طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک ⭐️ پلکسی گلاس

طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک (پلکسی گلاس) با هدف متمرکز سازی اطلاعات در یک گزارش مکتوب و اخذ مجوز و وام توسط متخصصین سایت طرح فنی تهیه می گردد. ورق آکریلیک یا پلکسی گلاس، نوعی ورق ترموپلاستیک فشرده شفاف و یا مات است که در موارد گوناگون به جای شیشه به کار برده می شود.

ورق آکریلیک دارای مزایایی چون استحکام عالی در برابر فشار و ضربه، مقاومت خوب در برابر تغییرات حرارتی، نیروی کششی مطلوب، عایق صوتی، امکان عبور نور و وزن سبک می باشد.

بیشترین کاربرد ورق های آکریلیک در صنایع فروشگاهی، صنایع ساختمانی، معماری، تابلوسازی، هواپیماسازی و خودروسازی است؛ اما در صنایع گوناگون دیگر نیز کمابیش به چشم می خورند. این ورق ها در انواع مات، شفاف، رنگی و آینه ای و از دانه ها یا پلاستیک های تقویت شده با روش های متفاوت تولید می گردند. ورق های آکریلیک از ضخامت 1 میل تا 50 میل با ابعاد استاندارد در بازار موجود می باشند.

طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک با هدف اخذ مجوز و وام

سرمایه گذاران برای احداث کارخانه تولید ورق آکریلیک، باید اقدام به اخذ جواز تاسیس از وزارت صنایع و معادن و سازمان های ذیربط بنمایند. در این میان، طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک از مستنداتی است که توسط این وزارتخانه و سایر سازمان های متولی صدور مجوز درخواست می گردد. بیزینس پلن تولید ورق آکریلیک، مبتنی بر نرم افزار کامفار بوده و اطلاعات مهم طرح را به سازمان های مربوطه بازتاب می دهد.

علاوه بر اخذ مجوز، دریافت وام و تسهیلات بانکی کم بهره از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری نیز تنها با ارائه طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک به بانک عامل امکان پذیر خواهد بود. کارشناسان برای نگارش طرح توجیهی فوق، آخرین استانداردهای بانکی و فرمت اختصاصی هر بانک را مدنظر قرار می دهند.

مزیت های استفاده از طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک

راه اندازی یک کارخانه تولید ورق آکریلیک با چالش ها و دغدغه هایی برای سرمایه گذاران همراه خواهد بود. در این راستا، طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک مانند مرجعی بی عیب و نقص از اطلاعات پروژه در بخش های فنی، اقتصادی و مالی است که ابهامات سرمایه گذاران را در خصوص این کسب و کار برطرف می کند.

سرمایه گذاران با مطالعه طرح توجیهی فوق می توانند، بهترین رویکردها و استراتژی های مناسب را برای دسترسی به سود در پروژه اتخاذ نمایند.

خط تولید ورق آکریلیک - طرح فنی

چرا باید در تولید ورق آکریلیک سرمایه گذاری کنیم؟

ورق های آکریلیک، محصولاتی پرکاربرد در صنایع گوناگون بوده و می توانند، جایگزینی مناسب برای شیشه ساختمان، شیشه خودرو، شیشه تابلوها، شیشه آکواریوم ها و … باشند. با بررسی وضعیت عرضه و تقاضای پلکسی گلاس ها به نتیجه مازاد تقاضا می رسیم، به طوری که تولید ورق آکریلیک در کشور کافی نیست و انواع پلکسی گلاس های تایوانی، هنگ کنگی و چینی وارد بازار شده اند.

از این رو سرمایه گذاری در این عرصه، طبق تحقیقات بازار که در طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک انجام شده است، از چشم انداز بسیار خوبی برخوردار می باشد. از سازه های هواپیمایی گرفته تا صفحه نمایش وسایل صوتی و تصویری، صفحه نمایش لپتاپ و گوشی همراه، تابلوهای تبلیغاتی، تجهیزات فروشگاهی و غیره با پلکسی گلاس ها ساخته می شوند.

سرمایه لازم برای تولید ورق آکریلیک

ورق های آکریلیک با سه روش متفاوت تولید می گردند که هر کدام از روش ها، تجهیزات خاص خود را می طلبد. بنابراین محاسبه سرمایه اولیه در این طرح به صورت مستقیم به روش تولید ورق پلکسی گلاس مرتبط است. مواد اولیه مورد نیاز نیز بسته به فرایند تولید شامل پودر خشک، دانه پلاستیک تقویت شده، منومر پلاستیک و کاتالیزورها می باشند که با بخشی از سرمایه تحت عنوان سرمایه درگردش خریداری می گردند.

متخصصین برای محاسبه سرمایه اولیه در طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک، مقیاس و ظرفیت طرح و همچنین ارزش روز ماشین آلات خط تولید را در نظر می گیرند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید شیشه نسوز ⭐️ (شیشه پیرکس)

هزینه های راه اندازی کارخانه ورق آکریلیک

سرمایه گذاران برای احداث کارخانه تولید ورق آکریلیک، باید بررسی های لازم را انجام داده و علاوه بر سرمایه ثابت، هزینه های طرح را نیز محاسبه کنند. هزینه زمین، مهم ترین هزینه طرح است. طبق بررسی های کارشناسان برای ظرفیت تولید 2600 تن ورق آکریلیک در سال، به زمینی با ابعاد حدود 5 هزار مترمربع و زیربنای حدود 2 هزار مترمربع نیاز داریم. تعداد نیروی انسانی برای ظرفیت تولید فوق نیز 42 نفر می باشد.

هزینه های مصرف انرژی، هزینه حمل و نقل، هزینه های قبل از بهره برداری، هزینه سوله سازی و هزینه نگهداری تجهیزات از سایر هزینه های مهم این پروژه هستند. طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک با لیست کردن هزینه ها و مبلغ گذاری آنها با داده های روز به سرمایه گذاران کمک می کند.

خط تولید ورق پلکسی گلاس یا ورق آکریلیک - طرح فنی

برآورد سود توسط طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک

تولید ورق آکریلیک از دسته مشاغل بسیار سودآور می باشد. به طوری که نرخ بازده داخلی در این طرح، حدود 42 درصد تخمین زده شده است که بسیار چشمگیر می باشد. میزان دقیق سود در این کسب و کار به روش تولید ورق پلکسی گلاس، نوع ورق تولیدی، ظرفیت تولید سالیانه، نوع تجهیزات خط تولید و استهلاک ماشین آلات خط تولید بستگی دارد.

تخمین سود، مرحله پایانی در برآورد شاخص های مالی در طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک است. کارشناسان، میزان سود خالص، سود ناخالص، نقطه سر به سر، مدت زمان برگشت سرمایه و نرخ بازده داخلی طرح را به صورت تخصصی مشخص می کنند.

روش های تولید ورق آکریلیک

تولید ورق آکریلیک عموما به سه روش انجام پذیر می باشد. طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک، فرایند تولید را نیز بسته به روش انتخابی شرح می دهد. روش های متداول برای تولید ورق پلکسی گلاس عبارتند از:

روش ریخته گری سلولی: در این روش آکریلیک مایع (PMMA) در بین صفحات شیشه ای ریخته می شود. بین صفحات، واشری به ضخامت ورق آکریلیک قرار دارد. سپس قالب را در فر قرار می دهند تا آکریلیک پخته شود. ورق هایی که به این روش تولید می شوند، دارای بیشترین وزن مولکولی بوده و در هنگام برش آسیب نمی بینند.

روش ریخته گری مداوم: این روش برای تولید انبوه ورق آکریلیک به کار برده می شود. رزین PMMA در یک دستگاه ریخته گری مداوم و بین دو تسمه فولاد ضد زنگ ریخته می شود. سپس مخلوط پس از عملیات حرارت دهی و خنک سازی، تبدیل به ورق پلکسی گلاس می گردد.

روش اکستروژن: در این روش، رزین ذوب شده نیمه نرم که از پودر خشک و دانه های پلاستیک شکیل می گردد را به دستگاه اکسترودر انتقال می دهند. مواد بین غلطکهای دستگاه، فشار داده شده و در اندازه های مناسب بریده می شوند. ورق های پلکسی تولید شده با روش اکستروژن، نرم تر از سایر ورق های پلکسی هستند و چسباندن آنها روی سطوح آسان تر است.

تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز

برخی از مهم ترین تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز که در طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک نیز معرفی می شوند، عبارتند از:

[tie_list type=”checklist”]

  • دستگاه اکسترودر ورق آکریلیک
  • دستگاه ریخته گری پیوسته
  • مخزن کنترل درجه حرارت
  • قالب های ورق
  • اتاق پخت
  • تجهیزات بسته بندی

[/tie_list]

تولید ورق آکریلیک یا پلکسی گلاس - طرح فنی

ویژگی های ورق پلکسی گلاس یا ورق آکریلیک

[tie_list type=”starlist”]

  • مقاومت ورق پلکسی گلاس حدودا 5 برابر شیشه است.
  • محافظ اشعه های مضر خورشید از جمله اشعه ماوراء بنفش است.
  • 92 درصد نور آفتاب را از خود عبور می دهد.
  • از وزن کمتری نسبت به شیشه برخوردار است.
  • صد در صد قابل بازیافت بوده و سازگار با محیط زیست است.
  • به مرور زمان، تغییر رنگ نداده و کدر و زرد نمی شود.
  • در برابر تنش و فشار، استحکام بالایی داشته و امنیت بالاتری را ایجاد می کند.
  • ضد حریق بوده و آتش را انتقال نمی دهد.
  • عایق صوتی و حرارتی است.

[/tie_list]

آیا تولید ورق آکریلیک دارای توجیه پذیری اقتصادی است؟

توجیه پذیری طرح، سوالی است که عموما برای سرمایه گذارانی که قصد ورود به عرصه تولید ورق آکریلیک را دارند، پیش می آید. در پاسخ باید گفت، طبق بررسی های کارشناسان در طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک، این طرح کاملا از توجیه پذیری اقتصادی برخوردار است.

بازار مصرف متنوع و در دسترس بودن مواد اولیه و فناوری تولید، منجر به بازدهی مطلوب برای این طرح می گردد. امروزه ورق های آکریلیک ایرانی با کیفت قابل رقابت با نمونه های خارجی تولید شده و از بازار خوبی در صنایع گوناگون برخوردار هستند.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید ورق آکریلیک

سایت طرح فنی، متشکل از طرح توجیهی نویسان برتر کشور با 25 سال سابقه در زمینه سرمایه گذاری و امور اداری و بانکی می باشد. طرح توجیهی تولید ورق آکریلیک توسط کارشناسان و تیم تحقیقاتی ما با به روزترین اطلاعات تهیه می گردد. گفتنی است، طرح توجیهی فوق، قابل استناد در بانک ها و سازمان ها و … می باشد.

طرح توجیهی اختصاصی، گزارشی است که به صورت مفصل و انحصاری برای هر طرح اقتصادی تنظیم می گردد. طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی همراه با دو امتیاز بی نظیر 5 ماه پشتیبانی رایگان و جلسه آنلاین رایگان در اختیار سرمایه گذاران عزیز قرار می گیرد.

جلسه آنلاین به درخواست سرمایه گذار و برای رفع ابهام در خصوص موضوعات اداری و بانکی برگزار می گردد. کارشناسان ما در این جلسه، توضیحاتی را در خصوص وثیقه ها و ضمانت نامه های بانکی، مراحل اداری اخذ مجوز، پروسه اخذ تسهیلات و … ارائه می دهند.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب