طرح توجیهی تولید ترمووود ⭐️ چوب حرارتی

طرح توجیهی تولید ترمووود - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید ترمووود، دارای گزارش کاملی از برآورد ها و محاسبات مالی، فنی و اقتصادی این پروژه می باشد که توسط کارشناسان برتر سایت طرح فنی، تدوین می شود. ترمووود که به عنوان چوب فنلاندی نیز شناخته می شود از جدیدترین روش های افزایش مقاومت چوب برای استفاده در فضای باز است.

مقاومت بالای این نوع چوب در شرایط سخت، موجب استفاده از آن در پروژه‌ های مختلف شده است که در بخش های بعدی به صورت کامل تر بررسی خواهیم کرد. فرآیند تولید ترمووود، موجب حذف معایب چوب های طبیعی؛ مانند تغییر رنگ، پوسیدگی و غیره شده و محصول پر کاربرد تری، وارد بازار می کند.

ارائه طرح توجیهی تولید ترمووود برای دریافت مجوز و وام

یکی از مهمترین اهداف تهیه طرح توجیهی تولید ترمووود؛ اخذ مجوز و استعلامات مورد نیاز از سازمان های دولتی مانند وزارت صمت می باشد. طرح توجیهی این پروژه از مهمترین مدارک لازم جهت صدور مجوز است. طرح های توجیهی باید بتوانند توجیه پذیری پروژه را به سازمان های تصمیم گیرنده در اعطای مجوز اثبات کنند.

نکته مهم در مورد روند صدور مجوز این است که مراجع مربوطه، طرح هایی را مورد قبول می دانند که توسط مشاوران بانکی و اعتباری واجد شرایط و با تجربه، تنظیم شده باشد.

سرمایه گذاران می توانند با استفاده از تسهیلات بانکی بخش مهمی از هزینه های مورد نیاز برای احداث کارخانه را تامین کنند. دریافت تسهیلات بانکی، نیازمند ارائه طرح توجیهی اختصاصی و سایر مدارک لازم به بانک ها می باشد. مسئولین بانک، طرح توجیهی پروژه را به صورت کامل مورد بررسی قرار داده و در صورت توجیه پذیر بودن طرح؛ تسهیلات مورد نیاز را به متقاضیان واگذار می کنند.

کاربرد های چوب ترمو

ترمووود چوبی یا چوب ترمو، امروزه مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است. بخش عظیمی از طرفداران ترمووود؛ طراحان و معمارانی هستند که برای اجرای نمای ساختمان، پوشش دیوار، کف و غیره از چوب ترمو استفاده می کنند. سایر کاربرد های چوب حرارتی؛ شامل موارد زیر می باشد:

  • ساخت روف گاردن.
  • طراحی و اجرای دکوراسیون داخلی.
  • ساخت انواع سایبان و آلاچیق ها.
  • ساخت کفپوش چوبی برای فضا های باز.
  • ساخت سازه های درب و پنجره.
  • طراحی و ساخت سونا و استخر.
  • ساخت انواع سازه های زیر کار چوبی.
  • اجرای نمای چوبی ویلا.
  • ساخت سقف کاذب.
  • ساخت برخی از مبلمان شهری؛ مانند انواع صندلی و نیمکت ها.
  • تولید قرنیز و پله.

تجهیزات موردنیاز برای کارخانه تولید ترمووود - طرح فنی

سرمایه اولیه مورد نیاز برای اجرای طرح توجیهی تولید ترمووود

محاسبه میزان سرمایه اولیه مورد نیاز از اولین اقدامات جهت اجرای طرح توجیهی تولید ترمووود می باشد. خرید دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز؛ مانند کوره خشک کن و غیره نیازمند استفاده از سرمایه اولیه می باشد. بخش دیگری از منابع مالی نیز می ‌بایست صرف خرید مواد اولیه تولید ترمووود شود. مواد اولیه ای که در ساخت ترمووود از آنها استفاده می شود؛ شامل چوب درختانی مانند کاج، صنوبر، توسکا و غیره می باشند.

سرمایه اولیه در هر کسب و کاری با توجه به ظرفیت تولید سالانه کارخانه، محاسبه می شود. مواردی مانند وجود تورم، ثابت نبودن قیمت تجهیزات و مواد اولیه موجب شده است که کارشناسان نتوانند مبلغ معینی برای این پروژه تعیین کنند. سرمایه اولیه باید به صورت اختصاصی برای هر پروژه محاسبه شود.

نگارندگان طرح توجیهی، ضمن در نظر گرفتن مواردی مانند قیمت روز تجهیزات و مواد اولیه، ظرفیت تولید سالانه کارخانه و شرایط بازار، میزان سرمایه اولیه مورد نیاز را محاسبه میکنند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید پارتیشن چوبی ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

محاسبه میزان سوددهی پروژه در طرح توجیهی تولید چوب ترمو

اطلاع از میزان سوددهی هر کسب وکاری برای سرمایه گذاران پیش از شروع پروژه اهمیت زیادی دارد. طرح توجیهی تولید ترمووود با در نظر گرفتن تمامی متغیر ها، میزان سود دهی این پروژه را محاسبه میکند.

تولید چوب ترمو به دلیل کاربرد ها و مزایایی که دارد در اغلب کشور های پیشرفته مورد توجه زیادی قرار گرفته است. طبق بررسی‌ها و تحقیقات کارشناسان مختلف، نرخ بازده داخلی برای اینکه کسب و کار حدود ۶۷ درصد می باشد.

نظر به اینکه تولید و فروش ترمووود از نظر اقتصادی در جایگاه خوبی قرار دارد؛ دوره بازگشت سرمایه نیز در این کسب و کار کوتاه است. بازگشت سرمایه برای تولید چوب حرارتی، حدود دو تا سه سال تخمین زده می شود. لازم به ذکر است که کیفیت محصولات تولید شده، تنوع اجناس، هزینه خرید مواد اولیه و غیره در تعیین سود دهی پروژه تاثیر گذار هستند.

هزینه های مهم در اجرای طرح توجیهی تولید ترمووود

اجرای طرح توجیهی تولید چوب ترمو علاوه بر تخصیص سرمایه ثابت، نیازمند هزینه های مختلف دیگری نیز می باشد. بخشی از هزینه های مورد نیاز برای اجرای این طرح، هزینه خرید زمین، محوطه سازی، تامین تاسیسات مورد نیاز و غیره هستند. لازم به ذکر است که اغلب این هزینه ها ممکن است نسبت به محل احداث کارخانه و مساحت زمین تغییر کنند.

محل احداث کارخانه تولید چوب حرارتی یا ترمووود می‌بایست زمینی به مساحت ۶ هزار متر مربع داشته و دسترسی راحت تری به محل تامین مواد اولیه و بازار فروش محصول داشته باشد. بخش دیگری از هزینه ها در این پروژه، مربوط به هزینه تعمیر و استهلاک تجهیزات می باشد. سرمایه گذاران در صورت استفاده از دستگاه های جدید و با کیفیت، می توانند این هزینه را به حداقل میزان ممکن برسانند.

نویسندگان طرح توجیهی اختصاصی چوب ترمو، ضمن در نظر گرفتن شرایط هر پروژه‌ ای، هزینه های مربوط به آن را مورد بررسی قرار می دهند. نتایج بررسی ها به صورت طبقه بندی شده در طرح توجیهی ثبت می‌شوند که موجب سهولت مدیریت منابع مالی برای سرمایه گذار خواهد شد.

احداث کارخانه تولید چوب حرارتی - طرح فنی

تجهیزات لازم جهت راه اندازی خط تولید ترمووود

تجهیزات مورد نیاز برای اجرای طرح توجیهی تولید ترمووود، ممکن است با دستگاه های مورد نیاز در سایر صنایع چوب شباهت هایی داشته باشد. تفاوت ترمووود با سایر صنایع چوب در این است که جهت تولید چوب ترمو از تجهیزاتی مانند کوره در خط تولید استفاده می شود. بخشی از تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز در تولید چوب ترمووود و سایر صنایع چوبی شامل موارد زیر می باشند:

  • دستگاه فرز تک میزی.
  • ماشین آلات برش، فرز و سوراخکاری.
  • دستگاه لبه چسبان چوب.
  • دستگاه سی ان سی مخصوص چوب.
  • تاسیسات مورد نیاز برای تامین برق و آب و سوخت.
  • تجهیزات مورد نیاز در بخش اداری.

مزایای استفاده از چوب ترمووود

مزیت های چوب ترمو یا ترمووود نسبت به سایر محصولات مشابه که موجب افزایش اهمیت تولید این محصول می شود؛ شامل موارد زیر می باشد:

  • کم بودن سرعت انتقال گرما در چوب و مناسب بودن آن برای استفاده در پوشش دیوارها، سقف ها و کف‌.
  • جذب اکو و سر و صدا و جلوگیری از انتقال آن و مناسب بودن برای ساخت سالن های کنسرت، ساز های موسیقی و غیره.
  • عدم رسانایی برای عبور جریان الکتریسیته و استفاده از آن به عنوان عایق الکتریکی.
پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی ورق ام دی اف ⭐️ ( MDF ) مصنوعات چوبی

بررسی نحوه تولید چوب ترمو

فرایند تولید چوب ترمو به این شکل است که ابتدا مواد اولیه از مراکز مورد نظر جمع آوری شده و به کارخانه انتقال می یابند. چوب های مورد نظر پس از انتقال به کارخانه در ابعاد مورد نیاز برش داده شده سپس به کوره های مخصوص منتقل می شود. تولید ترمووود به دو نوع کوره نیاز دارد.

یکی از کوره ها برای خشک کردن اولیه چوب ها و دیگری جهت آماده سازی چوب ها برای ادامه فرایند ترمووود استفاده می شوند. چوب ها پس از قرار گرفتن در کوره دوم و تغییر رنگ آن به قهوه ای روشن، وارد مرحله سرد کردن می شوند.

تولید انواع چوب ترمووود - طرح فنی

توجیه پذیری اقتصادی تولید ترمووود یا چوب ترمو

طرح توجیهی تولید ترمووود به این دلیل که منجر به تولید یکی از پرکاربردترین اقلام مورد نیاز جامعه می‌ شود از توجیه پذیری اقتصادی خوبی برخوردار است. لازم به ذکر است که سرمایه گذاران می توانند با افزایش کیفیت محصولات خود، سودآوری خوبی از این کسب و کار به دست بیاورند. کمبود واحد های تولید کننده چوب حرارتی در ایران نسبت به نیاز بازار و پایین بودن کیفیت برخی محصولات، شرایط مناسب تری برای سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان جدید فراهم کرده است.

نحوه سفارش طرح توجیهی تولید ترمووود

طرح توجیهی تولید ترمووود نیز مانند سایر طرح ‌های توجیهی به صورت اختصاصی و توسط کارشناسان سایت طرح فنی تنظیم می شود. متخصصین این وب سایت دارای بیش از ۲۵ سال سابقه در زمینه امور اداری، بانکی و سرمایه گذاری هستند که این امر موجب تدوین بهترین و کامل ترین طرح های توجیهی در این مجموعه می شود.

طرح توجیهی تولید ترمووود، مانند دیگر طرح ‌های تنظیم شده در این وب سایت؛ قابل ارائه به سازمان ها، مراکز دولتی و یا بانک ها، جهت درخواست اخذ مجوز و وام می باشد. نکته مهم در مورد سفارش این طرح توجیهی از وب سایت طرح فنی؛ مزیت های آن می باشد. سفارش بیزینس پلن تولید ترمووود، دارای دو مزیت دریافت پنج ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان می باشد.

سرمایه‌ گذاران می ‌توانند با درخواست برگزاری جلسه آنلاین رایگان در این جلسه، ابهامات خود را در مورد امور بانکی و اداری پروژه برطرف کنند. کارشناسان ما طی این جلسه، توضیحات کامل تری در مورد مراحل دریافت مجوز، وام، وثایق و ضمانت نامه های بانکی به سرمایه گذاران ارائه خواهند داد.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب