سفارش طرح توجیهیصنایع شیمیاییصنایع کانی و معدنیمقالات آموزشی

طرح توجیهی آهک هیدراته ⭐️ (هیدروکسید کلسیم) +گرید کانون

کارخانه تولید آهک صنعتی

طرح توجیهی آهک هیدراته گزارشی جامع، دقیق و چند بعدی از این کسب و کار است که قابل استناد در مراجع قانونی می باشد. این طرح توسط متخصصین سایت طرح فنی برای اخذ مجوز و وام نگارش می شود.

آهک هیدراته (هیدروکسید کلسیم) پودری سفید رنگ و بدون بو است که از سنگ آهک تولید می گردد. همچنین آهک هیدراته از حرارت دهی سنگ آهک در کوره و سپس هیدراته کردن آن تهیه می شود.

آهک هیدراته کاربردهای عدیده ای در صنایع گوناگون دارد. این ماده در کاغذ سازی، تصفیه آب و فاضلاب، تولید آمونیاک، صنایع فولاد، دندانپزشکی برای پر کردن ریشه دندان، صنایع غذایی جهت تنظیم PH، تولید سیمان، گچ، آجر، بلوک های بتنی و دیگر مصالح ساختمانی و …. استفاده می گردد. کاربرد بسیار متنوع و وسیع آهک هیدراته منجر به جذابیت سرمایه گذاری در این بخش شده است.

اهداف تنظیم طرح توجیهی آهک هیدراته چیست؟

یکی از ملزومات اولیه برای سرمایه گذارانی که قصد راه اندازی کارخانه آهک هیدراته را دارند، آگاهی از توجیه پذیر طرح، مشخصات سرمایه گذاری، تحقیقات بازار و مواردی از این دست است.

طرح توجیهی آهک هیدراته تمامی اطلاعات را به صورت همزمان به سرمایه گذار ارائه داده و در ایجاد واحدی سودآور، بسیار کمک کننده خواهد بود. طرح توجیهی مانند کتابچه مرجع، راهنمای سرمایه گذار در هر مرحله از این کسب و کار است.

علاوه بر فوایدی که طرح توجیهی آهک هیدراته برای راهنمایی کارآفرینان دارد، تنظیم این طرح دارای الزام قانونی است. سرمایه گذاران برای اخذ مجوز کارخانه از سازمان صنایع و معادن موظف به ارائه طرح توجیهی هستند.

دریافت وام و تسهیلات از بانک نیز در گرو تنظیم طرح توجیهی با فرمت درخواستی بانک و ارائه آن به بانک عامل می باشد.

سرمایه مورد نیاز برای تولید آهک هیدراته

آهک هیدراته یا آبدار نوعی آهک صنعتی است که بعد از پخت، تحت تاثیر بخار آب جوش دمیده یا شکفته می شود. سرمایه اولیه در این کسب و کار برای خریداری تجهیزات پخت آهک و هیدراته کردن آن و تامین زیرساخت ها صرف می گردد.

به جز سرمایه ثابت، بودجه ای نیز به عنوان سرمایه در گردش برای خرید مواد اولیه که شامل سنگ آهک یا لاشه سنگ آهک و کیسه های بسته بندی می باشند، در نظر گرفته می شود.

محاسبه سرمایه به عوامل متعددی چون ظرفیت، محل، مشخصات و مختصات طرح بستگی دارد. متخصصین برای محاسبه سرمایه در طرح توجیهی آهک هیدراته تمامی فاکتورهای اثرگذار را لحاظ می کنند.

هزینه های کارخانه تولید آهک هیدراته

هزینه زمین، هزینه ساختمان و محوطه سازی، هزینه تاسیسات، هزینه نیروی انسانی، هزینه حامل های انرژی، هزینه تعمیر و نگهداری ماشین آلات و هزینه حمل و نقل از مهم ترین هزینه های این کسب و کار هستند.

به جز هزینه های آشکار، هزینه هایی نیز به صورت پیش بینی نشده در طول اجرای پروژه ظاهر می شوند که باید منابعی برای پرداخت آنها در نظر گرفت. برآورد هزینه ها باید با اطلاعات روز و مبالغ واقعی انجام گردد تا طرح، قابلیت اجرایی داشته باشد.

نگارندگان طرح توجیهی آهک هیدراته به صورت مستقیم با این فعالیت صنعتی در ارتباط بوده و از قیمت های روز برای محاسبه هزینه ها مطلع می باشند.

تولید آهک هیدراته - طرح فنی

تخمین سود کارخانه تولید آهک هیدراته

آهک هیدراته به دلیل مشخصات فیزیکی و شیمیایی منحصر به فردی که دارد، استفاده گسترده ای در صنعت پیدا کرده است. از این رو کارخانه های تولید آهک هیدراته دارای سوددهی خوبی هستند. میزان سود کارخانه های آهک هیدراته به حجم تولید، نوع و تعداد تجهیزات تولید و روش های بازاریابی آنها بستگی دارد.

مدت زمان برگشت سرمایه در این کسب و کار نهایتا 3 سال بوده و نرخ بازده داخلی طرح 30 تا 40 درصد برآورد شده است. متخصصین در طرح توجیهی آهک هیدراته تخمین سود را توسط نرم افزار کامفار و با داده های روز انجام می دهند.

تجهیزات مورد نیاز در طرح توجیهی آهک هیدراته

بخش فنی بیزینس پلن آهک هیدراته شامل اطلاعاتی در باب فناوری، نحوه تولید، محل اجرا و تجهیزات و ماشین آلات خط تولید می باشد. به طور کلی آهک هیدراته یا آهک صنعتی از ترکیب آهک زنده و آب در دستگاه هیدراتور تولید می گردد.

مراحل تولید آهک هیدراته به صورت زیر است:

  • مرحله سنگ شکنی
  • سرند و دانه بندی
  • پخت سنگ آهک
  • دپوی آهک پخته
  • هیدراتاسیون
  • بسته بندی

بر این اساس تجهیزات مورد نیاز در خط تولید آهک هیدراته عبارتند از:

  • فیدر ویبره
  • آسیاب سنگ شکن چکشی
  • نوار نقاله
  • الواتور
  • سرند
  • کوره پخت
  • دستگاه هیدراتور
  • تجهیزات بسته بندی
پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید فرومنگنز ⭐️ فروسیلیکو منگنز (سال 1401)

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید آهک هیدراته

کارشناسان با بررسی وضعیت عرضه و تقاضای آهک هیدراته و مطالعات بازار، رای به توجیه پذیری اقتصادی این طرح داده اند. آهک هیدراته موارد استفاده متنوعی چون رنگ سازی، چرم سازی، ذوب آهن، پرورش دام و طیور، کشاورزی، تولید آسفالت، صنایع غذایی، داروسازی و غیره دارد.

تنوع بازارهای هدف و تک بعدی نبودن آن، به خودی خود نشان دهنده سودآوری کارخانه های آهک هیدراته است. آهک هیدراته در دسترس، ارزان و سبک است و محصول جایگزینی برای آن در صنعت وجود ندارد.

احداث کارخانه آهک هیدراته - طرح فنی

مشکلات و چالش های کارخانجات تولید آهک هیدراته

تولید آهک هیدراته از مشاغل پر بازده و زود بازده است؛ اما کارخانه های تولید آهک صنعتی نیز مانند هر کسب و کار دیگری با مشکلاتی مواجه هستند. سوخت مصرفی برای تولید آهک هیدراته، گاز است.

بالا رفتن بی رویه قیمت حامل های انرژی، این کارخانه ها را با مشکلاتی مواجه کرده است. عدم محاسبه و اختصاص سرمایه در گردش کافی نیز چالش هایی را برای کارآفرینان در این بخش ایجاد می کند.

علیرغم مشکلات و معضلات موجود، موفقیت از آن سرمایه گذارانی است که فعالیت خود را با اطلاعات طرح توجیهی آهک هیدراته همسو کرده اند. بیزینس پلن با ارائه اطلاعات مفید و محاسبات دقیق مالی، ریسک سرمایه گذاری را از بین می برد.

سفارش طرح توجیهی آهک هیدراته

ارائه گزارشات دقیق، انحصاری برای هر پروژه و با تمام جزئیات از مزایای طرح توجیهی اختصاصی آهک هیدراته است. این طرح توسط متخصصین زبده و کاربلد سایت طرح فنی تهیه شده و در نگارش آن تمامی ضوابط و استانداردهای سازمانی و بانکی رعایت می گردد.

در این راستا سایت طرح فنی 5 ماه پشتیبانی رایگان را نیز با سفارش این طرح برای شما در نظر گرفته است.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 3 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب