طرح توجیهی تولید ایزوگام، گزارشی است که با بررسی ابعاد مختلف پروژه از جمله مطالعات بازار، اطلاعات فنی و آنالیز مالی، توجیه پذیری این پروژه را مورد بررسی قرار می دهد و توسط کارشناسان سایت طرح فنی انجام می شود.
ایزوگام یک نوع پوشش مقاوم است که از جنس الیاف مصنوعی و قیر می باشد. این پوشش با استفاده از گرما به سطح چسبانده شده و کار آن جلوگیری از ورود آب و رطوبت به سطح زیرین خود میباشد. ایزوگام تا 10 سال هم می تواند عمر کند.
این نوع عایق های رطوبتی در زمان پی ریزی و فونداسیون و همچنین ایزولاسیون سرویس ها، دیوارها و پشت بام ها صورت می گیرد. تا حدود 40 سال پیش چیزی به نام عایق رطوبتی وجود نداشت و این عملیات با استفاده از آسفالت و قیر صورت می گرفت و استحکام خوبی نداشت. از این رو عایق های رطوبتی جدید پا به عرصه گذاشتند تا به حل این مشکلات بپردازند.
هدف از تنظیم طرح توجیهی تولید ایزوگام چیست؟
طرح توجیهی تولید ایزوگام، ابتدا به منظور دریافت مجوز برای تاسیس کارخانه و همینطور تسهیلات بانکی و وام تنظیم می شود. سرمایه گذاران ابتدا باید نگارش این طرح را سفارش دهند، سپس بعد از دریافت طرح، آن را به سازمان های مرتبطی نظیر وزارت صنعت ، معدن و تجارت ارائه دهند.
کارشناسان سایت طرح فنی، این طرح را با استفاده از استانداردهای روز دنیا تنظیم می کنند. با توجه به اینکه کارآفرینان به دریافت تسهیلات بانکی برای طرح توجیهی تولید عایق رطوبتی نیاز دارند، کارشناسان این طرح را با فرمت های منطبق با بانک ارائه می دهند.
تنظیم طرح توجیهی اهداف بسیاری دارد. یکی دیگر از هدف های تنظیم این طرح، کمک به سرمایه گذاران و مشخص کردن مسیر آنها می باشد. این طرح هر آنچه که سرمایه گذار نیاز دارد بداند، با بررسی های دقیق و تحقیقات بازار در اختیار او قرار می دهد و در واقع چراغ راه او می شود.
سرمایه مورد نیاز برای تولید عایق رطوبتی
برای تولید عایق رطوبتی و شروع خط تولید آن، نیاز است تا ابتدا تجهیزات خط تولید تهیه شود. قسمتی از سرمایه اولیه برای تهیه ماشین آلاتی که خط تولید نیاز دارد، مانند بویلر، کوره پخت، میکسر و … در نظر گرفته می شود.
تجهیزاتی که برای خط تولید خریداری می شود جزو سرمایه ثابت می باشد. سرمایه در گردش، بخشی از سرمایه است که برای تهیه مواد اولیه در نظر گرفته می شود. مواد اولیه خط تولید عایق رطوبتی شامل قیر، پلی استر، پودر تالک، تیشو و … می باشد. نوع مواد اولیه ای که تهیه می شود، در محاسبه سرمایه طرح توجیهی تاثیرگذار می باشد. زیرا با توجه به نوع مواد اولیه، از تجهیزات خاصی استفاده می شود.
هزینه تاسیس کارخانه تولید ایزوگام
تاسیس کارخانه تولید ایزوگام، هزینه هایی در بر دارد. این هزینه ها، شامل دو قسمت هزینه های پیش از بهره برداری و هزینه های اجرایی می شود. هزینه های پیش از بهره داری، در بر گیرنده هزینه زمین، تاسیسات و ساختمان می باشد.
هزینه های دیگری هم به نام هزینه های اجرایی وجود دارد. این موارد شامل هزینه های نیروی انسانی، حمل و نقل، مصرف انرژی و تعمیر و نگهداری تجهیزات می شود. برای تولید 8000 تن عایق رطوبتی در سال، به ساختمانی با مساحت 5000 متر مربع و همچنین 20 نفر نیروی انسانی نیاز است.
ارقامی که در این قسمت مطرح شد، تقریبی می باشند و با در نظر گرفتن موارد مختلف، قابل تغییر هستند. کارشناسان سایت طرح فنی با محاسبه و برآورد دقیق هزینه ها، به مشخص کردن این موارد می پردازند.
تخمین میزان سود کارخانه تولید عایق رطوبتی
عایقکاری رطوبتی یکی از کارهای مهم برای جلوگیری از نفوذ رطوبت در ساختمان ها می باشد. با توجه به بررسی های متخصصان این حوزه، این پروژه از سرمایه گذاری های سودده به شمار می رود. کارشناسان نرخ بازده داخلی این طرح را حدود 31 درصد تخمین زده اند که بسیار مناسب می باشد.
قطعا برآورد دقیق میزان سود تمام کارخانه های تولید ایزوگام امری غیر ممکن است. محاسبه سود دقیق کارخانه تولید عایق رطوبتی توسط کارشناسان در طرح توجیهی مخصوص هر پروژه لحاظ می شود.
مراحل تولید عایق رطوبتی
به صورت کلی تولید ایزوگام به دو نوع تک لایه و دو لایه انجام می شود. اما مراحل کلی تولید آن به شرح زیر می باشد:
[tie_list type=”plus”]
- اضافه کردن تیشو
- اضافه کردن پلی استر
- خنک کردن ایزوگام با آب
[/tie_list]
معرفی تجهیزات خط تولید ایزوگام
یکی دیگر از مزایای طرح توجیهی، رفع ابهام از سرمایه گذار برای تهیه تجهیزات خط تولید ایزوگام است. بدین منظور شرح کاملی از انواع تجهیزات مورد نیاز برای خط تولید به کارآفرینان داده می شود.
برخی از این تجهیزات عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- بویلر روغن
- دستگاه بونزا
- دستگاه میکسر
- سیستم اندود کاری
- دستگاه کوتینگ
- سیستم کولینگ
- دستگاه بسته بندی
- مخازن ذخیره
[/tie_list]
بررسی توجیه پذیری اقتصادی راه اندازی خط تولید ایزوگام
با بررسی ها و تحقیقاتی که توسط کارشناسان در طرح توجیهی تولید ایزوگام صورت گرفته است، توجیه پذیری طرح تولید ایزوگام اثبات شده است. از عایق رطوبتی به عنوان یک کالای ضروری در بخش ساختمانی و عمرانی استفاده های بسیاری می شود و در واقع وجود آن ضروری است.
با توجه به محاسبات مالی و اقتصادی که با استفاده از نرم افزار کامفار استخراج شده، از لحاظ مالی وضعیت قابل قبولی برای تولید عایق رطوبتی وجود دارد. همچنین با توجه به اینکه تقاضای بسیاری در چند سال اولیه وجود دارد، زمینه برای راه اندازی این طرح فراهم است.
معرفی طرح توجیهی اختصاصی تولید ایزوگام
طرح توجیهی تولید ایزوگام، توسط متخصصان مجرب سایت طرح فنی، با برخورداری از 25 سال سابقه درخشان در این زمینه صورت می گیرد. کارشناسان، تمام اطلاعات اعم از بانکی و سرمایه گذاری را با بررسی های دقیق در این حوزه در طرح توجیهی لحاظ می کنند. سرمایه گذاران با ارائه این مستندات دقیق، می توانند به اخذ مجوز و وام برای راه اندازی خط تولید ایزوگام بپردازند.
همزمان با سفارش طرح توجیهی اختصاصی، از طرف مجموعه طرح فنی به شما 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و همینطور جلسه آنلاین رایگان هم هدیه داده خواهد شد.
در جلسه آنلاین به سرمایه گذاران توضیحات جامعی در زمینه پروسه دریافت مجوز، اخذ وام، ضمانت نامه های بانکی و … داده خواهد شد تا به طور کامل از این موارد آگاه شوند.