طرح توجیهی کوره ذوب القایی ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

طرح توجیهی کوره ذوب القایی - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی کوره ذوب القایی نتیجه ارزیابی های فنی، تجزیه و تحلیل های مالی و تحقیقات بازار این کسب و کار بوده و توسط متخصصین سایت طرح فنی آماده می شود. کوره ذوب القایی، کوره ای است که با روش گرمایش القایی به ذوب فلزات می پردازد.

در روش گرمایش القایی، حرارت کوره توسط میدان های مغناطیسی و برق ایجاد می گردد. کوره های ذوب القایی با ظرفیت های چند کیلو تا چند تن و به شکل بدون هسته یا کانالی تولید می شوند.

کوره های القایی جایگاه ویژه ای در صنعت فلزات دارند زیرا از راندمان کاری بسیاری بالاتری نسبت به انواع دیگر کوره برخوردار می باشند. قابلیت تنظیم دما، تولید آلودگی کمتر، عدم نیاز به مرحله پیش گرم، اشغال فضای کمتر، اپراتوری آسان و کاهش تلفات مواد اولیه از مزایای کوره های القایی است.

این کوره ها به صورت گسترده ای برای ذوب و ریخته گری فلزات فولاد، آلومینیوم، چدن، مس، برنج و … به کار برده می شوند. به طور کلی کوره القایی پیش نیاز صنایع فلزی بوده و تولید آن سودآوری خوبی خواهد داشت.

طرح توجیهی کوره ذوب القایی با چه هدفی نگارش می شود؟

طرح توجیهی کوره ذوب القایی در حقیقت نتایج امکان سنجی، قلمرو سنجی و تجزیه و تحلیل های پروژه است که برای اخذ تسهیلات و مجوز تهیه می گردد. نهاد صادر کننده مجوز کارخانه ذوب القایی، وزارت صنایع و معادن است.

این سازمان برای صدور مجوز باید از منطقی بودن و توجیه پذیری طرح مطمئن شود. از این رو بیزینس پلن کوره ذوب القایی مطابق با مشخصات پروژه و طبق استانداردهای سازمانی تهیه می شود. طرح توجیهی بانکی نیز برای اخذ تسهیلات نگارش شده و باید به بانک عامل تحویل داده شود.

از بحث اخذ مجوز و وام که بگذریم، طرح توجیهی کوره ذوب القایی مانند یک راهنما برای سرمایه گذار است. سرمایه گذار با مطالعه این طرح از چند و چون کسب و کار خود آگاه شده و بهترین تصمیمات را در خصوص مسائل مالی، پیاده سازی فنی و بازارسنجی اتخاذ خواهد کرد. طرح توجیهی، ریسک سرمایه گذاری را کاسته و از ضررهای مالی که در پی رویکردهای ناصحیح به وجود می آید، جلوگیری می کند.

سرمایه اولیه برای احداث کارخانه

تولید کوره ذوب القایی نیازمند خریداری ماشین آلات، تامین زیرساخت ها و تهیه مواد اولیه می باشد. کارشناسان در طرح توجیهی کوره ذوب القایی با توجه به مشخصات طرح، میزان کل سرمایه گذاری را معین می کنند.

بخشی از سرمایه ثابت برای خریداری تجهیزات خط تولید شامل ماشین های تراشکاری، برشکاری، رکتیفایر، تجهیزات مونتاژ و … در نظر گرفته می شود. بخشی نیز جهت راه اندازی تاسیسات سوخت رسانی، برق رسانی، سیستم هوای فشرده، سیستم اطفاء حریق و … صرف می گردد.

تولید کوره ذوب القایی نیازمند سرمایه درگردش کافی برای خرید مواد اولیه است. برای تولید کوره ذوب القایی مواد اولیه ای چون شینه های مسی، قطعات الکتریکی، قطعات الکترونیکی، بدنه فلزی، برج خنک کننده و … نیاز است که بسیاری از آنها تولید داخل بوده و حدود 20 درصد از آنها نیز خارجی و وارداتی می باشند.

هزینه راه اندازی کارخانه تولید کوره ذوب القایی

راه اندازی کارخانه کوره ذوب القایی علاوه بر سرمایه گذاری ثابت و درگردش، هزینه های گوناگونی نیز می طلبد. هزینه زمین، هزینه ساختمان و محوطه سازی، هزینه نیروی انسانی، هزینه سرویس ماشین آلات، هزینه حمل و نقل و هزینه حامل های انرژی از جمله هزینه های کارخانه ذوب القایی می باشند.

به طور تقریبی می توان گفت، برای تولید 85 دستگاه کوره ذوب القایی در سال، به زمینی با مساحت حدودی 2000 متر مربع نیاز است. در مجموع تعداد 20 نفر نیروی انسانی نیز برای بخش تولید و اداری باید به کار گرفته شوند.

واضح است که ارقام گفته شده به صورت تقریبی هستند و هزینه ها باید به صورت دقیق با توجه به مختصات طرح محاسبه شوند. طرح توجیهی کوره ذوب القایی تمامی هزینه ها را لیست بندی کرده و با مبالغ روز مشخص می کند.

تولید انواع کوره ذوب القایی - طرح فنی

تخمین سود تولید کوره ذوب القایی

از آن جا که کوره های ذوب القایی نقش پررنگی در صنایع فلزی دارند، تولید آنها از سود دهی بسیار خوبی برخوردار است. سود کارخانه تولید کوره ذوب القایی به ظرفیت و مقیاس طرح بستگی دارد.

تخمین سود در طرح توجیهی کوره ذوب القایی با توجه به نوع کوره القایی تولیدی و به صورت تخصصی توسط نرم افزار کامفار انجام می گردد. کارشناسان برای تخمین سود تمامی عوامل اثرگذار از جمله استهلاک ماشین آلات و عرضه و تقاضای محصول را در نظر می گیرند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی شمش فولاد ⭐️ (براورد مالی+گرید کانون+مطالعات بازار)

فرایند تولید کوره ذوب القایی

تولید کوره ذوب القایی معمولا به سفارش مشتری صورت می پذیرد. بعد از سفارش گیری، طراحی کوره انجام شده و مواد اولیه تحت بازرسی کیفیت قرار می گیرند. پس از کنترل کیفیت مواد اولیه، عملیات مونتاژ انجام می گردد.

قطعات الکتریکی، تاسیسات و تابلوهای برقی به صورت جداگانه در بخش الکتریکال مونتاژ می شوند. بخش های مکانیکی مانند کوره، بدنه، برج خنک کننده و … نیز در قسمت مکانیکال کارخانه مونتاژ می گردند. در نهایت پس از مونتاژ قطعات، کوره القایی توسط یک دیزل ژنراتور، راه اندازی و تست می گردد.

معرفی ماشین آلات موردنیاز برای شروع پروژه

بخش فنی طرح توجیهی کوره ذوب القایی اطلاعات مفیدی را در مورد تعداد و نوع تجهیزات خط تولید ارائه می دهد.

برخی از تجهیزات خط تولید کوره ذوب القایی عبارتند از:

[tie_list type=”starlist”]

  • ماشین تراشکاری
  • ماشین برش پلاسما
  • دستگاه رکتیفایر
  • دیزل ژنراتور
  • دستگاه جوش آرگون
  • ماشین ساخت کوئل
  • ماشین پرس هیدرولیک
  • بوبین پیچ

[/tie_list]

کارخانه تولید کوره القایی - طرح فنی

آیا تولید کوره ذوب القایی دارای توجیه پذیری اقتصادی است؟

کوره های ذوب القایی از کاربرد بسیاری وسیعی در ذوب فلزات، سختکاری موضعی فلزات، فورج قطعات، آنیلینگ، جوشکاری و … برخوردار می باشند. با توجه به رشد چشمگیری که صنایع فلزی در جهان و ایران داشته است، تولید کوره های ذوب القایی چشم انداز مثبتی دارد.

کارشناسان معتقدند، در سال های آینده همچنان رشد فزاینده ای را در صنایع فلزی خواهیم داشت، بنابراین کوره های ذوب القایی نیز همچنان پرتقاضا خواهند بود.

معرفی طرح توجیهی اختصاصی کوره ذوب القایی و مزایای آن

طرح توجیهی اختصاصی کوره ذوب القایی توسط نگارندگان سایت طرح فنی به صورت انحصاری با توجه به مشخصات هر پروژه تهیه می شود. نگارندگان طرح توجیهی کوره ذوب القایی، کارشناسان زبده سایت طرح فنی با تجربه 25 ساله در امور سرمایه گذاری و از مشاوران اعتباری و بانکی کشور هستند.

ما در سایت طرح فنی، دو امتیاز ویژه را ضمیمه سفارش طرح توجیهی اختصاصی کرده ایم. با سفارش طرح توجیهی اختصاصی، 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان به شما اختصاص پیدا می کند.

در جلسه آنلاین رایگان، توضیحاتی در خصوص امور اداری و بانکی به شما ارائه می شود. پروسه دریافت مجوز کارخانه، مراحل دریافت تسهیلات، رفع ابهام در خصوص وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … از موضوعات مهم جلسه آنلاین هستند.

5/5 - (17 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب