طرح توجیهی تولید شمش تیتانیوم ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

طرح توجیهی تولید شمش تیتانیوم - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید شمش تیتانیوم نتایج مطالعات امکان سنجی و توجیه پذیری تولید شمش تیتانیوم است که توسط کارشناسان متخصص سایت طرح فنی تهیه می گردد. فلز تیتانیوم از لحاظ فراوانی در پوسته زمین در رتبه چهارم پس از فلزات آهن، آلومینیوم و منیزیم قرار دارد.

رنگ این فلز نقره ای براق بوده و به ندرت به صورت خالص وجود دارد و عموما از مواد معدنی بروکیت، اسفن، ایلمنیت و … جداسازی می گردد. نقطه ذوب بالا، وزن سبک، مقاومت بالا در حرارت، استحکام بالا در برابر خوردگی، دوام بالا و خاصیت غیر مغناطیسی از ویژگی های فلز تیتانیوم است.

به دلیل ویژگی های منحصر به فردی که فلز تیتانیوم دارد، در صنایع گوناگونی به کار برده می شود. قالب گیری تزریق فلز، تولید جواهرات و وسایل تزئینی، ساخت ایمپلنت های دندانی، صنایع هوا و فضا، ساخت خودروهای مسابقه ای، تولید وسایل ورزشی، مصارف نظامی، ساخت مخازن و شیرهای صنعتی و … از کاربردهای شمش تیتانیوم می باشند. کاربردهای متنوعی که شمش تیتانیوم در صنایع دارد، تولید این محصول را به فرصت سرمایه گذاری ایده آل مبدل کرده است.

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید شمش تیتانیوم چیست؟

تولید شمش تیتانیوم مستلزم اخذ جواز تاسیس کارخانه و مجوز بهره برداری است. بدین منظور سرمایه گذاران باید به وزارت صنعت و معدن و سایر سازمان های ذیربط مراجعه کرده و درخواست مجوز نمایند. طرح توجیهی تولید شمش تیتانیوم از مستنداتی است که توجیه پذیری طرح را اثبات کرده و ارائه آن به نهاد مربوطه ضروری است.

افزون بر آن عموما سرمایه گذاران برای تامین بخشی از هزینه های احداث کارخانه تمایل به دریافت تسهیلات از بانک دارند. اخذ تسهیلات نیز در سایه طرح توجیهی استاندارد و ارائه به بانک عامل صورت می پذیرد.

از سوی دیگر طرح توجیهی تولید شمش تیتانیوم می تواند، راهنمای سرمایه گذار در تمامی مراحل طراحی، احداث و اجرای طرح باشد. این طرح حاوی اطلاعات ارزشمندی در بخش های مالی، فنی و مطالعات بازار پروژه بوده و راه موفقیت را برای سرمایه گذار هموار می کند. بیزینس پلن شمش تیتانیوم ریسک سرمایه گذاری را کاهش داده و از ضررهای جبران ناپذیر مالی جلوگیری می کند.

سرمایه لازم برای تولید شمش تیتانیوم

شمش تیتانیوم معمولا در کارخانه از اسفنج تیتانیوم تولید می شود. برای تولید شمش تیتانیوم باید تجهیزات خط تولید مانند کوره های ذوب، تجهیزات جوشکاری الکترود و تجهیزات ریخته گری خریداری شوند. بنابراین بخشی از سرمایه اولیه برای خریداری تجهیزات خط تولید در نظر گرفته می شود. افزون بر آن باید بودجه ای نیز برای عملیاتی شدن طرح و خرید مواد اولیه در نظر گرفته شود.

مواد اولیه برای تولید شمش تیتانیوم معمولا تیتانیوم اسفنجی یا بریکت تیتانیوم یا به طور مستقیم سنگ معدن های حاوی تیتانیوم مانند ایلمنیت هستند که به صورت وارداتی و یا از داخل کشور تامین می گردند. میزان سرمایه گذاری کل در طرح توجیهی تولید شمش تیتانیوم با توجه به ظرفیت طرح و حجم تولید سالانه شمش توسط کارشناسان معین می گردد.

هزینه های راه اندازی کارخانه شمش تیتانیوم

راه اندازی کارخانه شمش تیتانیوم علاوه بر سرمایه گذاری ثابت، مستلزم صرف هزینه های گوناگونی می باشد. هزینه زمین کارخانه از جمله هزینه های اصلی طرح است. گفتنی است، در صورت احداث کارخانه در شهرک های صنعتی، تسهیلاتی برای خرید زمین به سرمایه گذار تعلق خواهد گرفت.

هزینه نیروی انسانی، هزینه سوخت مصرفی و حامل های انرژی، هزینه تعمیر و نگهداری ماشین آلات و هزینه حمل و نقل مواد اولیه از سایر هزینه های مهم طرح هستند.

طرح توجیهی شمش تیتانیوم علاوه بر برآورد دقیق سرمایه با لیست کردن تمامی هزینه های ریز و درشت و مشخص کردن آنها با مبالغ روز، از خطاهای محاسباتی انسانی جلوگیری می کند.

کارخانه تولید انواع فلز تیتانیوم - طرح فنی

برآورد سود کارخانه شمش تیتانیوم   

فلز تیتانیوم در زمره فلزات استراتژیک بوده و در طی 50 سال اخیر رشد بی سابقه ای را داشته است. تیتانیوم علاوه بر مصرف مجزا در صنایع، می تواند، با فلزاتی مثل آلومینیوم ترکیب شده و آلیاژهای با کیفیتی را تولید کند. از این رو تولید شمش تیتانیوم در زمره کسب و کارهای سود ده خواهد بود.

کارشناسان، نرخ بازده داخلی تولید شمش تیتانیوم با ظرفیت 6000 تن در سال را 56 درصد برآورد کرده اند که نشان از بازدهی بالای این طرح دارد. محاسبه سود در طرح توجیهی تولید شمش تیتانیوم به صورت تخصصی و با متدهای علمی توسط متخصصین صورت می پذیرد.

مراحل تولید شمش تیتانیوم

به طور کلی دو نوع شمش تیتانیوم در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد. نوع اول، شمش خالص تیتانیوم است که از اسفنج تیتانیوم ساخته می شود. نوع دوم شمش آلیاژ تیتانیوم است که از ترکیب تیتانیوم با آلومینیوم یا فلزات دیگری مانند آهن،کبالت، نیکل، مس و … تولید می گردد.

شمش آلیاژ تیتانیوم از کاربرد گسترده ای در صنایع هوا و فضا، صنایع شیمیایی و صنایع نظامی برخوردار است. شمش تیتانیوم در کارخانه طی مراحل زیر تولید می گردد:

[tie_list type=”starlist”]

  • تیمار و خشک کردن اسفنج تیتانیوم
  • غربالگری
  • تولید الکترود فشرده از اسفنج یا بریکت تیتانیوم
  • جوشکاری الکترود
  • ذوب اولیه تحت خلاء
  • ذوب ثانویه
  • لایه برداری و بازرسی
  • ریخته گری شمش تیتانیوم

[/tie_list]

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی شمش آلومینیوم ⭐️سال 1401 (مطالعات بازار+مالی+فنی)

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تولید شمش تیتانیوم

طرح توجیهی تولید شمش تیتانیوم علاوه بر برآورد شاخص های مالی و تحقیقات بازار پروژه، دانش فنی پروژه را نیز انتقال می دهد. بخش فنی طرح توجیهی، تمامی تجهیزات و ماشین آلات خط تولید را معرفی می نماید. برخی از این تجهیزات عبارتند از:

[tie_list type=”checklist”]

  • کوره باز ذوب قوسی
  • دستگاه جوش گاز
  • مخزن فولادی ضد زنگ
  • کوره الکتریکی ذوب
  • تجهیزات ریخته گری
  • قالب ها

[/tie_list]

تولید شمش تیتانیوم - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید شمش تیتانیوم

کارشناسان معتقدند، تولید شمش تیتانیوم در کشور از لحاظ اقتصادی توجیه پذیر است. شمش تیتانیوم کاربرد وسیعی در صنعت دارد زیرا این فلز دارای خواص منحصر به فردی چون دانسیته پایین و مقاومت بالا در برابر خوردگی است.

در سال های گذشته، حجم بزرگی از شمش های تیتانیوم موجود در ایران از کشورهای دیگر وارد می شدند. اما خوشبختانه هم اکنون ایران به معدود کشورهای تولید کننده شمش تیتانیوم در جهان پیوسته است. شمش های تیتانیوم تولیدی در کشور دارای گرید 5 بوده و قابل استفاده برای مصارف حساس پزشکی و دندانپزشکی هستند.

معرفی طرح توجیهی اختصاصی شمش تیتانیوم

در پایان می خواهیم، طرح توجیهی تولید شمش تیتانیوم را به شما معرفی نماییم. نگارندگان طرح توجیهی شمش تیتانیوم، متخصصین سایت طرح فنی با تجربه گرانبهای 25 ساله در امور سرمایه گذاری می باشند. طرح توجیهی اختصاصی، طرحی دقیق و با جزئیات است که به صورت انحصاری با توجه به مختصات و مشخصات هر طرح نوشته می شود.

طرح توجیهی اختصاصی همراه با 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان به درخواست سرمایه گذار ارائه می گردد.

 جلسه آنلاین کاملا رایگان بوده و برای ارائه توضیحاتی در خصوص امور اداری، بانکی و سرمایه گذاری تشکیل می شود. رفع ابهام در خصوص وثایق و ضمانت نامه های بانکی، پروسه دریافت تسهیلات از بانک ها، مراحل اخذ مجوز کارخانه و … از موضوعات مطرح شده در جلسه خواهند بود.

5/5 - (16 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب