طرح توجیهی تولید پروفیل، تیرآهن و میلگرد کامپوزیتی، گزارشی نرم افزار محور است که اطلاعات مالی، فنی و اقتصادی طرح را ارائه می کند. طرح توجیهی فوق توسط متخصصین سایت طرح فنی نوشته شده و مستند و به روز است.
پروفیل های ساختمانی، تیرآهن ها و میلگردها علاوه بر فولاد، از کامپوزیت نیز قابل ساخت می باشند. پروفیل های کامپوزیتی از ترکیب انواع الیاف و پلیمر ماتریس رزین تولید می گردند. با پیشرفت صنعت ساختمان، استفاده از پروفیل های کامپوزیتی سبک و به صرفه در سرتاسر دنیا رو به افزایش است.
پروفیل ها، میلگردها و تیرآهن های کامپوزیتی مانند فولاد در محیط های تهاجمی دچار خوردگی نمی شوند. این پروفیل ها دارای خصوصیاتی چون چگالی کم، ضریب انبساط حرارتی مشابه بتن، کاهش بار مرده سازه و مقاومت کششی بالا می باشند.
همچنین پروفیل های کامپوزیتی برخلاف پروفیل های فولادی در محیط هایی که میدان های الکتریکی و مغناطیسی شدید وجود دارد نیز قابل استفاده می باشند. قطعات کامپوزیتی در ساخت سازه های دریایی، عرشه اسکله ها، ساخت پارکینگ ها و پیاده روها، اتاق تصویربرداری پزشکی بیمارستان ها و … به کار برده می شوند.
هدف از تنظیم طرح توجیهی تولید پروفیل، تیرآهن و میلگرد کامپوزیتی
احداث کارخانه تولید پروفیل کامپوزیتی در درجه اول، مستلزم اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری از سازمان صنایع و معادن و سایر سازمان های ذیربط است. طرح توجیهی تولید پروفیل، تیرآهن و میلگرد کامپوزیتی توسط کارشناسان مطلع از آخرین ضوابط سازمانی نگارش شده و باید به سازمان های صادر کننده مجوز ارائه گردد.
یکی دیگر از وظایف بیزینس پلن تولید پروفیل، تیرآهن و میلگرد کامپوزیتی، متقاعد کردن بانک به توجیه پذیری طرح است. سرمایه گذاران برای اخذ وام از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری نیز باید طرح توجیهی فوق را با استانداردها و فرمت معین به بانک ارائه نمایند.
مزایای نگارش طرح توجیهی چیست
علاوه بر لزوم و ضرورت تنظیم طرح توجیهی جهت اخذ مجوز و وام، طرح توجیهی تولید پروفیل، تیرآهن و میلگرد کامپوزیتی، مزایای بسیاری در پروژه دارد. مطالعه طرح توجیهی، سرمایه گذار را با روند کاری، شرایط اقتصادی و دانش فنی پروژه آشنا می کند.
بدین ترتیب سرمایه گذار با بینشی روشن و پیش زمینه قبلی وارد عرصه سرمایه گذاری در تولید پروفیل های کامپوزیتی شده و احتمال خطا در تصمیم گیری ها کاهش پیدا می کند. ضمن این که طرح توجیهی با مطالعات بازار طرح، وضعیت عرضه و تقاضای پروفیل های کامپوزیتی را نیز در کشور شرح می دهد.
چشم انداز سرمایه گذاری در تولید پروفیل های کامپوزیتی
با بررسی های کارشناسان در طرح توجیهی تولید پروفیل، تیرآهن و میلگرد کامپوزیتی، این طرح از بهینه ترین پروژه های اقتصادی است که آینده روشنی را در پیش دارد. با وجودی که پروفیل ها و میلگردهای کامپوزیتی، قیمت بالاتری نسبت به پروفیل های فولادی دارند؛ اما در دراز مدت به دلیل کاهش هزینه های ناشی از خوردگی و زنگ زدگی به صرفه و اقتصادی هستند.
کاربرد اصلی پروفیل های کامپوزیتی در ساخت سازه های دریایی است زیرا احتمال خوردگی به وسیله نمک در این سازه ها را کاهش می دهد. از کاربردهای دیگر پروفیل های کامپوزیتی می توان، به جاده سازی، ساخت باند فرودگاه، ساخت استخر، کارخانجات پتروشیمی، کاغذ سازی، صنایع شیمیایی، نیروگاه های هسته ای و برج های خطوط تلفن و برق اشاره نمود.
سرمایه اولیه برای احداث کارخانه پروفیل کامپوزیتی
احداث کارخانه پروفیل کامپوزیتی نیازمند سرمایه اولیه برای فراهم آوردن تجهیزات خط تولید و تامین زیرساخت های پروژه است. تولید تیرآهن، میلگرد و پروفیل های کامپوزیتی از طریق روش پالتروژن انجام می گردد.
بنابراین ماشین آلات خط تولید، دستگاه پالتروژن، دستگاه میکسر و غیره می باشند. مواد اولیه مورد نیاز برای طرح نیز شامل پلیمر رزین و الیاف شیشه به شکل تیشو، روینگ و مت می باشند که بودجه ای برای خریداری آنها در نظر گرفته می شود.
نگارندگان طرح توجیهی تولید پروفیل، تیرآهن و میلگرد کامپوزیتی برای محاسبه میزان سرمایه گذاری کل، ظرفیت تولید، مقیاس و مشخصات طرح و همچنین قیمت روز تجهیزات و ماشین آلات خط تولید را مدنظر قرار می دهند.
برآورد هزینه های راه اندازی پروژه
یکی دیگر از وظایف طرح توجیهی تولید پروفیل، تیرآهن و میلگرد کامپوزیتی، برآورد هزینه ها با داده ها و اطلاعات روز است. طبق بررسی های کارشناسان در یک پروژه مشابه، در زمینی با مساحت 6600 متر مربع و زیربنای 3500 متر مربع می توان، سالیانه 2300 تن پروفیل، تیرآهن و میلگرد کامپوزیتی تولید کرد. طبیعی است که هزینه زمین با توجه به محل احداث کارخانه متغیر خواهد بود.
برای ظرفیت تولید فوق، تعداد 80 نفر نیروی انسانی نیاز است. هزینه حقوق و مزایای کارکنان باید با نرخ روز در طرح محاسبه شود. هزینه برق سه فاز کارخانه، هزینه سوخت مصرفی، هزینه حمل و نقل، هزینه نگهداری تجهیزات خط تولید و هزینه های قبل از بهره برداری نیز از سایر هزینه های مهم این طرح می باشند.
تخمین سود توسط طرح توجیهی
پروفیل ها و میلگردهای کامپوزیت به دلیل ویژگی های الیافی و رزینی خود، از ساختاری یکپارچه و مستحکم برخوردار بوده و در کاربردهای بسیار متنوعی قابل استفاده می باشند. بنابراین کارخانه های تولید پروفیل کامپوزیتی بازدهی بسیار خوبی و مطلوبی دارند. ضمن این که، مدت زمان برگشت سرمایه نیز در این پروژه، کوتاه است.
میزان دقیق سود در این طرح به ظرفیت تولید سالیانه، کیفیت تجهیزات خط تولید و روش های بازاریابی بستگی دارد. طرح توجیهی تولید پروفیل، تیرآهن و میلگرد کامپوزیتی، بهترین انتخاب برای تخمین سود است زیرا محاسبه سود در طرح توجیهی به روش های تخصصی و نرم افزاری صورت می پذیرد.
فرایند تولید پروفیل، تیرآهن و میلگرد کامپوزیتی
طرح توجیهی تولید پروفیل، تیرآهن و میلگرد کامپوزیتی علاوه بر تحقیقات بازار و برآورد شاخص های مالی، فرایند تولید را نیز شرح می دهد. همانطور که در بالا ذکر شد، تولید پروفیل های کامپوزیتی با روش پالتروژن انجام می گردد.
در این فرایند، ابتدا مواد اولیه که انواع الیاف می باشند، از رزین عبور داده می شوند. رزین عموما از جنس پلی استر، وانیل استر، پی وی سی یا اپوکسی است. سپس مواد را به داخل قالب انتقال می دهند.
بعد از شکل دهی قطعات به صورت پروفیل، تیرآهن و میلگرد، مواد از یک سیستم کشش، بیرون کشیده می شوند. در نهایت قطعات پس از خروج از دستگاه کشش، تحت عملیات برش در اندازه های مورد نظر قرار می گیرند.
معرفی تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز پروژه
بخش فنی طرح توجیهی تولید پروفیل، تیرآهن و میلگرد کامپوزیتی، حاوی اطلاعات مهم در خصوص نوع و تعداد تجهیزات و ماشین آلات خط تولید می باشد. برخی از تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز پروژه عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- دستگاه پالتروژن
- میکسر
- مت کاتر
- استند
- دستگاه CNC
- قالب های میلگرد، پروفیل و تیر آهن
[/tie_list]
انواع میلگرد کامپوزیتی
میلگردهای کامپوزیتی بسته به نوع الیاف مورد استفاده به انواع زیر تقسیم بندی می گردند:
میلگرد کامپوزیتی الیاف شیشه (GFRP): متداول ترین نوع میلگردهای کامپوزیتی بوده و از قیمت بسیار مناسبی برخوردار هستند. سازگاری با محیط های قلیایی، ویژگی مهم میلگردهای GFRP است.
میلگرد کامپوزیتی الیاف بازالت (BFRP): هزینه تولید این میلگردها بالاتر بوده، اما از استحکام بالاتری در مقایسه با میلگردهای الیاف شیشه برخوردار هستند.
میلگرد کامپوزیتی الیاف آرامید: تولید میلگردهای آرامید در گذشته متداول بود؛ اما هم اکنون تولید آنها چندان رایج نیست. چرا که این میلگردها، مقاومت کمتری در برابر فشار و تنش داشته و هزینه تولید بالاتری دارند.
میلگرد کامپوزیتی الیاف کربن (CFRP): میلگردهای کامپوزیتی الیاف کربن به دو دسته الیاف کربنی PAN و الیاف کربنی حاوی قیر دسته بندی می گردند. استفاده از الیاف مبتنی بر کربن، استحکام بالایی را در برابر شکستگی و پارگی به میلگردهای CFRP می بخشد؛ اما هزینه تولید میلگردهای فوق بالاتر است.
بررسی توجیه پذیری اقتصادی پروفیل های کامپوزیتی
مزایا و ویژگی های منحصر به فرد پروفیل های کامپوزیتی منجر به استفاده گسترده از این پروفیل ها در صنایع گوناگون شده است. میلگردهای کامپوزیتی، استحکام بتن را افزایش داده و مضرات میلگردهای فولادی را ندارند.
وزن پروفیل های کامپوزیتی، یک چهارم پروفیل های فولادی و یک سوم پروفیل های آلومینیومی است. از این رو بازار مصرف پروفیل های کامپوزیتی روز به روز در حال گسترش می باشد.
افزون بر آن، مواد اولیه و الیاف مورد نیاز برای تولید میلگردها و تیرآهن های کامپوزیتی در داخل کشور از طریق کارخانجات الیاف شیشه قابل دسترسی هستند. بنابراین کارشناسان و نگارندگان طرح توجیهی تولید پروفیل، تیرآهن و میلگرد کامپوزیتی، سرمایه گذاری در این بخش را کاملا توجیه پذیر می دانند.
سفارش طرح توجیهی میلگرد و تیرآهن کامپوزیتی
ما در سایت طرح فنی، برترین کارشناسان و طرح توجیهی نویسان کشور را با تجربه ای 25 ساله گرد هم آورده ایم. طرح توجیهی اختصاصی، گزارشی است که توسط کارشناسان ما به صورت انحصاری برای طرح مورد نظر نوشته می شود. طرح توجیهی تولید پروفیل، تیرآهن و میلگرد کامپوزیتی با داده های روز تهیه شده و مستند و قابل دفاع در سازمان ها و بانک ها است.
5 ماه پشتیبانی رایگان و جلسه آنلاین رایگان نیز از امتیازات بی نظیری هستند که با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی به شما تعلق خواهند گرفت.
ما در جلسه آنلاین به توضیح مراحل اداری اخذ جواز، مراحل دریافت تسهیلات بانکی، رفع ابهام در خصوص وثایق و ضمانت نامه های بانکی و غیره می پردازیم. شما می توانید، پاسخ تمامی سوالات اداری و بانکی خود را در این جلسه از متخصصین ما دریافت نمایید.