طرح توجیهی تولید رنگ دریایی؛ دارای گزارش کاملی از اطلاعات فنی، برآورد های مالی و توجیه پذیری این پروژه است و توسط کارشناسان سایت طرح فنی تنظیم می شود. رنگ های دریایی در واقع پوشش هایی هستند که برای سازه های دریایی، قایق ها، کشتی ها و غیره استفاده می شوند.
گزارش زیر شما عزیزان را با پروژه تولید رنگ های دریایی و طرح توجیهی تولید رنگ دریایی بیشتر آشنا خواهد کرد. استفاده از رنگ های دریایی برای تجهیزاتی که در محیط دارای نمک های محلول، مواد شیمیایی، موجودات زنده و غیره هستند؛ ضروری است.
رنگ های دریایی می توانند از سازه های دریایی، انواع قایق های تجاری و تفریحی و کشتی ها در مقابل عوامل مخرب خارجی محافظت کنند. اهمیت استفاده از رنگ دریایی برای محافظت از سازه های دریایی، مانند اسکلهها، سکوهای نفتی و غیره نیز موجب افزایش لزوم تولید آن می شود.
تنظیم طرح توجیهی تولید رنگ دریایی برای دریافت وام و مجوز
اخذ مجوز تاسیس کارخانه و خط تولید رنگ دریایی از جمله دلایل مختلف برای نگارش طرح توجیهی تولید رنگ دریایی هستند. متقاضیان دریافت مجوز از سازمان صمت می بایست پس از درخواست اخذ مجوز، مدارک و اسنادی را به این مراجع تحویل دهند.
طرح توجیهی نیز از جمله اسناد و مدارکی است که سرمایه گذاران جهت دریافت مجوز به آن نیاز خواهند داشت. طرح توجیهی می بایست بتواند منطقی بودن و امکان پذیری فعالیت مورد نظر را به مسئولین مربوطه اثبات کند. تنظیم طرح های توجیهی توسط افراد حرفه ای و متخصص، شانس بیشتری نیز برای تایید شدن در سازمان های دولتی خواهند داشت.
پس از دریافت مجوز؛ مهمترین دلیل برای تنظیم طرح توجیهی تولید رنگ دریایی، دریافت وام و تسهیلات بانکی می باشد. مسئولین بانک با بررسی مجوز های دریافتی، برآورد های مالی و توجیه پذیری پروژه، تصمیم به اعطای تسهیلات بانکی می گیرند.
بررسی و محاسبه میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید رنگ دریایی
پیش از شروع هر فعالیتی می بایست اطلاعات کاملی در مورد سرمایه مورد نیاز برای تولید داشته باشیم. طرح توجیهی تولید رنگ دریایی، توجه ویژه ای به محاسبات مالی و میزان سرمایه مورد نیاز دارد. سرمایه مورد نیاز برای تولید رنگ دریایی نیز مانند سایر فعالیت های تولیدی با توجه به متغیر های مختلفی محاسبه می شود.
متغیر هایی که در تعیین سرمایه مورد نیاز تاثیر گذار هستند؛ شامل قیمت خرید مواد اولیه، تامین انرژی، حقوق پرسنل و غیره می باشد. هزینه های مهم در این طرح به دو بخش سرمایه ثابت یا اولیه و هزینه جاری تقسیم می شوند.
سرمایه ثابت در این پروژه به تامین هزینه های پیش از بهره برداری، مانند ساخت و ساز و خرید تجهیزات خط تولید اختصاص می یابد. هزینه های جاری نیز شامل هزینه تعمیرات تجهیزات، حقوق پرسنل و غیره می شود.
هزینه های راه اندازی خط تولید رنگ های دریایی
هزینه راه اندازی خط تولید رنگ های دریایی به صورت کلی فاکتور های مشابهی دارد اما هر پروژه ای دارای تفاوت هایی نیز می باشد. تفاوت در حجم تولید، روش های متنوع تولید و استفاده از تجهیزات مختلف موجب متفاوت بودن هزینه راه اندازی در پروژه های مختلف می شود. می توان گفت تجهیز خط تولید، محوطه سازی و خرید مواد اولیه از مهمترین هزینه های این پروژه می باشند.
طرح توجیهی تولید رنگ دریایی با ارائه جزئیات کامل، لیست دقیقی از هزینه های مورد نیاز در این پروژه را تنظیم می کند. هزینه های مهم تولید رنگ دریایی شامل موارد زیر می باشد:
[tie_list type=”checklist”]
- هزینه خرید مواد اولیه.
- تجهیز خط تولید.
- هزینه خرید زمین.
- هزینه مصرف برق و آب.
- هزینه تامین گازوئیل
- حقوق پرسنل غیر مستقیم تولید.
- هزینه نگهداری و تعمیرات تجهیزات.
- هزینه خرید قطعات یدکی.
- تامین حقوق پرسنل بخش اداری.
- هزینه های پیش از بهره برداری.
- هزینه های پیش بینی نشده.
- هزینه ساخت و ساز و یا ایجاد تغییرات
- هزینه های بخش تبلیغات و بازاریابی.
- تامین حقوق و دستمزد پرسنل مستقیم تولید.
[/tie_list]
برآورد و محاسبه میزان سوددهی کارخانه
محاسبه میزان سود دهی کارخانه از جمله محاسبات مالی مهم در طرح توجیهی تولید رنگ دریایی به شمار می آید. تولید رنگ دریایی از جمله مشاغل بکر در ایران به شمار می رود و سودآوری خوبی نیز دارد. محاسبه میزان سود دهی این پروژه با بررسی ظرفیت تولید سالانه رنگ دریایی انجام می شود.
محاسبه سود هر کسب و کار پیش از شروع آن الزامیست. ضمن در نظر گرفتن این نکته نمی توان میزان سود دهی مشخصی برای تمامی کسب و کار های مشابه، تعیین کرد.
کارشناسان سود دهی تولید رنگ دریایی را حدود ۲۸درصد و مدت زمان بازگشت سرمایه را ۲ تا ۳ سال تخمین زده اند. لازم به ذکر است که میزان دقیق سود دهی طبق شرایط هر پروژه و به صورت اختصاصی محاسبه می شود.
تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز تولید رنگ دریایی
ظرفیت تولید مدنظر، میزان سرمایه و متراژ کارخانه از عواملی هستند که تعداد و نوع تجهیزات مورد نیاز را تعیین می کنند. تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز در طرح توجیهی تولید رنگ دریایی؛ شامل موارد زیر می باشد:
[tie_list type=”starlist”]
- ماشین پرکن.
- دستگاه مخلوط کن.
- تجهیزات بسته بندی.
- تجهیزات بخش انبارداری.
- تجهیزات بخش های اداری.
- آسیاب گلوله ای یا بال میل.
- دستگاه دربند و لیبل زن قوطی.
- تانک های پی وی سی جهت نگهداری مواد.
- خودرو و ماشین آلات مورد نیاز برای حمل و نقل داخل کارخانه و خارج از کارخانه.
[/tie_list]
رنگ دریایی چگونه تولید می شود؟
نحوه تولید رنگ دریایی نیز از عناوین مهمی است که در طرح توجیهی تولید رنگ دریایی بررسی می شود. جهت تولید رنگ دریایی، ابتدا رزین و حلال در میکسر به صورت کامل مخلوط می شوند. تیلوز نیز پس از مخلوط شدن کامل رزین و حلال به صورت تدریجی به ترکیب مورد نظر اضافه می شود.
مواد ضد ته نشینی، ضد رویه و مواد خشک کن به همراه حلال به مخلوط اضافه می شوند. ماده ضد رطوبت نیز پس از مخلوط شدن سایر مواد اولیه، اضافه می شود. رنگدانه ها نیز پس از یکدست شدن کامل ترکیب، وارد میکسر ها شده سپس محصول برای بسته بندی ارسال می شود.
بررسی بازار هدف برای فروش رنگ های دریایی
همانطور که میدانید؛ رنگ دریایی جهت جلوگیری از زنگ زدگی و خوردگی تجهیزات مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. کاربرد دیگر این رنگ ها، زیباسازی ادوات و تجهیزات دریایی می باشد.
ضمن در نظر گرفتن شرایط مختلف و کاربرد های متنوع، انواع مختلفی از این محصول نیز تولید می شود. بازار هدف و خریداران مهم رنگ دریایی؛ صاحبین کشتی ها، قایق ها، استخر های آب و مخازن صنعتی می باشند. بخش دیگری از خریداران مهم رنگ دریایی نیز پیمانکاران اسکله ها و سایر سازه های دریایی هستند.
صادرات رنگ های دریایی
یکی از بخش های طرح توجیهی تولید رنگ دریایی به بررسی شرایط صادرات این محصول اختصاص یافته است. لزوم استفاده از رنگ های دریایی به صورت دوره ای برای تجهیزات مختلف، موجب شده است که خرید آن برای کشور هایی که دارای ساحل هستند؛ اهمیت زیادی داشته باشد.
کشور هایی مانند ترکیه، انگلستان، ژاپن و پرتغال از مصرف کننده های مهم رنگ های دریایی به شمار می آیند. تولید رنگ دریایی با کیفیت و ارسال آن به کشور های خارجی، می تواند سودآوری قابل توجهی نیز برای تولید کننده داشته باشد. استفاده گسترده از این محصول و فروش آن در مناطقی که دارای ساحل هستند؛ تضمینی برای سودآوری آن خواهد بود.
توجیه پذیری اقتصادی طرح تولید رنگ دریایی
طرح توجیهی تولید رنگ دریایی با در نظر گرفتن میزان اهمیت تولید، توجیه پذیری اقتصادی این طرح را نیز مورد بررسی قرار می دهد. محافظت از تجهیزات دریایی و اقلامی که در معرض تماس با مواد شیمیایی مختلف هستند؛ ضرورت تولید این محصول را افزایش می دهد.
وجود نمک و مواد شیمیایی مختلف در آب دریا ها، ضرورت محافظت از تجهیزاتی که در آب دریا مورد استفاده قرار می گیرند را افزایش میدهد. ترکیبات موجود در رنگ های دریایی، می تواند از تجهیزات مختلف در برابر خوردگی محافظت کند. میتوان گفت، کاربرد های رنگ دریایی برای استفاده در استخر، سازه های مختلف دریایی و غیره تولید آن را به یک فعالیت پرسود تبدیل کرده است.
مزایای سفارش طرح توجیهی تولید رنگ دریایی
طرح توجیهی تولید رنگ دریایی، مانند طرح های توجیهی دیگر به صورت اختصاصی و توسط متخصصین با تجربه سایت طرح فنی تنظیم می شود. متخصصین ما در زمینه امور بانکی و سرمایه گذاری دارای ۲۵ سال تجربه می باشند.
تخصص و تجربه کارشناسان این وب سایت، موجب تنظیم دقیق ترین و کامل ترین طرح های توجیهی می شود. جالب است بدانید که سفارش طرح توجیهی رنگ دریایی از سایت طرح فنی، موجب دریافت پنج ماه پشتیبانی رایگان از طرح می شود.
مزیت مهم دیگر، امکان برگزاری جلسه آنلاین رایگان به درخواست سرمایه گذاران می باشد. کارشناسان ما طی این جلسه، ابهامات سرمایهگذاران در زمینه امور اداری و بانکی را برطرف خواهند کرد. همچنین سرمایهگذاران میتوانند در زمینه روند اخذ مجوز، پروسه دریافت وام و تسهیلات بانکی و انواع ضمانت نامه و وثایق نیز اطلاعات کاملی کسب کنند.