طرح توجیهی شرکت حسابداری ⭐️ برای اخذ مجوز

طرح توجیهی شرکت حسابداری - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی شرکت حسابداری می تواند، برنامه جامعی از این پروژه را در اختیار سرمایه گذار قرار دهد. طرح توجیهی برای این که در مراجع قانونی چون سازمان های صادر کننده مجوز و بانک ها مورد استناد قرار گیرد، باید توسط متخصصین واجد شرایط تهیه شود. سایت طرح فنی، بهترین طرح توجیهی نویسان و کارشناسان برتر را در این حوزه گردهم آورده و دقیق ترین بیزینس پلن شرکت حسابداری را تهیه می کند.

در گذشته به دلیل کوچکی کسب و کارها، حسابداری به روش دستی و با ابزارهایی مانند چرتکه انجام می شد. به تدریج با رشد و توسعه کسب و کارها و به وجود آمدن شرکت ها، حسابداری رنگ دیگری به خود گرفت. امروزه حسابداری با نرم افزارهای تخصصی و پیشرفته انجام می گردد.

شرکت های حسابداری، شرکت هایی هستند که به خدمات حسابداری سایر شرکت ها و کسب و کارها می پردازند. بسیاری از شرکت ها ترجیح می دهند، به جای استخدام کادر حسابداری، کار حساب و کتاب وجوه نقد و دارایی های خود را به شرکت های حسابداری بسپارند.

⭐️ تنظیم طرح توجیهی شرکت حسابداری چه ضرورتی دارد؟

شرکت های حسابداری باید در اداره ثبت شرکت ها به ثبت برسند. ضمن این که اخذ مجوز از جامعه حسابداران رسمی کشور نیز برای ارائه پاره ای از خدمات حسابداری و حسابرسی الزامی است. طرح توجیهی شرکت حسابداری از مدارکی است که عموما در پروسه های ثبتی و اخذ مجوز، ارائه آن الزامی می باشد.

یکی دیگر از ضرورت های تنظیم طرح توجیهی شرکت حسابداری، اخذ تسهیلات بانکی است. اگر تمایل دارید برای تاسیس شرکت حسابداری و هزینه های اقامتگاه شرکت و خرید تجهیزات از وام استفاده نمایید، باید از لزوم تنظیم بیزینس پلن شرکت حسابداری آگاه باشید. طرح توجیهی فوق باید به بانک اعطا کننده وام ارائه شده و بیانگر توجیه پذیری طرح نزد بانک باشد.

⭐️ مزایای طرح توجیهی شرکت حسابداری چیست؟

سرمایه گذاران برای تاسیس شرکت حسابداری با سوالاتی مواجه خواهند بود. این که تجهیزات مورد نیاز برای دفتر شرکت چیست؟ با چه سرمایه ای می توان شروع کرد؟ هزینه های اجرای طرح به چه صورت است؟ میزان سوددهی شرکت چقدر خواهد بود؟ چه خدماتی می توان در شرکت ارائه داد؟ و …

طرح توجیهی شرکت حسابداری، تمامی سوالات فوق را در قالب یک گزارش متمرکز پاسخ می دهد. طرح توجیهی، دورنمایی از پروژه را به سرمایه گذار نشان داده و توجیه پذیری طرح را بررسی می کند. اطلاعات طرح توجیهی در بخش های فنی، عملیاتی، اقتصادی، مالی و مطالعات بازار دسته بندی می گردد.

بخش کارشناسان مالی شرکت - طرح فنی

⭐️ سرمایه لازم برای تاسیس شرکت حسابداری

تاسیس شرکت حسابداری نیازمند سرمایه ثابت است. این سرمایه به خرید تجهیزات سخت افزاری، سیستم های نرم افزاری و تجهیزات دفتری اختصاص پیدا می کند. بسته به این که مقیاس طرح چقدر است و چه خدماتی در شرکت حسابداری ارائه می شود، سرمایه اولیه تغییر پیدا خواهد کرد.

به طور کلی شرکت هایی که در حوزه خدمات مشغول به فعالیت هستند، نیازمند سرمایه درگردش بالایی نمی باشند زیرا نیاز به خرید مواد اولیه در آنها وجود ندارد. محاسبه میزان سرمایه اولیه در طرح توجیهی شرکت حسابداری با استعلام قیمت روز تجهیزات انجام می گردد.

⭐️ برآورد هزینه های شرکت حسابداری

هزینه مربوط به اقامتگاه شرکت از هزینه های عمده این طرح است. فاکتورهایی مانند خرید یا اجاره بودن دفتر، زیربنای دفتر و شهر و منطقه آن در میزان این هزینه تاثیرگذار هستند. هزینه نیروی انسانی نیز از هزینه های اجرایی طرح می باشد. دستمزد نیروهای انسانی شاغل در شرکت های حسابداری شامل حسابدار ارشد، رئیس حسابداری، کمک حسابدار، منشی و … با اطلاعات به روز در طرح توجیهی شرکت حسابداری برآورد می گردد.

سایر هزینه های اجرایی طرح عبارتند از: هزینه های مصرف انرژی، هزینه های خرید کاغذ و نوشت افزار، هزینه های اداری و عمومی، هزینه تعمیر و سرویس تجهیزات، هزینه اینترنت و شبکه و غیره. تمامی هزینه ها با ارقام به روز در طرح توجیهی مشخص می شوند.

⭐️ بررسی میزان سود شرکت حسابداری

با گسترش روزافزون شرکت ها و لزوم ارائه اظهارنامه مالیاتی در پایان سال مالی، شرکت ها و کسب و کارها ترجیح می دهند، برای جلوگیری از خطاهای محاسباتی کار خود را به شرکت های حسابداری بسپارند. شرکت های حسابداری ارائه دهنده خدمات حسابداری، حسابرسی و مالیاتی هستند. این شرکت ها در ازای ارائه خدمات فوق، درآمد کسب می کنند.

طبق بررسی های کارشناسان بیزینس پلن شرکت حسابداری، این طرح از فرصت های سودآور می باشد. طرح توجیهی شرکت حسابداری علاوه بر محاسبه میزان سرمایه اولیه و هزینه های طرح، میزان سود دهی، مدت زمان برگشت سرمایه و نرخ بازده داخلی طرح را نیز به صورت تخصصی پیش بینی می کند.

⭐️ شرکت های حسابداری چه خدماتی ارائه می دهند؟

خلاصه خدماتی که در طرح توجیهی شرکت حسابداری برای این شرکت ها ذکر شده است، به صورت زیر می باشد:

[tie_list type=”starlist”]

  • ثبت اسناد حسابداری توسط نرم افزارهای تخصصی حسابداری
  • طراحی کدینگ و دسته بندی حساب ها
  • تهیه صورت های مالی و ترازنامه ها
  • تنظیم گزارشات مالیات بر ارزش افزوده
  • نگارش دفاتر قانونی شرکت (دفتر معین، کل و روزنامه)
  • تهیه و تنظیم اظهارنامه مالیاتی
  • تهیه لیست بیمه و لیست حقوق و مزایای کارکنان
  • ارائه مشاوره در زمینه حسابداری و امور مالی
  • ارزیابی سهام، سهم الشرکه و تنظیم صورت های نقل و انتقال سهام

[/tie_list]

کارکنان شرکت حسابداری - طرح فنی

⭐️ تجهیزات مورد نیاز در شرکت حسابداری

مشخص نمودن تعداد تجهیزات مورد نیاز در دفتر و نوع آنها در حیطه تخصص کارشناسان و نگارندگان طرح توجیهی شرکت حسابداری می باشد. در حقیقت طرح توجیهی با ارائه دانش عملیاتی و اجرایی پروژه در پیاده سازی طرح نیز به کمک سرمایه گذاران می آید. به طور کلی تجهیزات مورد نیاز در شرکت حسابداری را می توان به صورت زیر طبقه بندی کرد:

  • تجهیزات سخت افزاری (کامپیوترها، سرور، پرینتر، اسکنر و …)
  • تجهیزات نرم افزاری (نرم افزارهای حسابداری و نرم افزارهای عمومی)
  • تجهیزات اداری دفتر (گوشی های تلفن، دستگاه فکس، سیستم سانترال، میز و صندلی ها و …)
  • تجهیزات عمومی دفتر (تجهیزات آبدارخانه و تجهیزات نظافتی)

⭐️ نحوه ثبت شرکت حسابداری

همانطور که در طرح توجیهی شرکت حسابداری ذکر می شود، سرمایه گذاران برای تاسیس یک شرکت نرم افزاری ملزم به ثبت آن در اداره ثبت شرکت ها می باشند. بدین منظور ابتدا باید تمامی مدارک درخواستی در سامانه اداره ثبت شرکت ها آپلود شده و تمامی فرم های درخواستی پر شود. پس از چند روز، درخواست شما توسط کارشناس مربوطه بررسی شده و از شما خواسته می شود، مدارک را پست کنید.

پس از بررسی و تاییدیه کارشناس، آگهی تاسیس شرکت باید در روزنامه رسمی منتشر شود. سپس با ارائه تمامی رسیدهای پرداخت و یک نسخه از آگهی روزنامه رسمی تاسیس شرکت، شرکت شما به صورت قانونی به ثبت می رسد. توضیح این که شرکت های حسابداری عموما در دو نوع سهامی خاص و با مسئولیت محدود ثبت می شوند که هر کدام شرایط خاص خود را می طلبند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی شرکت نرم افزاری ⭐️ شرکت برنامه نویسی

⭐️ تاسیس شرکت حسابداری سهامی خاص

تعداد اعضا و سهامداران شرکت حسابداری سهامی خاص حداقل برابر با 3 نفر است. ضمن این که برای تاسیس این نوع شرکت باید حتما سرمایه اولیه ای در نظر گرفته شود. این سرمایه در اساسنامه شرکت قید شده و حداقل برابر با یکصد هزار تومان می باشد. حداقل 35 درصد از سهام شرکت باید در حساب بانکی شرکت ذخیره گردد.

شرکت های سهامی خاص موظفند، یک بازرس اصلی و یک بازرس علی البدل معرفی نمایند. موضوع فعالیت شرکت حسابداری سهامی خاص باید به صورت دقیق در اساسنامه شرکت مشخص شود.

تاسیس شرکت حسابداری و مالی - طرح فنی

⭐️ تاسیس شرکت حسابداری با مسئولیت محدود

حداقل تعداد اعضا برای شرکت مسئولیت محدود برابر با 2 نفر است. سرمایه خاصی برای این نوع شرکت ها تعیین نشده است، ولی پیشنهاد می شود، حداقل سرمایه یکصد هزار تومن برای این شرکت ها نیز در نظر گرفته شود. شرکا در شرکت های حسابداری با مسئولیت محدود، بسته به میزان سرمایه ای که وارد شرکت کرده اند، حق رای خواهند داشت.

⭐️ بررسی توجیه پذیری اقتصادی شرکت حسابداری

کارشناسان و نگارندگان طرح توجیهی شرکت حسابداری معتقدند، سرمایه گذاری در این بخش سودآور خواهد بود. چرا که اکثر شرکت ها و کسب و کارها به دلیل کمبود منابع مالی برای پرداخت حقوق حسابدار و یا عدم آشنایی حسابدار با قوانین مالیاتی ترجیح می دهند، از خدمات شرکت های حسابداری استفاده کنند.

راه اندازی یک شرکت حسابداری با سرمایه کم تا زیاد انجام پذیر می باشد. سرمایه گذاران می توانند، با سرمایه کم شروع کرده و به تدریج با افزایش درآمد، کار خود را گسترش و توسعه دهند.  به طور کلی هر چقدر میزان اعتبار و رتبه بندی شرکت حسابداری بالاتر باشد، درآمد بیشتری کسب خواهد نمود. ارائه خدمات بی نقص و تخصصی و استفاده از حسابداران خبره باعث شناخته شدن شما و افزایش بازدهی شرکت خواهد شد.

⭐️ سفارش طرح توجیهی شرکت حسابداری

در پایان می خواهیم، طرح توجیهی اختصاصی شرکت حسابداری را معرفی نماییم. طرح توجیهی اختصاصی، گزارشی منحصر به فرد برای هر پروژه است که توسط متخصصین توانمند سایت طرح فنی نوشته می شود. کارشناسان ما با کوله باری از تجربه 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری، طرح توجیهی شرکت حسابداری را نگارش می کنند.

شما سرمایه گذار عزیز می توانید، علاوه بر بهره مندی از مزایای طرح توجیهی اختصاصی از امتیازات ویژه سایت طرح فنی نیز برخوردار شوید. این امتیازات شامل 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و برگزاری جلسه آنلاین رایگان به درخواست سرمایه گذار می باشند. جلسه آنلاین به منظور ارائه اطلاعات اداری و بانکی مرتبط با طرح از جمله نحوه دریافت تسهیلات بانکی، نحوه اخذ مجوز، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … تشکیل می شود.

جهت سفارش طرح توجیهی با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب