طرح توجیهی تولید انواع سمعک ⭐️ برای اخذ مجوز و وام بانکی

طرح توجیهی تولید انواع سمعک - طرح فنی

فهرست مطالب

افراد زیادی به فکر تولید انواع سمعک می افتند. چنین افرادی در ابتدای امر و برای اخذ مجوزهای لازم نیاز به تنظیم طرح توجیهی تولید انواع سمعک دارند. سایت طرح فنی با تکیه بر دانش و سابقه طولانی و درخشانی که در پروژه های سرمایه گذاری و اقتصادی دارد، در تنظیم این طرح توجیهی بهترین گزینه برای صاحبان این طرح خواهد بود.

وجود نارسایی و معلولیت در هر یک از افراد جامعه، نظام بهداشت و سلامت را بر آن می دارد که در جهت بهبود بخشیدن به کیفیت زندگی این افراد دست به کار شده و راه حل هایی را ارائه دهد. یکی از این معضلات کم شنوایی یا ناشنوایی است. در این مقاله در مورد انواع سمعک و موضوعاتی که در طرح توجیهی تولید انواع سمعک به آنها پرداخته می شود، اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

آشنایی با روال کار سمعک

سمعک یکی از تجهیزات پزشکی پر کاربردی است که با قرار گرفتن در داخل یا بیرون گوش به تقویت صدا کمک می کند. این دستگاه به بیمار در بهتر شنیدن صدای محیط کمک کرده و امکان برقراری ارتباط اجتماعی و حضور در جامعه را برای او فراهم می آورد. در تولید انواع سمعک، سه بخش تعبیه می شود، میکروفون، بلندگو و پردازشگر مرکزی.

وقتی سمعک روشن شده و بر روی گوش یا داخل آن قرار می گیرد، امواج صدا را دریافت کرده و به سیگنال های دیجیتال تبدیل می کند. پردازشگر مرکزی سمعک، امواج صوتی را پردازش کرده و بلندگو، سیگنال های پردازش شده را به امواج شنیداری تبدیل خواهد کرد. این امواج در گوش بیمار پخش شده و سبب برقراری ارتباط بین او و محیط اطراف خواهد شد.

احداث کارخانه تولید انواع سمعک - طرح فنی

معرفی انواع سمعک بر اساس نوع امواج تولیدی

افرادی که به سمعک نیاز دارند ممکن است هر سنی داشته باشند از کودکان تا بزرگسالان. پس از غربالگری و انجام تست شنوایی، طبق نیاز بیمار، یکی از انواع سمعک به وی تجویز می شود. تولید انواع سمعک در سه دسته زیر انجام می پذیرد:

  • سمعک های آنالوگ: این نوع سمعک همچون یک آمپلی فایر عمل کرده و بدون ایجاد کوچکترین تغییری در صدا، آن را تقویت کرده و به گوش بیمار منتقل می کند. این نوع سمعک امروزه چندان کاربردی ندارند.
  • سمعک های دیجیتال: ورودی صوتی این سمعک ها امواج دیجیتالی بوده و بر روی آنها پردازش دیجیتالی انجام می گیرد. این سمعک ها در قیاس با نوع آنالوگ از قیمت بالاتری برخوردار بوده و کیفیت صدای بالاتری دارد. با افزایش تعداد کانالها و باندها در این سمعک ها، تنظیمات بهتر انجام گرفته و حس رضایتمندی بیشتری را در بیمار به وجود می آورد.
  • سمعک های اسمارت یا هوشمند: نسل جدیدی از سمعک ها این نوع است که قابلیت تطبیق با محیط اطراف را داشته و پردازش صدا را طبق محیطی که بیمار به آن وارد می شود به انجام می رساند.

لزوم تنظیم طرح توجیهی تولید انواع سمعک

افرادی که قصد راه اندازی کارگاه یا کارخانه تولید انواع سمعک را دارند، به منظور اخذ مجوز تاسیس از سازمان بهداشت و سلامت و دیگر ارگان های مرتبط، نیاز به طرح توجیهی تولید انواع سمعک دارند. در این طرح جزئیات کار با دقت بالایی شرح داده خواهد شد.

در صورتی که نگارش این طرح منطبق با اصول و استانداردهای لازم انجام پذیرد، مورد تایید سازمان های ذیربط قرار خواهد گرفت. وجود این طرح توجیهی برای توجیه و جذب سرمایه گذاران، دریافت وام و دیگر تسهیلات بانکی و داشتن یک برنامه ریزی دقیق بسیار کمک کننده خواهد بود.

برای تنظیم طرح توجیهی تولید انواع سمعک به افراد و مشاوران با تجربه و کاربلد اعتماد کنید تا سریعتر به نتیجه مطلوب دست پیدا کنید.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی کیت های آزمایشگاهی ⭐️ (کیت تشخیص طبی)

سرمایه اولیه مورد نیاز برای تولید انواع سمعک

راه اندازی هر کارخانه و کارگاه تولیدی به برنامه ریزی دقیق مالی، برآورد سرمایه اولیه و پیش بینی هزینه های جاری نیاز دارد. در طرح توجیهی تولید انواع سمعک، در ارتباط با سرمایه اولیه این پروژه، اطلاعات دقیقی در اختیار صاحب طرح قرار خواهد گرفت.

به منظور تولید انواع سمعک و با ظرفیت پیشنهادی 15000 عدد در سال، به زمینی به وسعت 1500 متر مربع فضا نیاز است. در این طرح حداقل 34 نفر مشغول به کار خواهند شد. علاوه بر هزینه های مذکور، برای خرید ماشین آلات و دستگاه های تولیدی، احداث واحد کنترل کیفی، ساخت سالن تولید، محوطه سازی و خیابان کشی، راه اندازی سیستم تهویه و تاسیسات گرمایشی و سرمایشی نیز سرمایه جداگانه ای در نظر گرفته خواهد شد.

هزینه شروع پروژه تولید انواع سمعک

در کنار سرمایه ای که برای شروع کار در نظر گرفته شده و کنار گذاشته می شود، برخی هزینه ها روتین هستند. این هزینه ها شامل هزینه مصرف انرژی، حقوق و دستمزد کارکنان و مهندسان اجرایی، هزینه خرید مواد اولیه از جمله، سیم های لاکی، پلی وینیل کلراید (pvc)، دیافراگم، پلاستیک و … ، هزینه تعمیر و نگهداری دستگاه ها و ماشین آلات و هزینه تست و بسته بندی محصولات می باشند.

در اغلب مواقع برای هزینه های پیش بینی نشده نیز سرمایه جداگانه ای کنار گذاشته می شود. با این پیش بینی مدبرانه، پروژه در طول مسیر موفق تر پیش خواهد رفت. در تولید انواع سمعک هزینه ای نیز به بخش تحقیق و توسعه اختصاص داده می شود.

مراحل ساخت سمعک - طرح فنی

تجهیزات اولیه برای تولید انواع سمعک

در تولید انواع سمعک، توجه به شکل قالب و تطابق آن با حالت گوش انسان اهمیت زیادی دارد. در تولید سمعک، طراحی قالب نبایستی به گونه ای باشد که بیمار با آن احساس راحتی نداشته باشد.

به همین دلیل از دستگاه ها و تجهیزاتی برای تولید انواع سمعک استفاده می شود که این نیاز را به خوبی پوشش دهد. این تجهیزات موارد زیر را شامل می شوند:

[tie_list type=”checklist”]

  • دستگاه تزریق : برای تزریق خمیر قالب در گوش انسان و پر کردن کل صدفی گوش، صاف و یکدست کردن آن
  • دستگاه خشک کن برای خشک و سخت شدن قالب خمیری آماده شده
  • قالب تزریق پلاستیک برای آماده سازی قالب پلاستیکی اصلی از روی نوع خمیری آن
  • میز مونتاژ : به منظور اتصال قطعات الکترونیکی بر روی برد و راه اندازی پردازنده سمعک
  • سیگنال ژنراتور: برای تست صدا و بررسی کیفیت و سلامت پردازش سیگنال ها و امواج
  • دستگاه های بسته بندی: برای انجام یک بسته بندی استاندارد و سلامت محور

[/tie_list]

میزان واردات سمعک در کشور

با استناد بر آمار، واردات سمعک به کشور، همواره از رشد صعودی برخوردار بوده است. البته در یک برهه زمانی به دلیل مشکلات ارزی و محدودیت های ورود این کالا به کشور، آمار واردات کاهش داشته است. به دلیل کمبود واحدهای تولید انواع سمعک در داخل کشور، تامین این کالای پزشکی برای بیماران، کشور را با مشکلات عدیده ای روبرو کرده است.

این امر در سال 1401 به طور واضحی نمود می کند. با توجه به کاهش واردات و افزایش قابل توجه قیمت سمعک های وارده، با سرمایه گذاری در بخش های تولیدی داخلی و تولید این کالای پرکابرد نیاز بسیاری از بیماران برآورده خواهد شد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید چسب زخم ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

آیا تولید انواع سمعک در کشور توجیه اقتصادی دارد؟

کم شنوایی معضل تعداد زیادی از افراد جامعه محسوب می شود. برخی از افراد به صورت مادرزادی کم شنوا هستند و گروه دیگر در اثر کهولت سن یا آسیب های محیطی به این عارضه مبتلا می شوند. وجود سمعک نیاز جامعه می باشد.

بیماران درگیر مشکل شنوایی، به کمک این ابزار پرکاربرد یک زندگی عادی و به دور از استرس و نگرانی را در جامعه تجربه خواهند کرد. شنیدن صدای زنگ تلفن یا درب خانه، شنیدن صدای بوق خودرو ها در خیابان، برقراری ارتباط با افراد جامعه برای هم فرد کم شنوایی آرزو و رویا می باشد.

سمعک نه تنها در سلامت جسمی افراد بیمار، که در بهبود سلامت روحی و روانی آنها نیز تاثیرگذار خواهد بود. از آنجایی که در گروه کالاهای پزشکی، سمعک هشتمین کالای ارز بر محسوب می شود، وجود کارگاه های تولید انواع سمعک کشور را از واردات این نوع تجهیزات بی نیاز کرده، خروج ارز از کشور  را کاهش داده و به اشتغال زایی نیز کمک بسزایی خواهد کرد.

تولید انواع سمعک - طرح فنی

سفارش تنظیم طرح توجیهی تولید انواع سمعک

اگر شما جز آن دسته از افرادی هستید که قصد راه اندازی کارخانه تولید انواع سمعک را دارید، برای تنظیم طرح توجیهی تولید انواع سمعک روی سایت طرح فنی حساب کنید. این مجموعه حرفه ای به دلیل مشارکت در پروژه های سرمایه گذاری بزرگ و کسب تجارب فراوان در این زمینه، به کلیه قوانین تسلط کامل داشته و یک طرح توجیهی دقیق و نخصصی را در اختیار شما قرار خواهد داد.

بدین ترتیب موسس، با اطمینان خاطر، طرح توجیهی اصولی و استاندارد خود را به سازمان های مربوطه تقدیم خواهید کرد. به کمک طرح فنی، صاحب طرح، علاوه بر داشتن یک طرح توجیهی قابل قبول، از دو امتیاز ویژه دیگر نیز بهره مند خواهد شد.

مزایای تنظیم طرح توجیهی تولید انواع سمعک در طرح فنی

طرح فنی برای افراد متقاضی تنظیم طرح توجیهی تولید انواع سمعک، دو امتیاز ویژه  و استثنایی هدیه می دهد. پنج ماه پشتیبانی رایگان و برگزاری یک جلسه مشاوره آنلاین رایگان. این جلسه مشاوره آنلاین طبق درخواست متقاضی و موسس و به منظور پاسخگویی به سوالات و ابهامات احتمالی او برگزار خواهد شد.

در این جلسه رایگان به موضوعاتی چون  فرآیند دریافت و اخذ مجوز تاسیس کارخانه، مراحل دریافت وام و کمک های مالی از بانک ها و دیگر موسسات مالی و اعتباری و روش دریافت وثایق و ضمانت نامه های بانکی پرداخته خواهد شد. در پایان این جلسه، صاحب طرح بدون هیچگونه ابهام و سوال و با اطمینان و اعتماد به نفس در مسیر رسیدن به هدف خود گام خواهد نهاد.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب