طرح توجیهی تولید لوله پلی پروپیلن گزارشی مستند و قابل ارائه به بانک ها و نهادهای مختلف است که توسط متخصصین مجرب سایت طرح فنی تهیه و تدوین می گردد. لوله پلی پروپیلن (PP) از پرکاربردترین لوله ها در صنعت ساختمان است.
این لوله ها عموما برای آبرسانی و یا به عنوان لوله های دفع فاضلاب در ساختمان ها، در تاسیسات موتورخانه ها، سیستم های گرمایش از کف، تاسیسات کشتی، قطار و … استفاده می گردند.
لوله های پلی پروپیلن مقاومت و استحکام خوبی در برابر فشار و حرارت دارند، زنگ نمی زنند، فرم دهی و اتصال آسانی دارند، سبک هستند و در محیط های اسیدی و قلیایی مقاومت خوبی از خود نشان می دهند. این لوله ها در قطرهای مختلف و به صورت تک لایه یا چند لایه تولید می گردند.
کاربرد وسیع لوله های پلی پروپیلن، بازار خوبی را برای تولیدکنندگان این محصول رقم زده و جذابیت سرمایه گذاری در این بخش را افزوده است.
طرح توجیهی تولید لوله پلی پروپیلن به چه منظور تهیه می گردد؟
سرمایه گذارانی که قصد راه اندازی کارخانه لوله پلی پروپیلن را دارند، باید در ابتدا نسبت به دریافت مجوز کارخانه از وزارت صنایع و معادن اقدام نمایند. سرمایه گذاران با ارائه طرح توجیهی تولید لوله پلی پروپیلن باید نهاد مربوطه را به موجه بودن طرح متقاعد نمایند.
بدین منظور کارشناسان داده های به روز را در سه بخش فنی، مالی و تحقیقات بازار پروژه طبقه بندی کرده و این اطلاعات را در قالب طرح توجیهی تنظیم می کنند.
علاوه بر اخذ مجوز کارخانه، سرمایه گذاران برای دریافت وام از بانک های مختلف نیز نیاز به ارائه طرح توجیهی دارند. این طرح باید با نرم افزار تخصصی کامفار گزارش گیری شده و در فرمت اختصاصی به بانک ارائه گردد.
بانک پس از بررسی طرح توجیهی در صورتی که فعالیت اقتصادی شما منطقی باشد، تسهیلات درخواستی را به شما اختصاص خواهد داد.
سرمایه اولیه برای تولید لوله پلی پروپیلن
یکی از اولین و مهم ترین سوالاتی که در طرح توجیهی تولید لوله پلی پروپیلن پاسخ داده می شود این است که سرمایه اولیه برای شروع به کار چقدر است؟ سرمایه اولیه در طرح توجیهی به دو بخش سرمایه ثابت برای خریداری تجهیزات و تامین زیرساخت ها و سرمایه در گردش برای خرید مواد اولیه تقسیم بندی می گردد.
تجهیزات خط تولید شامل دستگاه های تولید لوله پلی پروپیلن و دستگاه جت پرینتر نشانه گذاری لوله ها می باشند.
سرمایه اولیه برای راه اندازی خط تولید لوله پلی پروپیلن به ظرفیت طرح، حجم تولید سالانه، ایرانی یا خارجی بودن دستگاه ها و مواردی از این دست بستگی دارد. از این رو کارشناسان میزان سرمایه را با در نظر گرفتن این فاکتورها به صورت اختصاصی برای هر پروژه محاسبه می کنند.
برآورد هزینه های کارخانه لوله پلی پروپیلن
به علت کثرت و تنوعی که هزینه ها در این کسب و کار دارند، محاسبه هزینه ها با حساب سرانگشتی پر از خطا و اشتباه خواهد بود. در طرح توجیهی تولید لوله پلی پروپیلن تمامی گروه های هزینه و زیر گروه های آنها به صورت تخصصی و با مبالغ به روز مشخص می گردد.
هزینه زمین کارخانه، هزینه های سربار تولید، هزینه های دستمزد نیروی انسانی، هزینه حامل های انرژی، هزینه های قبل از بهره برداری و هزینه های متعدد دیگر در طرح توجیهی برآورد می گردند.
بررسی سود کارخانه لوله پلی پروپیلن
سود کارخانه لوله پلی پروپیلن به نوع ماشین آلات و تجهیزات خط تولید، استهلاک دستگاه ها، حجم تولید و بازار عرضه و تقاضای این محصول بستگی دارد. به طور کلی کارخانه های لوله پلی پروپیلن به دلیل کاربرد گسترده و وسیع این محصول از سودآوری بالایی برخوردار هستند.
مهندسین با تجربه در طرح توجیهی تولید لوله پلی پروپیلن سود خالص و ناخالص طرح، ارزش افزوده خالص و ناخالص، نقطه سر به سر، نرخ بازدهی سرمایه و مدت زمان برگشت سرمایه را به صورت نرم افزاری محاسبه می کنند.
تجهیزات و دستگاه ها موردنیاز برای شروع
یک طرح توجیهی موفق علاوه بر بررسی های مالی، اطلاعات فنی و عملیاتی پروژه را نیز ارائه می دهد. تجهیزات خط تولید به صورت جزء به جزء در طرح توجیهی تولید لوله پلی پروپیلن مشخص می شوند. تولید لوله پلی پروپیلن در کارخانه طبق مراحل زیر انجام می گردد:
[tie_list type=”checklist”]
- آماده سازی و میکس مواد اولیه
- اکستروژن
- قالب گیری
- شکل دهی ثانویه
- خنک سازی لوله
- کشش و برش لوله
- نشانه گذاری لوله
[/tie_list]
بر این اساس تجهیزات خط تولید لوله پلی پروپیلن عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- دستگاه مخلوط کن مواد اولیه
- دستگاه گراویمتری
- میله ماردون
- المنت حرارتی
- دستگاه اکسترودر
- کلگی دای (die head)
- مخزن وکیوم
- دستگاه کالیبراتور
- وان خنک کننده
- دستگاه کشنده لوله
- دستگاه جت پرینتر
[/tie_list]
آیا تولید لوله پلی پروپیلن دارای توجیه اقتصادی است؟
لوله های پلی پروپیلن مزایایی بیشمار و قیمت ارزان تری نسبت به لوله های فلزی دارند. لوله های پلی پروپیلن نسبت به لوله های PVC سبک تر بوده و مانند لوله های PVC حاوی سرب، قلع و دیگر مواد آلاینده محیط زیست نیستند.
بنابراین لوله های پلی پروپیلن اهمیت استراتژیک داشته و موارد استفاده متنوع و گوناگونی دارند. ضمن این که صادرات این لوله ها نیز تابع شرایط خاصی نبوده و معاف از تعهد ارزی و عوارض می باشد.
از این رو سرمایه گذاری در تولید لوله پلی پروپیلن از نظر اقتصادی کاملا موجه به نظر می رسد.
سفارش طرح توجیهی اختصاصی لوله پلی پروپیلن
طرح توجیهی تولید لوله پلی پروپیلن توسط متخصصین سایت طرح فنی، با تجربه 25 ساله در امور سرمایه گذاری، بانکی و اداری تهیه می شود. همچنین طرح فوق قابل ارائه به سازمان های متولی صدور مجوز و همچنین بانک ها و موسسات مالی و اعتباری می باشد.
ما برای حمایت از سرمایه گذاران در بخش تولید لوله پلی پروپیلن، امتیازاتی را در نظر گرفته ایم. 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان، امتیازاتی هستند که با سفارش طرح توجیهی اختصاصی دریافت خواهید کرد.
جلسه آنلاین رایگان با محوریت امور اداری و بانکی تشکیل می گردد. ما در این جلسه به ارائه توضیحاتی در خصوص وثایق و ضمانت نامه های بانکی، پروسه دریافت مجوز، مراحل دریافت وام و … خواهیم پرداخت.
2 پاسخ
باسلام و خسته نباشید شما طرح برای بانک مینویسید؟ هزینه طرح چقدر هست؟
سلام بله انجام میدیم، هزینه طرح رو کارشناس تعیین میکنه لطفا با ایشون تماس بگیرید شماره تماس در بالای سایت هست همچنین میتونید اطلاعات تماس خودتون رو در واتس اپ ارسال کنید