طرح توجیهی شیرینی پزی توسط مهندسین سایت طرح فنی تدوین و نگارش می شود و نقش کلیدی در راه اندازی و موفقیت این کسب و کار دارد. شیرینی پزی از مشاغل جذاب برای کارآفرینان است زیرا امکان سرمایه گذاری با مقیاس های گوناگون در آن وجود دارد.
کارآفرینان می توانند، به صورت خانگی به تولید شیرینی بپردازند یا اقدام به راه اندازی کارگاه بزرگ شیرینی پزی نمایند. همچنین برخی از کارآفرینان علاوه بر تولید شیرینی اقدام به راه اندازی قنادی و فروش شیرینی های تولیدی خود می کنند.
شیرینی پزی نیاز به تجربه بالا و سختکوشی فراوان دارد، علاوه بر آن شما باید با روش های صحیح سرمایه گذاری در این حرفه آشنا باشید. طرح توجیهی شیرینی پزی هر آنچه را که برای راه اندازی کارگاه شیرینی پزی یا قنادی نیاز دارید، به شما ارائه می نماید.
با چه سرمایه ای می توان این کسب و کار را راه اندازی کرد؟
سرمایه لازم برای راه اندازی این کسب و کار به نوع شیرینی پزی بستگی دارد. کارگاه های شیرینی پزی و قنادی ها سرمایه های متفاوتی برای راه اندازی نیاز دارند. اگر قصد راه اندازی قنادی را دارید، باید در انتخاب مکان آن دقت لازم را داشته و سرمایه بالاتری را برای تجهیز قنادی در نظر بگیرید.
برای راه اندازی کارگاه شیرینی پزی نیز سرمایه ای در حدود 800 میلیون تومان نیازمندید. با این میزان از سرمایه قادر به تولید 50 هزار تن شیرینی در سال خواهید بود.
علاوه بر سرمایه ثابت باید مبلغی در حدود 200 میلیون تومان نیز به عنوان سرمایه در گردش در نظر بگیرید زیرا تامین مواد اولیه به صورت روزانه در شیرینی پزی ها صورت می گیرد. طرح توجیهی شیرینی پزی و قنادی سرمایه ثابت و در گردش شما را به صورت واضح برای شما مشخص می کند.
چه هزینه ای برای راه اندازی کارگاه شیرینی پزی نیاز است؟
یکی از هزینه های اصلی در این طرح خرید یا اجاره ساختمان برای شیرینی پزی است که بسته به شهر و منطقه متفاوت می باشد. هزینه های قبل از بهره برداری، هزینه سوخت و انرژی مصرفی، هزینه نیروی انسانی و سایر هزینه ها نیز باید با زیرشاخه های خود بررسی شده و مبلغ گذاری شوند.
از آن جا که هزینه ها دارای ماهیت های مجزا بوده و بسیار متنوع هستند، باید در ابتدا لیست شوند تا از قلم نیافتند. متخصصان در طرح توجیهی شیرینی پزی هزینه ها را به ترتیب لیست کرده و با بهای روز مبلغ گذاری می کنند.
سود کارگاه شیرینی پزی یا قنادی چقدر است؟
کارگاه شیرینی پزی سود بالایی دارد، بخصوص اگر دارای قنادی و فروشگاه برای عرضه شیرینی های تولیدی خود باشید. یکی از مزایای قابل توجه این کسب و کار برگشت سرمایه است که در مدت زمان کوتاه 1 سال و نیم صورت می گیرد.
کارشناسان نرخ بازده داخلی این کسب و کار را 60 درصد برآورد کرده اند که بسیار چشمگیر به نظر می رسد.
ارقامی که در بالا گفته شد، به صورت تقریبی است و برای تخمین سود باید فاکتورها و شاخص های مهم دیگری را نیز در نظر بگیرید. تدوین گران طرح توجیهی شیرینی پزی این فاکتورها را در تخمین سود لحاظ کرده و سود شما را پیش بینی می کنند.
تجهیزات لازم در طرح توجیهی شیرینی پزی
اگر به دنبال تهیه تجهیزات لازم برای راه اندازی کارگاه شیرینی پزی و قنادی هستید، بهترین کار یاری گرفتن از از طرح توجیهی شیرینی پزی است. بیزنس پلن شیرینی پزی به شما می گوید، چه تجهیزاتی را برای راه اندازی این کسب و کار باید تهیه کنید.
برخی از مهم ترین لوازم برای تاسیس کارگاه شیرینی پزی و قنادی عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- دستگاه خمیر گیر
- دستگاه میکسر قنادی
- تجهیزات فر صنعتی (فر شیرینی پزی، فر دوار، فر طبقه ای، فر گردان)
- تجهیزات قیف زنی خمیر
- دستگاه وردنه زن
- دستگاه پخت پیراشکی و دونات زنی
- وارمر شکلات
- دستگاه الک آرد
- دستگاه رول کن و فرم دهنده خمیر
- انواع قالب ها
[/tie_list]
آیا احداث کارگاه شیرینی پزی از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟
احداث کارگاه شیرینی پزی و قنادی، سرمایه گذاری هوشمندانه ای است زیرا تقاضای بالایی برای انواع شیرینی وجود دارد. شیرینی ها عضو جدایی ناپذیر مهمانی ها، مراسم، دورهمی ها و اعیاد هستند، از این رو بازار خوبی برای این کسب و کار وجود دارد.
ضمن این که راه اندازی این کسب و کار نیاز به سرمایه کلانی نداشته و با سرمایه گذاری اندک و با تعداد پرسنل کم نیز رشد و پیشرفت خوبی خواهد داشت. تجربه در این کسب و کار حرف اول را می زند. تنها استفاده از شیرینی پزهای ماهر کافی است تا به سود عالی دست پیدا کنید.
چه مشکلاتی در این کسب و کار وجود دارند؟
تولید شیرینی لذیذ و باکیفیت و رضایتمندی مشتری در این حرفه برگ برنده است. متاسفانه بسیاری از کارگاه های شیرینی پزی از این امر غافل بوده و در تولید شیرینی کیفیت را فدای کمیت می کنند!! کاهش کیفیت در نهایت منجر به ریزش مشتری و از بین رفتن تدریجی سرمایه می شود.
عدم استفاده از روش های صحیح بازارسنجی و مطالعات بازار نیز بسیاری از کارگاه های شیرینی پزی را به بن بست رسانده و آنها را با کوهی از شیرینی های فروش نرفته و هزینه های پرداخت نشده روبرو کرده است!
کارآفرینان موفق راهکارها و دستورات طرح توجیهی شیرینی پزی را سرلوحه خود قرار داده و از موانع به راحتی عبور می کنند.
طرح توجیهی شیرینی پزی چه نقشی در این کسب و کار دارد؟
طرح توجیهی قنادی وضعیت بازار و رقبا را برای سرمایه گذاران مشخص می کند. این طرح همچنین شامل اطلاعات فنی برای راه اندازی و پیاده سازی پروژه است.
برآورد شاخص های مالی این کسب و کار نیز در طرح توجیهی انجام می شود. ارائه طرح توجیهی دقیق و جلب رضایت صد در صدی مشتریان از دستاوردهای ما در سایت طرح فنی است.
سفارش طرح توجیهی شیرینی پزی و قنادی
شما می توانید، طرح توجیهی قنادی را در سایت طرح فنی سفارش داده و 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح را دریافت نمایید. طرح توجیهی اختصاصی شیرینی پزی منحصر به فرد بوده و مختص شما نگارش می گردد.
2 پاسخ
اطلاعات خوبی داشت
خوشحالیم که راضی بودید