سفارش طرح توجیهیصنایع تجهیزاتصنایع دریاییصنعتیمقالات آموزشی

طرح توجیهی کشتی سازی ⭐️ شناور دریایی (کامفار+گرید کانون)

ساخت انواع شناورهای دریایی

طرح توجیهی کشتی سازی شامل ارزیابی پتانسیل و ویژگی های اقتصادی و فنی این کسب و کار است که توسط مهندسین سایت طرح فنی برای ارائه به نهادهای مختلف تنظیم می گردد. کشتی سازی از صنایع استراتژیک و مادر در دنیا به حساب می آید.

صنعت کشتی سازی در کشور ما نیز به دلیل داشتن 3 هزار کیلومتر ساحل آبی از اهمیت بسزایی برخوردار است. کارخانه های کشتی سازی، تولید کننده انواع شناورهای آبی از جمله کشتی، یدک کش، زیردریایی، لنج، بلم، قایق و غیره می باشند.

حمل و نقل دریایی مبتنی بر ناوگان های نظامی، تجاری، نفتی، صیادی، مسافربری، تفریحی و… است که همگی نیاز مبرم به صنعت کشتی سازی دارند.

کشتی ها و دیگر شناورهای دریایی از مونتاژ قطعات سنگین، قطعات فوق سنگین، قطعات نیمه سنگین، قطعات الکترونیکی و قطعات جانبی ساخته می شوند. به طور کلی احداث کارخانه کشتی سازی علاوه بر اشتغال زایی، سودآوری بالایی برای سرمایه گذاران در پی دارد.

هدف از نگارش طرح توجیهی کشتی سازی چیست؟

هدف از تنظیم طرح توجیهی کشتی سازی اثبات توجیه پذیری طرح به نهادهای مرتبط برای صدور مجوز کارخانه و همچنین به بانک و موسسات مالی و اعتباری برای دریافت وام است.

نهادهای متولی صدور مجوز برای کشتی سازی، وزارت صنعت و معدن، سازمان بنادر و دریانوردی و همچنین سازمان محیط زیست می باشند. سرمایه گذاران برای اخذ جواز تاسیس کشتی سازی باید طرح توجیهی را تسلیم نهاد مربوطه نمایند.

کارآفرینان برای دریافت تسهیلات نیز باید طرح توجیهی به بانک ارائه کنند. بانک پس از مطالعه امکان سنجی پروژه و در صورت رعایت ضوابط و استانداردهای لازم در طرح، موافقت خود را با پرداخت تسهیلات اعلام می نماید.

افزون بر ضرورت و لزوم ارائه طرح توجیهی برای دریافت مجوز و وام، این طرح راهنمای سرمایه گذار است. کارآفرینان با مطالعه طرح توجیهی و همسو کردن استراتژی های خود با راهکارهای طرح توجیهی، سریعتر و آسانتر به سود دستیابی پیدا می کنند.

برآورد سرمایه لازم برای کشتی سازی

به طور کلی راه اندازی یک کارخانه کشتی سازی زیرساخت های فراوانی مانند حوضچه ها، تجهیزات پیشرفته و تاسیسات گوناگون را می طلبد. تامین تمامی این زیرساخت ها سرمایه بالایی نیاز دارد. خوشبختانه هم اکنون صنایع دریایی کوچک، مورد حمایت دولت بوده و تسهیلات خوبی را دریافت می کنند.

سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی این کسب و کار با در نظر گرفتن ظرفیت طرح، مکان پروژه و حجم تولید در طرح توجیهی کشتی سازی محاسبه می گردد.

هزینه های کشتی سازی به چه صورت است؟

کشتی سازی از مشاغل پرهزینه است زیرا برای ساخت کشتی از سیستم غیر مدولار استفاده می شود. در سیستم غیر مدولار بخش عظیمی از تولید توسط نیروهای انسانی انجام می گردد. به طور مثال برای ساخت یک کشتی با ظرفیت 20 هزار تن توسط یک نفر، مدت زمانی در حدود 2 میلیون ساعت نیاز است.

بنابراین تعداد افراد شاغل در کارخانه های کشتی سازی بالا بوده  و هزینه دستمزد کارکنان مبلغ قابل توجهی خواهد بود.

به جز هزینه های اصلی مانند هزینه زمین و هزینه دستمزد نیروی انسانی، هزینه های متعدد دیگری نیز هستند که در طرح توجیهی کشتی سازی به دقت و با ارقام به روز مشخص می گردند.

تجهیزات ساخت کشتی - طرح فنی

بررسی سود کشتی سازی

با بررسی وضعیت عرضه و تقاضا در بازار می توان، سودآور بودن این کسب و کار را دریافت. راه اندازی کارخانه کشتی سازی با این که سرمایه اولیه بالایی نیاز دارد؛ اما به همان نسبت نیز دارای سود دهی چشمگیری است.

محاسبه سود کشتی سازی، فرایند پیچیده ای دارد زیرا علاوه بر ظرفیت طرح، باید استهلاک ماشین آلات نیز در محاسبات لحاظ گردد. متخصصین در طرح توجیهی کشتی سازی تمامی فاکتورهای اثرگذار در سود را در نظر گرفته و سود خالص و ناخالص، مدت زمان برگشت سرمایه و نرخ بازده داخلی طرح را محاسبه می کنند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی مینی پالایشگاه ⭐️ ( مینی ریفاینری ) + براورد فنی

تکنولوژی و تجهیزات در بیزینس پلن کشتی سازی

بخش فنی و عملیاتی طرح توجیهی کشتی سازی شامل تجهیزات مورد نیاز، زیرساخت ها و فرآیند تولید است. طراحی، اولین مرحله برای ساخت کشتی است. پس از طراحی، اقدام به الگوسازی از طرح و برنامه ریزی برای تولید می شود.

تجهیزات لازم در کارخانه های کشتی سازی عبارتند از:

  • تجهیزات سندبلاست مواد اولیه
  • دستگاه های برشکاری
  • دستگاه های پرسکاری
  • حوضچه کشتی سازی
  • دستگاه های جوشکاری
  • تجهیزات رنگ آمیزی
  • تجهیزات مونتاژ

بررسی توجیه پذیری اقتصادی کشتی سازی

طبق تحقیقات انجام گرفته در طرح توجیهی کشتی سازی، این کسب و کار از لحاظ اقتصادی موجه است. دو ماده اصلی برای تولید بدنه کشتی ها، آلومینیوم و فولاد هستند که خوشبختانه کشورمان منبع غنی از هر دو می باشد.

وجود سواحل گسترده و مبادلات تجاری وسیع انواع کالا با سایر کشورها نیز نشان دهنده تقاضای بالایی است که در این صنعت وجود دارد.

به طور کلی طبق بررسی های محققان، کشور ما تا 10 سال آینده به حدود 18 میلیارد دلار تولیدات صنایع کشتی سازی نیاز دارد. از این رو چشم انداز رو به رشدی برای این کسب و کار در سالهای آتی پیش بینی می گردد.

ساخت کشتی های کوچک و بزرگ و شناور های دریایی - طرح فنی

مشکلات موجود برای راه اندازی این کسب و کار

به اعتقاد کارشناسان نداشتن دانش کافی در زمینه فرایند تولید و تجهیزات کشتی سازی مشکل اصلی در این کسب و کار است. بسیاری از واحدهای فعال در زمینه کشتی سازی، فرایند سعی و خطا را برای تولید در پیش می گیرند.

در حالی که روش درست، برنامه ریزی و انجام بررسی های دقیق قبل از اجرای ایده است. مطالعه طرح توجیهی کشتی سازی به پیاده سازی اصولی این کسب و کار کمک شایانی خواهد کرد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی ⭐️ سال 1401 فایل(pdf+word)

سفارش طرح توجیهی اختصاصی کشتی سازی

بیزینس پلن کشتی سازی با ارائه اطلاعات مالی، فنی و تحقیقات بازار این پروژه، سرمایه گذاران را برای رسیدن به مقصد آماده می کند. این طرح قابل استناد در نهاد های صادر کننده مجوز و وام می باشد.

طرح توجیهی اختصاصی کشتی سازی، طرحی جامع و همه جانبه است که تمامی اطلاعات پروژه در آن مو به مو بررسی شده اند.

این طرح توسط مهندسین و متخصصین مجرب سایت طرح فنی به صورت انحصاری برای هر پروژه تهیه و تدوین می گردد. امتیاز ویژه ای که ما برای سفارش طرح توجیهی اختصاصی در نظر گرفته ایم، 5 ماه پشتیبانی رایگان تیم طرح فنی می باشد.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 3 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب