ین آنچه در نگارش طرح توجیهی تولید چراغ قوه، اهمیت دارد، وجود اطلاعات دقیق و حسابشده در آن است. این طرح، یک گزارش تخصصی و مهم میباشد. اخذ مجوز تاسیس کارخانه تولید چراغ قوه، به وجود این طرح بستگی دارد. طرح توجیهی چنانچه براساس اصول و قواعد استاندارد تنظیمشده و اطلاعات توجیهپذیری در آن بهثبت رسیده باشد، موفق به دریافت نظر مساعد کارشناسان سازمانهای ذیربط خواهد شد.
سایت طرح فنی دارای تجربه و سابقه طولانی در زمینه نگارش طرحهای توجیهی، برای انواع کسبوکارهای نو بوده و به موفقیتهای زیادی دست پیدا کرده است. پس با سپردن نگارش این سند به طرح فنی، با اطمینان خاطر بیشتری در مسیر رسیدن به موفقیت کاری خود قدم بردارید.
این مقاله حاوی کلیه اطلاعاتی است که در طرح توجیهی تولید چراغ قوه به آنها پرداخته شده است. پس درصورت تمایل به کسب آگاهی بیشتر در مورد این موضوع، ما را تا انتهای مطلب همراهی کنید.
آشنایی با انواع چراغ قوه
چراغ قوه به عنوان یک همراه همیشگی، از قدیم الایام، توسط افراد و در شرایط مختلف حمل می شده است. چراغ قوهها در قدیم انرژی برقی خود را از باتریهای بزرگ دریافت میکردند و همراه داشتن این باتری ها به عنوان زاپاس الزامی بود. با گذشت زمان از کارایی این وسیله کاسته نشد و تنها شکل ظاهری و تکنولوژی تولید آن دستخوش تغییرات عمده ای گردید.
از نظر نحوه استفاده، تولید چراغ قوه در سه نوع دستی، آویزی و پیشانی ( هد لامپ ) انجام می شود. از لحاظ تکنولوژی ساخت نیز چراغ قوه های شارژی و چراغ قوه های باتری خور، چراغ قوه هایی با منبع ال ای دی، UV و دارای لامپ های رشته ای در بازار عرضه می شوند. همچنین از نظر نوع کارایی نیز این چراغها در سه دسته پلیسی، پزشکی و حرفه ای قابل طبقه بندی هستند.
کاربرد انواع چراغ قوه
تولید چراغ قوه، با توجه به ابعاد، کیفیت و شدت نوردهی آن، در اشکال مختلفی صورت میگیرد. چراغ قوههای پلیسی بهدلیل داشتن بدنه محکم و مقاوم و نوردهی بسیار قدرتمند و متنوع، برای محیطهای کارگاهی و اماکنی که احتمال وارد آمدن ضربه به وسیله وجود دارد، مناسب هستند.
این چراغ قوهها، معمولا خاصیت ضد آب دارند. چراغ قوه حرفه ای با داشتن وزن سبک و انتشار نور در چهار حالت فلاشر، کم، متوسط و زیاد، برای افرادی که اهل سفر یا طبیعت گردی هستند گزینه ایده آلی است. چراغ قوههای پزشکی ابعاد کوچکی داشته و برای انتشار نور محدود مورد استفاده قرار میگیرند.
هد لامپ ها نوع دیگری از چراغ قوهها محسوب میشوند که توسط کارگران معدن، غارنوردان و طبیعتگردان مورد استفاده قرار می گیرند. قرار داشتن این چراغ ها بر روی پیشانی، به کاربر آزادی عمل بیشتری می دهد.
علت ضرورت تنظیم طرح توجیهی تولید چراغ قوه چیست؟
هر طرحی برای اجرایی شدن به ارائه مدارکی به سازمان صنعت، معدن و تجارت نیاز دارد. طرح توجیهی تولید چراغ قوه نیز برای راه اندازی کارخانه تولید این وسیله و ابزار پرکاربرد، جزء مقدماتی ترین اسناد به حساب می آید. در واقع، اخذ مجوز تاسیس این کارخانه، مشروط به ارائه طرح توجیهی است. بنابراین کیفیت نگارش این سند، فعال شدن یا نشدن یک واحد تولیدی، تجاری را تعیین خواهد کرد. از طرف دیگر، با داشتن این سند، دریافت وام و دیگر تسهیلات بانکی برای صاحب طرح، به سادگی امکان پذیر خواهد شد.
چنانچه احداث کارخانه تولید چراغ قوه به جذب سرمایه گذار نیاز داشته باشد، وجود طرح توجیهی بسیار کمک کننده بوده و به روال کار سرعت بیشتری خواهد بخشید. طرح توجیهی تولید چراغ قوه برای کار آفرین، حکم راهنما و نقشه راه را داشته و در پیمودن هر چه بهتر مسیر او را یاری خواهد رساند.
سرمایه اولیه مورد نیاز برای تولید چراغ قوه
از جمله هزینه های اولیه برای احداث کارخانه تولید چراغ قوه می توان، هزینه خرید ملک یا اجاره کردن آن، هزینه خرید دستگاه ها و لوازم مورد نیاز برای تولید محصول، هزینه احداث ساختمان کارخانه و بخش های مختلف آن، هزینه تاسیسات امنیتی و حفاظتی ازجمله دوربین های مدار بسته، مانیتورها و دزدگیرها، هزینه های مربوط به محوطه سازی، هزینه راه اندازی تاسیسات گرمایشی، سرمایشی و تهویه را برشمرد.
هزینه راه اندازی و شروع پروژه
آنچه برای داشتن یک برآورد مالی دقیق مورد توجه قرار می گیرد، تنها سرمایه اولیه موردنیاز برای راه اندازی کارخانه نیست. در طرح توجیهی تولید چراغ قوه، به هزینه های شروع پروژه یا سرمایه لازم برای تامین نیازهای یک کارخانه در حین فعالیت نیز پرداخته خواهد شد.
حقوق و دستمزد مدیران، کارمندان و کارگران، هزینه تعمیر و نگهداری دستگاهها و لوازم موجود در خط تولید چراغ قوه، هزینه قبوض آب، برق و گاز، هزینه مالیات بر ارزش افزوده سالانه، هزینه خرید مواد اولیه، هزینه بستهبندی و انبارداری و … جزء این هزینه ها هستند.
در این مرحله، زیر نظر داشتن هزینه های پیش بینی نشده نیز اهمیت زیادی دارد. به همین دلیل درصدی از سرمایه اولیه پروژه به هزینه هایی تعلق خواهد گرفت که از قبل قابل پیش بینی نبوده و نامشخص هستند.
تجهیزات اولیه برای تولید چراغ قوه
در خط تولید چراغ قوه لوازم و تجهیزات زیر موردنیاز هستند:
- دستگاه اختلاط برای تولید قطعات پلاستیکی دستگاه
- قیچی گیوتین برای برش ورق های فولادی
- دستگاه پرس برای شکل دهی به ورق های بریده شده
- نگهدارنده رفلکتور و ماشین غلطک برای ایجاد رزوه در لبه ها
- کانوایر خط مونتاژ برای مونتاژ قطعات و بخش های مختلف همزن برقی از جمله، پیچ گوشتی پنوماتیکی و استپ های بادی برای باز و بسته کردن پیچ و مهره ها، تجهیزات پانچینگ و دستگاه هویه و لحیم کاری، منگنه زن و … .
- دریل ایستاده یا ستونی برای ایجاد سوراخ های لازم برای بستن پیچ ها
- دستگاه های تست کننده و آزمایشگاهی از جمله، اهم متر، اسیلوسکوپ، موج سنج، کولیس و …
- دستگاه های لازم برای چاپ ارقام و اشکال بر روی دستگاه
- ابزار و تجهیزات کارگاهی مورد نیاز از جمله پیچ گوشتی، انبردست، دریل و …
- دستگاه های بسته بندی
- دریل ایستاده برای ایجاد سوراخکاری
تولیدکنندگان چراغ قوه در کشور
چراغ قوه های چینی و غیر ایرانی زیادی هستند که در تنوع و ابعاد مختلف در بازار وجود داشته و عرضه می شوند. با این وجود، شرکت های مطرح و بزرگی در ایران به تولید چراغ قوه و صادرات محصولات خود مشغول هستند. از جمله شرکت های مطرح ایرانی در تولید این محصول می توان به، شرکت ارس ماشین، بهسازان پلیمر امروز، ماشین سازی اخوان عباسی، شرکت ارژن پلاست، شرکت اطلس ماشین پلیمر و شرکت ماشین سازی ابتکار اشاره کرد.
باعث خوشحالی است که در سال های اخیر، واردات چراغ قوه به کشور کاهش چشمگیری داشته است. با تولید این ابزار و وسیله پر کاربرد، به دلیل کیفیت و تنوع بالا، جای پای خود را در بازار جهانی نیز باز کرده و موفق به صادرات این محصول به کشورهای همسایه شده ایم.
آیا تولید چراغ قوه توجیه اقتصادی دارد؟
با وجود تعداد تولید کنندگانی که در کشور به تولید چراغ قوه مشغولند، همچنان از پتانسیل های بالقوه موجود به طور کامل استفاده نشده است. در طرح توجیهی تولید چراغ قوه، به مساله، توجیه پذیری تولید این محصول از نظر اقتصادی پرداخته خواهد شد. به دلیل تقاضای بالای خرید چراغ قوه در بازار و کاربرد وسیعی که این محصول در بخش های مختلف داشته و دارد، تامین نیاز بازار منوط به راه اندازی تعداد واحد تولید چراغ قوه بیشتر می باشد.
بدین ترتیب مجبور به واردات محصولات بی کیفیت و قیمت بالا نبوده و ارزی نیز از کشور خارج نخواهد شد. با حمایت بیشتر دولت و راه اندازی واحدهای تولید با کیفیت این محصول، علاوه بر تامین نیاز مصرف کنندگان داخلی، با صادرات این محصول، به توسعه اقتصاد کشور و ارزآوری نیز کمک بسزایی خواهد شد.
سفارش تنظیم طرح توجیهی تولید چراغ قوه
نگارش طرح توجیهی تولید چراغ قوه، به تخصص و تجربه نیاز دارد. به همین دلیل سپردن تنظیم این سند به افراد با تجربه و کاربلد بهترین تصمیم است. سایت طرح فنی یک مجموعه با سابقه و حرفه ای در زمینه تنظیم انواع طرح توجیهی می باشد که آماده سازی این سند را با استناد بر روزترین و جدیدترین اطلاعات و قوانین سرمایه گذاری به انجام می رساند.
باعث بسی خرسندی است که این مجموعه موفق شده است تاکنون و در طول سابقه کاری خود، کارنامه کاری درخشانی بر جای گذارد. شما به عنوان یک ایده پرداز، با سپردن نگارش طرح توجیهی تولید چراغ قوه به این مجموعه، از امتیازات ویژه طرح فنی نیز بهره خواهید برد.
مزایای تنظیم طرح توجیهی تولید چراغ قوه در طرح فنی
آنچه طرح فنی به عنوان امتیازات ویژه به کاربرانی که تنظیم طرح توجیهی تولید چراغ قوه را به آن می سپارند اعطا می نماید، امکان استفاده از پنج ماه پشتیبانی رایگان و حضور در جلسه مشاوره آنلاین رایگان می باشد.
در جلسه مشاوره آنلاین رایگانی که در صورت تمایل صاحب طرح برگزار می شود، پیرامون موضوعات مهمی بحث و گفتگو خواهد شد. از جمله، نحوه اخذ مجوز تاسیس کارخانه تولید چراغ قوه، شیوه دریافت وام و دیگر مساعدتهای مالی از سوی بانک ها و موسسات اعتباری و روال دریافت وثایق و ضمانتنامههای بانکی.
در این گردهمایی آنلاین همچنین، سوالات و ابهامات کاربر به طور کامل برطرف خواهند شد. شما نیز برای نگارش طرح توجیهی تولید چراغ قوه می توانید، به وب سایت طرح فنی مراجعه فرموده، یا با کارشناسان خبره این مجموعه در تماس باشید.