طرح توجیهی تولید پارچه ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

طرح توجیهی تولید پارچه - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید پارچه گزارشی از ارزیابی های فنی، مالی و بازار این کسب و کار بوده و توسط متخصصین زبده سایت طرح فنی تهیه می شود. پارچه ها از ملزومات جامع بشری بوده و برای دوخت انواع لباس، کالای خواب، ملزومات آشپزخانه، فیلترهای پارچه ای، وسایل مسافرتی و … به کار می روند.

انواع منسوجات با بافت نخ های طبیعی مانند کتان و پنبه و همچنین نخ های مصنوعی مانند پلی استر، نایلون، ویسکوز و … تولید می گردند. پارچه ها از لحاظ روش بافت به سه نوع 1- تار و پودی ساده 2- حلقوی یا گردباف 3- بی بافت یا ملت بلون تقسیم بندی می شوند.

بسته به نوع بافت پارچه، تجهیزات و دستگاه های بافندگی متغیر خواهد بود. برای بافت پارچه های بافت ساده از دستگاه های بافندگی تار و پودی استفاده می گردد.

بافت پارچه های گردباف پودی و گردباف حلقوی یا تریکو نیز دستگاه های بافندگی خاص خود را می طلبد. با توجه به رشد جمعیت و تقاضای بالایی که برای پارچه وجود دارد، تولید انواع پارچه از فرصت های سرمایه گذاری عالی است.

ضرورت و اهمیت تنظیم طرح توجیهی تولید پارچه

 سرمایه گذارانی که قصد احداث کارخانه تولید پارچه را دارند، باید نسبت به دریافت موافقت اصولی از وزارت صنایع و معادن اقدام نمایند. دریافت مجوز کارخانه تنها در سایه طرح توجیهی تولید پارچه و ارائه آن به سازمان مربوطه صورت می پذیرد.

در ضمن سرمایه گذاران برای تامین بخشی از هزینه های اجرای طرح می توانند، درخواست تسهیلات از بانک ها را داشته باشند. اخذ تسهیلات با ارائه مدارک مورد نیاز از جمله طرح توجیهی، موافقت نامه اصولی و سایر مجوزها و مستندات امکان پذیر خواهد بود.

از سوی دیگر بیزینس پلن تولید پارچه، مرجع بسیار مفیدی برای پیاده سازی طرح و اطلاع از ابعاد مختلف آن توسط سرمایه گذار می باشد. سرمایه گذار با مطالعه بیزینس پلن تولید پارچه از برآوردهای مالی طرح مطلع شده و برنامه ریزی بهتری در مدیریت منابع مالی خواهد داشت. یک طرح توجیهی موفق، مسیر سرمایه گذاری را هموار کرده و دسترسی به سود را تسهیل می کند.

سرمایه اولیه برای تولید پارچه

پارچه ها دارای انواع گوناگونی چون فاستونی، کرپ، تترون، فیلامنت، جین، کتان، پنبه ای، مخمل، پلی استر و … می باشند. تولید هر کدام از این پارچه ها نیاز به تجهیزات بافندگی و سرمایه متفاوتی دارد.

کارشناسان در طرح توجیهی تولید پارچه با توجه به نوع پارچه تولیدی و روش بافت آن، میزان سرمایه گذاری را مشخص می کنند. سرمایه ثابت برای خرید تجهیزات بافندگی، تجهیزات آهارگیری، تجهیزات رنگرزی پارچه و … در نظر گرفته می شود.

به جز سرمایه ثابت باید بودجه ای نیز به عنوان سرمایه درگردش لحاظ گردد. این بودجه به خریداری مواد اولیه که انواع نخ و الیاف طبیعی مانند نخ پنبه و همچنین انواع نخ و الیاف مصنوعی مانند نخ پلی استر می باشند، اختصاص پیدا می کند.

هزینه های راه اندازی کارخانه پارچه بافی

راه اندازی کارخانه تولید پارچه علاوه بر سرمایه ثابت و سرمایه درگردش تابع هزینه های گوناگونی است. هزینه زمین کارخانه، هزینه ساختمان و محوطه سازی و هزینه راه اندازی تاسیسات از جمله هزینه های قبل از بهره برداری از طرح هستند.

هزینه نیروی انسانی، هزینه های سربار تولید و هزینه های اداری نیز از سرگروه های هزینه های اجرایی طرح می باشند. هر کدام از هزینه ها به ریز شاخه های مختلف نیز تقسیم بندی می گردند. تعداد بیشمار هزینه ها باعث بروز خطاهای انسانی در محاسبه هزینه ها می شود. از این رو باید از مرجعی مانند طرح توجیهی تولید پارچه برای محاسبه دقیق و به روز هزینه ها کمک گرفت.

تولید انواع پارچه - طرح فنی

بررسی سود کارخانه تولید پارچه

سود کارخانه تولید پارچه به عواملی چون میزان آورده سرمایه گذار، میزان تسهیلات و ظرفیت تولید بستگی دارد. نرخ بازده داخلی طرح تولید پارچه توسط کارشناسان، بالای 21 درصد برآورد شده است. طبیعی است که مبلغ معینی را نمی توان، به عنوان میزان سود سرمایه گذاری برای همه کارخانه های تولید پارچه ذکر کرد.

روش های بازاریابی، میزان ارزش افزوده و نوع دستگاه های کارخانه در میزان سود نقش بسزایی دارند. نگارندگان طرح توجیهی تولید پارچه برای محاسبه دقیق سود، تمامی عوامل اثرگذار و فاکتورهای ریز و درشت را در نظر می گیرند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید شال و روسری ⭐️ طرح اختصاصی برای وام و مجوز

آشنایی با فرایند تولید پارچه

 فرایند تولید پارچه در کارخانه های پارچه بافی به اختصار به شرح زیر است:

[tie_list type=”checklist”]

  • آماده سازی الیاف (تمیز کردن و کاردینگ)
  • تاباندن الیاف
  • تکسچرینگ یا آماده سازی بافت
  • آهار زنی
  • بافت پارچه
  • پرز گیری پارچه
  • مرسریزه کردن
  • رنگرزی پارچه

[/tie_list]

تجهیزات مورد نیاز برای تولید پارچه

تجهیزات مورد نیاز بسته به نوع پارچه تولیدی در طرح توجیهی تولید پارچه مشخص می شوند. بنابراین طرح توجیهی می تواند، در پیاده سازی و عملیاتی کردن پروژه نیز بسیار سودمند واقع شود.

برخی از تجهیزات کارخانه پارچه بافی عبارتند از:

[tie_list type=”starlist”]

  • ماشین گردباف
  • ماشین تخت باف
  • دستگاه بافندگی تار و پودی
  • دستگاه حلاجی
  • دستگاه چله پیچی
  • تجهیزات رنگرزی
  • کپسول رنگرزی
  • دستگاه روکش زن
  • دستگاه بافت کش قیطانی
  • دستگاه برش و حکاکی پارچه

[/tie_list]

تجهیزات تولید پارچه - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید پارچه

تولید پارچه دارای توجیه پذیری اقتصادی است زیرا از ارزش افزوده بالایی برخوردار می باشد. به طوری که بسیاری از کشورهای دنیا با رشد صنعت نساجی، پیشرفت اقتصادی قابل ملاحظه ای پیدا کرده اند. پارچه از اقلامی است که مختص به دوره خاصی نبوده و همیشه برای آن تقاضا وجود دارد.

با افزایش جمعیت جهان و گسترش روز افزون صنعت مد، نیاز به تولید انواع پارچه با متریال گوناگون و رنگ های متنوع، بیش از پیش حس می شود.

در ضمن پارچه ها نه تنها در صنعت پوشاک بلکه در صنایع دیگری مانند بسته بندی، حمل و نقل، لوازم خانگی، بخش ورزشی، صنایع خودرو، بخش کشاورزی و … استفاده وسیع دارند. با واردات انواع پارچه های خارجی با قیمت های گزاف، بخش پوشاک و سایر صنایع دچار مشکلات مضاعفی شده اند.

با تولید پارچه در داخل کشور با کیفیت برتر و قیمت مناسب می توان، مشکلات صنایع گوناگون را حل کرد. در این راستا کارشناسان در طرح توجیهی تولید پارچه نیز این پروژه را از لحاظ اقتصادی موجه دانسته اند.

معرفی طرح توجیهی اختصاصی تولید پارچه

طرح توجیهی اختصاصی تولید پارچه، طرحی مفصل، موشکافانه، به روز  و منحصر به هر طرح سرمایه گذاری است. متخصصین سایت طرح فنی با 25 سال تجربه مفید در امور سرمایه گذاری، دقیق ترین و جامع ترین طرح توجیهی تولید پارچه را نگارش می کنند.

این طرح جهت ارائه به سازمان های متولی صدور مجوز، بانک ها و موسسات مالی و اعتباری تهیه می گردد. سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی دارای دو امتیاز ویژه زیر است:

[tie_list type=”plus”]

  • 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح
  • جلسه آنلاین رایگان

[/tie_list]

توضیح این که جلسه آنلاین با درخواست سرمایه گذار و به منظور پاسخگویی به سوالات اداری و بانکی تشکیل می شود. شرح پروسه اخذ تسهیلات، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و همچنین نحوه دریافت مجوز کارخانه تولید پارچه از موضوعات جلسه آنلاین خواهد بود.

5/5 - (16 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب