طرح توجیهی تولید لاستیک منجید دار؛ شامل اطلاعات طبقه بندی شده از تجزیه تحلیل های مالی، مطالعات بازار و اطلاعات فنی این پروژه می باشد. بیزینس پلن این کسب و کار نیز توسط متخصصین حرفه ای سایت طرح فنی تنظیم می شود. لاستیک منجید دار از جمله اقلام مهم برای مصارف صنعتی و کارخانه های مختلف می باشد.
لاستیک های منجید دار از الیاف مصنوعی، نخ و کتان تولید می شوند و به دلیل ویژگی هایی که دارند؛ دارای مصارف و کاربرد های متنوعی می باشند. مقاومت بالای این محصول در برابر حرارت بالا، کشش و پارگی و سازگاری با محیط زیست، موجب افزایش محبوبیت آن در صنایع مختلف شده است. نظر به اینکه این محصول دارای مصارف متعددی بوده و از بازار فروش خوبی برخوردار است؛ سرمایه گذاری در تولید آن نیز یک حرکت هوشمندانه برای کسب سود می باشد.
ارائه طرح توجیهی تولید لاستیک منجید دار جهت اخذ مجوز و وام
اخذ مجوز در این پروژه؛ اولین مرحله ای است که سرمایه گذاران جهت تولید لاستیک منجید دار می بایست از آن عبور کنند. وزارت صمت یکی از متولیان صدور مجوز برای اغلب کسب و کار ها می باشد و تولید لاستیک منجید دار نیز از این قاعده مستثنا نیست. سرمایه گذاران علاوه بر دریافت مجوز از وزارت صمت، می بایست از سایر سازمان های مربوطه نیز استعلامات مورد نیاز را دریافت کنند.
یکی از مهمترین اسناد و مدارک مورد نیاز جهت دریافت مجوز؛ طرح توجیهی تولید لاستیک منجید دار می باشد. ضمن در نظر گرفتن اهمیت طرح های توجیهی برای دریافت مجوز، لزوم تنظیم طرح ها بر اساس قوانین و دستورالعمل های سازمان های دولتی نیز افزایش می یابد.
هدف دیگر از نگارش طرح توجیهی تولید لاستیک منجید دار؛ اخذ تسهیلات بانکی می باشد. سرمایه گذاران می توانند با ارائه طرح توجیهی، مجوز تاسیس و سایر مدارک مورد نیاز نسبت به ثبت تقاضای تسهیلات بانکی و وام اقدام کنند.
لزوم استفاده از طرح توجیهی در شروع پروژه تولید لاستیک منجید دار
نگارش طرح توجیهی تولید لاستیک منجید دار علاوه بر کمک به روند دریافت مجوز و تسهیلات بانکی؛ دارای مزایای مختلف دیگری نیز می باشد. بررسی های بازار فروش محصول، صادرات و واردات انواع لاستیک منجید دار، هزینه ها و غیره از جمله مهمترین عناوین بررسی شده در طرح توجیهی این کسب و کار می باشند.
شروع یک پروژه سودآور تنها با استفاده از اطلاعات طبقه بندی شده طرح های توجیهی و اختصاصی، امکان پذیر است. اطلاعات مفیدی که در طرح توجیهی ثبت می شوند؛ مانند وضعیت عرضه و تقاضای محصول در بازار های داخلی و جهانی، موجب اتخاذ تصمیم های بهتری در حوزه تبلیغات، نحوه تولید و غیره خواهد شد.
می توان گفت طرح توجیهی هر کسب و کاری به عنوان یک راهنما و مرجع کامل برای سرمایه گذاران می باشد و از بروز هرگونه خطا های جبران نشدنی جلوگیری میکند.
سرمایه اولیه مورد نیاز برای تولید لاستیک منجید دار
احداث کارخانه تولید لاستیک منجید دار نیاز به تخصیص سرمایه اولیه برای شروع پروژه دارد. بخش مهمی از سرمایه اولیه، جهت تهیه تجهیزات کارخانه مانند اکسترودر، میکسر و غیره مورد استفاده قرار می گیرد. بخش دیگر سرمایه اولیه نیز می بایست صرف خرید زمین، محوطه سازی، خرید انشعابات، تغییرات مورد نیاز برای بخش اداری یا کارگاه شود.
محاسبه میزان دقیق سرمایه اولیه جهت اجرای این پروژه، نیازمند در نظر گرفتن متغیر ها و عوامل مختلفی می باشد. متخصصین هنگام نگارش طرح توجیهی تولید لاستیک منجید دار به صورت اختصاصی، می توانند سرمایه اولیه مورد نیاز برای این پروژه را محاسبه کنند. محاسبه دقیق میزان سرمایه اولیه مورد نیاز در هر پروژه ای، نیازمند داشتن اطلاعات کاملی در مورد میزان تولید سالیانه، قیمت زمین، هزینه خرید تجهیزات و مواردی از این قبیل می باشد.
برآورد هزینه های راه اندازی پروژه
سرمایه گذاران برای اجرای طرح توجیهی تولید لاستیک منجید دار علاوه بر تخصیص مبلغی به عنوان سرمایه ثابت، می بایست مبلغی را نیز به عنوان هزینه های جاری در نظر بگیرند. بخشی از هزینه های جاری و مهم در این کسب و کار هزینه خرید مواد اولیه، تامین حقوق پرسنل، مصرف انرژی، استهلاک تجهیزات و غیره می باشد.
همانطور که پیشتر گفته شد؛ خرید زمین یکی از هزینه های مهم در طرح توجیهی تولید لاستیک منجید دار می باشد. طبق بررسی های کارشناسان مختلف، جهت تولید حدود هزار تن لاستیک منجید دار، می بایست زمینی به مساحت ۲۵۰۰ متر مربع خریداری شود. تعداد نیروی انسانی مورد نیاز برای این پروژه نیز ۲۸ تا ۳۰ نفر می باشد.
تعیین میزان سوددهی کارخانه
کارشناسان مختلف حوزه سرمایه گذاری؛ پروژه تولید لاستیک منجید دار را از فرصت های مهم، جهت داشتن یک سرمایه گذاری پر سود می دانند. اطلاع از میزان سود پروژه برای اغلب سرمایه گذاران یک مسئله ضروری و مهم به شمار می آید. لازم به ذکر است که محاسبه سود دهی کارخانه به صورت دقیق، نیازمند اطلاع از ظرفیت تولید سالانه و قیمت محصول می باشد. لازم به ذکر است که نرخ بازده داخلی این پروژه حدود ۴۳% محاسبه شده است.
سرمایه گذاران عزیز باید به این نکته توجه کنند که نرخ بازده در هر کسب و کاری نسبت به شرایط کارخانه، نحوه تولید، تنوع محصولات و غیره ممکن است تغییر کند. استفاده از تجهیزات به روز، مواد اولیه با کیفیت و شیوه های نوین تولید، میتواند سوددهی این پروژه را تا میزان قابل توجهی افزایش دهد.
لاستیک منجید دار چگونه تولید می شود؟
جهت تولید لاستیک منجید دار، ابتدا مواد اولیه در میزان مشخص وارد میکسر ها شده و به خوبی مخلوط می شوند. مواد اولیه ترکیب شده به همراه قطعات لاستیک خام که به صورت ورقه های مخصوص در آمده است؛ وارد فرآیند ولکانیزه می شوند.
فرایند ولکانیزه یک عملیات شیمیایی است که موجب منسجم شدن مولکول های ارتجاعی لاستیک خواهد شد. ایجاد انسجام در مولکول های ارتجاعی لاستیک نیز موجب افزایش مقاومت و دوام لاستیک ها می شود. مرحله بعدی پس از عملیات ولکانیزه؛ انتقال محصول به دستگاه پرس می باشد. ترکیبات چسبنده مواد اولیه و قطعات لاستیک های خام در مرحله پایانی، وارد دستگاه پرس شده و به سطح مورد نظر تبدیل می شوند.
معرفی تجهیزات لازم برای تولید لاستیک منجید دار
تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز جهت راه اندازی خط تولید لاستیک منجید دار؛ شامل موارد زیر می باشد:
- دستگاه کلندر یا ورقه ساز.
- همزن های مخصوص جهت ترکیب مواد اولیه.
- دستگاه و تجهیزات لازم برای اکسترودر.
- تجهیزات مورد نیاز برای مرحله ولکانیزه.
- تجهیزات بخش اداری.
- سیستم های تهویه، سرمایشی و گرمایشی.
- ماشین آلات مورد نیاز برای حمل و نقل محصولات تولید شده و مواد اولیه.
- تاسیسات آبرسانی و برق رسانی.
- تجهیزات و ملزومات بخش انبارداری.
- سیستم امنیتی؛ مانند دوربین مداربسته، دزدگیر و غیره.
آشنایی با کاربردهای مختلف لاستیک منجید دار
همانطور که میدانید؛ لاستیک منجید دار در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. صنعت ماشین سازی نیز یکی از مهمترین مصرف کننده های لاستیک منجید دار به شمار می رود . سایر کاربردهای لاستیک منجید دار؛ شامل موارد زیر است:
- صنعت ساخت هواپیما.
- صنایع نفت، گاز و پالایشگاه های مختلف.
- ساخت انواع پنجره های پروفیل.
- تولید ضربه گیر کف.
- استفاده برای ساخت عایق لاستیکی در جلوی تابلو های برق.
- استفاده در ساخت واشر آب بندی.
- تولید لباس های مخصوص برای محافظت از مواد شیمیایی در صنایع مختلف.
- استفاده در فرودگاه ها.
- ساخت انواع تسمه و نوار نقاله.
- عایق بندی درب خودرو.
- درزگیری درب و پنجره ها.
توجیه اقتصادی تولید لاستیک منجید دار
بنا به نتایج تحقیقات کارشناسان مختلف؛ تولید انواع لاستیک منجید دار، دارای توجیه پذیری اقتصادی مناسبی می باشد. کاربرد های مختلف این محصول در صنایع مختلف نیز دلیلی برای توجیه پذیری اقتصادی این کسب و کار می باشد. استفاده صنایع مختلف از انواع لاستیک منجید دار برای تولید محصولات خود، موجب افزایش میزان تقاضای این محصول در بازار شده است.
بالا بودن میزان تقاضا برای لاستیک منجید دار، لزوم احداث واحد های تولیدی بیشتری برای این محصول را افزایش می دهد. نظر به اینکه واردات انواع لاستیک منجید دار موجب بالا رفتن قیمت نهایی محصول می شود؛ اغلب خریداران تمایل بیشتری به خرید محصول ایرانی و با کیفیت دارند. سرمایه گذاران می توانند با تولید محصولات با کیفیت؛ سود خوبی از این کسب و کار به دست بیاورند.
بررسی مزایای طرح توجیهی تولید لاستیک منجید دار
نگارش طرح توجیهی تولید لاستیک منجید دار به صورت اختصاصی یک طرح جامع و کاربردی برای سرمایه گذاران به ارمغان خواهد آورد. کارشناسان نویسنده طرح های توجیهی فعال در سایت طرح فنی؛ دارای ۲۵ سال سابقه در امور سرمایه گذاری، بانکی و اداری می باشد.
سفارش بیزینس پلن تولید لاستیک منجید دار در این وب سایت، مزایای خوبی برای سرمایه گذاران خواهد داشت. یکی از مزیت های ثبت سفارش در این وب سایت؛ دریافت پنج ماه پشتیبانی رایگان از طرح توجیهی می باشد. مزیت دیگر ثبت سفارش در این وب سایت نیز برگزاری جلسه آنلاین رایگان بنا به درخواست سرمایه گذاران عزیز است.
جلسه آنلاین رایگان جهت رفع ابهامات سرمایه گذاران در زمینه امور بانکی و اداری برگزار می شود. مشاورین سایت طرح فنی در این جلسه به سوالات سرمایه گذاران در مورد مراحل اخذ مجوز، وام و سایر تسهیلات بانکی، مانند ضمانت نامه ها و انواع وثایق بانکی پاسخ خواهند داد.