سفارش طرح توجیهیصنایع فلزیصنعتیمقالات آموزشی

طرح توجیهی ورق فولادی ⭐️ با کاربرد خودروسازی

کارخانه تولید ورق فولادی

طرح توجیهی ورق فولادی با فیدبک های محاسباتی و نرم افزارهای پیشرفته تهیه شده و دربردارنده تمام اطلاعات مربوط به پروژه است. ورق فولادی با دو روش نورد گرم و نورد سرد تولید و در صنایع مختلف استفاده می گردد.

عمده کاربرد ورق های فولادی در صنعت خودروسازی، صنعت لوازم خانگی، صنعت ساختمانی، لوله های انتقال دهنده نفت و گاز، تولید پروفیل فولادی، تانکر سازی، کشتی سازی و مواردی از این دست می باشد.

ورق های فولادی به صورت ورق های فولادی سیاه، رنگی و ورق های زنگ نزن استفاده بیشماری در صنایع گوناگون دارند. تولیدکنندگان به کمک طرح توجیهی ورق فولادی بهترین روش های مدیریت سرمایه گذاری را در کسب و کار خود پیاده سازی می نمایند.

سرمایه لازم برای تولید ورق فولادی چقدر است؟

تجهیزات و ماشین آلات نورد ورق فولادی عموما وارداتی بوده و قیمت آنها به نرخ ارز وابسته است. از این رو نمی توان سرمایه اولیه دقیقی را برای شروع به کار ذکر کرد. برای داشتن دید کلی در مورد سرمایه اولیه باید گفت، در حال حاضر با سرمایه ای در حدود 800 میلیون تومان می توانید، سالیانه 15000 تن ورق فولادی تولید کنید.

علاوه بر سرمایه ثابت برای تولید ورق فولادی، مبلغی نیز به عنوان سرمایه درگردش برای خرید مواد اولیه چون سنگ آهن، زغال سنگ، آهک و … باید در نظر گرفت.

محاسبه دقیق سرمایه با توجه به پیچیدگی های مالی پروژه و مشخصات طرح انجام می گیرد و کار آسانی نیست. از این رو توصیه ما به کارآفرینان، یاری گرفتن از طرح توجیهی ورق فولادی است. کارشناسان در این طرح، سرمایه ثابت و درگردش شما را محاسبه می نمایند.

هزینه های تولید ورق فولادی چیست؟

برآورد هزینه ها از حیاتی ترین اقدامات برای شروع کسب و کار تولید ورق فولادی است. هزینه های موجود در این حرفه شامل هزینه زمین و محوطه سازی، هزینه تاسیسات، هزینه انرژی و سوخت مصرفی، هزینه نیروی انسانی، هزینه های سربار تولید و … می باشند.

به جز هزینه های اصلی و ثابت طرح که کاملا عیان هستند، گروهی از هزینه ها نیز به صورت پیش بینی نشده و نهان در این کسب و کار وجود دارند.

فهرست بندی و محاسبه دقیق هزینه های نهان و آشکار از مزایای طرح توجیهی ورق فولادی است. کارشناسان مجرب در امکان سنجی ورق فولادی هزینه ها را با تیزبینی و با ارقام به روز برآورد می کنند.

میزان سود تولید ورق فولادی چقدر است؟

از آن جا که صنایع فولاد از صنایع مادر در کشور است، تولید ورق فولادی از کسب و کارهای سودآور و استراتژیک می باشد. سود واحدهای تولیدی ورق فولادی به عواملی چون فرآیند تولید (نورد سرد یا گرم)، تعداد و نوع ماشین آلات، تعداد نیروی انسانی و روش های بازاریابی بستگی دارد. با این وجود کارشناسان بازده داخلی طرح را حدود 30 درصد برآورد کرده اند.

امروزه کارآفرینان تمایل به پیش بینی سود در ابتدای راه اندازی طرح دارند تا بتوانند، با افقی باز در مسیر گام بردارند. مهندسین با تجربه، پیش بینی دقیق سود را در طرح توجیهی ورق فولادی با راهکارها و روش های علمی انجام می دهند.

ماشین آلات موردنیاز برای تولید ورق فولادی - طرح فنی

ماشین آلات مورد نیاز در طرح توجیهی ورق فولادی

برخی از تجهیزات مورد نیاز در طرح توجیهی ورق فولادی عبارتند از:

  • کوره پیش گرم
  • کوره ذوب القایی
  • میز انتقال تختال
  • کوره SLC
  • ماشین آلات پوسته شویی یا پوسته شکن
  • ایستگاه معکوس شونده و نورد عمودی
  • دستگاه فرز
  • دستگاه برش
  • تجهیزات خنک کن آبی
  • دستگاه های بسته بندی
پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی ورق گالوانیزه ⭐️ ( طرح مخصوص وام بانکی و اخذ مجوز )

آیا تولید ورق فولادی توجیه پذیری اقتصادی دارد؟

ورق های فولادی بسته به درصد کربن استفاده شده، ابعاد و همچنین ضخامت آنها در صنایع گوناگونی استفاده می گردد. کاربرد وسیع ورق فولادی و عرضه کم آن توسط تولیدکنندگان داخلی باعث شده که درصد بزرگی از ورق های فولادی از کشورهای دیگر وارد شود.

از این رو سرمایه گذاری در صنعت ورق فولادی می تواند، باعث بی نیازی کشور از واردات این محصول از خارج گردد.

افزون بر آن مانعی بر سر راه صادرات ورق فولادی به کشورهای منطقه و کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز در حال حاضر وجود ندارد. ضمن این که طبق تحقیقات صورت پذیرفته در طرح توجیهی ورق فولادی توجیه پذیری این طرح به اثبات رسیده است.

چه موانع و مشکلاتی در این کسب و کار به چشم می خورند؟

علیرغم توجیه پذیری اقتصادی و بازدهی بالای تولید ورق فولادی، چالش ها و خطراتی نیز در واحدهای صنعتی ورق فولادی مشاهده می شوند. مشکل در تامین مواد اولیه از جمله سنگ آهن یکی از مشکلاتی است که در این بخش تولیدی وجود دارد زیرا معادن آهن به جای فروش سنگ آهن به گندله سازی مشغول هستند.

وجود تحریم ها نیز تهیه ماشین آلات و تجهیزات به روز خارجی را با مشکل مواجه کرده است. در کنار تمامی این چالش ها، مدیریت مالی ناصحیح و نداشتن دانش فنی نیز عواملی برای تباهی سرمایه ها در این کسب وکار هستند!

سرمایه گذاران موفق با علم به این مشکلات و موانع، طبق دستورالعمل های طرح توجیهی ورق فولادی بهترین رویکردهای مالی را در هر مرحله اتخاذ کرده و پیروز میدان هستند.

تولید انواع ورق فولادی - طرح فنی

طرح توجیهی ورق فولادی، مشاور شما در این کسب و کار  

قبل از راه اندازی کارخانه نورد ورق فولادی باید اطلاعات را دسته بندی و سپس شروع به کار نمود. دسته بندی و تحلیل اطلاعات کار دشواری بوده و تنها از عهده کارشناسان در طرح توجیهی ورق فولادی بر می آید.

امکان سنجی ورق فولادی در سه بخش به ارائه اطلاعات به سرمایه گذاران می پردازد. این سه بخش شامل دانش فنی و عملیاتی، بررسی های مالی طرح و همچنین تحقیقات بازار می باشد.

تخصص ما در سایت طرح فنی جامه عمل پوشاندن به ایده های سرمایه گذاری شما با تدوین طرح توجیهی ورق فولادی است. با سفارش این طرح خیالتان از تصمیمات ناصحیح و بی پایه مالی در این کسب و کار راحت باشد. در کنار شما هستیم تا شاهد صعود شما به قله های موفقیت باشیم.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید میلگرد ⭐️ از ضایعات آهن (کامفار + مطالعات بازار + گرید)

سفارش طرح توجیهی اختصاصی ورق فولادی

برای سفارش طرح توجیهی اختصاصی ورق فولادی کافی است، اطلاعات پروژه را در سایت طرح فنی وارد کرده و منتظر تماس کارشناسان ما بمانید. ما 5 ماه پشتیبانی رایگان را برای سفارش طرح توجیهی اختصاصی برای شما سرمایه گذار عزیز در نظر گرفته ایم.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.78 ( 3 نتایج)

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب