طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی کشمش گزارشی از تمامی اطلاعات عملیاتی، اقتصادی و بررسی های بازار این کسب و کار می باشد. گزارش این طرح توجیهی به طور کاملا حرفه ای به واسطه کارشناسان سایت طرح فنی صورت می گردد. کشمش، خشک شدهی برخی از انواع انگورها می باشد. به طور کلی از انگور در مواردی چون تهیه کشمش تازه خوری آب میوه مربا کنسانتره شیره فراورده های تخمیری و روغن دانه انگور استفاده می شود
کشمش ها در دو نوع وجود دارند که بسته بندی می شوند. برخی از آن ها به رنگ روشن هستند ؛که کشمش انگور سلطانی بی دانه می باشند. برخی از آن ها نیز به رنگ تیره اند؛ که معمولاً تهیه شده از انگور کورنت هستند. کشمش ها را برای فروش و به منظور رعایت بهداشت پس از خشک کردن بسته بندی می کنند.
هنگام بسته بندی کشمش آن را از نظر تازگی و کیفیت مورد بررسی قرار می دهند. آن ها نباید نارس، شکرک زده و یا لهیده باشند. اکثراً از انگور سلطانی، انگور سبز و انگور سیاه برای تهیه کشمش و مویز استفاده می شود. کشمش بسته بندی شده که به عنوان کالای نهایی مورد استفاده قرار می گیرد را به عنوان تنقلات نیز استفاده می کنند.
هدف از نگارش طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی کشمش چیست؟
کارآفرینان برای راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته بندی کشمش ابتدا باید به انجام اقدامات اولیه بپردازند. از اصلی ترین کار های اولیه اخذ جواز کارخانه می باشد. آن ها برای اخذ مجوز تاسیسات و پروانه بهره برداری احتیاج به طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی کشمش دارند. چرا که سازمان ها و ارگان های دولتی ذیربط برای صدور مجوزهای لازم خواستار این طرح توجیهی می باشند.
طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی کشمش شامل نتایج امکان سنجی پروژه است. علاوه بر دریافت مجوز سرمایه گذاران برای شروع کسب و کار خود نیاز به وام و سایر تسهیلات بانکی دارند. بانک نیز برای ارائه این خدمات خواستار طرح توجیهی می باشد. به همین منظور کارشناسان و متخصصان این طرح توجیهی را مطابق با استاندارد های سازمانی به طور کاملا ماهرانه انجام می دهند.
از دیگر اهداف نگارش طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی کشمش کمک به سرمایه گذاران است تا در مسیر درست گام بردارند. زیرا این طرح توجیهی مانند نقشه راهنما به سرمایه گذاران امکان دسترسی به تمام اطلاعات و معلومات پروژه را می دهد. تنها کافی است که آن را به طور کامل مطالعه کنند.
سرمایه اولیه برای کارخانه فرآوری و بسته بندی کشمش
سرمایه های اولیه مورد نیاز برای فرآوری و بسته بندی کشمش به دو دسته سرمایه ثابت و سرمایه در گردش در تقسیم می شوند. همچنین سرمایه ثابت برای تهیه تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز در خط فرآوری و بسته بندی کشمش مورد استفاده قرار می گیرد.
دستگاه سورت لیزری و ماشین بسته بندی شامل این ماشین آلات خط فرآوری و بسته بندی می باشند. سرمایه در گردش نیز برای خرید مواد اولیه مورد استفاده قرار می گیرد. کشمش، روغن، کاغذ مومی، سلفون، گوگرد، نوار چسب و کارتون از قبیل این مواد اولیه می باشند.
هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه
هزینه هایی که برای راه اندازی کارخانه فرآوری و بسته بندی کشمش نیاز است در طرح توجیهی به دو دسته هزینه های اجرایی و هزینه های قبل از بهره برداری تقسیم می شوند. سرمایه گذاران موظف به پرداخت هزینه های قبل از بهره برداری که شامل هزینه زمین تاسیسات و ساختمان است، می باشند.
هزینه های اجرایی نیز در طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی دربردارندهی هزینه های تعمیر و مراقبت ماشین آلات، حمل و نقل، مصرف انرژی و نیروی انسانی هستند. لازم به ذکر است که هزینه دقیقی را نمی توان مشخص کرد. تنها کارشناسان قادر می باشند تا با در نظر گرفتن قیمت روز، تعداد نیروی انسانی، ابعاد زمین، ابعاد ساختمان و … هزینه نهایی را به طور دقیق محاسبه نمایند.
برآورد میزان سود کارخانه بسته بندی کشمش
مصرف کشمش در ایران بسیار زیاد است. کشمش هایی که بسته بندی می شوند انواع گوناگونی نظیر کشمش زرد قلمی، مویز پلویی، کشمش سبز قلمی، آفتابی کاشمری و … دارند. این محصول سرشار از خاصیت و فواید می باشد. سود کارخانه فرآوری و بسته بندی کشمش را کارشناسان با بررسی جزئیات و به طور دقیق در طرح توجیهی محاسبه می کنند.
فرایند فرآوری و بسته بندی کشمش به طور خلاصه:
[tie_list type=”checklist”]
- بوجاری اولیه
- شست و شو
- شن گیری و دم گیری
- گوگرد زنی
- خشک و سورت کردن
- غربال کردن
- طبقه بندی و سورتینگ
- بسته بندی محصول
- انبار کردن کشمش
[/tie_list]
معرفی تجهیزات مورد نیاز برای بسته بندی کشمش
در بخش فنی طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی کشمش برای ارائه دانش عملیاتی پروژه معرفی ماشین آلات مورد لازم می پردازند. موارد زیر برخی از مشکلات مورد نیاز می باشند.
[tie_list type=”starlist”]
- بوجاری
- آبگیر
- پوش گیر، ریز گیر و مکنده
- تانک شست و شو
- دم گیر
- روغن زن
- نوار نقاله
- خشک کن
- ماشین بسته بندی
- چسب زن
- شیرینگ اتوماتیک
- دستگاه سورت لیزری و …
[/tie_list]
بررسی توجیه پذیری اقتصادی طرح
فرآوری و بسته بندی کشمش مصرف بالایی در ایران دارد. طبق بررسی ها پس از پسته بیشترین میزان استفاده را در ایران به خود اختصاص می دهد. به همین منظور سرمایه گذاران با راه اندازی کارخانه بسته بندی کشمش می توانند با سود بسیار خوبی مواجه شوند. علاوه بر این اگر محصولی با کیفیت تولید و بسته بندی کنند، این امکان را دارند تا آن را به سایر کشورها نیز صادر کنند.
سفارش طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی کشمش
طرح توجیهی اختصاصی طرحی کامل تر از طرح توجیهی آماده می باشد. زیرا این طرح به صورت جداگانه برای هر پروژه نوشته می شود. نگارندگان طرح توجیهی فرآوری و بسته بندی در سایت طرح فنی، کارشناسانی با ۲۵ سال تجربه در سرمایه گذاری امور اداری و بانکی کشور هستند.
ما به منظور یاری از کسب و کار های تولید با سفارش طرح توجیهی ۵ ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان را به عنوان هدیه به شما تقدیم می کنیم. جلسه آنلاین برای رفع ابهام و پاسخگویی به سوالات بانکی و اداری به درخواست سرمایه گذاران است.
در این جلسه توضیحاتی در رابطه با شیوه دریافت تسهیلات، پروسه اداری، اخذ مجوز ضمانت نامهها، وثایق بانکی و … را به شما ارائه می دهیم.