نگارش طرح توجیهی تولید شیلنگ آب برای احداث و راه اندازی کارخانه تولید این محصول، جزئی از مراحل اصلی و اولیه کار محسوب می شود. صدور مجوز تاسیس کارخانه تولید شیلنگ آب توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت انجام می پذیرد. تدوین این سند می بایست بر اساس اصول و استانداردهایی انجام گرفته و اطلاعات دقیق و حساب شده ای در آن گنجانده شود.
پس بهترین اقدام برای آماده سازی این سند مهم، سپردن کار به دست یک فرد با تجربه و مسلط به قوانین تجارت و سرمایه گذاری می باشد. سایت طرح فنی، یک مرکز تخصصی و باسابقه، در زمینه تدوین انواع طرحهای توجیهی می باشد. این مجموعه به همت کارشناسان خبره خود، برای کسبوکارهای مختلفی طرح توجیهی به ثبت رسانده و در دریافت مجوز فعالیت برای آنها به موفقیت های زیادی دست پیدا کرده است.
در این مقاله به بیان اطلاعاتی خواهیم پرداخت که در طرح توجیهی تولید شیلنگ آب به ثبت می رسند. پس درصورت تمایل، تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
کاربرد های شیلنگ آب
شیلنگ ها بر اساس محیطی که در آن قرار می گیرند، کاربرد های زیادی پیدا می کنند. شیلنگ ها در ساختمان سازی برای رساندن آب به مصالح یا شستشوی بخشی از ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند. این محصول در محیط های صنعتی و کارخانه ها نیز بسیار پرکاربرد بوده و در جابجایی آب و دیگر سیالات کارایی زیادی از خود نشان داده اند. نوع خاصی از شیلنگ ها در ماشین های آتش نشانی یا تابلوهای اطفاء حریق در خانه ها و آپارتمان ها کارایی دارند.
شیلنگ های آب در بخش کشاورزی نیز در تنوع بالایی تولید شده و از هر کدام در روش های آبیاری مختلف استفاده می شود. شیلنگ، یک وسیله پرکاربرد در خانه بوده و در شستشوی حیاط، ماشین، بالکن و آبیاری باغچه ها به یاری صاحب خانه خواهد آمد. نوعی از شیلنگ با قطر کمتر نیز تولید می شود که برای اتصال لوازم خانگی گاز سوز به گاز طبیعی شهری مورد استفاده قرار می گیرد.
انواع شیلنگ آب
تولید شیلنگ آب، بسته به نیاز خریداران، در انواع مختلفی صورت میگیرد. انواع شیلنگ عبارتند از:
[tie_list type=”checklist”]
- شیلنگهای کشاورزی و شیلنگهای مخصوص آبیاری قطرهای: این شیلنگها دارای قطرهای متنوع هستند. از ویژگیهای بازر این نوع شیلنگ میتوان به دوام بالای و مقاومت آن ها دربرابر عوامل محیطی اشاره کرد به طوری که در برابر بارش باران و تابش نور خورشید، به مرور زمان پوسیده نشده و از بین نمیروند.
- شیلنگ های خرطومی: این نوع شیلنگ به انعطاف پذیری بالا معروف است. همین امر استفاده از آن را در هر محیطی امکانپذیر ساخته است. این نوع شیلنگ در محیطی با دمای بالا مقاومت بسیار خوبی از خود نشان میدهد.
- شیلنگ آب صنعتی: نوعی از شیلنگ که بهدلیل استفاده از مواد اولیه پلاستیکی مرغوب در ساخت آن، بسیار محکم و مقاوم بوده و برای انتقال آب با فشار بالا و استفاده در صنایع گزینه مناسب و ایدهآلی است.
- شیلنگ آب خانگی
[/tie_list]
لزوم تنظیم طرح توجیهی تولید شیلنگ آب
دلیل الزام نگارش طرح توجیهی تولید شیلنگ آب در چند مورد خلاصه می شود. در درجه اول، طبق گفته های پیشین، اخذ مجوز تاسیس کارخانه تولید شیلنگ آب، به وجود یک طرح توجیهی تخصصی وابسته است. از جهت دیگر، صاحبطرح، به منظور بهرهمندی از حمایتهای مالی و اجرایی دولت و امکان دریافت وامهای خوداشتغالی، ملزم به ارائه سند یا گزارش اجرایی، مالی از ایده خود می باشد.
کلیه این اطلاعات در طرح توجیهی به ثبت رسیده و قابل ارائه هستند. افرادی که برای تامین سرمایه مورد نیاز پروژه خود، به جذب سرمایه گذار نیاز دارند، با ارائه این طرح و با استناد بر محاسبات دقیق مالی و اجرایی موجود در آن، با اطمینان و سرعت بیشتری موفق به متقاعد ساختن اسپانسر خود خواهند شد.
در نهایت امر، طرح توجیهی تولید شیلنگ نقش یک بیزینس پلن دقیق و حساب شده را برای صاحب طرح ایفا خواهد کرد. اطلاعات دقیق و ظریف نگارش شده در طرح توجیهی، کارآفرین را با آگاهی بیشتری در مسیر اجرا تا رسیدن به هدف همراهی خواهد کرد.
سرمایه اولیه مورد نیاز برای تولید شیلنگ آب
بخشی از طرح توجیهی تولید شیلنگ آب، به برآورد سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی این کارخانه تولیدی، اختصاص داده می شود. این قسمت از طرح بسیار تخصصی بوده و می بایست منطبق با قیمت های به روز بوده و از دقت بالایی برخوردار باشد.
پیش از آغاز به کار کارخانه تولید شیلنگ آب، سرمایه زیادی صرف آماده سازی تجهیزات و خرید لوازم اولیه مورد نیاز پروژه خواهد شد. هزینه خرید ملک برای اجرای پروژه، هزینه خرید دستگاه ها و لوازم مورد نیاز برای تولید، هزینه احداث ساختمان کارخانه و بخش های مختلف آن، هزینه محوطه سازی، هزینه مربوط به راه اندازی تاسیسات گرمایشی، سرمایشی و تهویه ای کارخانه، هزینه ایمن سازی محیط و خرید تجهیزات امنیتی همچون دوربین های مدار بسته، مانیتورها و دزدگیرها همگی جزء این هزینه ها به حساب می آیند.
هزینه راه اندازی و شروع پروژه
زمانی که کارخانه تولید شیلنگ آب، به بهرهبرداری رسید، برای آغاز به کار نیز به سرمایه نیاز دارد. این سرمایه در طرح توجیهی تولید شیلنگ آب، با عنوان هزینه راهاندازی و شروع پروژه معرفی میشود.
حقوق، دستمزد و بیمه کارگران، کارمندان و مدیران، هزینه قبوض آب، برق و گاز، هزینه تعمیر، تعویض و نگهداری تجهیزات و دستگاههای موجود، هزینه خرید مواد اولیهای چون پلی اتیلن، پلی اورتان، گرانولهای پیویسی در انواع مختلف، لاستیک های طبیعی و مصنوعی، نخ پلی استر و …، پرداخت مالیات بر درآمد، هزینه انبارداری و … در دسته این هزینه ها قرار داده میشوند.
برآورد سرمایهای که برای تامین این هزینهها انجام می گیرد میبایست از دقت بالایی برخوردار باشد تا کارخانه را بدون رویارویی با چالشهای مالی، فعال نگه داشته و به مقصد برساند. در طرح توجیهی تولید شیلنگ آب، درصدی از سرمایه موجود به هزینههایی تعلق میگیرد که غیرقابلپیشبینی بوده و روال تولید را با اختلال مواجه میسازند.
تجهیزات اولیه برای تولید شیلنگ آب
در تولید شیلنگ آب تجهیزات و لوازمی مورد نیاز هستند که عبارتند از:
[tie_list type=”checklist”]
- اکسترودر و کلگی اکسترودر
- قالب های مورد نیاز در سایز و مدل های مختلف
- دستگاه کالیبراتور
- دستگاه مربوط به اندازه گیری ضخامت و قطر شیلنگ
- حمام یا وان خنک کننده
- دستگاه خشک کن
- دستگاه کشنده
- دستگاه برش
- واحد کنترل و تجهیزات کامپیوتری مربوط به واحد کنترل
- لوازم و ابزار آلات کارگاهی
[/tie_list]
فرآیند تولید شیلنگ آب
تولید شیلنگ آب، طبق یک فرآیند مشخصی انجام می گیرد. در ابتدا توزین مواد اولیه یا گرانول های پی وی سی انجام می گیرد. در ادامه این فرآیند، دستگاه اکسترودر مواد اولیه را با اعمال فشار ذوب خواهد کرد. پس از آن، مواد اولیه حاصل از مرحله قبل، یکنواخت و برای تولید شیلنگ آب آماده می شوند.
با ورود مواد اولیه به کلگی اکسترودر، یک ماده مذاب یکدست حاصل خواهد شد. مواد مذاب وارد قالب های مورد نظر شده و بر اساس شکل و سایز این قالب ها، شیلنگ هایی با قطر و ضخامت متنوع تولید می شوند.
محصول تولید شده در مرحله بعدی، در قسمت کالیبراسیون کاملا سرد شده و اطلاعات محصول بر روی بدنه شیلنگ چاپ می گردد. مرحله نهایی تولید شیلنگ آب، مربوط است به کشیدن آن ها به دور قرقره های بسیاربزرگ. در این جا محصول آماده عرضه به بازار شده و به انبار منتقل می شود.
آیا تولید شیلنگ آب توجیه اقتصادی دارد؟
تولید شیلنگ آب در مقایسه با تولید سایر لوازم لاستیکی یا پلاستیکی از پیچیدگی کمتر و از سودآوری بالاتری برخوردار می باشد. با وجود شرایط کم آبی و بحرانی که کشور در این زمینه با آن مواجه شده، تقاضای خرید شیلنگ در بخش کشاورزی، دامداری و سایر صنایع و حتی برای مصارف خانگی افزایش چشمگیری داشته است تولید شیلنگ آب، در کارخانجات خارجی، توسط تعداد محدودی تولید کننده انجام می گیرد.
طبق آمار منتشر شده، شیلنگ های موجود در بازار کفاف تقاضای خریداران را نخواهند داد. از طرف دیگر، صادرات این محصول در کشور ما و در سطح بین الملل، با محدودیتی مواجه نخواهد بود. لذا، تولید کننده قادر است شیلنگ تولیدی خود را به راحت ترین شکل ممکن به بازار پر تقاضای خارجی عرضه داشته و در سطح جهانی به فروش خوبی دست پیدا کند. این امر هم برای تولید کننده سودآور خواهد بود و هم به رشد و رونق اقتصاد کشور کمک بزرگی خواهد کرد.
سفارش تنظیم طرح توجیهی تولید شیلنگ آب
طرح توجیهی تولید شیلنگ آب حاوی اطلاعات تخصصی و دقیقی است. پس چنانچه برای آمادهسازی این گزارش به دنبال یک مجموعه حرفه ای و باسابقه هستید به شما سایت طرح فنی را پیشنهاد می کنیم. این مجموعه با داشتن یک تیم حرفه ای و مسلط به قوانین تجارت و سرمایه گذاری، در تنظیم انواع طرح توجیهی فعالیت گسترده ای داشته و موفق به اخذ مجوز تاسیس برای آنها شده است. این مجموعه، همچنین، برای کاربران خود امکان شرکت در یک جلسه مشاوره آنلاین رایگان و بهرهمندی از پنج ماه پشتیبانی رایگان را فراهم نموده است.
جلسه مشاوره آنلاین در صورت تمایل کارفرما برگزار شده و در آن به مسائل مهمی چون، نحوه اخذ مجوز تاسیس کارخانه تولیدی، روال دریافت وام و دیگر مساعدتهای مالی و شیوه دریافت وثایق و ضمانتنامههای بانکی پرداخته خواهد شد. پس اگر شما نیز قصد تنظیم طرح توجیهی تولید شیلنگ آب را دارید، با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید.