طرح توجیهی تولید کویل خودرو ( کوئل ) ⭐️ برای اخذ مجوز

طرح توجیهی تولید کویل خودرو - طرح فنی

فهرست مطالب

در این مقاله درباره طرح توجیهی تولید کویل خودرو صحبت خواهیم کرد و در تلاشیم تا گزارشی جامع و کامل درباره شیوه تولید کویل خودرو و مزایا و شرایط این طرح ارائه نماییم. تیم طرح فنی در این مقاله با بررسی جوانب مختلف طرح توجیهی تولید کویل خودرو، شما را با شیوه و شرایط تولید کویل بیشتر آشنا خواهد کرد.

کویل خودرو یکی از قطعات مهم خودرو است که وظیفه‌ی آن افزایش ولتاژ باتری و در نتیجه جرقه زدن شمع موتور و روشن شدن آن می‌باشد. لذا می‌توان از این قطعه به عنوان یکی از مهمترین قطعات موتور خودرو یاد کرد. در نتیجه همین موضوع سبب می‌شود که میزان تقاضا برای این قطعات بسیار زیاد باشد.

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید کویل خودرو چیست؟

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید کویل خودرو، در قدم اول، ساده‌تر کردن شرایط اخذ مجوز کارخانه تولید این دسته از قطعات اتومبیل است. دریافت وام اشتغال زایی با طرح توجیهی دومین هدف از نگارش این طرح می‌باشد.

در نتیجه کارشناسان ما در تیم طرح فنی، با استفاده از تجربیات چندین و چند ساله خود و با کمک گرفتن از جدیدترین اصول لازم برای نگارش طرح توجیهی تلاش می‌کنند تا طرح توجیهی تولید کویل خودرو را با استفاده از جدیدترین معیارها آماده کنند تا شرایط برای اخذ مجوز کسب و کار ساده‌تر گردد.

ذکر این نکته لازم است که قبل از شروع پروژه تولید کویل خودرو، شما باید ابتدا درخواست مجوز کنید و پس از آن برای نگارش طرح توجیهی اقدام نمایید.

سرمایه اولیه برای کارخانه کوئل خودرو

بدون شک سرمایه اولیه یکی از مهمترین پارامترها در شروع هر شغلی است. در خصوص احداث کارخانه تولید کویل خودرو نیز این موضوع صدق می‌کند. یکی از مهمترین و اساسی‌ترین پارامترها در تعیین سرمایه اولیه برای شروع پروژه تولید کویل خودرو، تجهیزات می‌باشد.

از جمله مهمترین تجهیزاتی که برای شروع به کار این کارخانه نیاز است، می‌توان به کوره ذوب آلومینیوم، قالب بدنه‌ی اصلی کویل، دستگاه مونتاژ قطعات و … اشاره کرد. همچنین اجزای مورد نیاز برای تولید کویل‌های خودرو نیز بخش قابل توجهی از سرمایه‌ی اولیه مورد نیاز برای تولید این قطعات را به خود اختصاص می‌دهند. سیم پیچ‌های مسی، پایه جرقه زنی، عایق سیم پیچ و … از جمله مهمترین اجزای مورد نیاز برای تولید کویل‌های خودرو هستند.

در کنار این موارد، سرمایه اولیه مورد نیاز برای بخش تاسیسات و ساخت و ساز کارخانه تولید کویل خودرو نیز قسمت مهمی از سرمایه اولیه پروژه تولید این تجهیزات را به خود اختصاص می‌دهند. در نتیجه در هنگام محاسبه سرمایه مورد نیاز برای تولید کویل باید تمامی این پارامترها را به صورت دقیق در نظر گرفت.

خط تولید کویل خودرو در ایران - طرح فنی

هزینه‌های راه اندازی برای شروع پروژه

با در نظر گرفتن نکاتی که در قسمت قبل ذکر شد، واضح است که شروع پروژه تولید کویل خودرو به سرمایه اولیه نیاز دارد. با این وجود، سرمایه اولیه مورد نیاز برای تولید کویل خودرو به حجم پروژه و پارامترهایی مانند هزینه‌ی ساخت سوله، تجهیزات اولیه و … وابسته است.

برای احداث کارخانه‌ی تولید کویل خودرو با ظرفیت سالانه 400 هزار کویل در سال، به زمینی به مساحت 5 هزار متر مربع نیاز است که مساحت سالن تولید، قسمت اداری، انبار و زیر بنای آن در حدود 2000 تا 2500 متر مربع می‌باشد. همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای شروع این پروژه در حدود 30 نفر می‌باشد.

لذا با در نظر گرفتن پارامترهای ذکر شده و همچنین با احتساب هزینه‌ی مورد نیاز برای خرید لوازم و تجهیزات برای شروع پروژه تولید کویل خودرو، سرمایه اولیه لازم برای شروع این پروژه چیزی در حدود 18 الی 22 میلیارد تومان می‌باشد. با این وجود، نوسانات موجود در بازار داخلی بر روی محاسبات انجام شده تاثیر گذار بوده و در تعیین هزینه‌های مورد نیاز برای تولید کویل خودرو نقشی کلیدی را بازی می‌کند. لذا همین موضوع سبب می‌شود که محاسبات انجام شده صد در صد دقیق نباشد.

برآورد درصد سود کارخانه تولید کوئل خودرو

همانطور که ذکر شد، کویل خودرو یکی از اساسی‌ترین قطعات موتور خودرو بوده و نقش خاصی در شروع به کار موتور ایفا می‌کند. در نتیجه همین موضوع سبب شده که بازار خرید و فروش این قطعات بسیار پررونق باشد. علاوه بر این تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز برای تولید کویل خودرو، به صورت عمده در دسترس است و در نتیجه فرایند تولید این کویل‌ها، فرایندی اجرایی است.

برآوردها و مطالعات بازار در حوزه تولید کویل خودرو نشان می‌دهد که تولید این قطعه خودرو می‌تواند یکی از سودآورترین کسب و کارهای صنعتی به حساب بیاید. به صورت کلی، درصد سود کارخانه کویل خودرو چیزی در حدود  35 درصد است که سود بالایی می‌باشد.

تجهیزات مورد نیاز برای تولید کویل خودرو

برای تولید کویل خودرو نیز مانند هر وسیله‌ی دیگری به یکسری تجهیزات اولیه نیاز است. لازم به ذکر است که عمده قسمت‌های کویل خودرو با استفاده از فرایند مونتاژ تولید می‌شوند و در نتیجه تجهیزات زیادی برای تولید این محصولات نیاز نیست.

از جمله‌ مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای تولید کویل خودرو می‌توان به کوره ذوب آلومینیوم، قالب بدنه اصلی کویل، دستگاه شکل دهی پلاستیک و آلومینیوم و دستگاه مونتاژ قطعات اشاره نمود. لازم به ذکر است که سیم پیچ‌های مسی اولیه و ثانویه و هسته آلومینیومی از جمله‌ی دیگر تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز برای تولید کویل خودرو به حساب می‌آیند.

کارخانه تولید کویل خودرو - طرح فنی

اطلاعاتی مختصر درباره ساختار کویل خودرو

کویل خودرو یکی از مهمترین تجهیزات اتومبیل است که ساختار آن دارای 6 بخش کلیدی است که این 6 بخش عبارتند از:

  • سیم پیچ اولیه: سیم پیچ‌های اولیه دارای 250 تا 350 حلقه سیم بوده و از جنس مس هستند. این سیم پیچ‌ها دارای مقاومتی در حدود 3 اهم می‌باشند.
  • سیم پیچ ثانویه: سیم پیچ ثانویه نیز از جنس مس است اما تعداد حلقه سیم آن بسیار بیشتر از سیم پیچ‌های اولیه است. این سیم پیچ‌ها بین 15 تا 30 هزار حلقه سیم داشته و وظیفه‌ی انتقال انرژی برق به موتور را بر عهده دارند.
  • هسته مرکزی: هسته‌ی مرکزی یکی از اصلی‌ترین بخش‌های کویل خودرو بوده که از جنس پلاتین تولید شده و مقاومت به حرارت بالایی دارد. سیم پیچ اولیه و ثانویه به دور هسته می‌پیچند.
  • پایه جرقه زنی: یکی دیگر از مهمترین اجزای کویل خودرو، پایه جرقه زنی است که وظیفه‌ی اتصال کویل به سیلندر خودرو را بر عهده دارد.
  • عایق سیم پیچ: این عایق‌ها وظیفه‌ی محافظت از سیم پیچ در برابر حرارت زیاد موتور را بر عهده دارند.
  • بدنه اصلی کویل: بدنه اصلی کویل از جنس فلز آلومینیوم تولید شده و ضریب انتقال حرارت بالایی دارد. این بدنه نگه دارنده‌ی سایر اجزای کویل به حساب می‌آید.
پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید بخاری خودرو ⭐️ برای اخذ مجوز

آشنایی با انواع کویل خودرو

از نظر شکل ظاهری، کویل خودرو به دو دسته کویل‌های بدون وایر و کویل‌های وایردار تقسیم بندی می‌شوند. قبل از اینکه بخواهیم به این دو دسته از کویل‌های خودرو بپردازیم، بهتر است ابتدا با وایر و کارکرد آن آشنا شویم. وایر یکی از قطعات خودرو است که وظیفه‌ی آن انتقال برق از کویل به شمع خودرو است. امروزه در کویل‌های جدید وایر برای جلوگیری از اتلاف انرژی حذف شده و برق به صورت مستقیم از کویل به شمع خودرو منتقل می‌شود.

اصولا کویل‌های وایردار در خودروهای قدیمی به کار گرفته می‌شوند. این کویل‌ها خود به دو دسته کویل معمولی و کویل دوبل تقسیم بندی می‌شوند. کویل‌های معمولی اصولا برای خودروهای کاربراتوری و خودروهای انژکتوری مورد استفاده قرار می‌گیرند. از طرفی کویل‌های دوبل برای خودروهای انژکتوری مناسب هستند.

کویل‌های بدون وایر نیز خود به دو دسته کویل‌های قلمی و کویل‌های کتابی تقسیم بندی می‌شوند. کویل‌های کتابی برای خودروهای انژکتوری و کاربراتوری مناسب است. همچنین کویل‌های قلمی در خودروهای پیشرفته‌ی انژکتوری به کار گرفته می‌شوند.

آشنایی با بازار هدف کوئل خودرو

بدون شک کویل خودرو یکی از پرکاربردترین تجهیزات خودروهای انژکتوری و کاربراتوری به حساب می‌آید. در نتیجه همین موضوع سبب شده که بازار خرید و فروش این محصول بسیار گسترده باشد. واردات قطعات خودرو از جمله کویل به کشور هزینه‌ی زیادی به همراه دارد، می‌توان گفت که بازار هدف پروژه تولید کویل خودرو تقریبا تمامی اشخاص دارای اتومبیل می‌باشند.

با این وجود بسته به نوع کویل تولیدی و همچنین کیفیت آن، بازار هدف این محصولات می‌تواند متغیر باشد. با تمامی این نکات، کویل خودرو بازار بسیار گسترده‌ای دارد که این موضوع یکی از دلایلی است که باعث می‌شود فرایند تولید کویل خودرو، فرایندی پررونق باشد.

تولید کوئل خودرو - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید کویل خودرو

بدون توجیه پذیری اقتصادی، شروع یک طرح صنعتی کاری غیرعقلانی است. در خصوص تولید کویل خودرو نیز این موضوع صادق است. به صورت کلی به چند دلیل می‌توان ادعا کرد که تولید کویل خودرو از نظر اقتصادی توجیه پذیر است.

اولا تولید کنندگان زیادی در زمینه تولید این تجهیزات در کشور فعالیت نمی‌کنند و در نتیجه بازار تولید کویل‌های خودرو بسیار بکر می‌باشد. در ثانی تقریبا تمامی تجهیزات و لوازم اولیه مورد نیاز برای تولید کویل در بازار داخلی یافت می‌شود و در نتیجه همین موضوع سبب می‌شود فرایند تولید کویل خودرو، فرایندی ساده باشد. در کنار این موارد، بازار هدف گسترده کویل خودرو سبب شده تا تولید این تجهیزات خودرو، سود قابل توجهی را به همراه داشته باشند.

سفارش طرح توجیهی تولید کویل خودرو

داشتن طرح توجیهی تولید کویل خودرو برای دریافت مجوز کسب و کار و وام اشتغال زایی اهمیت بسیار زیادی دارد. تیم طرح فنی که یکی از تیم‌های باسابقه و مجرب در حوزه سرمایه گذاری، امور مالی و بازرگانی است، با استفاده از تحقیقات میدانی و همچنین تجربه‌ی 25 ساله‌ی خود می‌تواند شما را در طی فرایند نگارش طرح توجیهی تولید کویل خودرو همراهی کند.

طرح توجیهی تولید کویل خودرو تیم طرح فنی دارای چند مزیت کلیدی است. اولین مزیت این طرح پشتیبانی رایگان 5 ماهه از طرح می‌باشد. ارائه جلسه آنلاین برای بررسی نکات و ابهامات موجود در حوزه اداری و بانکی و اختصاصی بودن طرح نیز از جمله دیگر مزایای طرح توجیهی تیم طرح فنی به حساب می‌آید.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب