سفارش طرح توجیهیصنعت خدماتصنعت گردشگری

طرح توجیهی احداث بازارچه صنایع دستی ⭐️ برای اخذ مجوز

طرح احداث بازارچه صنایع دستی

طرح توجیهی احداث بازارچه صنایع دستی از بخش هایی چون تجزیه و تحلیل های مالی، مطالعات بازار و توجیه پذیری فنی طرح تشکیل شده است. طرح توجیهی فوق در سایت طرح فنی توسط متخصصین امور سرمایه گذاری نگارش می شود.

پیشینه تاریخی ایران و فرهنگ غنی چندین هزارساله باعث شده که صنایع دستی ایرانی همواره در سراسر جهان مرکز توجه باشند. صنایع دستی ایرانی، بسیار متنوع بوده و انواع فرش، منسوجات، رودوزی های سنتی، آثار قلم کاری و فلزی، صنایع میناکاری، انواع  صنایع دستی سفالی، چوبی، حصیری، سنگی، آبگینه و …  را شامل می شود.

بازارچه های صنایع دستی، محوطه هایی برای عرضه و فروش صنایع دستی هستند که از غرفه ها و مغازه هایی در کنار هم تشکیل شده اند. افراد با خریداری، سرقفلی و اجاره این غرفه ها می توانند، به داد و ستد در حوزه صنایع دستی بومی و سنتی مشغول شوند. بازارچه های صنایع دستی می توانند، به صورت مجزا و یا در مجتمع ها و موسسات گردشگری احداث شوند.

⭐️ تهیه طرح توجیهی بازارچه صنایع دستی با هدف اخذ مجوز

مجوز احداث بازارچه دائمی صنایع دستی از طریق سازمان میراث فرهنگی و گردشگری صادر می گردد. در این راستا ضروی است که سرمایه گذار، طرح توجیهی احداث بازارچه صنایع دستی را به سازمان مربوطه ارائه نماید. سازمان پس از بررسی بیزینس پلن احداث بازارچه صنایع دستی و سایر مدارک مورد نیاز، با صدور مجوز تاسیس موافقت می نماید.

سرمایه گذاران پس از اخذ مجوزهای قانونی احداث بازارچه صنایع دستی می توانند، از حمایت های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری بهره مند شوند. این حمایت در قالب معرفی سرمایه گذار به بانک برای اخذ تسهیلات بانکی از محل کمک های فنی و اعتباری صورت می گیرد. گفتنی است، اعطای تسهیلات بانکی نیز با ارائه طرح توجیهی احداث بازارچه صنایع دستی به بانک امکان پذیر خواهد بود.

⭐️ مراحل دریافت مجوز و موافقت اصولی بازارچه صنایع دستی

همان طور که در بالا گفتیم، مرجع صادرکننده مجوز در این طرح، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است و برای اخذ مجوز، ارائه طرح توجیهی احداث بازارچه صنایع دستی به این سازمان ضروری می باشد. مراحل دریافت مجوز بازارچه صنایع دستی، گام به گام به صورت زیر است:

  • ارائه درخواست کتبی توسط متقاضی به معاونت صنایع دستی در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری
  • بازدید از محل اجرای طرح توسط کارشناس معاونت برنامه ریزی و سرمایه گذاری صنایع دستی
  • تنظیم صورتجلسه کمیته فنی
  • ارائه مدارک مورد نیاز و استعلامات از سازمان های مختلف توسط متقاضی
  • صدور موافقت اصولی و ابلاغ نقشه معماری بازارچه
  • تکمیل پرونده و تایید نقشه ها برای صدور پروانه ساختمانی
  • اخذ برنامه زمانبندی اجرای طرح
  • صدور مجوز تاسیس بازارچه صنایع دستی

بازارچه صنایع دستی - طرح فنی

⭐️ ضوابط احداث بازارچه صنایع دستی

احداث بازارچه های صنایع دستی منوط به رعایت ضوابط و الزامات خاصی است که توسط سازمان میراث فرهنگی صادر می گردد. در این جا به برخی از الزامات قانونی بازارچه صنایع دستی اشاره می کنیم:

  • تشخیص این که کدام مناطق از کشور نیازمند بازارچه دائمی صنایع دستی است، با اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری است و تایید نهایی توسط معاونت صنایع دستی این سازمان صورت می گیرد.
  • دارندگان مجوز تاسیس بازارچه صنایع دستی موظفند، پیاده سازی طرح را طی برنامه زمانبندی انجام داده و در مهلت مقرر به اتمام برسانند.
  • این بازارچه ها تنها به منظور فروش صنایع دستی احداث شده و هر گونه بهره برداری دیگر از آن ها مغایر با قانون است.
  • طرح توجیهی احداث بازارچه صنایع دستی باید مطابق با ضوابط سازمان میراث فرهنگی تهیه شده و شامل سرفصل های درخواستی این سازمان باشد.
  • بازارچه های صنایع دستی که به صورت تلفیقی با تاسیسات گردشگری احداث می شوند، باید در موافقت اصولی آنها، نام بازارچه دائمی صنایع دستی آورده شود.

⭐️ طرح توجیهی چه نقشی ایفا می کند؟

بررسی شرایط و عوامل موجود، پیش از راه اندازی بازارچه صنایع دستی، در موفقیت و پیشبرد طرح، نقش اساسی ایفا می کند. طرح توجیهی احداث بازارچه صنایع دستی، یک نقشه و نمای کلی از این پروژه است.

طرح توجیهی شامل سرفصل هایی چون موقعیت یابی طرح، مشخصات پروژه، شرح مجوزهای قانونی، خلاصه برآوردهای مالی پروژه، تسهیلات دریافتی، زمانبندی اجرای طرح و تحلیل توجیه پذیری اقتصادی می باشد. طبیعی است که سرمایه گذار با اتکا به این اطلاعات، مسیر موفقیت در سرمایه گذاری را با سرعت بیشتری طی خواهد کرد.

⭐️ سرمایه گذاری در راه اندازی بازارچه صنایع دستی

حمایت از صنایع دستی کشور در حقیقت حمایت از فرهنگ اصیل ایرانی است و نباید با بی توجهی باعث از بین رفتن این هنر و صنعت شویم. بازارچه های صنایع دستی با متمرکزسازی هنرهای دستی و هنرمندان و تولید کنندگان این آثار، زمینه را برای تقویت بخش صنایع دستی و اشتغالزایی فراهم می کنند.

پتانسیل خوبی که برای تولید صنایع دستی، بومی و سنتی در کشور به حالت بالقوه وجود دارد، با بازارچه های صنایع دستی به حالت بالفعل درمی آید. با احداث بازارچه های صنایع دستی، سود خوبی نیز نصیب غرفه داران و همچنین موسسان بازارچه های صنایع دستی می شود. ضمن این که، مطالعات کارشناسان در طرح توجیهی احداث بازارچه صنایع دستی، نشان دهنده منطقی بودن طرح می باشد.

⭐️ سرمایه اولیه برای احداث بازارچه صنایع دستی

احداث بازارچه صنایع دستی نیازمند بودجه ای در قالب سرمایه گذاری اولیه است. سرمایه اولیه برای ساخت سازه بازارچه، ساخت غرفه ها، محوطه سازی، راه اندازی تاسیسات برق رسانی و آبرسانی و تامین سایر زیرساخت های طرح صرف می شود. بسته به این که سازه بازارچه از چه نوعی باشد و چه تعداد غرفه ساخته شود، هزینه تهیه مصالح و هزینه ساخت متغیر خواهد بود.

با توجه به این که به طور کلی نرخ مصالح ساختمانی و اجرت ساخت و ساز متغیر است، نمی توان، مبلغ معینی را در خصوص سرمایه اولیه ذکر نمود. کارشناسان، محاسبه سرمایه اولیه را با توجه به داده های روز و مقیاس پروژه در طرح توجیهی احداث بازارچه صنایع دستی انجام می دهند.

سرمایه گذاری در راه اندازی بازارچه صنایع دستی - طرح فنی

⭐️ برآورد هزینه ها توسط طرح توجیهی

سرمایه گذاران برای احداث بازارچه صنایع دستی، اول باید زمین مناسب را انتخاب کنند. هزینه زمین بسته به محل احداث بازارچه و ابعاد آن تعیین می گردد. طبق برآوردهای کارشناسان در زمینی به مساحت 1200 متر مربع می توان 30 غرفه (12، 16 و 20 متری)، ساختمان اداری، سرویس بهداشتی و راهروها را فضاسازی نمود.

هزینه نیروی انسانی، هزینه تعمیر و نگهداری ساختمان و هزینه های مصرف انرژی نیز از هزینه های اجرایی طرح می باشند که در طرح توجیهی احداث بازارچه صنایع دستی لیست شده و با ارقام روز مبلغ گذاری می شوند.

⭐️ پیش بینی میزان سوددهی طرح

راه اندازی بازارچه دائمی صنایع دستی از فرصت های سودآور توسط کارشناسان معرفی شده است. میزان سود بازارچه های صنایع دستی به مولفه هایی چون ابعاد بازارچه، تعداد غرفه ها و محل بازارچه بستگی دارد. به تبع، بازارچه هایی که در مناطق توریستی هستند، بازدهی بالاتری دارند. احداث بازارچه در شهرهای بزرگ و مجتمع های گردشگری و تفریحی نیز سودآور خواهد بود.

تنظیم کنندگان طرح توجیهی احداث بازارچه صنایع دستی، نرخ بازده داخلی این طرح را در حالت بدبینانه، 22 درصد پیش بینی نموده اند. محاسبه سود خالص پروژه نیز به صورت تخصصی توسط کارشناسان در طرح توجیهی انجام می گردد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی احداث بازارچه محلی ⭐️ برای اخذ مجوز

⭐️ مشخصات فنی بازارچه صنایع دستی

بازارچه های صنایع دستی با سازه ها و معماری های مختلف قابل اجرا می باشند، اما شایسته است که در معماری این بازارچه ها از طرح های سنتی الگو گرفته شود. چرا که در این صورت علاوه بر محصولات و صنایع دستی عرضه شده، معماری خود بازارچه نیز عاملی در جذب افراد خواهد بود.

بازارچه های صنایع دستی عموما دارای بخش هایی مانند غرفه های فضای باز، غرفه های فضای بسته، راهروها، سرویس بهداشتی، پارکینگ، ساختمان اداری، دکه نگهبانی و فضای سبز می باشند.

طبق الگویی که معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی ارائه کرده است، بازارچه های با متراژ 1200، 900 و 700 متر مربع به ترتیب می توانند، تعداد 30، 20 و 15 غرفه صنایع دستی داشته باشند.

احداث بازارچه صنایع دستی - طرح فنی

⭐️ بررسی توجیه پذیری اقتصادی بازارچه صنایع دستی

مطالعات کارشناسان در طرح توجیهی احداث بازارچه صنایع دستی، نشان دهنده توجیه پذیری طرح است، البته اگر بازارچه طبق الزامات معاونت صنایع دستی و اطلاعات طرح توجیهی بنا شود. مزیت احداث بازارچه های صنایع دستی این است که با یک بار سرمایه گذاری می توان، تا سال ها سود خوبی از فروش و اجاره غرفه ها برداشت نمود زیرا این طرح، هزینه های پس از بهره برداری پایینی دارد.

استفاده از تسهیلات کم بهره دولتی نیز از مزیت های غیر قابل انکار این طرح می باشد. ضمن این که سازمان میراث فرهنگی برای جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی در صنایع دستی، گاهی زمین بازارچه را نیز با شرایط مناسب در اختیار سرمایه گذار قرار می دهد.

⭐️ سفارش طرح توجیهی احداث بازارچه صنایع دستی

طرح توجیهی اختصاصی، گزارشی انحصاری است که توسط کارشناسان سایت طرح فنی که از تجربه ای 25 ساله در نگارش طرح توجیهی برخوردارند، تهیه می شود. طرح توجیهی احداث بازارچه صنایع دستی در این سایت مطابق با آخرین دستورالعمل های سازمانی تنظیم می گردد.

امتیازاتی که ما با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در نظر گرفته ایم، شامل 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان می باشند.

در جلسه آنلاین، کارشناسان ما توضیحاتی درباره مراحل اخذ مجوز بازارچه صنایع دستی، اخذ تسهیلات بانکی، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و سایر موضوعات اداری و بانکی به شما ارائه می دهند.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.96 ( 56 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب