طرح توجیهی احداث بازارچه محلی ⭐️ برای اخذ مجوز

طرح توجیهی احداث بازارچه محلی - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی احداث بازارچه محلی، اطلاعات اقتصادی، فنی، مالی و بازار پروژه را طبقه بندی کرده و به صورت تخصصی بررسی می کند. تمام طرح های توجیهی تهیه شده توسط کارشناسان سایت طرح فنی، مستند و قابل دفاع نزد بانک ها و سازمان های صادرکننده مجوز می باشند. با شکل گیری تمدن های انسانی، مبادلات کالا و محصول از اهمیت شایان ذکری برخوردار شد. بدین ترتیب بازارهای قدیمی شکل گرفتند و مردم، مبادلات و خرید و فروش های خود را در آنجا انجام دادند.

بازارچه های محلی، الهام گرفته از بازارهای قدیمی هستند و از زنجیره ای از غرفه های در کنار هم تشکیل شده اند. بازارچه های محلی با معماری و طراحی های مختلف قابل اجرا بوده و در مناطق مختلف کشور احداث می شوند.

این بازارچه ها، محلی برای عرضه مستقیم میوه و تره بار، محصولات کشاورزی، لبنیات، شیرینی ها و دسرهای سنتی، ترشیجات، صنایع دستی، خرما، ماهی، پارچه، پوشاک و سایر اقلام می باشند. بازارچه های محلی، مکانی برای خرید تمامی اقشار مردم هستند و مردم می توانند، احتیاجات خود را با قیمت مناسب و بالاترین کیفیت خریداری کنند.

⭐️ اخذ مجوز با ارائه طرح توجیهی بازارچه محلی

گام اول برای احداث بازارچه محلی، اخذ مجوزهای مربوطه است. مجوز تاسیس این بازارچه ها از طریق شهرداری منطقه صادر می شود. گفتنی است که اگر بازارچه، محل عرضه صنایع دستی باشد، اخذ مجوز از اداره میراث فرهنگی و گردشگری نیز الزامی است. طرح توجیهی احداث بازارچه محلی از مستندات مهمی است که برای اثبات منطقی بودن طرح نوشته شده و پروسه اخذ مجوز را سهولت می بخشد.

احداث بازارچه محلی در مقیاس بزرگ، ممکن است، بسیار هزینه بر باشد. از این رو بسیاری از سرمایه گذاران سعی می کنند، از تسهیلات بانکی نیز کمک بگیرند. اما بهتر است، بدانید که اعطای تسهیلات کم بهره بانکی نیز با ارائه طرح توجیهی احداث بازارچه محلی به بانک امکان پذیر خواهد بود. بیزینس پلن احداث بازارچه محلی، وظیفه اثبات توجیه پذیری طرح به بانک عامل را برعهده دارد.

احداث بازارچه محلی و سنتی - طرح فنی

⭐️ طرح توجیهی چه نقشی ایفا می کند؟

احداث بازارچه محلی در فازها و مراحل مختلف خود، پیش زمینه های فنی و اطلاعات تخصصی لازم دارد. طرح توجیهی احداث بازارچه محلی، تمامی اطلاعات پروژه را به صورت متمرکز در قالب یک گزارش در اختیار سرمایه گذار قرار می دهد. این گزارش در بخش های فنی و عملیاتی پروژه، راهکارهایی ارائه می دهد.

برآورد شاخص های مالی طرح از جمله سرمایه اولیه، هزینه ها و سوددهی نیز از وظایف طرح توجیهی است. کارشناسان با تحقیقات بازار و تحلیل آینده طرح نیز دورنمایی از پروژه را به سرمایه گذاران نشان می دهند.

⭐️ چشم انداز سرمایه گذاری در احداث بازارچه محلی

طبق بررسی ها و مطالعات کارشناسان در طرح توجیهی احداث بازارچه محلی، سرمایه گذاری در این بخش آینده دار است. تمایل مردم به خرید اقلام مورد نیاز خود از غرفه های عرضه مستقیم کالا در بازارچه های محلی، به خودی خود نشان دهنده بازدهی مناسب این بازارچه ها است.

بازارچه های محلی، دست دلالان و واسطه گران را کوتاه کرده و اقلام مورد نیاز مردم را با قیمتی مناسب به دست آنان می رسانند. راه اندازی بازارچه های محلی، یک فعالیت دو سر سود است و علاوه بر رفع نیازمندی های مردم به صورت مقرون به صرفه، سود خوبی را نصیب غرفه داران و در نهایت موسسان بازارچه می کند.

⭐️ سرمایه لازم برای احداث بازارچه محلی

میزان سرمایه مورد نیاز برای احداث بازارچه محلی به مقیاس طرح و تعداد غرفه های بازارچه بستگی دارد. بخش بزرگی از سرمایه اولیه برای خرید مصالح ساختمانی، ساخت سازه بازارچه و قرارداد با پیمانکار صرف می گردد. البته میزان این بودجه، بستگی به جنس سازه بازارچه دارد. سازه های فلزی ارزان تر هستند؛ اما سازه های بتنی و آجری از دوام و استحکام بالاتری برخوردارند.

بخش دیگری از سرمایه اولیه نیز به راه اندازی تاسیسات برق رسانی، آبرسانی و تامین سایر زیرساخت های طرح اختصاص پیدا می کند. طرح توجیهی احداث بازارچه محلی، میزان سرمایه گذاری اولیه را با توجه به داده های روز و مقیاس طرح مشخص می کند.

⭐️ محاسبه هزینه های احداث بازارچه محلی

علاوه بر سرمایه گذاری اولیه، هزینه هایی نیز در این طرح هستند که باید برای پرداخت آنها برنامه ریزی شود. هزینه زمین بسته به مساحت بازارچه، مساحت غرفه ها و تعداد غرفه ها تعیین می شود. ضمن این که زمین در شهرها و نقاط مختلف کشور، قیمت متفاوتی دارد که باید در محاسبات لحاظ گردد.

علاوه بر هزینه زمین، بخشی از هزینه ها نیز از جمله هزینه نیروی انسانی، هزینه های مصرف انرژی و هزینه نگهداری ساختمان از هزینه های عملیاتی طرح هستند.

طبق برآوردهای کارشناسان در زمینی به مساحت 1500 متر مربع می توان، 25 غرفه حدودا 30 متری و یک رستوران در بازارچه ایجاد کرد. تعداد 4 نفر برای مدیریت بازارچه و تعداد 3 نفر هم برای نیروی انسانی شاغل در رستوران در نظر گرفته می شود. طرح توجیهی احداث بازارچه محلی، تمامی هزینه های طرح را با اعداد و ارقام به روز و با رعایت جزئیات مشخص می کند.

تاسیس بازارچه محلی و سنتی - طرح فنی

⭐️ پیش بینی سود توسط طرح توجیهی بازارچه محلی

به طور کلی احداث بازارچه محلی از طرح های سودآور است. میزان دقیق سود طرح به تعداد غرفه ها و محل بازارچه بستگی دارد؛ اما نرخ بازده داخلی این طرح اقتصادی توسط کارشناسان، 35 درصد برآورد شده است.

بازارچه های محلی، از آن جا که به صورت مستقیم با بازار مصرف عمومی و مایحتاج مردم سر و کار دارند، از طرح های زودبازده می باشند. به طوری که کارشناسان، مدت زمان برگشت سرمایه را در بازارچه های محلی بین 2 تا 3 سال برآورد کرده اند.

محاسبه میزان دقیق سود بازارچه محلی به عوامل گوناگونی وابسته بوده و کارآسانی نیست. طرح توجیهی احداث بازارچه محلی، میزان سود خالص، نقطه سر به سر، نرخ بازده داخلی و سایر مولفه های مربوط به سود را به صورت تخصصی و نرم افزاری تخمین می زند.

⭐️ بررسی توجیه پذیری اقتصادی احداث بازارچه محلی

کارشناسان و نگارندگان طرح توجیهی احداث بازارچه محلی با مطالعات و تحقیقات گسترده، نتیجه گرفته اند که سرمایه گذاری در این بخش توجیه پذیر است. احداث بازارچه سنتی نیازمند سرمایه ثابت بزرگی است؛ اما سرمایه درگردش و هزینه های اجرایی اندکی لازم دارد.

درآمد بازارچه های محلی از اجاره غرفه ها است. شما می توانید، با یک بار سرمایه گذاری، تا سال ها درآمد خالص و مطمئن کسب کنید. فراهم کردن سرمایه اولیه نیز با دریافت تسهیلات بانکی و مشارکت با سایر سرمایه گذاران امکان پذیر خواهد بود.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی احداث بازارچه صنایع دستی ⭐️ برای اخذ مجوز

⭐️ مزایای احداث بازارچه محلی چیست؟

همان طور که در مطالعات امکان سنجی و طرح توجیهی احداث بازارچه محلی مشاهده می کنیم، این طرح از فرصت های بهینه برای سرمایه گذاری است. اما به غیر از بازدهی خوب، باید بگوییم، افتتاح بازارچه های محلی دارای مزایای زیر است:

[tie_list type=”checklist”]

  • اشتغالزایی گسترده از مزایای بازارچه های محلی است. بازارچه های محلی دارای تعداد زیادی غرفه بوده و افراد زیادی را مشغول به کار می کنند.
  • سود خالص از فروش محصولات بازارچه محلی، مستقیم به دست تولیدکننده و غرفه دار می رسد.
  • یکی از مزایای بازارچه های محلی، کمک به کسب و کارهای کوچک است.
  • تنظیم بازار و جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت ها نیز از دستاوردهای بازارچه های محلی می باشد.
  • جلوگیری از رفت و آمدهای غیر ضروری به مرکز شهر و خیابان های شلوغ نیز از مزیت های غیر قابل انکار بازارچه های محلی است. حذف سفرهای غیرضروری شهروندان به منظور تامین مایحتاج خود در دستور کار شهرداری ها قرار دارد.
  • تولیدکنندگان خرد می توانند، با عرضه محصولات خود در غرفه های بازارچه های محلی، از دست فروشی در نقاط پر ازدحام شهر خلاص می شوند.

[/tie_list]

طرح راه اندازی بازارچه محلی - طرح فنی

⭐️ مشخصات فنی بازارچه های محلی

طرح توجیهی احداث بازارچه محلی، بخش فنی و عملیاتی پروژه را نیز ارزیابی می کند. بازارچه های محلی می توانند  با سازه بتنی، سازه اسپیس فریم و سازه فلزی احداث شوند. کف بازار و غرفه ها می تواند، موزائیک کاری یا سنگ کاری شده یا به صورت بتنی کار شود.

برخی از بازارچه های محلی به دلیل این که از معماری قدیم الهام گرفته شده اند، با طاق ضربی و به صورت آجر نما ساخته می شوند. برخی نیز به صورت روباز ساخته شده و یا مطابق با معماری مدرن احداث می شوند.

بخش های موجود در بازارچه های محلی عبارتند از:

[tie_list type=”starlist”]

  • غرفه های تجاری مسقف
  • غرفه های تجاری روباز
  • ساختمان اداری
  • سرویس بهداشتی
  • نمازخانه
  • رستوران
  • دکه نگهبانی

[/tie_list]

⭐️ سفارش طرح توجیهی احداث بازارچه محلی

احداث بازارچه محلی با سرمایه های گوناگون و با مختصات و مشخصات متفاوت صورت می پذیرد. در نتیجه توصیه ما، سفارش طرح توجیهی اختصاصی در این پروژه است که به صورت منحصر به فرد با توجه به پروژه شما نوشته می شود. تنظیم کنندگان طرح توجیهی احداث بازارچه محلی در سایت طرح فنی با 25 سال تجربه گرانبها در امور سرمایه گذاری و نگارش طرح توجیهی، آماده خدمات رسانی به شما هستند.

ما برای حمایت از سرمایه گذاران، 5 ماه پشتیبانی رایگان و جلسه آنلاین رایگان را نیز ضمیمه طرح توجیهی اختصاصی می کنیم. جلسه آنلاین با هدف پاسخگویی به سوالات اداری و بانکی شما در خصوص طرح برگزار می شود.

در این جلسه، متخصصان ما، راهکارها و استراتژی های ارزشمندی را در خصوص اخذ مجوز بازارچه محلی، اخذ تسهیلات بانکی، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … به شما ارائه می دهند.

5/5 - (1 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب