاین از استخر نیز بین 2 تا 2.5 متر متغیر خواهد بود.

سنا و جکوزی در استخر شنا - طرح فنی

⭐️ معرفی تجهیزات مورد نیاز در استخر شنا

برخی از تجهیزات مورد نیاز پروژه که در طرح توجیهی احداث استخر شنا نیز معرفی می شوند، عبارتند از:

[tie_list type=”plus”]

  • پمپ تصفیه آب
  • دستگاه کلرزنی
  • دستگاه جاروی استخری
  • فیلتر شنی
  • وان و جکوزی
  • پکیج گرمایشی استخر
  • مبدل حرارتی پوسته و لوله
  • جت پمپ جکوزی
  • بلوئر جکوزی
  • چراغ های استخری
  • نردبان و پله استخر
  • هیتر برقی یا گازی سونا

[/tie_list]

⭐️ آیا احداث استخر شنا از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است؟

ارزیابی ها و مطالعات کارشناسان در طرح توجیهی احداث استخر شنا، نشان دهنده توجیه پذیری اقتصادی این طرح است. راه اندازی استخر عمومی ممکن است، پروژه ای زمان بر و هزینه بر باشد؛ اما با سود مطمئنی همراه خواهد بود.

گرایش والدین به آموزش شنای کودکان، علاقه به تفریحات آبی و استفاده از استخرها با هدف آب درمانی باعث شده است که تقاضا برای استخرهای همگانی، روند رو به رشدی را تجربه کند. ضمن این که تجهیزات استخری هم اکنون در داخل کشور در دسترس بوده و مشکلی از بابت تجهیز استخر وجود ندارد. بنابراین سرمایه گذاری در این بخش موفقیت آمیز خواهد بود.

⭐️ سفارش طرح توجیهی احداث استخر شنا

سایت طرح فنی متشکل از کارشناسان زبده با 25 سال تجربه در زمینه سرمایه گذاری و امور بانکی و اداری است. طرح توجیهی احداث استخر شنا مطابق با آخرین استانداردهای بانکی و سازمانی و با استفاده از داده های روز در این سایت تهیه می شود.

اگر تمایل به یک طرح توجیهی دارید که مستند بوده و به صورت انحصاری برای پروژه شما نوشته شود، می توانید، از خدمات سایت ما بهره مند گردید. با سفارش طرح توجیهی اختصاصی، 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان نیز به شما تعلق خواهد گرفت.

متخصصان ما در جلسه آنلاین، توضیحاتی در مورد موضوعات اداری و بانکی طرح از جمله مراحل اداری اخذ موافقت اصولی و مجوز بهره برداری از استخر، مراحل دریافت وام ساخت استخر، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … را به شما ارائه می دهند.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب