طرح توجیهی ورق گالوانیزه می تواند، اطلاعات ضروری و مهم این کسب و کار را در اختیار شما قرار دهد. ورق های گالوانیزه، ورق های فولادی هستند که برای بالا بردن استحکام و دوام در فرآیند تولید، روی اندود شده اند. اضافه کردن فلز روی به سطح ورق های فولادی، زنگ زدگی و خوردگی فلز را به طور قابل ملاحظه ای کاهش می دهد.
با توجه به اهمیت ورق های گالوانیزه در صنایع مختلف، تولید آن بسیار پر رونق می باشد. این ورق ها در کابینت ها و تجهیزات آشپزخانه، تابلوهای برق، سازه سوله ها، مخازن، لوله ها و غیره کاربرد گسترده دارند.
کسب و کار تولید ورق گالوانیزه با این که ساده به نظر می رسد، اما دارای پیچیدگی هایی است که تنها در طرح توجیهی ورق گالوانیزه بررسی شده و راهکارهای برخورد با آنها مطرح می گردد.
برای تولید ورق گالوانیزه نیاز به چه میزان سرمایه دارید؟
تولید ورق گالوانیزه به دو روش گالوانیزه سرد و گالوانیزه گرم انجام می شود. هر یک از این روش ها نیاز به ماشین آلات و تجهیزات مخصوص داشته و سرمایه متفاوتی را می طلبد. سرمایه ثابت و در گردش شما به مولفه هایی همچون ظرفیت طرح، حجم تولید و نوع ماشین آلات بستگی دارد. کاملا منطقی است که قبل از راه اندازی پروژه به دنبال میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای آن باشید.
برای اطلاع دقیق از بودجه مورد نیاز برای راه اندازی این کسب و کار، موثرترین راه، کمک گرفتن از طرح توجیهی ورق گالوانیزه است. در این طرح، میزان سرمایه ثبات و سرمایه در گردش با اعداد و ارقام کاملا به روز محاسبه شده و درج می گردد.
هزینه های تولید ورق گالوانیزه چیست؟
اهالی صنعت می دانند که راه اندازی کسب و کارهای تولیدی مستلزم هزینه های گوناگون است. از هزینه های قبل از بهره برداری از جمله هزینه زمین کارخانه گرفته تا هزینه های دستمزد مستقیم و هزینه های سربار تولید و غیره، همه و همه لیست بلند بالایی را تشکیل می دهند.
اگر به تازگی تصمیم به راه اندازی خط تولید ورق گالوانیزه گرفته اید، از هزینه های گوناگون این کسب و کار و چگونگی اولویت بندی برای پرداخت آنها بی اطلاع هستید.
یکی از رموز موفقیت سرمایه گذاران موفق، استفاده از طرح توجیهی ورق گالوانیزه برای برآورد هزینه های کسب و کار و هدف گذاری مناسب برای پرداخت آنها است. در طرح توجیهی، تمامی هزینه های این کسب و کار شفاف سازی می شوند.
میزان سود تولید ورق گالوانیزه چقدر است؟
بدون شک سود تولید ورق گالوانیزه بخشی است که مورد علاقه سرمایه گذاران می باشد. قطعا هدف اصلی از راه اندازی این کسب و کار، رسیدن به سود خالص است. بهتر است بدانید، محاسبات سود، نرخ بازده و دوره برگشت سرمایه کار آسانی نبوده و فقط توسط کارشناسان قابل انجام است.
طبق برآوردهایی که توسط متخصصین انجام شده، سود تولید ورق گالوانیزه بسته به روش تولید نورد سرد و یا گرم بین 25 تا 45 درصد اعلام شده است.
پیش بینی درست سود می تواند، در مدیریت مالی پروژه به کمک شما آمده و هدایتگر شما در این مسیر باشد. در طرح توجیهی ورق گالوانیزه، سود شما با توجه به مشخصات پروژه و ظرفیت طرح توسط کارشناسان کارکشته ما پیش بینی می شود.
تجهیزات مورد نیاز در طرح توجیهی ورق گالوانیزه
تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز در طرح توجیهی ورق گالوانیزه لیست شده و مشخص گردیده اند. روش های تولید به گالوانیزه الکتریکی یا گالوانیزه سرد، گالوانیزه گرم و پوشش دهی مکانیکی تقسیم بندی می شوند. هریک از این فرایندها نیاز به تجهیزات مختلفی دارند. ماشین آلات مورد نیاز برای تولید ورق گالوانیزه عبارتند از:
- دستگاه پری هیتر ( برای گرم کردن اولیه ورق)
- حوضچه مذاب
- کویل گیر
- گیوتین فرم بر
- دستگاه رنگ آمیزی ورق
- صاف کن
- دستگاه تغییر محور کویل
- جرثقیل سقفی
مواد اولیه مورد نیاز نیز عبارتند از: ورق خام فولادی، لوله فولادی، رنگ و مواد گالوانیزه از جمله روی، منگنز، قلع، نیکل و غیره.
آیا تولید ورق گالوانیزه از نظر اقتصادی موجه است؟
توسعه صنعت فولاد و صنایع وابسته به آن به طور مستقیم با رشد ناخالص داخلی کشور در ارتباط است. از سوی دیگر با توجه به تقاضای بالایی که در کشور برای ورق گالوانیزه وجود دارد، میزان تولید و عرضه آن باید جوابگوی نیاز بازار باشد.
به طور کلی صنایع فولاد جزو صنایع مادر در کشور بوده و همچنین از اهمیت استراتژیک در صادرات برخوردار هستند. از این رو تولید ورق گالوانیزه از جنبه اقتصادی توجیه پذیر است، البته به شرطی که از مشکلات موجود در مسیر و نحوه برخورد با آن ها مطلع باشید.
چه خطراتی در تولید ورق گالوانیزه مشکل ساز هستند؟
فرض کنید، حاصل سالها تلاش بی وقفه و سرمایه خود را وارد کسب و کار تولید ورق گالوانیزه کرده اید، اما ناخواسته چند قدم اشتباه در طول مسیر برداشته اید، چه اتفاقی رخ خواهد داد؟ سرمایه شما به باد رفته و چیزی جز دلسردی و شکست عاید شما نخواهد شد. وضعیت نابسامان اقتصاد کشور، تورم، تحریم ها و هزاران مشکل دیگر در کمین کسب و کارهای نوپا هستند.
برنامه ریزی دقیق مالی است که موفقیت شما را در تولید ورق گالوانیزه تضمین خواهد کرد. این برنامه ریزی تنها به کمک طرح توجیهی ورق گالوانیزه قابل انجام می باشد.
طرح توجیهی ورق گالوانیزه، شناسنامه کسب و کار شما
در طرح توجیهی ورق گالوانیزه تمامی اطلاعات مورد نیاز این کسب و کار اعم از اطلاعات فنی، برآوردهای اقتصادی، اطلاعات بازار و پیش بینی سود به صورت واضح و شفاف مشخص می شود. از طرفی برای دریافت تسهیلات از بانک ها و اخذ مجوز نیز، شما نیاز به تدوین طرح توجیهی دارید.
در طرح توجیهی سفارشی ورق گالوانیزه از صفر تا صد پروژه همراه شما خواهیم بود. کارشناسان ما در هر مرحله به یاری شما شتافته و موفقیت شما در این کسب و کار بیمه خواهند کرد.
نحوه سفارش طرح توجیهی اختصاصی ورق گالوانیزه
تیم ما با سفارش طرح توجیهی اختصاصی ورق گالوانیزه، 5 ماه پشتیبانی از طرح را به شما هدیه خواهند داد. برای سفارش طرح توجیهی اختصاصی کافی است، با کارشناسان ما در مجموعه طرح فنی در تماس بوده و سفارش خود را ثبت نمایید تا طرح توجیهی سفارشی در اسرع وقت برای شما تدوین و نگارش گردد.
2 پاسخ
سلام آیا امکان صادرات لوله پلی اتیلن به کشورهای اروپایی ممکن هست
سلام اگه لوله ها از کیفیت بالایی برخوردار باشن بله امکان صادرات هم هست