طرح توجیهی احداث تالار عروسی با طبقه بندی اطلاعات مربوط به راه اندازی تالار عروسی و متمرکزسازی آنها در قالب یک گزارش، یاریگر سرمایه گذاران است. متخصصین ما در سایت طرح فنی، به روزترین و دقیق ترین بیزینس پلن تالار عروسی را نگارش می کنند. گسترش زندگی شهرنشینی و مبدل شدن خانه های ویلایی به آپارتمان ها باعث شده است که اکثریت مردم، مراسم ها و جشن های خود را در تالارهای عروسی برگزار کنند.
جشن هایی مانند عروسی، حنابندان، عقد، نامزدی، تولد، جشن فارغ التحصیلی و حتی مجالس عذا و ترحیم نیز در این تالارها انجام می گردد. با توجه به تمایل مردم به برگزاری مراسم در تالارها، سرمایه گذاری در این بخش از فرصت های بهینه خواهد بود.
قدم اول برای ساخت و راه اندازی یک تالار پذیرایی، گردآوری اطلاعات در خصوص این پروژه از جمله مکان تالار، طراحی تالار، دکوراسیون، تجهیز تالار و برآوردهای مالی طرح بوده و قدم بعدی پیاده سازی اصولی طرح می باشد.
⭐️ ضرورت تنظیم طرح توجیهی احداث تالار عروسی
اثبات توجیه پذیری طرح نزد نهادهای صادرکننده مجوز، بانک ها و موسسات مالی و اعتباری، از اهداف اصلی تنظیم طرح توجیهی تالار عروسی می باشد. طرح توجیهی فوق، حاوی تمامی سرفصل های مهم پروژه بوده و هماهنگ با آخرین دستورالعمل ها و ضوابط سازمانی و مطابق با فرمت ها و استانداردهای بانکی تهیه می شود.
سرمایه گذاران برای اخذ وام از بانک ها، باید طرح توجیهی استاندارد که توسط کارشناسان واجد شرایط نگارش شده است را به بانک عامل ارائه دهند.
⭐️ طرح توجیهی چه کمکی به سرمایه گذاران می کند؟
از بحث ضرورت که بگذریم، طرح توجیهی احداث تالار عروسی می تواند، نقش مشاوری توانمند را در مسیر سرمایه گذاری بازی کند. طرح توجیهی، تمامی ابهامات و سوالات سرمایه گذاران را در خصوص منطقی بودن طرح، میزان سرمایه اولیه، هزینه ها، سود دهی طرح و همچنین مشخصات فنی و اجرایی پروژه مرتفع می کند.
شاید به همین دلیل باشد که تمامی سرمایه گذارانی که برای سرمایه گذاری در این بخش از دستورالعمل های طرح توجیهی تالار عروسی کمک گرفته اند، در این مسیر به موفقیت های چشمگیری دست پیدا کرده اند.
⭐️ سرمایه گذاری در تالار عروسی
ارزیابی ها و مطالعاتی که کارشناسان در طرح توجیهی احداث تالار عروسی انجام داده اند، نشان دهنده درجه یک بودن ایده سرمایه گذاری برای احداث تالار عروسی است. در عصر حاضر، مردم در تمامی نقاط کشور، مراسم خود را در تالارها برگزار می کنند زیرا تالارها دارای ظرفیت کافی بوده و گنجایش تمام مهمان ها را دارند. ضمن این که میزبان با برگزاری مراسم در تالار، از پذیرایی کردن و همچنین نظافت در انتهای مراسم آسوده می شود.
احداث تالار عروسی، فوق العاده سودآور است، اگر محل مناسب برای تالار انتخاب شده و الزامات طراحی آن رعایت شود. ضمن این که خوش نام بودن تالار، تبلیغات مناسب، کیفیت غذا، تنوع منوی پذیرایی، رفتار کارکنان، نحوه پذیرایی، دکوراسیون، تشریفات و …، همه و همه در سوددهی یک تالار پذیرایی نقش دارند.
⭐️ سرمایه لازم برای احداث تالار عروسی
راه اندازی تالار عروسی با سرمایه گذاری های متفاوت قابل انجام است و نمی توان یک بودجه معین را به عنوان سرمایه اولیه به تمامی تالارها تعمیم دارد. سرمایه ثابت در این کسب و کار به ساخت تالار عروسی، محوطه سازی، خرید تجهیزات سالن پذیرایی، تجهیزات آشپزخانه، تجهیزات اتاق عقد، تجهیزات پذیرایی، طراحی داخلی تالار، نورپردازی، راه اندازی سیستم صوتی و مواردی از این دست صرف می گردد.
افزون بر سرمایه ثابت، شما برای بهره برداری از تالار، نیازمند سرمایه درگردش نیز می باشید. سرمایه درگردش به خرید مواد غذایی، خرید مایحتاج بهداشتی و نظافت، گل آرایی، شمع آرایی و … اختصاص پیدا می کند. محاسبه سرمایه اولیه در طرح توجیهی احداث تالار عروسی با توجه به مشخصات و ظرفیت تالار و همچنین تمامی فاکتورهای اثرگذار صورت می پذیرد.
⭐️ برآورد هزینه ها در طرح توجیهی
سرمایه گذاران برای احداث یک تالار عروسی باید بودجه ای نیز برای پرداخت هزینه ها در نظر بگیرند. هزینه زمین، مهم ترین هزینه در این طرح است که بسته به اجاره یا خرید متغیر خواهد بود. ضمن این که محل زمین و مساحت آن نیز نقش مهمی در این هزینه ایفا می کنند. باغ تالارهای بزرگ عموما در فاصله بیش از 5 کیلومتری از شهرها احداث شده و هزینه کمتری جهت خرید زمین برای آنها صرف می گردد.
از سایر هزینه های تالار عروسی می توان، به هزینه نیروی انسانی تالار، هزینه های مصرف انرژی و هزینه نگهداری تجهیزات و اثاثیه اشاره کرد. تمامی هزینه های ریز و درشت در طرح توجیهی احداث تالار عروسی، طبقه بندی شده و با داده های روز مبلغ گذاری می شوند.
⭐️ بررسی میزان سود تالار عروسی
مولفه های گوناگونی در میزان سود یک تالار عروسی نقش دارند که از آنها می توان، ظرفیت تالار، محل تالار، منوهای غذایی، نحوه تبلیغات و … را نام برد. نرخ بازده داخلی توسط کارشناسان برای یک تالار با ظرفیت 700 نفر که در زمینی به مساحت 3 هزار مترمربع در استان تهران احداث شده و 47 نفر نیروی انسانی در آن مشغول به کار هستند، 33 درصد برآورد شده است. حداکثر زمان برگشت سرمایه نیز در این پروژه، 4 سال خواهد بود.
سرمایه گذاران برای برآورد میزان دقیق سود از نتایج مطالعات طرح توجیهی احداث تالار عروسی کمک می گیرند زیرا پیش بینی سود در طرح توجیهی به صورت تخصصی و نرم افزاری و با کمترین درصد خطا انجام می گردد.
⭐️ اخذ مجوز تالار عروسی چه مراحلی دارد؟
سرمایه گذاران برای اخذ مجوز تالار عروسی باید مراحل زیر را طی نمایند:
[tie_list type=”checklist”]
- تشکیل پرونده در دفتر خدمات الکترونیک شهر
- مراجعه به شهرداری و ارائه نقشه های عمرانی شامل نقشه های سازه، معماری، برق و مکانیک به کارشناسان شهرداری برای بررسی
- اخذ تاییدیه سازمان آتش نشانی در مورد رعایت موارد ایمنی و اجرای سیستم اعلام و اطفاء حریق
- مراجعه به اداره بهداشت و اخذ تاییدیه
- اخذ استعلامات لازم از سازمان تامین اجتماعی و اداره اماکن
- مراجعه به اداره دارایی و تشکیل پرونده مالیاتی
[/tie_list]
⭐️ استانداردهای لازم برای راه اندازی تالار عروسی
طرح توجیهی احداث تالار عروسی با توجه به استانداردها و ضوابط مربوطه تهیه می گردد. راه اندازی یک تالار عروسی منوط به رعایت ضوابط خاصی در سازه و فضای تالار، بهداشت و همچنین ایمنی تالار می باشد. برخی از این استانداردها عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- تالار عروسی باید شامل سالن های مجزا برای خانم ها و آقایان باشد.
- حداقل متراژ سالن پذیرایی برابر با 250 متر مربع در نظر گرفته شود.
- به ازای هر 25 نفر، یک سرویس بهداشتی در تالار عروسی لازم است.
- آشپزخانه تالار، یک آشپزخانه صنعتی به حساب آمده و باید تابع قوانین و مقررات وزارت بهداشت باشد. کاشی های روشن برای آشپزخانه از جمله این ملزومات است.
- به منظور تامین امنیت، تالارهای پذیرایی موظف به نصب دوربین مداربسته هستند.
- طراحی راهروها و درب های خروج باید به نحوی انجام گردد که در صورت وقوع حوادث غیرمترقبه، خروج مهمانان به سهولت صورت پذیرد.
- در طراحی تالار باید سیستم تهویه مطبوع و گرمایش و سرمایش مناسب در نظر گرفته شود.
[/tie_list]
⭐️ تجهیزات مورد نیاز تالار عروسی
طرح توجیهی احداث تالار عروسی بنا به مشخصات طرح، تجهیزات مورد نیاز را نیز معرفی می کند. این تجهیزات در بخش های مختلف پروژه نیاز بوده و باید طبقه بندی گردند.
تجهیزات آشپزخانه شامل اجاق گازهای صنعتی، یخچال های ویترینی و صنعتی، ظروف پخت و … می باشند. تجهیزات داخل سالن نیز شامل میز و صندلی ها، گلدان های گل آرایی، لوسترها، دیوارکوب ها، ظروف پذیرایی، پرده ها، پارتیشن و … هستند که با توجه به سبک دکوراسیون تالار تهیه می گردند.
افزون بر آن، تالارهای عروسی مجهز به سیستم پخش صدا، سیستم مه ساز، سیستم نورپردازی و رقص نور، آلات موسیقی، خنچه و تجهیزات اتاق عقد، دوربین های مداربسته و … نیز می باشند که در طرح توجیهی با ارقام روز مشخص می شوند.
⭐️ آیا احداث تالار عروسی از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟
احداث تالار عروسی نیازمند نقدینگی و سرمایه بالایی است؛ اما به همان اندازه نیز در صورت اجرای اصولی طرح، سودآور خواهد بود. به طوری که تحقیقات کارشناسان در طرح توجیهی احداث تالار عروسی نیز بر بازدهی خوب طرح تاکید دارد. احداث تالار عروسی در مناطق خوش و آب و هوای اطراف شهر و یا در فضاهای بزرگ شهری که امکان طراحی پارکینگ برای تالار وجود دارد، قطعا توجیه پذیر خواهد بود.
ضمن این که تالارهای عروسی علاوه بر برگزاری مراسم های مختلف، درآمدهای جانبی دیگری نیز دارند. به طور مثال اکثر تالارها به عنوان رستوران عمومی نیز خدمات ارائه می دهند. اجاره بخشی از تالار به عنوان لوکیشن عکاسی و فیلمبرداری نیز از درآمدهای جانبی تالارهای عروسی است.
⭐️ سفارش طرح توجیهی احداث تالار عروسی
از آن جا که تالارهای عروسی با مشخصات و مقیاس های متفاوت راه اندازی می شوند، بهتر است، به جای استفاده از طرح توجیهی آماده، طرح توجیهی به صورت انحصاری برای آنها نوشته شود. نگارندگان طرح توجیهی تالار عروسی، متخصصین زبده سایت طرح فنی هستند که با 25 سال سابقه درخشان در امور سرمایه گذاری، دقیق ترین طرح ها را نگارش می کنند.
ما برای حمایت از سرمایه گذاران به همراه طرح توجیهی اختصاصی، خدمات ویژه ای را ارائه می دهیم. این خدمات شامل 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان می باشند. جلسه آنلاین با محوریت موضوعات اداری و بانکی بین متخصصین سایت طرح فنی و سرمایه گذاران تشکیل می گردد.
کارشناسان ما در این جلسه، سعی می کنند، پاسخگوی سوالات اداری و بانکی شما بوده و توضیحاتی را در خصوص مراحل اخذ مجوز تالار عروسی، مراحل دریافت وام، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … ارائه دهند.