سفارش طرح توجیهیصنایع تجهیزات

طرح توجیهی تولید کپسول آتش نشانی ⭐️ برای اخذ مجوز

احداث کارخانه تولید کپسول آتش نشانی

طرح توجیهی تولید کپسول آتش نشانی، حاوی اطلاعات طبقه بندی شده در بخش های فنی، اقتصادی و مالی بوده و توسط متخصصین سایت طرح فنی جهت اخذ مجوز و وام تنظیم می گردد. کاهش خطرات و آسیب های ایجاد شده توسط حریق از اصول طراحی ساختمان ها و اماکن تجاری، اداری، مسکونی، آموزشی، بیمارستانی و … است. کپسول های آتش نشانی، استوانه های فلزی و به رنگ قرمز هستند که با پودر خشک شیمیایی، فوم، آب، دی اکسید کربن یا گازهای خفه کننده پر می شوند.

کپسول های آتش نشانی بر حسب منشاء آتش سوزی دسته بندی شده و انواع گوناگونی دارند. این کپسول ها با مشخصات اختصاصی از کلاس های A تا F برای خاموش کردن آتش سوزی ناشی از مواد جامد (چوب، پارچه، کاغذ)، مایعات قابل اشتعال (بنزین، روغن، دیزل)، گازهای اشتعال زا، انواع فلزات، دستگاه های برقی و روغن های پخت و پز تولید می گردند. امروزه به علت لزوم ایمن سازی ساختمان ها و اماکن، کپسول های آتش نشانی به شدت مورد توجه قرار گرفته اند.

ضرورت تنظیم طرح توجیهی برای اخذ مجوز

ابتدایی ترین گام برای راه اندازی کارخانه تولید کپسول آتش نشانی، اخذ مجوزهای مربوطه است. سرمایه گذاران در این کسب و کار برای اخذ جواز تاسیس و پروانه بهره برداری باید به سازمان صنایع و معادن، سازمان آتش نشانی و سایر سازمان های ذیربط مراجعه کنند.

ارائه طرح توجیهی تولید کپسول آتش نشانی در پروسه اخذ مجوز از ضروریات است. بیزینس پلن تولید کپسول آتش نشانی به صورت تخصصی توسط کارشناسان تنظیم شده و وظیفه اثبات توجیه پذیری طرح نزد نهاد مربوطه را بر عهده دارد.

سرمایه گذاران پس از اخذ جواز تاسیس می توانند، برای دریافت تسهیلات کم بهره به بانک معرفی شده توسط سازمان های مربوطه مراجعه نمایند. بانک مورد نظر در صورت وجود اعتبار و دریافت طرح توجیهی تولید کپسول آتش نشانی از متقاضی، تسهیلات درخواستی را به سرمایه گذار اختصاص می دهد.

طرح توجیهی کپسول آتش نشانی چه کمکی به شما می کند؟

جمع آوری اطلاعات صحیح و دقیق قبل از راه اندازی کارخانه تولید کپسول آتش نشانی از دغدغه های اصلی سرمایه گذاران است. چرا که اطلاعات باید در بخش های متعددی از جمله بخش فنی، عملیاتی، اقتصادی و مالی پروژه جمع آوری گردد.

طرح توجیهی تولید کپسول آتش نشانی با گردآوری اطلاعات مهم این کسب و کار در یک گزارش، راهکارها و روش های صحیح سرمایه گذاری را به سرمایه گذاران ارائه می کند. در حقیقت طرح توجیهی، نقش سکوی پرتاب را بازی کرده و سرعت کسب سود را در این پروژه افزایش می دهد.

احداث کارخانه تولید کپسول آتش نشانی در ایران - طرح فنی

سرمایه لازم برای تولید کپسول آتش نشانی

محاسبه میزان سرمایه گذاری اولیه برای تولید کپسول آتش نشانی بستگی به ظرفیت طرح، میزان آورده متقاضی و میزان تسهیلات دریافتی دارد. سرمایه گذاری اولیه در طرح توجیهی تولید کپسول آتش نشانی به دو دسته سرمایه ثابت و درگردش تقسیم بندی می گردد. سرمایه ثابت برای خریداری تجهیزات برشکاری، خمکاری، سوراخکاری، جوشکاری، کوره پخت رنگ و … در نظر گرفته می شود.

ضمن این که بهره برداری از کارخانه، منوط به فراهم آوردن بودجه ای تحت عنوان سرمایه درگردش مختص خریداری مواد اولیه می باشد. توضیح این که مواد اولیه مورد نیاز در این طرح شامل ورق فولادی، مفتول فلزی، لوله فلزی، مانومتر، شیر کپسول، اورینگ، شیلنگ، واشر، رنگ، پودر خشک و … هستند.

برآورد هزینه ها توسط طرح توجیهی

محاسبه هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی طرح از مهم ترین اقدامات در برآورد دقیق شاخص های مالی می باشد. برای تولید 45 هزار عدد کپسول آتش نشانی در سال، به زمینی با ابعاد 3500 متر مربع و زیربنای حداقل 1100 متر مربع نیاز داریم. هزینه زمین بستگی به محل احداث کارخانه داشته و در صورت واقع شدن در شهرک های صنعتی، به صرفه تر خواهد بود.

هزینه حقوق و مزایای کارکنان نیز باید به نرخ روز محاسبه شود. برای ظرفیت تولید فوق، تعداد 30 نفر نیز نیروی انسانی لازم است. تمامی هزینه ها در طرح توجیهی تولید کپسول آتش نشانی با ارقام به روز درج می گردند.

بررسی میزان سود طرح

کپسول های آتش نشانی با توجه به ظرفیت و ماده خفه کننده داخل آنها، برای مهار حریق در اماکن مختلف به کار می روند. تولید این کپسول ها از طرح های اقتصادی بسیار سودآور معرفی می گردد. به طوری که نرخ بازده داخلی این طرح توسط کارشناسان، حدود 40 درصد تخمین زده شده است که نشان از بازدهی بسیار عالی پروژه دارد.

کارشناسان در طرح توجیهی تولید کپسول آتش نشانی، ظرفیت تولید سالیانه را در نظر گرفته و میزان سود خالص، سود ناخالص، نقطه سر به سر، مدت زمان برگشت سرمایه و نرخ بازده داخلی پروژه را محاسبه می کنند.

معرفی تجهیزات مورد نیاز در خط تولید

طرح توجیهی تولید کپسول آتش نشانی علاوه بر شرح فرآیند تولید به معرفی تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز در خط تولید نیز می پردازد. برخی از تجهیزات مورد نیاز این طرح عبارتند از:

  • دستگاه نوردکاری
  • گیوتین
  • دستگاه پرس
  • ماشین جوشکاری
  • دستگاه تحت فشار
  • آویز ریلی
  • دستگاه سنگ زنی
  • کوره پخت رنگ
  • کمپرسور
  • تجهیزات مونتاژ

بخش آزمایشگاه و تست کردن کپسول آتش نشانی - طرح فنی

انواع کپسول آتش نشانی

کپسول های آتش نشانی از لحاظ نوع ماده خفه کننده آتش به انواع زیر دسته بندی می شوند:

  • کپسول آبی: این کپسول ها با آب، بخار آب یا مه آب پر شده و برای خاموش کردن آتش های کلاس A یا مواد جامد خشک مناسب هستند.
  • کپسول فومی: این کپسول ها از فوم یا کف پر می شوند و برای مهار کردن آتش سوزی مواد جامد خشک و همچنین مایعات اشتعال زا به کار می روند.
  • کپسول پودر خشک: خاموش کننده های پودر خشک، چند منظوره بوده و برای مهار کردن آتش سوزی های کلاس A تا D قابل استفاده می باشند.
  • کپسول دی اکسید کربن: این کپسول ها برای خاموش کردن آتش سوزی های دستگاه ها و تجهیزات برقی ایده آل هستند.

توجیه پذیری تولید کپسول آتش نشانی

به اعتقاد کارشناسان و نگارندگان طرح توجیهی تولید کپسول آتش نشانی، سرمایه گذاری در این بخش توجیه پذیر است. امروزه ایمن سازی ساختمان ها، بیمارستان ها، کارخانجات و غیره، یک ضرورت غیر قابل انکار است که از طرف سازمان آتش نشانی و نظام مهندسی به جد پیگیری می گردد.

خوشبختانه در حال حاضر، فناوری تولید و تجهیزات خط تولید خاموش کننده های آتش در داخل کشور در دسترس بوده و فعالیت در این حوزه، سود قابل توجهی را نصیب سرمایه گذاران می کند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی باتری خودرو ⭐️ کارخانه تولید و مونتاژ باتری خشک

چرا در تولید کپسول آتش نشانی سرمایه گذاری کنیم؟

کارشناسان با بررسی ها و ارزیابی هایی که در طرح توجیهی تولید کپسول آتش نشانی انجام داده اند، ورود به عرصه تولید این محصول را هوشمندانه می دانند. طبق ضوابط سازمان نظام مهندسی ساختمان و سازمان آتش نشانی، استفاده از کپسول های آتش نشانی در اکثر ساختمان ها اجباری شده است.

از این رو تقاضا برای این کپسول ها در کشور رو به افزایش است و با افزایش تقاضا، تعداد واحدهای تولیدکننده کپسول آتش نشانی و ظرفیت آنها نیز باید افزایش پیدا کند.

با نگاهی به آمار واردات و صادرات و همچنین عرضه و تقاضای کپسول های آتش نشانی در کشور می توان دریافت که تولید این محصول به حد کفایت نیست. به طوری که بخش اعظمی از نیاز داخلی از طریق واردات از سایر کشورها تامین می گردد. با تولید کپسول های آتش نشانی می توان، از خروج ارز از کشور جلوگیری کرده و حاشیه سود مطمئنی را کسب نمود.

فرایند تولید کپسول آتش نشانی - طرح فنی

فرآیند تولید کپسول آتش نشانی

بخش فنی طرح توجیهی تولید کپسول آتش نشانی، فرآیند تولید این محصول را نیز توضیح می دهد. فرآیند تولید با خریداری ورق های فولادی و برش آنها در سایزهای مورد نظر آغاز می گردد. سپس ورق ها را در دستگاه نورد قرار داده و به شکل رولی و استوانه ای درمی آورند. مرحله بعدی مرحله جوش لبه های ورق رول شده است که طی عملیات جوشکاری انجام می گردد. طی این عملیات، نگهدارنده شلنگ و آویز کپسول نیز به آن جوش می شوند.

در مرحله بعد، قسمت های سر و ته کپسول از طریق دستگاه پرس داخل کپسول قرار داده شده و از درون جوشکاری می گردند. سپس جوشکاری ها، سنگ زده می شوند تا ناهمواری ها رفع شوند. مرحله بعد، مرحله پاشش رنگ پودری برای ضد زنگ کردن داخل مخزن می باشد.

سپس کپسول آتش نشانی به بخش رنگ کاری فرستاده می شود تا رنگ کوره ای بر روی بدنه قرار گیرد. مرحله آخر، پر کردن کپسول آتش نشانی با پودر خشک شیمیایی و گاز دی اکسید کربن و در نهایت بستن شیر، شلنگ و سایر متعلقات می باشد.

سفارش طرح توجیهی تولید کپسول آتش نشانی

طرح توجیهی اختصاصی، گزارشی انحصاری برای هر طرح اقتصادی است که توسط برترین طرح توجیهی نویسان کشور در سایت طرح فنی نوشته می شود. کارشناسان ما سابقه ای طولانی و 25 ساله در زمینه سرمایه گذاری و امور بانکی و اداری داشته و طرح توجیهی تولید کپسول آتش نشانی را با داده های دقیق و به روز تهیه می کنند.

به منظور حمایت از فعالیت های صنعتی و اقتصادی که از اهداف سایت طرح فنی است، با سفارش طرح توجیهی اختصاصی، 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح نیز به شما اختصاص پیدا می کند.

جلسه آنلاین رایگان با سرمایه گذاران نیز از خدمات طرح فنی با سفارش طرح توجیهی اختصاصی است. در این جلسه، موضوعات اداری و بانکی طرح مانند وثایق و ضمانت نامه های بانکی، پروسه اخذ مجوز، مراحل دریافت تسهیلات و … مورد بحث قرار می گیرد.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب