طرح توجیهی تولید پودر باریت حاوی اطلاعاتی در خصوص بخش فنی، مالی و تحقیقات بازار این پروژه بوده و توسط مهندسین سایت طرح فنی تهیه می شود. باریت از مواد معدنی غیر فلزی است که از سولفات باریم تشکیل می شود. باریت به صورت بلورهای پراکنده در سنگ های رسوبی وجود دارد.
این ماده در حفره های سنگ آهک، دولوستون و سنگ های کربناته وجود داشته و قابل استخراج می باشد. باریت علیرغم غیر فلزی بودن از وزن بالایی برخوردار است و همین ویژگی باعث شده است که کاربرد بسیار وسیعی در صنعت پیدا کند.
عمده ترین کاربرد باریت در صنعت نفت و گاز است. این ماده در لجن های حفاری نفت و گاز به عنوان عامل توزین به کار می رود. از کاربردهای دیگر باریت می توان، وزن دهی و تراکم بخشیدن به کاغذ، پارچه و لاستیک، به عنوان رنگدانه در صنعت رنگسازی و همچنین در آزمایشگاه های تشخیص پزشکی و رادیولوژی اشاره کرد.
تولید پودر باریت از فرصت های سرمایه گذاری بهینه است زیرا نقش بسیار ویژه ای بخصوص در صنعت نفت و گاز دارد.
طرح توجیهی تولید پودر باریت به چه منظور تهیه می شود؟
سرمایه گذاران برای راه اندازی کارخانه پودر باریت باید مجوز کارخانه دریافت نمایند. سازمان متولی صدور مجوز برای این کسب و کار، وزارت صنایع و معادن می باشد. طرح توجیهی تولید پودر باریت با هدف اخذ مجوز توسط متخصصان آماده شده و توجیه پذیری طرح را در نزد نهاد مربوط اثبات می کند.
در ضمن برای دریافت تسهیلات از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری نیز باید طرح توجیهی به صورت اصولی و مطابق با آخرین استانداردهای بانکی تهیه گردد.
سوددهی فعالیت های اقتصادی نیازمند مطالعه و بررسی های دقیق توسط کارشناسان است. کارآفرینان با مطالعه طرح توجیهی تولید پودر باریت از روش های سنتی سرمایه گذاری به سمت متدهای علمی سرمایه گذاری حرکت می کنند. طرح توجیهی، دسترسی کارآفرینان را به سود تسهیل و تسریع کرده و از ضررهای هنگفت مالی جلوگیری می کند.
سرمایه لازم برای تولید پودر باریت
کارشناسان میزان سرمایه گذاری کل را در طرح توجیهی پودر باریت با توجه به مقیاس پروژه محاسبه می نمایند. سرمایه گذاری کل به دو قسمت سرمایه ثابت و سرمایه درگردش تقسیم بندی می شود. سرمایه ثابت برای خریداری ماشین آلات و تجهیزات استخراج باریت از کلوخه ها و سنگ های معدنی و همچنین تجهیزات بسته بندی در نظر گرفته می شود.
قسمتی از سرمایه نیز باید به راه اندازی تاسیسات برق رسانی، سوخت رسانی و آب رسانی اختصاص پیدا کند. سرمایه درگردش نیز برای خرید مواد اولیه که سنگ های معدنی رسوبی و آتشفشانی هستند، در نظر گرفته می شود.
هزینه های راه اندازی کارخانه پودر باریت
احداث کارخانه پودر باریت مستلزم صرف هزینه های گوناگونی است. هزینه زمین، هزینه ساختمان کارخانه، هزینه خرید انشعابات و محوطه سازی از جمله هزینه های قبل از بهره برداری می باشند. دسته ای از هزینه ها نیز بعد از راه اندازی کارخانه ظاهر می گردند.
این هزینه ها شامل هزینه دستمزد کارکنان، هزینه حمل و نقل کلوخه ها و سنگ های معدنی، هزینه تعمیر و سرویس ماشین آلات، هزینه های مصرف انرژی و … می باشند.
محاسبه دقیق هزینه ها در طرح توجیهی تولید پودر باریت، ضامن مدیریت مالی صحیح در این کسب و کار است. هزینه ها در طرح توجیهی با ارقام روز، برآورد می شوند تا طرح قابلیت اجرایی شدن داشته باشد.
برآورد سود کارخانه پودر باریت
برآورد شاخص های مالی بدون محاسبه سود و درآمد، ناتمام خواهد بود. محاسبه سود در بیزینس پلن پودر باریت با توجه به ظرفیت طرح و حجم تولید انجام می گردد. پودر باریت از پودرهای کانی پرتقاضای صنعتی است.
طبق برآوردهای کارشناسان برای طرحی با حجم تولید سالیانه 140 هزار کیلوگرم پودر باریت در سال، نرخ بازده داخلی طرح در سال مبنا حدود 35 درصد برآورد شده است. کارشناسان همچنین پیش بینی کرده اند که بعد از حدود 3 سال از فعالیت کارخانه، سرمایه اولیه به شما برخواهد گشت.
آشنایی با روش تولید پودر باریت
باریت در حفره ها و فضاهای خالی سنگ های معدنی یافت می شود. برای تولید این پودر پرکاربرد در ابتدا سنگ معدن یا کلوخه استخراج شده از معدن را تحت عملیات خردایش قرار می دهند. در این مرحله سنگ معدن به صورت کامل خرد شده و آسیاب می شود.
سپس به کمک جداکننده های مغناطیسی و یا با روش ثقلی، ناخالصی های مواد، جداسازی می گردند. در نهایت ذرات، دانه بندی شده و خشک می شوند تا محصول نهایی که پودر باریت است، حاصل گردد.
معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تولید پودر باریت
طرح توجیهی تولید پودر باریت، تجهیزات فرآوری و تولید را نیز معرفی می کند.
برخی از تجهیزات خط تولید پودر باریت عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- سیستم تغذیه کننده
- دستگاه سنگ شکن فکی
- دستگاه سنگ شکن مخروطی
- سرند طبقه ای
- کلاسیفایر یا سیکلون
- دستگاه فرآوری جیگ (آبی، بادی)
- دستگاه تیکنر
- ماشین آسیاب گلوله ای
- بالابر یا الواتور
[/tie_list]
آیا تولید پودر باریت دارای توجیه اقتصادی است؟
پودر باریت به دلیل ویژگی ها و مشخصات منحصر به فرد خود مانند وزن بالا، خنثی بودن و نرمی، استفاده متنوعی در صنایع لاستیک سازی، صنعت شیشه ، کاغذ سازی، رنگ سازی و غیره دارد.
اما عمده ترین مصرف این ماده در صنایع نفت و گاز است و بیش از 85 درصد از پودر باریت تولیدی در ایران برای حفاری نفت و گاز به کار برده می شود. در ضمن معادن سنگ سولفات باریم در جای جای کشورمان از جمله کاشان، سلفچگان، مازندران و … موجود می باشند.
بررسی بازارهای کشورهای منطقه و همسایه، تقاضای بالایی را برای این پودر نشان می دهد. از این رو کارخانه های تولید پودر باریت با استفاده از تجهیزات کنترل کیفیت و تجهیزات آزمایشگاهی، کیفیت محصول خود را افزایش داده و بخشی از تمرکز خود را روی صادرات پودر باریت قرار داده اند. با تمامی این اوصاف می توان، تولید پودر باریت را موجه دانست که طرح توجیهی تولید پودر باریت نیز نشان دهنده همین مطلب است.
معرفی مزایای طرح توجیهی اختصاصی پودر باریت
طرح توجیهی اختصاصی پودر باریت، گزارشی مفصل، دقیق و به روز است. این طرح به صورت انحصاری برای هر پروژه توسط کارشناسان سایت طرح فنی تهیه می شود.
تدوین گران طرح توجیهی تولید پودر باریت با تجربه ای 25 ساله و با دانش و اطلاعات به روز در زمینه سرمایه گذاری و امور بانکی و اداری در خدمت شما هستند. طرح های توجیهی مطابق با آخرین ضوابط سازمانی و بانکی نگارش می شوند.
با سفارش طرح توجیهی اختصاصی، 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح نیز به شما تعلق خواهد گرفت. افزون بر آن ما با هدف شفاف سازی ابهامات و جوابگویی به سوالات سرمایه گذاران، جلسه آنلاین رایگان را نیز با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در نظر گرفته ایم.
در این جلسه، توضیحاتی در باب وثایق و ضمانت نامه های بانکی، پروسه دریافت وام، مراحل اداری اخذ مجوز و .. به شما ارائه خواهد شد.