طرح توجیهی تولید تونر چاپگر شامل اطلاعات فنی و عملیاتی، تجزیه و تحلیل های اقتصادی و تحقیقات بازار این طرح است که توسط کارشناسان سایت طرح فنی جهت اخذ مجوز و وام و ارائه برنامه جامع و کامل به سرمایه گذاران تهیه می شود. چاپگرهای لیزری، نقش پراهمیتی را در چاپ صفحات سیاه و سفید و یا رنگی در ادارات، سازمان ها و مصارف خانگی ایفا می کنند. این چاپگرها برای عملیات چاپ از نوعی پودر یا جوهر خشک استفاده می کنند که تونر نامیده می شود.
تونر پودری است که از پلاستیک ریز آسیاب شده به همراه کربن سیاه و مواد افزودنی که به فرآیند چاپ کمک می کنند، تولید می گردد. مواد افزودنی شامل سیلیس، آهن آسیاب شده، روی یا کروم هستند. سیلیس به حرکت آزادانه ذرات تونر در داخل کارتریج پرینتر کمک می کند. سایر مواد نیز نقش حفظ بار ذرات را در میدان مغناطیسی کارتریج بر عهده دارند. کارشناسان در طرح توجیهی تولید تونر چاپگر، سرمایه گذاری در تولید این محصول را به دلیل بازار مصرف گسترده ای که دارد، هوشمندانه می دانند.
نگارش طرح توجیهی تولید تونر چاپگر چه ضرورتی دارد؟
طرح توجیهی تولید تونر چاپگر در حقیقت شناسنامه و هویت این کسب و کار است. طرح توجیهی، انتقال دهنده تمامی اطلاعات واقعی، دقیق و مهم طرح به سازمان های صادر کننده مجوز است. اگر قصد راه اندازی یک واحد تولید تونر چاپگر را دارید، باید نسبت به اخذ جواز تاسیس از وزارت صنایع و معادن اقدام نمایید. در این راستا یکی از ضرورت های اخذ مجوز، تهیه طرح توجیهی استاندارد و ارائه آن به وزارت صنایع و معادن و سازمان های ذیربط می باشد.
افزون بر آن، طرح توجیهی تولید تونر چاپگر می تواند، توجیه پذیری طرح را نزد بانک ها نیز اثبات نماید. بانک عامل پس از بررسی طرح در صورتی که از استطاعت مالی و توجیه پذیر بودن طرح اطمینان حاصل کند، تسهیلات درخواستی را به سرمایه گذاران اختصاص می دهد. ضمن این که بیزینس تولید تونر چاپگر با توضیح برنامه جامع کسب و کار و اطلاعات طرح در جذب مشارکت سایر سرمایه گذاران نیز کمک کننده خواهد بود.
مزیت های طرح توجیهی تولید تونر چاپگر چیست؟
طرح توجیهی علاوه بر این که در پروسه اخذ مجوز و وام ضروری است، به خودی خود نتایج مثبتی را در مسیر سرمایه گذاری در پی خواهد داشت. سرمایه گذاران با مطالعه طرح توجیهی تولید تونر چاپگر، اطلاعات مربوط به عملیاتی شدن طرح را دریافت می کنند و از میزان سرمایه اولیه مورد نیاز و تسهیلات دریافتی مطلع می شوند.
ضمن این که برآورد هزینه ها و تخمین سود پروژه در طرح توجیهی به سرمایه گذاران کمک می کند، دید بسیار خوبی از وضعیت اقتصادی پروژه پیدا کنند. بنابراین به صورت خلاصه می توان گفت، استفاده از بیزینس پلن تولید تونر چاپگر و همسوسازی رویکردها با آن، منجر به سرمایه گذاری اصولی شده و احتمال بروز مشکل در طول مسیر را کاهش می دهد.
فرآیند تولید تونر چاپگر به چه صورت است؟
طرح توجیهی تولید تونر چاپگر با شرح فرآیند تولید این محصول، دانش فنی پروژه را انتقال داده و تولیدکنندگان را برای اجرای پروژه راهنمایی می کند. اولین گام برای تولید تونر چاپگر، ترکیب و میکس مواد اولیه است. بدین منظور تولید کننده ها، رزین های مصنوعی، پلیمرهای پلاستیکی، رنگدانه ها و اکسیدهای فلزی را در دستگاه اتوماتیک تولید تونر قرار می دهند. سپس مواد در دستگاه با هم ترکیب شده و بر روی یک تسمه خنک کننده قرار می گیرند تا خنک شوند. این مرحله برای روان و آزادانه حرکت کردن تونر در کارتریج، حیاتی است.
در مرحله بعدی، ورق سرد شده را به دستگاه سنگ شکن انتقال می دهند تا شکسته شود. سپس مواد خرد شده را در داخل آسیاب جت قرار می دهند تا اندازه ذرات تونر کاهش پیدا کند. در نهایت تونر خام از یک مخلوط کن پرسرعت عبور پیدا کرده و در ظروف بسته بندی و یا کارتریج ها ریخته می شود.
تجهیزات مورد نیاز برای احداث کارخانه
یکی از دغدغه های سرمایه گذاران برای راه اندازی واحد تولید تونر چاپگر، خریداری ماشین آلات خط تولید و تجهیزات مناسب است که سود تضمین شده ای را نصیب آنها کند. طرح توجیهی تولید تونر چاپگر با معرفی نوع دستگاه های مورد نیاز در خط تولید، بسیار سودمند واقع خواهد شد. تجهیزات خط تولید تونر چاپگر لیزری عبارتند از:
[tie_list type=”checklist”]
- کلاسیفایر یا دستگاه تولید تونر
- میکسر ضربه ای پر سرعت
- میکسر مداوم پارویی پر سرعت
- میکسر با مقیاس مینیاتوری
- سنگ شکن ورق پلاستیکی
- آسیاب جت
- دستگاه مگنتیک پودر
- خشک کن پیچ مخروطی
- تسمه خنک کننده
- مخازن نگهداری مواد
[/tie_list]
تولید تونر چاپگر چه میزان سرمایه اولیه نیاز دارد؟
محاسبه میزان سرمایه اولیه به قیمت روز تجهیزات خط تولید وابسته است و از آن جا که نرخ این تجهیزات متغیر می باشد، نمی توان، مبلغ ثابتی را به عنوان سرمایه اولیه ذکر نمود. یکی از وظایف طرح توجیهی تولید تونر چاپگر، برآورد میزان سرمایه ثابت اولیه و سرمایه درگردش است که با استعلام قیمت های روز توسط کارشناسان انجام می گردد.
سرمایه ثابت مختص خریداری تجهیزات خط تولید چون میکسرها و دستگاه تولید تونر است. سرمایه درگردش نیز برای خریداری مواد اولیه در نظر گرفته می شود. حدود 80 درصد از تونر را مواد پلیمری و مابقی آن را کربن سیاه، رنگدانه ها و اکسیدهای فلزی تشکیل می دهند.
برآورد هزینه ها در طرح توجیهی تولید تونر چاپگر
برآورد شاخص های مالی در طرح توجیهی تولید تونر چاپگر، تنها محدود به سرمایه اولیه نیست، بلکه طرح توجیهی، تمامی هزینه های ریز و درشت طرح را نیز محاسبه می کند. هزینه های طرح شامل هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی هستند که باید با داده ها و قیمت های روز مبلغ گذاری شوند. شما برای راه اندازی کارخانه تولید تونر چاپگر در درجه اول نیازمند یک زمین هستید. زمین بهتر است، در شهرک های صنعتی و نزدیک شهرهای بزرگ واقع شده باشد.
طبق برآوردهای کارشناسان در زمینی به مساحت حدود 2 هزار متر مربع می توان، حدود 1500 تن تونر چاپگر تولید نمود. سایر هزینه های مهم طرح شامل هزینه حامل های انرژی، هزینه نیروی انسانی، هزینه حمل و نقل و هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات هستند که در طرح توجیهی مشخص می شوند.
پیش بینی میزان سود پروژه
تولید تونر چاپگر لیزری از جمله طرح های اقتصادی بسیار سودآور است زیرا مواد اولیه پلیمری آن، ارزان بوده و تولید این محصول، ارزش افزوده بالایی را نصیب تولیدکنندگان می کند. میزان سود این طرح به مقیاس و مشخصات طرح، ظرفیت تولید سالانه محصول، نوع دستگاه های مورد استفاده، استهلاک تجهیزات و نحوه بازاریابی محصول وابسته است.
کارشناسان در طرح توجیهی تولید تونر چاپگر، تمامی فاکتورهای اثرگذار بالا را در نظر گرفته و میزان سود خالص، نرخ بازده داخلی طرح، مدت زمان برگشت سرمایه و سایر شاخص های مالی وابسته به سود را تخمین می زنند.
آشنایی با انواع تونر چاپگر
تونرهای چاپگر به طور کلی به دو دسته رنگی و سیاه تقسیم بندی می گردند. تونرهای سیاه از ترکیب کربن سیاه به عنوان رنگدانه و پلاستیک پودری ساخته می شوند. کربن سیاه در حقیقت دوده است که معمولا از سوزاندن قطران تولید می گردد.
تونرهای رنگی حاوی رنگدانه های خاص برای هر رنگ هستند. پیگمنت زرد متشکل از ماده ای رنگی به نام بنزیمیدازول، تونر سرخابی لیزری حاوی پیگمنت قرمز دی متیل کیناکریدون و تونر لیزری سیلان حاوی رنگدانه های آبی فتالوسیانین مس است.
تونرها در انواع مختلف در بازار وجود دارند؛ اما هر چقدر ساختار ریزتر و پودری تری داشته باشند، کیفیت چاپ بالاتری خواهند داشت. گفتنی است، تونرها تنها در چاپگرهای لیزری به کار برده می شوند و چاپگرهای جوهر افشان به جای تونر از جوهر برای چاپ استفاده می کنند.
آیا تولید تونر چاپگر دارای توجیه اقتصادی است؟
تجزیه و تحلیل های کارشناسان در طرح توجیهی تولید تونر چاپگر، توجیه پذیر بودن این طرح را اثبات می کند. پرینترهای لیزری، اولین گزینه برای ادارات و سازمان ها هستند که روزانه اسناد زیادی را چاپ می کنند. با وجود استفاده گسترده از پرینترهای لیزری در کشورمان، اما واحدهای تولید کننده تونر پرینتر بسیار اندک هستند و بخش بزرگی از تونر مصرفی در کشور به صورت وارداتی است. از این رو راه اندازی واحدهای جدید تولید تونر چاپگر در کشور هوشمندانه و منطقی خواهد بود.
سفارش طرح توجیهی اختصاصی تولید تونر چاپگر
در پایان، این سوال مطرح می گردد که سفارش طرح توجیهی تولید تونر چاپگر را به چه مرکزی بسپاریم؟ در پاسخ، ما سایت طرح فنی را برای نگارش طرح توجیهی اختصاصی به شما معرفی می کنیم. چرا که کارشناسان ما از متخصصان واجد شرایط و زبده برای نگارش طرح توجیهی هستند. آنها از 25 سال سابقه ممتاز در امور سرمایه گذاری برخوردار می باشند. افزون بر آن، سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی، امتیازات منحصر به فرد و کم نظیری را نصیب سرمایه گذاران خواهد کرد.
تیم حرفه ای ما 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح را به شما ارائه می دهند. ضمن این که اگر دارای سوال و ابهامی در خصوص مسائل اداری و بانکی طرح هستید، می توانید، در جلسه آنلاین رایگان که توسط کارشناسان ما تشکیل می شود، شرکت کنید. در این جلسه، مسائلی مانند مراحل اخذ مجوز، اخذ تسهیلات، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … مورد بحث قرار می گیرد.