طرح توجیهی تولید شیشه بالابر خودرو به منظور سرعت بخشیدن به پروسه دریافت مجوز فعالیت و همچنین وام اشتغال زایی تهیه شده است. همچنین این طرح میتواند اطلاعات دقیقی در خصوص شرایط فنی پروژه و هزینههای لازم برای استارت آن در اختیار شما قرار دهد. کارشناسان ما در سایت طرح فنی از جمله باتجربهترین فعالان در حوزه سرمایه گذاری، امور مالی و بانکی در کشور به حساب میآیند و میتوانند در نگارش این طرح به شما کمک کنند.
شیشه بالابر خودرو یکی از قطعاتی است که در نگاه اول قطعهای ساده به حساب میآید اما کاربرد و اهمیت بالای آن در خودروهای مختلف سبب شده تا از بازار فروش پررونقی برخوردار باشد. امروزه در اکثر خودروها از شیشه بالابرهای برقی استفاده میشود. در نتیجه تولید شیشه بالابر خودرو میتواند از نظر اقتصادی سودآوری قابل توجهی داشته باشد.
طرح توجیهی تولید شیشه بالابر به منظور دریافت مجوز
به صورت کلی، مجوز تاسیس کارخانه یا کارگاه تولید شیشه بالابر خودرو توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر میشود. داشتن طرح توجیهی دقیق و اختصاصی در طی پروسه دریافت مجوز کسب و کار از وزارت صمت از اهمیت بالایی برخوردار است.
یک طرح توجیهی دقیق میتواند ثابت کند که طرح ارائه شده از نظر اقتصادی دارای توجیه پذیری بوده و درآمد خوبی به همراه خواهد داشت. لذا کارشناسان ما در تیم طرح فنی، پلن احداث کارخانه تولید شیشه بالابر را با استفاده از جدیدترین دستورالعملها و اصول سازمانی تهیه کرده و اقدام به نگارش طرح توجیهی تولید شیشه بالابر خودرو نمودهاند.
از طرفی احداث کارخانه تولید شیشه بالابر خودرو به سرمایه اولیه قابل توجهی نیاز دارد. در نتیجه بسیاری از اشخاص به دنبال دریافت وام اشتغال زایی برای شروع این پروژه هستند. اختصاص وام و اعتبار بانکی به شخص تولید کننده نیز تا حد زیادی به طرح توجیهی ارائه شده توسط شما وابسته است. هر چقدر طرح توجیهی تولید شیشه بالابر خودرو ارائه شده توسط شما دقیقتر و حساب شدهتر باشد، فرایند دریافت مجوز هم سادهتر خواهد بود.
مزیتهای طرح توجیهی تولید شیشه بالابر خودرو
برای تولید شیشه بالابر خودرو در مقیاس صنعتی، در مرحلهی اول نیازمند جمع آوری اطلاعات کافی و مرتبط با پروژه هستید. اطلاعات گردآوری شده در زمان اجرای پروژه و در قسمتهای مالی و اقتصادی و عملیاتی به کار خواهد آمد.
از آنجایی که طرح توجیهی تولید شیشه بالابر خودرو تمامی این اطلاعات را در خود دارد، میتواند نقش پررنگی در اجرای این طرح داشته باشد. به صورت کلی، بسیاری از اشخاص باتجربه در حوزه سرمایه گذاری، استفاده از طرح توجیهی را یکی از ملزومات برای موفقیت یک طرح میدانند.
پلن اقتصادی طرح تولید شیشه بالابر با تشریح دقیق و کامل شرایط اجرایی پروژه و همچنین با ارزیابی شاخصهای مالی طرح میتواند به سرمایه گذاران در این طرح کمک کند.
سرمایه لازم برای تولید شیشه بالابر اتومبیل
در یک نگاه کلی، سرمایه اولیه لازم برای تولید شیشه بالابر خودرو را میتوان به دو دسته سرمایه ثابت و سرمایه در گردش طرح تقسیم بندی کرد. سرمایه ثابت طرح توجیهی به مواردی مانند ساخت کارگاه تولید، انبار، محوطه سازی، بخش تاسیسات و همچنین خرید تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز برای تولید شیشه بالابر اختصاص پیدا میکند.
با این وجود، سرمایه ثابت تنها رکن لازم برای اجرای طرح توجیهی تولید شیشه بالابر خودرو نیست، بلکه به بودجهای تحت عنوان سرمایه در گردش طرح نیز نیاز دارید. سرمایه در گردش طرح توجیهی شامل خرید لوازم اولیه مورد نیاز برای تولید شیشه بالابر خودرو، حقوق کارکنان و پارامترهایی از این دست میباشد.
لازم به ذکر است که میزان سرمایه اولیه و سرمایه در گردش طرح توجیهی به حجم و مقیاس پروژه وابسته است. لذا کارشناسان ما در تیم طرح فنی، با کنار هم قرار دادن تمامی این عوامل، اقدام به تهیه این طرح توجیهی نمودهاند.
برآوردهای هزینههای لازم برای اجرای طرح
همانطور که گفته شد، اجرای طرح توجیهی تولید شیشه بالابر خودرو به سرمایه نیاز دارد. بخش قابل توجهی از این سرمایه به هزینههای قبل از بهره برداری پروژه اختصاص پیدا میکند. از طرفی قسمت دیگری از سرمایه نیز پس از عملیاتی شدن پروژه مورد استفاده قرار میگیرد. از طرفی دیگر هزینههای اجرایی طرح شامل هزینهی نیروی انسانی، هزینهی نگهداری تجهیزات و همچنین انرژی و … میشود.
برای راه اندازی کارخانهی تولید شیشه بالابر خودرو با ظرفیت تولید 180 تن شیشه بالابر خودرو در سال، به زمینی در حدود چهار هزار متر مربع نیاز است. زیر بنای این کارخانه نیز در حدود 1500 متر مربع میباشد. همچنین در این طرح، شما به 55 الی 60 نفر نیروی انسانی نیاز دارید.
لذا با در نظر گرفتن تمامی این موارد در کنار هم و با احتساب هزینه لازم برای خرید تجهیزات و ماشین آلات خط تولید، کارخانه تولید شیشه بالابر به سرمایهی اولیهای در حدود 17 الی 20 میلیارد تومان نیاز دارد. لازم به ذکر است که نوسانات موجود در بازار کشور، در تعیین این هزینه نقش مهمی را بازی میکنند.
بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید شیشه بالابر
به اعتقاد کارشناسان و نگارندگان طرح توجیهی تولید شیشه بالابر خودرو، این طرح میتواند توجیه پذیری اقتصادی بالایی داشته باشد. اولا این قطعه یکی از کاربردیترین قطعات در خودروها به شمار میآید. در ثانی میزان تقاضا برای این قطعه بسیار زیاد است.
علاوه بر این، شرایط برای تولید شیشه بالابر خودرو در کشور فراهم است. تقریبا تمامی تجهیزات و مواد اولیه مورد نیاز برای شروع این پروژه در کشور وجود دارند و لذا پروسه تولید شیشه بالابر، پروسهای امکان پذیر بوده و از نظر اقتصادی توجیه پذیر است. لذا تمامی این عوامل سبب شده تا پروژه تولید شیشه بالابر خودرو، پروژهای سودآور لقب بگیرد.
پیش بینی میزان سودآوری پروژه
میزان تقاضای بالا برای شیشه بالابر، در کنار کم تعداد بودن واحدهای تولیدی فعال در زمینه تولید این قطعه سبب شده که این طرح توجیهی از سودآوری قابل توجهی برخوردار باشد. کارشناسان ما در تیم طرح فنی، بر این باورند که سودآوری پروژه تولید شیشه بالابر خودرو چیزی در حدود 30 الی 40 درصد است که سودآوری قابل توجهی به حساب میآید.
لازم به ذکر است که محاسبه دقیق سود خالص این طرح به نوع شیشه بالابر تولیدی، ظرفیت تولید شیشه بالابر خودرو کارخانه و پارامترهایی از این دست وابسته است.
معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تولید شیشه بالابر
به صورت کلی، نوع و تجهیزات مورد نیاز برای تولید شیشه بالابر خودرو به نوع محصولات تولیدی و ظرفیت تولید وابسته است. با این وجود، مهمترین تجهیزاتی که برای تولید شیشه بالابر نیاز داریم، عبارتند از:
- ماشین آلات پرس هیدرولیک بیست و صد تنی
- دستگاه پرس ضربهای
- ماشین گیوتین هیدرولیک یا برقی و سری تراش
- قالب پروگرسیو و قالب مرکب
- دریل ستونی
- کوره حرارتی
فرایند تولید شیشه بالابر خودرو
در فرایند تولید شیشه بالابر خودرو ابتدا قطعات تولید شده و سپس بر روی یکدیگر مونتاژ میگردند. در اولین مرحله، با استفاده از دستگاههای تراش، برخی از قطعات مورد تراشکاری قرار میگیرند. مرحله بعدی، ورقهای فولادی را با استفاده از گیوتین هیدرولیک یا برقی به اندازهی مورد نظر برش میدهند.
پس از این مرحله، برای بالا بردن کیفیت ورقهای فولادی، آنها را با استفاده از کوره الکتریکی به مدت 5 الی 10 دقیقه در دمایی در حدود 690 تا 920 درجه سانتی گراد حرارت میدهند و سپس قطعات را در هوا سرد میکنند.
از طرفی برای جلوگیری از خوردگی برخی قطعات مانند پانل شیشه بالابر، درپوش کلاچ و دنده خورشیدی، این قعات را آبکاری میکنند. پس از این طرح اولیه دندههای شیشه بالابر با استفاده از فرز غلطکی حلزونی ایجاد میشود. در مرحله بعدی نوبت به خان کشی میرسد.
در این مرحله با استفاده از ابزاری به اسم سوزن خان کشی، لبههای برنده قطعات صاف میشود. پس از آن قطعات با استفاده از دریل ستونی قلاویز کاری شده و بعد سوراخهای مورد نیاز بر روی قطعاتی مانند چرخ دنده با استفاده از دستگاه پرس ایجاد میگردد.
سپس نوبت به عملیات کشش میرسد. در این مرحله با استفاده از دستگاه پرس هیدرولیک، قطعات را مورد کشش قرار میدهند. از طرفی، با استفاده از این دستگاه، قطعات را داخل قالبهای خم کاری قرار داده و در زوایای مورد نظر خم میکنند. پس از این مرحله نوبت به دوربری و پرچ کاری قطعات میرسد. پس از این مرحله قطعات به صورت کامل تولید شده و سپس آنها را بر روی هم مونتاژ میکنند.
آشنایی با بازار هدف شیشه بالابر خودرو
یکی از مهمترین پارامترها در هنگام اجرای یک طرح صنعتی همانند طرح توجیهی تولید شیشه بالابر خودرو، گستردگی بازار هدف آن طرح است. به صورت کلی، بازار هدف گستردهتر برای یک طرح، سودآوری بهتری را برای طرح ارائه شده به همراه خواهد داشت.
در خصوص بازار هدف شیشه بالابر خودرو لازم به ذکر است که این قطعه در تمامی خودروها به کار گرفته میشود. در نتیجه از بازار پررونقی برخوردار است. با این وجود بسته به نوع شیشه بالابر تولیدی توسط شما و کیفیت آن بازار هدف این محصولات میتواند گسترده یا محدودتر باشد.
سفارش طرح توجیهی تولید شیشه بالابر خودرو
کارشناسان سایت طرح فنی با تجربهای 25 ساله در حوزه سرمایه گذاری، اداری و بانکی، اقدام به نگارش طرح توجیهی تولید تسمه پروانه خودرو کردهاند. این طرح توجیهی از خدمات تیم طرح فنی است که به صورت اختصاصی در اختیار کاربر قرار میگیرد.
با سفارش طرح توجیهی اختصاصی از تیم طرح فنی، شما میتوانید از 5 ماه پشتیبانی رایگان و بیوقفه تیم طرح فنی برخوردار شوید. همچنین برگزاری جلسه آنلاین رایگان برای حل مسائل و پروسههای فرایند اخذ مجوز تولید شیشه بالابر خودرو هم از جملهی دیگر مزایای این طرح توجیهی به شمار میآید.