طرح توجیهی تولید تیوپ آلومینیومی ⭐️ بررسی تخصصی هزینه ها

طرح توجیهی تولید تیوب آلومینیومی - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید تیوپ آلومینیومی با هدف اخذ مجوز، دریافت وام و ارائه اطلاعات جامع به سرمایه گذاران توسط متخصصین سایت طرح فنی تهیه می گردد. تیوب آلومینیومی، نوعی محفظه برای بسته بندی انواع پماد دارویی، کرم های آرایشی، خمیر دندان، رنگ مو، چسب، شکلات مایع، رنگ های نقاشی و … است.

تیوب آلومینیومی همانطور که از نامش پیداست، از جنس آلومینیوم بوده و به شکل استوانه ای است. سطح مقطع تیوپ های آلومینیومی، بیضی شکل بوده و ظرفی ایمن برای محتویات داخل تیوب است.

تیوب های آلومینیومی دارای مزایایی چون عدم نفوذپذیری هوا، عدم نشت مواد به خارج از تیوب، یکپارچگی بدنه، چاپ پذیری روی بدنه، فاقد درز بودن و بهداشتی و استریل بودن می باشند. افزون بر آن بدنه آلومینیومی تیوب با داروهای شیمیایی واکنش ایجاد نمی کند.

از این رو تقریبا تمامی پمادها و ژل های دارویی در تیوب های آلومینیومی بسته بندی می گردند. با توجه به رشد و توسعه صنعت دارویی و صنعت آرایشی و بهداشتی در کشور، نیاز به تیوپ های آلومینیومی اجتناب ناپذیر است. بنابراین تولید تیوب های آلومینیومی از فرصت های بهینه برای سرمایه گذاری است.

طرح توجیهی تولید تیوپ آلومینیومی جهت اخذ مجوز و وام

کارآفرینان برای احداث کارخانه تیوب آلومینیومی باید اقدام به اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری از سازمان های ذیربط نمایند. دریافت تاییدیه از معاونت غذا و دارو نیز برای این کسب و کار ضروری است. تنظیم طرح توجیهی تولید تیوب آلومینیومی و ارائه آن به سازمان های مربوطه، یکی از مهم ترین مراحل در پروسه اخذ مجوز است.

طرح توجیهی فوق باید حتما توسط متخصصین ذیصلاح تهیه شده و آخرین دستورالعمل های سازمانی در آن لحاظ گردد. افزون بر مجوز، واگذاری وام به سرمایه گذاران نیز با ارائه طرح توجیهی تولید تیوپ آلومینیومی به بانک امکان پذیر خواهد بود. گفتنی است، طرح توجیهی ارائه شده به بانک باید با استانداردهای بانکی مطابقت داشته و با فرمت درخواستی بانک تهیه گردد.

هدف از تهیه طرح توجیهی تولید تیوب آلومینیومی چیست؟

طرح توجیهی تولید تیوب آلومینیومی، گزارشی مفصل و جامع از تمامی اطلاعات مربوط به این طرح است. طرح توجیهی فوق، ارائه دهنده دانش عملیاتی و فنی پروژه، تجزیه و تحلیل شاخص های مالی طرح، بررسی امکان پذیری طرح و مطالعات بازار است.

سرمایه گذار با رجوع به بیزینس پلن تولید تیوپ آلومینیومی در هر مرحله از پروژه می تواند، بهترین رویکردها را در طرح اتخاذ کند. پیاده سازی اصولی طرح، کاهش ریسک سرمایه گذاری، تسریع و تسهیل دستیابی به سود از مزایای انکارناپذیر طرح توجیهی فوق است.

چرا باید در تولید تیوب آلومینیومی سرمایه گذاری کنیم؟

طبق بررسی های کارشناسان در طرح توجیهی تولید تیوپ آلومینیومی، طرح فوق از فرصت های طلایی برای سرمایه گذاری است. تیوب های آلومینیومی، جایگاه بسیار پراهمیتی در بسته بندی انواع مواد دارویی، مواد بهداشتی و مواد شیمیایی دارند.

بررسی آمار صادرات و واردات تیوپ های آلومینیومی نیز نشان دهنده کمبود جدی در این بخش است. به طوری که بخشی از تیوب های آلومینیومی مورد استفاده در صنایع کشور از طریق واردات از سایر کشور تامین می گردد.

پیشرفت صنایع دارویی و رسیدن به مرز خودکفایی در این زمینه باعث افزایش تقاضا برای انواع تیوب های آلومینیومی شده است. افزون بر آن مواد اولیه تولید تیوب های آلومینیومی و فناوری تولید آنها در کشور وجود دارد. بنابراین تولید این محصولات، سود خوبی برای سرمایه گذاران به ارمغان می آورد.

کارخانه تولید تیوب یا تیوپ آلومینیومی - طرح فنی

سرمایه اولیه برای تولید تیوب آلومینیومی

میزان سرمایه اولیه برای تولید تیوپ آلومینیومی باید با توجه به مقیاس طرح، میزان آورده متقاضی و میزان تسهیلات دریافتی تعیین گردد. سرمایه گذاری کل در طرح توجیهی تولید تیوپ آلومینیومی به دو بخش سرمایه ثابت و سرمایه در گردش تقسیم بندی می گردد.

سرمایه ثابت برای خریداری تجهیزات خط تولید تیوپ آلومینیوم از جمله دستگاه پرس، دستگاه تراش و … در نظر گرفته می شود. تامین زیرساخت ها، ساخت سوله، خریداری حق الامتیازها و انشعابات و راه اندازی تاسیسات نیز نیاز به بودجه ای جداگانه دارد.

سرمایه درگردش، بودجه ای برای بهره برداری از کارخانه و عملیاتی شدن طرح است. این بودجه به خرید مواد اولیه اختصاص پیدا می کند. قرص یا پولک آلومینیوم، ماده اولیه اصلی برای تولید تیوب های آلومینیومی است. گفتنی است، محاسبه سرمایه در طرح توجیهی با لحاظ کردن ارزش روز ماشین آلات و تجهیزات خط تولید انجام می گردد.

هزینه های راه اندازی کارخانه

راه اندازی کارخانه تولید تیوب آلومینیومی مستلزم صرف هزینه های گوناگون است. هزینه زمین از جمله هزینه های مهم است که بسته به مساحت، شهر و محل احداث کارخانه و همچنین خرید یا اجاره کردن آن متغیر خواهد بود. طبق بررسی های کارشناسان برای تولید سالانه 2 هزار تن تیوب آلومینیومی، به زمینی با مساحت 5 هزار متر مربع و زیربنای حدود 3 هزار مربع نیاز است که تمامی تجهیزات خط تولید در آن جایگذاری گردند.

هزینه نیروی انسانی، هزینه سوخت و حامل های انرژی، هزینه نگهداری تجهیزات، هزینه حمل و نقل و هزینه های قبل از بهره برداری از جمله سایر هزینه های مهم در این طرح هستند.

برای ظرفیت تولید گفته شده در بالا، تعداد 15 نفر نیروی انسانی در بخش تولید، اداری و … نیاز است. کارشناسان در طرح توجیهی تولید تیوب آلومینیومی، هزینه های طرح را با رعایت تمام جزئیات و با مبالغ روز محاسبه می کنند.

برآورد میزان سود احداث کارخانه تیوپ

تولید تیوپ آلومینیومی از کسب و کارهای پربازده است. برآورد سود در همان ابتدای کار می تواند، منجر به مدیریت صحیح منابع مالی پروژه گردد. سود کارخانه بسته به ظرفیت و حجم تولید سالیانه تیوب آلومینیوم متغیر خواهد بود.

اما کارشناسان، نرخ بازده داخلی را در این طرح، حدود 34 درصد برآورد کرده اند. محاسبه سود در این طرح، کار تخصصی و پیچیده ای است زیرا باید تمامی عوامل اثرگذار در سود در محاسبات دخالت داده شوند.

کارشناسان برای محاسبه سود در طرح توجیهی تولید تیوپ آلومینیومی، از متدهای علمی و تخصصی استفاده کرده و محاسبه سود را توسط نرم افزار کامفار انجام می دهند.

نیرو متخصص تولید تیوپ آلومینیومی - طرح فنی

مواد اولیه مورد نیاز برای تولید تیوب آلومینیومی

طرح توجیهی تولید تیوپ آلومینیومی، مواد اولیه مورد نیاز برای تولید را این گونه معرفی می کند:

[tie_list type=”plus”]

  • پولک یا قرص آلومینیوم
  • لاک داخلی و لاک بیرونی تیوب
  • زینک استئارات
  • درپیچی تیوب (کپ)
  • چسب لاتکس
  • لوازم بسته بندی (نایلون، کارتن، کاغذ)

[/tie_list]

شرح نحوه تولید تیوب آلومینیومی

تیوپ های آلومینیومی از پولک یا قرص آلومینیوم تولید می گردند. خط تولید تیوب آلومینیوم حدود 40 متر یا بیشتر طول داشته و شامل بخش های مختلفی است. مرحله پیش تولید، اولین گام در تولید تیوب آلومینیومی است. بدین منظور پولک آلومینیومی با زینک استئارات پوشش داده می شود.

سپس هر کدام از پولک ها در قالب های مختص به خود جای می گیرند و از طریق فشار دستگاه پرس، شکل استوانه ای پیدا می کنند. مرحله بعد، عملیات تراش است که تیوپ به اندازه مورد نظر برش داده شده و رزوه بر سر تیوپ ایجاد می گردد.

پس از عملیات تراش، تیوب ها وارد کوره آنیل می شوند تا در اثر حرارت، سختی خود را از دست داده و انعطاف پذیر گردند. در این قسمت، تیوب ها خنک شده و طی چند مرحله به داخل تیوب ها، لاک پاشیده می شود.

سپس سطح بیرونی تیوب، بسته به سفارش مشتری، تحت عملیات چاپ قرار گرفته و سپس در کوره پخت چاپ قرار داده می شوند. در نهایت پس از طی عملیات کپ بندی و پاشش لاتکس، تیوب های آلومینیومی تولید و آماده بسته بندی می گردند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی لوازم آرایشی و بهداشتی ⭐️ سال 1401 (PDF+WORD)

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای شروع پروژه

بخش فنی طرح توجیهی تولید تیوپ آلومینیومی جهت ارائه دانش فنی به سرمایه گذاران، تجهیزات خط تولید را نیز معرفی می کند. دستگاه های خط تولید تیوپ آلومینیومی عبارتند از:

[tie_list type=”starlist”]

  • دستگاه پرس پولک آلومینیوم
  • دستگاه تراش و رزوه تیوب
  • کوره آنیل
  • سیستم خنک کن
  • دستگاه لاک داخلی
  • دستگاه پوشش خارجی تیوب
  • کوره پخت لاک
  • دستگاه چاپ
  • ماشین کپ بندی
  • ماشین پاشش لاتکس
  • تجهیزات کنترل کیفیت
  • تجهیزات بسته بندی

[/tie_list]

تولید انواع تیوب آلومینیوم - طرح فنی

آیا تولید تیوپ آلومینیومی دارای توجیه اقتصادی است؟

طبق بررسی های کارشناسان در طرح توجیهی تولید تیوب آلومینیومی، این طرح دارای توجیه اقتصادی است. نود درصد از مواد اولیه تولید تیوب آلومینیومی از داخل کشور تامین می گردند. تنها لاک داخلی و لاک خارجی که از جنس رزین اکسی فنل و رزین پلی استر هستند، وارداتی می باشند. تجهیزات و ماشین آلات خط تولید نیز توسط کارخانجات ایرانی تهیه می گردند.

امروزه عموما بسته بندی پمادهای دارویی و کرم های آرایشی در تیوب های آلومینیومی سورتینگ و انجام می گردد. بنابراین با توجه به کمبودی که در این بخش وجود دارد، احداث کارخانه تولید تیوب آلومینیومی منطقی خواهد بود.

معرفی طرح توجیهی اختصاصی تولید تیوب آلومینیومی

طرح توجیهی اختصاصی، گزارشی مفصل تر و دقیق تر از طرح توجیهی آماده است. این طرح توسط نگارندگان متخصص با تجربه ای 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری، اداری و امور بانکی تهیه می گردد. دقیق ترین و به روز ترین طرح توجیهی تولید تیوپ آلومینیومی توسط مهندسین سایت طرح فنی نگارش می شود.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی، دو امتیاز ویژه را نیز نصیب شما سرمایه گذار عزیز خواهد کرد. پنج ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان از امتیازات ذکر شده می باشند.

جلسه آنلاین رایگان به درخواست سرمایه گذار و برای ارائه توضیحاتی درباره امور اداری و بانکی برگزار می گردد. شرح وثایق و ضمانت نامه های بانکی، مراحل اداری دریافت مجوز، توضیح پروسه اخذ تسهیلات و … از موضوعات جلسه هستند.

5/5 - (15 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب