طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی ⭐️ برآورد تخصصی پروژه

طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی از جمله اصلی ترین مستندات مورد نیاز برای افرادی است که قصد راه اندازی کارخانه تولید این لوازم را دارند. جهت دریافت مجوز تاسیس کارخانه، در دست داشتن این طرح الزامی می باشد. لازم به ذکر است که نگارش طرح توجیهی برای راه اندازی هر کسب و کاری، به دانش و آگاهی کافی در آن زمینه نیاز دارد.

طرح فنی، بر کلیه قوانین سرمایه گذاری تسلط داشته و در گردآوری طرح های توجیهی، از به روزترین و تخصصی ترین اطلاعات استفاده می کند. در کنار این مجموعه تخصصی و با استناد به طرح توجیهی خود، مسیر رسیدن به هدف را با موفقیت پشت سر خواهید گذاشت.

در این مقاله به معرفی طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی و اطلاعاتی که در آن جمع آوری می شود خواهیم پرداخت.

معرفی انواع ادوات کشاورزی و مزایای استفاده از آن ها

ادوات و تجهیزات کشاورزی در سه دسته بندی کلی به گاو آهن، نشاکار، مرزکش قابل تقسیم می باشند. دسته دیگر ادوات کشاورزی به ماشین آلاتی چون تراکتور متصل می شوند. از جمله این تجهیزات کشاورزی می توان به مته، دونده، واگن، هاروستر، کلوخ شکن، کولتیواتور، سمپاش و بذر‌پاش اشاره کرد.

استفاده از ادوات کشاورزی سبب افزایش کیفیت و کمیت محصول تولیدی، افزایش بهره وری نیروی انسانی، کاهش هزینه ها و ریسک های احتمالی در حین کار، افزایش درآمد، صرفه جویی در مصرف بذر، کود و جلوگیری از هدر رفتن آنها و ایجاد زمینه های پیشرفت در کار اشاره کرد.

کاربرد ادوات کشاورزی

تولید ادوات کشاورزی هر کدام با هدفی انجام می گیرد. از گاو‌آهن برای شخم زدن و آماده سازی زمین استفاده می شود. نشاکار در انتقال نهال به عمق زمین کاربرد داشته و مرزکش برای جداسازی زمین های زراعی و کرت‌بندی‌ها به کار گرفته می شود. ادوات واسطه‌ای که به ماشین‌آلات متصل می‌شوند نیز هر کدام وظیفه‌ای برعهده دارند.

تولید انواع ادوات کشاورزی - طرح فنی

تجهیزات کشاورزی، متنوع و پرکاربرد

مته‌هایی که به سر تراکتور متصل می‌شوند برای ایجاد سوراخ‌های بزرگ و عمیق برای نصب حفاظ کاربرد دارند. از دمنده برای جابجایی علف های هرز، از واگن برای حمل محصولات کشاورزی و دام، از هاروستر برای قیچی و برداشت محصول، از کلوخ شکن به منظور خرد کردن بذر و گرفتن رطوبت خاک، از کولتیواتور برای خرد کردن خاک و جمع آوری علف های هرز، از سمپاش برای سمپاشی و از بذر پاش برای پاشیدن بذر در زمین کشاورزی استفاده می شود.

لزوم تنظیم طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی

تاسیس هر کارخانه و شروع هر کسب و کاری، به اخذ مجوز تاسیس، دریافت کمک های مالی و وام های بانکی، جذب سرمایه گذار، برنامه ریزی دقیق مالی و تنظیم بیزینس پلن نیاز دارد. به جرات می توان گفت که، طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی همه این نیاز ها را برای صاحب طرح، به خوبی پوشش خواهد داد.

اطلاعات موجود در این طرح یک نقشه دقیق از مسیر پیش رو، را در اختیار موسس قرار خواهد داد. تهیه یک برنامه ریزی اجرایی، مالی حساب شده، به کمک این سند، به سادگی امکان پذیر خواهد بود.

علاوه بر اینکه، وجود طرح توجیهی، به صاحب طرح، در کسب اطمینان سرمایه گذار و جذب سریعتر آن یاری خواهد رساند. زمانی که اسپانسر با یک طرح توجیهی سنجیده و دقیق مواجه شود، برای شروع پروژه و سرمایه گذاری بیشتر در آن تعلل نخواهد کرد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی احداث مرکز خدمات مکانیزاسیون کشاورزی ⭐️

سرمایه اولیه مورد نیاز برای تولید ادوات کشاورزی

در طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی یکی از مواردی که بایستی به طور دقیق مورد بررسی قرار گیرد، برآورد سرمایه اولیه مورد نیاز برای شروع کار است. سرمایه لازم برای خرید یا اجاره ملک، هزینه خرید تجهیزات و دستگاه های تولیدی، هزینه ساخت بنا، ساختمان اداری، سالن تولید، انبار، محوطه سازی، ساخت تاسیسات تهویه، گرمایش و سرمایشی و … .

در حالت استاندارد، کارخانه تولید ادوات کشاورزی از نرخ بازدهی 49 درصد و دوره بازگشت سرمایه دو سال و نیم برخوردار می باشد. که این ارقام متاثر از عوامل مختلفی تغییر خواهند کرد. لازم به ذکر است که، در طرح توجیهی، حدود 5 درصد سرمایه، به هزینه های اولیه متفرقه و پیش بینی نشده تعلق می گیرد. با این پیش بینی، پروژه با کسری بودجه مواجه نخواهد شد.

هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه

در طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی همانگونه که میزان سرمایه اولیه برای شروع پروژه برآورد می شود، به هزینه های جاری که در حین اجرایی شدن طرح به وجود می آیند نیز پرداخته خواهد شد.

هزینه هایی چون، هزینه مصرف انرژی، آب و برق و گاز، دستمزد کارگران، کارمندان، مدیران اجرایی و مدیر ارشد طرح، هزینه تعمیر و نگهداری دستگاه ها و تجهیزات، هزینه خرید مواد اولیه تولید، هزینه بسته بندی و بازاریابی محصول تولید شده و … . در این بخش نیز برای هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده، درصدی کنار گذاشته می شود.

وجود اطلاعات دقیق و سنجیده مالی در طرح توجیهی، اطمینان و اعتماد کارفرما را در حین اجرای پروژه به حد چشمگیری افزایش داده و احتمال موفقیت آن را بیشتر خواهد کرد.

احداث کارخانه تولید ادوات کشاورزی - طرح فنی

تجهیزات اولیه برای تولید ادوات کشاورزی

برای راه اندازی کارخانه تولید ادوات کشاورزی به تجهیزات زیر نیاز است:

– دستگاه جوش برقی و آرگون، برای اتصال و محکم سازی قطعات مونتاژ شده

– دستگاه پرس هیدرولیک 10 تن: برای خم کاری و شکل دهی به قطعات تولید شده از ورق فولادی

– ماشین تراش: برای برش و شکل دهی قطعات اصلی و فرعی تجهیزات با توجه به طرح آن‌ها

– دستگاه CNC: برای برش حرفه ای و هوشمند قطعات به صورت هوشمند و بر اساس طرح تحویل شده به کامپیوتر دستگاه

– جرثقیل سقفی: برای جابجایی و حمل و نقل بخش هایی که قرار است مونتاژ شوند.

– ماشین دریل: برای ایجاد سوراخکاری

– قیچی گیوتین و اره لنگ: برای برش لبه های ناهموار و نوک تیز قطعاتی که در کنار هم قرار گرفته اند.

– سایر لوازم و تجهیزات کارگاهی شامل انواع آچارها، پیچ و لوازم الکترونیکی و مکانیکی

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی احداث مرکز اسقاط خودرو ⭐️ برای اخذ مجوز

فرایند تولید ادوات کشاورزی

برای شروع ساخت و تولید ادوات کشاورزی، ابتدا بایستی ورق فولاد اولیه انتخاب گردد. طراح صنعتی بر اساس نوع ادوات مورد نظر، فشاری که قرار است به تجهیزات وارد شود، کاربرد دستگاه و کیفیت ساخت آن، طراحی را به انجام می رساند. طبق این طراحی، ضخامت فولاد مصرفی مشخص می شود.

پس از انتخاب، ورق ها به واسطه دستگاه CNC  و بر اساس طراحی انجام شده، برش داده می شوند. با برشکاری، خمکاری و سوراخکاری، این قطعات برای مونتاژ آماده می شوند. قطعات فرعی و اجزای کوچکتر تجهیزات کشاورزی نیز به شاسی و قطعات اصلی اضافه می شوند.

در نهایت سطوح ناصاف و نوک تیز حاصل از مونتاژ، صاف و هموار می‌گردد تا تجهیزات و ادوات با زیبایی بیشتر و خطر کمتر در دست خریدار قرار گیرد. تجهیزات، در نهایت رنگ آمیزی شده و برای عرضه به بازار آماده می شوند.

تولید دستگاه کولتیواتور - طرح فنی

آیا تولید ادوات کشاورزی توجیه اقتصادی دارد؟

به‌دلیل توسعه روزافزون صنعت کشاورزی در کشور و نیاز فراوان کشاورزان به داشتن انواع ادوات کشاورزی، بر‌اساس نیاز و تقاضای کشاورزان، تولید ادوات کشاورزی در حجم وسیعی انجام گرفته یا از طریق واردات تامین خواهند شد.

با‌توجه به آن‌که اغلب این ادوات، مصرفی بوده و نیاز به تعویض یا خرید مجدد پیدا می‌کنند، راه‌اندازی تعداد بیشتری از کارخانجات تولید ادوات کشاورزی، در تامین هر چه بهتر و سریعتر نیاز کشاورزان و زارعان تاثیر مستقیمی خواهد گذاشت.

تولید ادوات و تجهیزات کشاورزی چنانچه با بازاریابی و استفاده از فوت‌و‌فن‌های فروش همراه شود، از توجیه اقتصادی خوبی برخوردار بوده و در مدت زمان کوتاهی به سود‌دهی خواهد رسید. واردات این قبیل تجهیزات با‌وجود پتانسیل بالایی که در تولید آن وجود دارد، مقرون‌به‌صرفه به‌نظر نمی رسد. کشور ما به دلیل داشتن تخصص، نیروهای جوان، منابع و فضای اجرایی کافی، به‌خوبی قادر به صادرات ادوات و تجهیزات کشاورزی می باشد.

سفارش تنظیم طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی 

افراد متقاضی تاسیس کارخانه، که هنوز برای تنظیم طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی خود اقدام نکرده اند، می توانند این کار را با خیالی آسوده و با اطمینان خاطر به مجموعه تخصصی طرح فنی واگذار نمایند. مجموعه ما به پشتوانه دانش و تجربه ای که دارد، در نگارش این طرح، اطلاعاتی را که مدنظر ارگان ها و سازمان های تایید کننده هستند، قرار خواهد داد.

با وجود چنین طرحی، گرفتن مجوز تاسیس کارخانه برای صاحب طرح به واقعیتی دست یافتنی تبدیل خواهد شد. طرح فنی به کلیه قوانین اجرایی تسلط کامل داشته و طرح های توجیهی زیادی را تا به حال با موفقیت به هدف رسانده و رضایت خاطر صاحب پروژه را به دست آورده است.

مزایای تنظیم طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی در طرح فنی

با تنظیم طرح توجیهی تولید ادوات کشاورزی در طرح فنی، علاوه بر بهره مندی از دانش، اعتبار و تجربه این مجموعه، دو امتیاز ویژه دیگر نیز نصیب شما خواهد شد. پنج ماه پشتیبانی رایگان و برگزاری یک جلسه مشاوره آنلاین رایگان.

در جلسه مشاوره آنلاینی که به درخواست کارفرما برگزار می گردد، درباره روال اخذ مجوز تاسیس کارخانه، روش ها و شرایط دریافت وام و تسهیلات مالی از بانکها و موسسات اعتباری و چگونگی دریافت وثایق و ضمانت نامه های بانکی به طور کامل و مفصل گفتگو خواهد شد.

پس از این جلسه، کلیه سوالات کارفرما پاسخ داده شده و ابهامات وی برطرف خواهند شد. پس شما نیز در صورت تمایل و برای کسب اطلاعات بیشتر، با مجموعه ما در تماس باشید.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب