طرح توجیهی تولید رنگ ⭐️ صنعتی + ساختمانی + هنری

طرح توجیهی تولید رنگ - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید رنگ گزارشی مکتوب از اطلاعات فنی، اقتصادی و بازار پروژه است که توسط متخصصین سایت طرح فنی برای دریافت مجوز و وام تهیه می شود. رنگ، پوششی مایع است که روی سطوح مختلف کشیده شده و به زیباسازی سطوح کمک می کند.

رنگ ها به انواع رنگ صنعتی، رنگ ساختمانی و رنگ هنری تقسیم بندی می شوند. به عنوان مثال: رنگ های ساختمانی برای نقاشی دیوار، سقف و سطوح در ساختمان ها به کار رفته و دارای انواع گوناگونی مانند رنگ پلاستیک، رنگ روغنی و رنگ اکرلیک هستند.

رنگ های صنعتی به عنوان پوشش رویه در ماشین آلات صنعتی، صنعت خودرو، صنعت چوب، ورق های ملامینه و نئوپان، انواع ورق فلزی و … به کار می روند. رنگ های صنعتی دارای فرمولاسیون ویژه بوده و برای استفاده در محیط های صنعتی و کارگاهی مناسب می باشند.

دسته دیگر از رنگ ها نیز با نام رنگ های هنری معروف بوده و برای تصویر سازی توسط هنرمندان استفاده می شوند. تولید رنگ از کسب و کارهای پر بازده و سودآور در تمامی ادوار می باشد.

ضرورت تنظیم طرح توجیهی تولید رنگ

طرح توجیهی تولید رنگ نتیجه مطالعات امکان سنجی پروژه است که برای اخذ وام و مجوز به سازمان ها و بانک عامل ارائه می گردد. سرمایه گذاران برای اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری از وزارت صنایع و معادن و سایر سازمان های مربوطه باید طرح توجیهی ارائه دهند.

بیزینس پلن تولید انواع رنگ، توجیه پذیری پروژه را در نزد نهاد مربوطه اثبات کرده و منجر به دریافت مجوز می گردد. اکثر سرمایه گذاران تمایل به دریافت تسهیلات از بانک دارند، اما بهتر است بدانید، این مورد نیز بدون ارائه طرح توجیهی، عملی نخواهد شد.

بیزینس پلن (طرح توجیهی) نقش پشتیبان را برای سرمایه گذار ایفا می کند. سرمایه گذاران با رجوع به طرح توجیهی، پاسخ تمامی سوالات خود را خواهند یافت. این طرح تمامی اطلاعات فنی و عملیاتی پروژه، مالی و اقتصادی و همچنین تحقیقات بازار را در اختیار سرمایه گذار قرار می دهد. کارآفرینان با مطالعه طرح توجیهی برای رویارویی با مشکلات موجود در این کسب و کار آماده می شوند.

سرمایه اولیه برای تولید رنگ

سرمایه ای که در طرح توجیهی تولید رنگ در نظر گرفته می شود، به ظرفیت طرح، میزان تسهیلات دریافتی توسط سرمایه گذار و همچنین آورده سرمایه گذار بستگی دارد. همچنین سرمایه ثابت برای خریداری ماشین آلات خط تولید رنگ از جمله مخلوط کن ها، آسیاب ها و تجهیزات توزین و بسته بندی اختصاص پیدا می کند.

سرمایه درگردش نیز مختص خرید مواد اولیه چون پیگمنت، حلال، رزین، حلب، قوطی و مواد افزودنی می باشد. شایان ذکر است، نوع رنگ تولیدی (ساختمانی، صنعتی یا هنری) نیز در محاسبه سرمایه، اثرگذار است زیرا هر نوع رنگ، تجهیزات و مواد اولیه خاص خود را می طلبد.

هزینه راه اندازی کارخانه رنگ سازی

هزینه های کارخانه رنگ سازی به دو بخش هزینه های قبل از بهره برداری و هزینه های اجرایی طرح تقسیم بندی می شوند. همچنین هزینه زمین، ساختمان و تاسیسات از جمله هزینه های قبل از بهره برداری هستند.

هزینه نیروی انسانی، هزینه های مصرف انرژی، هزینه های حمل و نقل و هزینه تعمیر و نگهداری ماشین آلات نیز از جمله هزینه های اجرایی طرح می باشند. برای تولید سالانه 2000 تن رنگ صنعتی به زمینی با زیربنای 1500 متر مربع و تعداد 15 نفر نیروی انسانی نیاز است.

دقت داشته باشید که ارقام بالا حدودی هستند و با توجه به مشخصات طرح تغییر خواهند کرد. بهترین روش برای برآورد دقیق و بی نقص هزینه ها، محاسبه آنها در طرح توجیهی تولید رنگ توسط کارشناسان است.

کارخانه تولید رنگ - طرح فنی

تخمین میزان سود کارخانه رنگ سازی

رنگ، عضو جدایی ناپذیر صنایع مختلف است و بدون رنگ، پروسه تولید محصولات گوناگون، بی پایان و ناقص خواهد ماند. طبق مطالعات کارشناسان، این پروژه از طرح های سرمایه گذاری سود آور به شمار می آید. نرخ بازده داخلی این طرح توسط کارشناسان حدود 40 درصد برآورد شده است که رقم قابل توجهی است.

طبیعی است که مبلغ معینی را نمی توان، برای میزان سود تمامی کارخانه های رنگ سازی ذکر کرد. برآورد دقیق سود نیازمند تجربه، تخصص و مهارتی است که متعلق به نگارندگان طرح توجیهی تولید رنگ می باشد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید چسب ⭐️(انواع چسب مایع، نواری، حرارتی،pvc)

آشنایی با مراحل و فرآیند تولید رنگ

انواع رنگ با فرمولاسیون مخصوص و با طی مراحل مختلف تولید می شوند. مراحل تولید رنگ در کارخانه به صورت زیر است:

[tie_list type=”checklist”]

  • ترکیب و اختلاط مواد اولیه (پیگمنت، رزین، حلال و مواد پر کننده)
  • آسیاب خمیر رنگ
  • تست و ارزیابی خمیر رنگ
  • افزودن سایر مواد اولیه و اصلاح رنگ
  • رنگ آرایی
  • پر کردن ظروف (سطل، قوطی، حلب، بشکه و …)
  • بسته بندی و نصب برچسب مشخصات

[/tie_list]

معرفی تجهیزات خط تولید رنگ

نوع و تعداد ماشین آلات و تجهیزات با توجه به نوع محصول تولیدی در طرح توجیهی تولید رنگ معین می گردند. برخی از تجهیزات خط تولید کارخانه رنگ سازی عبارتند از:

[tie_list type=”starlist”]

  • مخلوط کن سرعت متوسط
  • مخلوط کن پرسرعت
  • آسیاب شنی (سند میل، پرل میل)
  • آسیاب گلوله ای (بال میل)
  • آسیاب غلطکی
  • مخزن ذخیره حلال
  • تجهیزات توزین
  • ماشین آلات پر کن

[/tie_list]

تولید انواع رنگ صنعتی و ساختمانی - طرح فنی

آیا تولید رنگ دارای توجیه اقتصادی است؟

افزایش جمعیت جهان و پیشرفت های صنعتی منجر به تقاضای بالاتر برای رنگ های ساختمانی و صنعتی می شود. به طور کلی هر چقدر کشوری پیشرفته تر باشد، مصرف سرانه رنگ در آن بالاتر خواهد بود. رنگ آمیزی نه تنها به زیبا سازی سطوح و لوازم کمک می کند، بلکه باعث افزایش طول عمر قطعات و عدم خوردگی و زنگ زدگی آنها می شود.

ایران از لحاظ صنعت تولید رنگ در خاورمیانه، جایگاه مناسبی دارد. با این وجود کارشناسان معتقدند، صنعت رنگ‎سازی در ایران علیرغم گسترش فراوان هنوز هم جای رشد داشته و دارای پتانسیل بالاتری برای صادرات است. بنابراین تولید رنگ را می توان، از لحاظ اقتصادی کاملا توجیه پذیر دانست.

مزایای طرح توجیهی اختصاصی تولید رنگ

طرح توجیهی اختصاصی، طرحی منحصر به فرد برای هر پروژه سرمایه گذاری است که با توجه به مشخصات و مختصات هر طرح نوشته می شود. نگارندگان طرح توجیهی تولید رنگ، کارشناسان با تجربه سایت طرح فنی هستند.

کارشناسان سایت طرح فنی، تجربه 25 ساله خود در زمینه های سرمایه گذاری و بانکی را در راه کمک به کارآفرینان به کار گرفته اند. نگارندگان بیزینس پلن، این طرح را به صورت جامع و دقیق برای ارائه به سازمان ها و بانک ها تهیه می کنند.

با سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید رنگ، دو امتیاز ویژه 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان را دریافت خواهید کرد. ارائه توضیحاتی در خصوص پروسه دریافت وام، مراحل اخذ مجوز، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … از موضوعات مطرح شده در جلسه آنلاین خواهند بود.

5/5 - (17 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب