تولید شامپو مو، یک اقدام تخصصی بوده و راه اندازی چنین کارخانه ای به اخذ مجوز تاسیس از سوی سازمان صنعت، معدن و تجارت نیاز دارد. این جواز، تنها در صورت ارائه طرح توجیهی تولید شامپو مو، به کارشناسان این سازمان، صادر خواهد شد. اطلاعات موجود در این سند، نظر نهایی و قطعی کارشناسان را تعیین خواهد کرد. سایت طرح فنی، در زمینه تنظیم انواع طرح توجیهی، برای کسبوکارهای جدید، سابقه طولانی و درخشانی دارد. اطلاعاتی که توسط کارشناسان خبره این مجموعه در طرح توجیهی گنجانده خواهد شد، از دقت و صحت بالایی برخوردار می باشد. بنابراین صاحب طرح با ارائه طرح خود و با خیالی آسوده، مجوز فعالیت را دریافت خواهد کرد.
در این مقاله به معرفی بخشهای مختلف طرح توجیهی تولید شامپو مو خواهیم پرداخت. پس، درصورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع، با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید.
آشنایی با مواد تشکیل دهنده شامپو مو
در این بخش از مقاله و در ادامه اطلاعاتی که در مورد طرح توجیهی تولید شامپو مو در اختیار شما قرار خواهد گرفت، بد نیست با مواد تشکیل دهنده انواع شامپو بیشتر آشنا شوید. اولین و اصلی ترین ماده موجود در شامپو، آب بوده که چیزی در حدود 70 الی 80 درصد حجم آن را به خود اختصاص داده است. سورفاکتانت تمیز کننده، دومین فاکتور فراوان در شامپوی موی سر است. این ماده، مولکول های چربی را به دام انداخته و در زمان شستشو با آب از مو جدا خواهد کرد.
سورفاکتانت دیگری که در تولید شامپو مو به کار گرفته می شود، وظیفه تولید کف را بر عهده دارد. این ماده اولیه، به آلکانول آمید معروف بوده و سبب افزایش مقدار و اندازه حباب ها در شامپو خواهد شد. مواد دیگر موجود در شامپو عبارتند از، سفت کننده ها، نرم کننده ها، بهبود دهنده ها، مواد نگهدارنده و افزودنی های دیگر.
معرفی انواع شامپوی موی سر
تولید شامپو مو بر اساس جنس مو، جنس و سن مصرف کننده و آنچه مو نیاز دارد، در انواع مختلفی صورت می گیرد. برخی شامپو ها خاصیت درمانی داشته و به منظور رفع مشکلات و بیماری های کف سر یا خود مو مورد استفاده قرار می گیرند.
بر همین اساس، تولید شامپو مو در انواع زیر انجام می گیرد:
[tie_list type=”checklist”]
- شامپو مخصوص موهای معمولی
- شامپو مخصوص موهای چرب
- شامپو مخصوص موهای خشک
- شامپو بچه
- شامپوی تقویت کننده موی سر
- شامپوی مخصوص موهای رنگ شده یا آسیب دیده
- شامپو ویتامینه
- شامپو گیاهی
- شامپوهای تخصصی ضد ریزش یا ضد خارش
- شامپوهای تخصصی مخصوص رفع شوره سر
- شامپوهای تخصصی رفع طاسی
- شامپو نرم و براق کننده موی سر
[/tie_list]
ضرورت تنظیم طرح توجیهی تولید شامپو مو
شروع هر فعالیت تخصصی که به نوعی با سلامت و بهداشت فردی مردم در ارتباط است، نیاز به پشت سر گذاشتن مراحل قانونی و اخذ مجوزهای لازم را دارد. در مورد تولید شامپو مو و راه اندازی کارخانه تولید این محصول نیز وضعیت به همین منوال خواهد بود. در این میان، طرح توجیهی تولید شامپو مو یکی از مهمترین و اصلی ترین اسنادی است که در وهله اول ارائه می گردد.
از طرف دیگر، وجود این گزارش تخصصی به صاحب طرح، در دریافت وام ها و مساعدت های مالی دولتی و جذب سرمایه گذار نیز کمک بسزایی می کند. اطلاعات آماری، مالی و اجرایی دقیق موجود در طرح توجیهی برای ارائه به هر سازمان یا ارگانی موجه و قابل قبول خواهد بود. از طرف دیگر، دقت و صحت بالای داده هایی که در طرح توجیهی تولید شامپو مو گنجانده شده اند، صاحب طرح را در طی کردن مسیر و رویارویی با چالش ها و مسائل احتمالی یاری خواهد رساند.
سرمایه اولیه مورد نیاز برای راهاندازی کارخانه تولید شامپو مو
در طرح توجیهی تولید شامپو مو، برآوردهای مالی پروژه از جایگاه مهم و حساسی برخوردار است. از جمله این برآوردهای مالی می توان به بررسی سرمایه اولیه مورد نیاز برای اجرای پروژه تولید شامپو مو اشاره کرد.
از جمله هزینه های اولیه ای که پیش از آغاز به کار کارخانه تولید شامپو مو وجود دارند، می توان به، هزینه خرید ملک یا اجاره آن، هزینه خرید دستگاه ها، ماشین آلات و لوازم مورد نیاز برای تولید محصول، هزینه احداث ساختمان کارخانه و بخش های مختلفی چون آزمایشگاه تخصصی، واحد کنترل، واحد تولید و بسته بندی، بخش های اداری، انبار، اتاق نگهبانی و محوطه سازی بیرونی ساختمان، هزینه ایمن سازی محیط و خرید تجهیزات امنیتی و حفاظتی ازجمله دوربین های مدار بسته، مانیتورها و دزدگیرها و هزینه راه اندازی تاسیسات گرمایشی، سرمایشی و تهویه اشاره کرد.
هزینه راه اندازی و شروع پروژه
در طرح توجیهی تولید شامپو مو، به سرمایه لازم برای تامین هزینه های جاری و روتین یک کارخانه، که در حین فعالیت آن به وجود میآیند، نیز پرداخته خواهد شد. ازجمله این موارد میتوان به سرمایه مورد نیاز برای پرداخت حقوق و دستمزد مدیران، کارمندان و کارگران، هزینه تعمیرات و نگهداری دستگاهها و تجهیزات موجود در خط تولید شامپو مو، هزینه آب، برق و گاز، هزینه مالیات بر ارزش افزوده سالانه کارخانه، هزینه خرید مواد اولیهای چون فرمالین، لستین، سدیم لوریل اتر سولفات صدفی و تگزاپن، اسانس و …، هزینه استریل و پاکسازی محیط کارخانه، هزینه بستهبندی و انبارداری اشاره کرد. هزینه تبلیغات و معرفی محصول نیز در همین دسته جای می گیرد.
هزینه هایی که بدون برنامهریزی قبلی و به طور کاملا ناگهانی به وجود می آِیند نیز در طرح توجیهی تولید شامپو مو مورد بررسی قرار گرفته و درصدی از سرمایه اولیه برای آنها کنار گذاشته میشود.
تجهیزات اولیه برای تولید شامپو مو
در خط تولید شامپو مو لوازم و دستگاهای زیر مورد استفاده قرار می گیرند:
[tie_list type=”checklist”]
- مخزن ذخیره صدفی و تگزاپن از جنس استیل
- مخزن ذخیره CDE از جنس استیل زنگ نزن و به ظرفیت های 60 و 650 لیتر
- مخزن نگهداری شامپو
- میکسر یا مخلوط کن
- پمپ دورانی به همراه فیلتر
- کانوایر خط مونتاژ و نوار نقاله
- دربند پیچی
- دستگاه برچسب و تاریخ زن
- ترازو
- دستگاه پرکن اتوماتیک
- ماشین آلات و میز بسته بندی
[/tie_list]
وضعیت واردات و صادرات شامپو مو در کشور
تولید شامپو مو، توسط تولید کنندگان و در بسیاری از استان های کشور انجام می گیرد. کیفیت بالای محصول تولید شده در اغلب این کارخانه ها، تولیدات آنها را همردیف با محصولات خارجی قرار داده است. به همین دلیل، این شرکت ها با عرضه محصولات خود به بازارهای بین المللی هم به سودآوری بالایی دست پیدا کرده اند و هم در جهت رشد و رونق اقتصاد کشور گام های موثری برداشته اند. استان های تهران، البرز، قزوین، قم، خراسان رضوی، خوزستان، آذربایجان غربی و اصفهان بیشترین تعداد واحد فعال در زمینه تولید شامپو مو را در کشور به خود اختصاص داده اند.
با گذشت زمان و با افزایش تعداد واحد های تولید شامپو مو در کشور، واردات این محصول با کاهش چشمگیری مواجه شده است. این امر به معنای توقف خروج ارز از کشور و رشد و شکوفایی بیشتر اقتصاد آن می باشد.
آیا تولید شامپو مو توجیه اقتصادی دارد؟
با وجود شرکتهای معتبر و بزرگی که در زمینه تولید شامپو مو در کشور فعالیت دارند، هنوز هم از همه پتانسیلهای موجود استفاده نشده است. طرح توجیهی تولید شامپو مو، توجیهپذیری تولید این محصول بهداشتی را نیز از نظر اقتصادی مد نظر قرار خواهد داد. بر این اساس، با وجود آموزشهای گسترده تلویزیونی و آگاه شدن مردم به مساله بهداشت و سلامت، توجه آنها را به خرید شامپوی متناسب با مو یا شامپویی که از کیفیت بالاتری برخوردار باشد، بالا برده است. شامپو یک کالای مصرفی بوده و نیاز کاربران به خرید آن هرگز متوقف نخواهد شد. از طرفی شامپوهای خارجی با شرایط جغرافیایی و نژاد مردم سرزمین خودشان سازگار هستند. بنابراین مصرفکنندگان ترجیح میدهند به جای مصرف شامپوهای گران و ناسازگار با موی خود، محصولات داخلی مرغوب را با قیمت مناسبتری خریداری کنند.
کارخانهای که در تولید شامپو مو، کیفیت محصول و رضایت مصرفکننده را مد نظر قرار دهد، به محبوبیت و سودآوری سریعی دست پیدا خواهد کرد.
سفارش تنظیم طرح توجیهی تولید شامپو مو
اگر تمایل به نگارش طرح توجیهی تولید شامپو مو، به صورت تخصصی و حرفه ای دارید، ما به شما طرح فنی را پیشنهاد می کنیم. این مجموعه به دلیل داشتن کارشناسان با سابقه و مسلط به قوانین تجارت و فوت و فن های سرمایه گذاری، طرح توجیهی را با اطلاعات دقیق و به روز تدوین خواهد کرد. در کنار این مجموعه و تیم حرفه ای آن، نه تنها از دانش و تخصص کارشناسان طرح فنی بهره خواهید برد، که امکان استفاده از امتیازات ویژه این مجموعه نیز نصیب شما خواهد شد.
مزایای تنظیم طرح توجیهی تولید شامپو مو در طرح فنی
طرح فنی به افرادی که تنظیم طرح توجیهی تولید شامپو مو یا نگارش هر طرح توجیهی دیگر را به این مجموعه می سپارند، دو امتیاز ویژه اعطا می کند: امکان استفاده از پنج ماه پشتیبانی رایگان و حضور در جلسه مشاوره آنلاین رایگان.
در این جلسه مشاوره آنلاین رایگان، که در صورت صلاحدید کارفرما برگزار می گردد، در مورد موضوعات مهمی صحبت خواهد شد. نحوه اخذ مجوز تاسیس کارخانه تولید شامپو مو، روال دریافت وام، مساعدتها و حمایت های مالی از سوی بانک ها و موسسات اعتباری و روش دریافت وثایق و ضمانتنامههای بانکی از جمله این موارد هستند. به علاوه، در این گردهمایی رایگان سوالات و ابهامات کارفرما به طور کامل برطرف خواهند شد. شما نیز در صورت تمایل، برای نگارش طرح توجیهی تولید شامپو مو می توانید، به وب سایت طرح فنی مراجعه فرموده، یا با کارشناسان آن در تماس باشید.