طرح توجیهی تولید نوار تفلون (PTFE) ⭐️ بررسی تخصصی هزینه ها

طرح توجیهی تولید نوار تفلون - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید نوار تفلون شامل تمامی اطلاعات اقتصادی، فنی، مالی و بازار پروژه می باشد. این طرح به وسیله کارشناسان ماهر سایت طرح فنی تالیف می شود. طرح توجیهی برای دریافت وام و مجوز نگارش می شود. تفلون از پلیمر های مهندسی است که دارای کاربرد های مختلفی نیز می باشد.

نوار تفلون در مقابل تمام حلال ها و مواد شیمیایی متفاوت مقاومتی بسیار عالی دارد. از نوار تفلون در صنایع مختلف برای آب بندی اتصالات استفاده می شود. از این نوار برای آب بندی در مصارف خانگی نیز استفاده می کنند. از این رو به آن نوار آب بندی نیز می گویند.

از این محصول به عنوان یک نوار دور شیرها، اتصالات، قطعات الکتریکی و ترمزها برای عایق و آب بندی قوی در برابر نشت ها استفاده می کنند. نوار تفلون از کالاهایی می باشد که در تمام کشورها برای آب بندی انواع اتصالات مورد استفاده قرار می گیرد.

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید نوار تفلون چیست؟

مهمترین اقدامات اولیه که متخصصان مالی برای راه انداختن کارخانه تولید نوار تفلون باید انجام دهند، اخذ مجوز کارخانه می باشد. سرمایه‌ گذاران نیز برای دریافت جواز پروانه بهره برداری، تاسیس و تسهیلات بانکی از ارگان ها و سازمان های دولتی موظف به داشتن طرح توجیهی تولید نوار تفلون می باشند. زیرا ارگان های دولتی قبل از اینکه این مجوزها را به سرمایه گذاران بدهند، درخواست دریافت طرح توجیهی را می کنند.

از طرفی طرح توجیهی تولید نوار تفلون نقش دفترچه راهنما و پشتیبان را برای سرمایه گذاران ایفا می کند. زیرا این طرح دربردارنده تمام داده و اطلاعات لازم از پروژه مربوطه می باشد. سرمایه ‌گذاران نیز با مطالعه طرح توجیهی می توانند گامی درست در مسیر کار خود بردارند.

سرمایه اولیه برای کارخانه تولید نوار تفلون

به طور کلی سرمایه های لازم اولیه برای تولید نوار تفلون به دو دسته تقسیم می شوند. دسته اول سرمایه ثابت و دست دوم سرمایه در گردش می باشد.

دسته اول یا همان سرمایه ثابت برای خرید و تهیه ابزار آلات مورد نیاز خط تولید نوار تفلون می باشد. تجهیزات و ماشین آلات لازم در خط تولید شامل دستگاه پروفرمینگ، سیستم اتورول، اتوپینگ، دستگاه اکستروژن و … هستند.

سرمایه در گردش نیز مخصوص تهیه مواد اولیه است. مواد اولیه در تولید نوار تفلون شامل روان کننده، پودر پلی تترا فلورواتیلن و گرانول پلی پروپیلن می باشد.

کارخانه تولید نوار تفلون - طرح فنی

هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه

هزینه های لازم برای راه اندازی کارخانه تولید نوار تفلون به دو دسته هزینه های اجرایی و هزینه های قبل از بهره برداری تقسیم می شوند. سرمایه گذار برای احداث کارخانه تولید نوار تفلون ابتدا باید هزینه های قبل از بهره برداری را که شامل هزینه های زمین، ساختمان و تاسیسات می شود را پرداخت کند.

سپس باید هزینه های اجرایی طرح را بپردازد. هزینه های اجرایی طرح نیز شامل هزینه های حمل و نقل، مصرف، انرژی، نگهداری و تعمیر تجهیزات و ماشین آلات می شوند. برای تولید نوار تفلون به میزان ۲۰۰ تن در سال به ۳۵۰۰ متر مربع زمین و ۲۳۵۰ متر مربع زیربنای ساختمان به همراه ۴۵ نفر نیروی انسانی نیاز است.

شایان به ذکر است که ارقام گفته شده حدودی اند و طبق مشخصات طرح تغییر می کنند. تنها روشی که می توانید از آن به صورت دقیق هزینه ها را به دست آورید، محاسبه آن ها در طرح توجیهی تولید نوار تفلون از طریق متخصصان است.

برآورد میزان سود کارخانه تولید نوار تفلون

از آنجایی که استفاده از نوار تفلون در تمامی کشورها از جمله ایران زیاد است، پس احداث کارخانه تولید نوار تفلون نیز سود اقتصادی زیادی را به همراه دارد. از طرفی هم در برابر تغییر درجه حرارت حلال ها، تمامی مواد شیمیایی و عوامل جوی مقاوم است. میزان سود تولید نوار تفلون به ظرفیت تولید سالیانه، محل کارخانه و بازاریابی محصول نیز بستگی دارد.

برآورد میزان سود در طرح توجیهی تولید نوار تفلون با توجه به عواملی چون هزینه های راه اندازی، سرمایه اولیه، قیمت تمام شده محصول و فرسودگی تجهیزات توسط کارشناسان با تجربه محاسبه می گردد. اما به طور کلی اگر سرمایه گذاران در این مسیر طبق اصول گام بردارند، سود زیادی خواهند داشت.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید چسب ⭐️(انواع چسب مایع، نواری، حرارتی،pvc)

فرایند تولید نوار تفلون

  1. ابتدا پودر تفلون خام را توسط الک مشبک شده الک می کنند. سپس این پودر درون مخلوط کن با روان کننده مرطوب شروع به مخلوط شدن می کند.
  2. در قالب در یک پرس هیدرولیکی پودر روغن کاری شده را می گذارند و با فشار دادن دستگاه باعث شکل گیری آن می شوند.
  3. اکسترود شدن بیلت ها به حالت هیدرولیکی
  4. پیچاندن روبان به طور مداوم بر دور آن
  5. تبدیل شدن روبان به ورق نازک صاف از طریق دستگاه کالاندار
  6. پیچیده شدن ورق بر روی غلطک
  7. خشک شدن رول ها در اجاق
  8. آبگیری و خارج شدن روان کننده ها از طریق دستگاه
  9. کشیده شدن ورق ها از طریق دستگاه برش و بریده شدن به عرض دلخواه
  10. در مرحله آخر نوار چسب توسط دستگاه چرخش به قرقره های کوچک تبدیل می شود.

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تولید نوار تفلون

همانطور که می دانید برای تولید یک محصول نیاز به تجهیزات و ماشین آلات می باشد. موارد زیر از تجهیزات مورد نیاز برای تولید نوار تفلون می باشند.

[tie_list type=”checklist”]

  • دستگاه اکستروژن
  • دستگاه خشک کن
  • دستگاه پروفرمینگ
  • سیستم اتورول
  • اتو پکینگ
  • هدایت کننده
  • دستگاه کالاندار
  • دستگاه برش

[/tie_list]

دستگاه تولید نوار تفلون - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی طرح

تولید نوار تفلون از نظر اقتصادی با سود بسیار بالایی مواجه می شود. نوار تفلون در تمام کشورهای جهان کاربرد زیادی دارد. موارد زیر برخی از انواع کاربرد ها و ویژگی های آن می باشد.

[tie_list type=”starlist”]

  • آب بندی اتصالات
  • مقرون به صرفه بودن
  • انعطاف پذیری بالا
  • عملکرد بسیار عالی
  • روان کننده اتصالات
  • عایق الکتریکی
  • غیر قابل اشتعال
  • پایین بودن ضریب اصطکاک
  • دارای سطح غیر قابل نفوذ
  • مقاوم در برابر خرد شدگی و کراکینگ

[/tie_list]

سفارش طرح توجیهی تولید تفلون

طرح توجیهی اختصاصی طرحی کامل تر از طرح توجیهی آماده می باشد. زیرا این طرح به صورت جداگانه برای هر پروژه نوشته می شود. نگارندگان طرح توجیهی تولید نوار تفلون در سایت طرح فنی، کارشناسانی با ۲۵ سال تجربه در سرمایه گذاری امور اداری و بانکی کشور هستند.

ما به منظور یاری از کسب و کار های تولید با سفارش طرح توجیهی ۵ ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان را به عنوان هدیه به شما تقدیم می کنیم. جلسه آنلاین برای رفع ابهام و پاسخگویی به سوالات بانکی و اداری به درخواست سرمایه گذاران است.

در این جلسه توضیحاتی در رابطه با روش اخذ تسهیلات، پروسه اداری، اخذ مجوز ضمانت ‌نامه‌ها، وثایق بانکی و … را به شما ارائه می دهیم.

5/5 - (19 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب