طرح توجیهی تولید فوم گلاس ⭐️ برای مجوز و بانک

طرح توجیهی تولید فوم گلاس - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید فوم گلاس، دارای اطلاعات کاملی از مطالعات بازار، اطلاعات فنی و تجزیه تحلیل های مالی این پروژه می باشد. طرح توجیهی این پروژه توسط بهترین کارشناسان سایت طرح فنی نگارش و تنظیم می شود. فوم گلاس یا فوم شیشه ای؛ حالت پایداری از شیشه می باشد که غیر قابل اشتعال، غیر ارگانیک و غیر قابل نفوذ است. فوم گلاس اغلب برای عایق بندی لوله ها و تجهیزات در زیر زمین و یا سطح زمین مورد استفاده قرار می گیرد.

علاوه بر عایق سازی لوله ها و تجهیزات از فوم شیشه ای برای ایزوله کردن بناها، ساخت میادین شهری، و غیره نیز استفاده می شود. وجود مزایا و کاربرد های مختلف فوم شیشه ای، موجب افزایش محبوبیت و فروش آن در بازار شده است. سرمایه گذاری در تولید فوم شیشه ای نیز به همین دلیل یک فرصت خوب برای سودآوری می باشد.

تنظیم طرح توجیهی تولید فوم گلاس به منظور اخذ مجوز و وام

اولین مرحله ای که سرمایه گذاران می بایست جهت تولید فوم گلاس از آن عبور کنند؛ اخذ مجوز می باشد. یکی از مهمترین متولیان صدور مجوز برای اغلب پروژه ها و کسب و کار ها، وزارت صمت می باشد. تولید فوم شیشه ای نیز علاوه بر دریافت مجوز از وزارت صمت، نیازمند دریافت استعلامات مختلف از سازمان های دولتی می باشد.

طرح توجیهی تولید فوم گلاس یکی از مدارک و اسناد مهم مورد نیاز جهت دریافت مجوز می باشد. نظر به اینکه طرح های توجیهی در روند دریافت مجوز نقش مهمی دارند، می بایست مطابق با قوانین و دستورالعمل های سازمان های دولتی تنظیم شوند.

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید فرم گلاس علاوه بر دریافت مجوز، اخذ تسهیلات بانکی می باشد. سرمایه‌ گذاران جهت دریافت تسهیلات بانکی می بایست طرح توجیهی، مجوز فعالیت و سایر مدارک مورد نیاز خود را به بانک ‌ها ارائه نموده و نسبت به ثبت تقاضای تسهیلات بانکی اقدام کنند. نکته مهم در مورد دریافت تسهیلات بانکی نیز تنظیم طرح توجیهی، مطابق با وضعیت روز بازار می باشد.

خط تولید انواع فوم گلاس - طرح فنی

 

استفاده از طرح توجیهی برای تولید فوم گلاس چه اهمیتی دارد؟

جالب است بدانید که داشتن طرح توجیهی تولید فوم گلاس علاوه بر کمک به روند دریافت مجوز و وام، مزایای دیگری نیز دارد. برآورد هزینه ها، بررسی بازار، وضعیت صادرات و واردات و غیره از عناوین مهمی هستند که در طرح توجیهی، مورد بررسی قرار می گیرند.

لازمه شروع یک کسب و کار سودآور، استفاده از طرح توجیهی اختصاصی و اطلاعات طبقه بندی شده آن می باشد. مطالعه اطلاعات ثبت شده در طرح توجیهی مانند نتایج بررسی های وضعیت عرضه و تقاضای محصولات و فعالیت رقبا برای شروع فعالیت و تداوم آن الزامی است‌.

سرمایه گذاران می توانند با استفاده از مطالب این طرح، تصمیم گیری های بهتر و بدون ریسک تری داشته باشند.‌ طرح توجیهی اختصاصی هر کسب و کاری می تواند نقشه راه و راهنمای خوبی برای مدیران پروژه های مختلف شود.

جهت تولید فوم گلاس چه میزان سرمایه اولیه ای باید در نظر گرفت؟

جهت اجرای طرح توجیهی تولید فوم گلاس، می بایست سرمایه اولیه مشخصی در نظر گرفت. خرید تجهیزات لازم برای خط تولید، بخش مهمی از سرمایه اولیه را به خود اختصاص می دهد. بخش دیگری از سرمایه اولیه نیز صرف خرید انشعابات، زمین، محوطه سازی و غیره می شود.

جهت محاسبه میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای این پروژه، می‌بایست متغیر ها و عوامل مختلفی در نظر گرفته شود. نویسندگان طرح توجیهی تولید فوم گلاس، می توانند میزان سرمایه اولیه لازم برای این پروژه را به صورت اختصاصی محاسبه کنند. عوامل و متغیر هایی که در تعیین میزان سرمایه اولیه تاثیر گذار هستند؛ شامل میزان تولید سالیانه، هزینه خرید تجهیزات، خرید مواد اولیه، قیمت زمین و غیره می باشد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید عایق صدا پلی اورتان ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها

بررسی هزینه های راه اندازی کارخانه

جهت اجرای طرح توجیهی تولید فوم گلاس، علاوه بر در نظر گرفتن مبلغی به عنوان سرمایه ثابت، می بایست هزینه های جاری نیز در نظر گرفته شود. هزینه های جاری در این پروژه؛ شامل هزینه تامین حقوق پرسنل، مصرف انرژی، تعمیر و استهلاک تجهیزات، شارژ مواد اولیه و غیره می باشد.

همانطور که میدانید؛ یکی از هزینه های مهم در طرح توجیهی تولید فوم گلاس، هزینه خرید زمین می باشد. جهت تولید فوم گلاس، حدود ۱۴ هزار متر مربع زمین با زیربنای ۱۵۰۰ متر مورد نیاز است. بخش دیگر هزینه ها نیز صرف تامین حقوق پرسنل در این پروژه می شود که جهت اجرای این طرح، حدود ۷ الی ۱۰ نفر نیروی انسانی مورد نیاز می باشد. حقوق پرسنل نیز مطابق با قانون کار و شرایط کارخانه تعیین می شود.

کارخانه تولید فوم گلاس - طرح فنی

محاسبه میزان سوددهی کسب و کار در طرح توجیهی تولید فوم شیشه ای

اغلب متخصصین و کارشناسان حوزه سرمایه گذاری، تولید فوم گلاس را از بهترین فرصت ها جهت یک سودآوری مطمئن می دانند. لازم به ذکر است که اغلب سرمایه گذاران و افراد تازه کار در این حوزه ترجیح می دهند از میزان سود پروژه اطلاعات دقیق تری داشته باشند. ضمن در نظر گرفتن این نکته که اطلاع از میزان سود پروژه پیش از شروع آن ضروری است؛ محاسبه آن به صورت دقیق نیازمند تجربه و تخصص کافی می باشد.

محاسبه سود دهی کارخانه نیز مانند تعیین میزان سرمایه اولیه مورد نیاز، نیازمند در نظر گرفتن متغیر های مختلفی می باشد. متغیر هایی که در تعیین سود دهی این پروژه تاثیر گذار هستند؛ ظرفیت تولید سالانه، قیمت محصول و شرایط بازار می باشند. ضمن در نظر گرفتن این نکته که سود دهی هر پروژه باید به صورت اختصاصی محاسبه شود؛ تولید فوم شیشه ای دارای نرخ بازده داخلی حدود ۴۴ درصد می باشد.

بررسی نحوه تولید فوم شیشه ای

جهت تولید و فوم شیشه ای، ابتدا باید شیشه ساخته شده و با استفاده از فرآیند های مختلفی به پودر شیشه در ابعاد بسیار کوچک تری، تبدیل شود. مرحله بعدی پس از تولید پودر شیشه، اضافه کردن مواد کف کننده به پودر و مخلوط کردن آنها می باشد.

مخلوط به دست آمده به قالب ها ریخته شده و وارد کوره با دمایی حدود ۱۰۰۰ درجه سانتیگراد می شود. مواد اولیه در کوره شروع به کف کردن می کنند پس از کف کردن نیز مجدداً در کوره های بازپخت قرار داده می شوند. طبق شرایط استفاده و کاربرد های مختلف فوم گلاس در اشکال مختلف مانند بلوک، عایق لوله و غیره تولید می شود. محصولات تولید شده در مرحله بازرسی نیز مورد بررسی قرار می‌گیرند تا هیچ نقص و ایرادی نداشته باشند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید یونولیت ⭐️ (سقفی و دیواری)

جهت تولید فوم شیشه ای چه تجهیزات و ابزارآلات مورد نیاز است؟

اجرای هر پروژه ای، نیازمند خریداری تجهیزات مختلفی می باشد. تجهیزات و دستگاه های مورد نیاز جهت احداث کارخانه و خط تولید فوم شیشه ای نیز شامل موارد زیر می باشد:

  • سیلوهای ذخیره سازی شیشه ها.
  • دستگاه خرد کن جهت شکستن شیشه ها.
  • نوار نقاله و نوار مغناطیسی جهت جداسازی فلزات آهنی.
  • میز سورتینگ جهت جداسازی دستی ضایعات بزرگ.
  • کوره جهت پخت مواد اولیه.
  • سرند ویبره جهت جداسازی ضایعات.
  • تجهیزات بخش اداری و انبارداری.
  • تجهیزات لازم جهت بازرسی و تضمین کیفیت محصولات.
  • ماشین آلات مورد نیاز برای حمل و نقل مواد اولیه و محصولات تولید شده.

تولید فوم گلاس - طرح فنی

بررسی کاربردهای مختلف فوم شیشه ای

فوم شیشه ای یا فوم گلاس در صنایع و کاربردهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. کاربرد های مختلف فوم شیشه ای به صورت کلی؛ شامل موارد زیر می باشد:

  • شیب بندی و پر کردن سطح کف ساختمان ها به عبارت دیگر استفاده به عنوان جایگزین پوکه معدنی.
  • ساخت لوله ها، مخازن و تجهیزات برای استفاده در دماهای پایین و سردخانه ها.
  • ساخت انواع تجهیزات درمانی مانند کفی طبی، گردنبند، کمربند و غیره.
  • ساخت مخازن ذخیره آسفالت و روغن داغ.
  • تولید اجزای مختلف کیف و کفش.
  • عایق کاری سیستم های تبادل حرارتی مایع و سیستم های بخار شبکه زیرزمینی.
  • ساخت میادین شهری و میادین ورزشی.

آیا تولید فوم شیشه ای دارای توجیه پذیری اقتصادی می باشد؟

همانطور که در بخش قبل بررسی کردیم، فوم شیشه ای دارای کاربرد های مختلفی می باشد که توجیه پذیر بودن این کسب و کار را اثبات میکند. وجود کاربرد های مختلف این محصول، موجب استفاده از آن در صنایع مختلف و افزایش میزان تقاضا شده است.

افزایش میزان تقاضا نیز موجب افزایش لزوم احداث واحد های تولیدی بیشتری می شود. نظر به اینکه تعداد واحد های تولید کننده فوم گلاس در ایران نسبت به میزان تقاضای آن در بازار کمتر است؛ سرمایه گذاری در این پروژه، سود قابل توجهی به دنبال خواهد داشت.

معرفی کامل مزایای طرح توجیهی تولید فوم گلاس

تنظیم اختصاصی طرح توجیهی تولید فوم گلاس موجب می‌ شود، سرمایه گذاران یک طرح جامع و کاربردی برای کسب و کار خود داشته باشند. متخصصین سایت طرح فنی دارای سابقه ای بیش از ۲۵ سال در امور بانکی، اداری و سرمایه گذاری هستند که موجب تنظیم بهترین طرح های توجیهی در این مجموعه می شود.

ثبت سفارش طرح توجیهی تولید فوم شیشه ای از سایت طرح فنی، دارای مزایای مختلفی می باشد. دریافت پنج ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان از مزیت های سفارش طرح توجیهی در این وب سایت می باشند.

جلسه آنلاین رایگان به درخواست سرمایه گذاران عزیز و جهت رفع ابهامات او در مورد امور اداری و بانکی برگزار می شود. کارشناسان طرح فنی در این جلسه اطلاعات تکمیلی در مورد مراحل اخذ مجوز، وام، وثایق و ضمانتنامه های بانکی در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهند.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب