استفاده از طرح توجیهی احداث پیست اسکی روشی علمی است برای امکان سنجی نحوه کاربرد هزینه ها، سرمایه ها و حتی مطالعه بازار می باشد. طرح توجیهی توسط تیم کارشناسی سایت طرح فنی برای سرمایه گذاران اجرایی و نگارش می شود.
با رشد روز افزون امکانات رفاهی در سراسر دنیا روش های نوینی نیز برای تفریح و ورزش برای انسان ایجاد گردید. یکی از ورزش های محبوبی که در سراسر دنیا رواج یافته و از شکل اولیه خود بسیار فاصله پیدا کرده ورزش اسکی می باشد. در ابتدا اینگونه ورزش ها عموما جزء تفریحات لاکچری محسوب می گردیده است که تنها افراد ثروتمند از آن لذت می بردند. اما به تدریج و با افزایش تعداد پیست های اسکی این ورزش نیز به یکی از تفریحات عمومی در بین مردم تبدیل شد.
این امر سبب شد تا حضور در پیست های اسکی برای مردم به یکی از تفریحات لذت بخش تبدیل گردد. افزایش علاقه ی عمومی مردم نسبت به حضور در پیست اسکی سبب شد تا سرمایه گذاران به احداث پیست اسکی علاقه مند گردند.
سرمایه گذاران می توانند با تهیه طرح توجیهی اختصاصی از تیم کارشناسی طرح فنی به راحتی در این سرمایه گذاری سودآور وارد شوند. تیم طرح فنی با سابقه ای 25 ساله در امور سرمایه گذاری، مالی و اداری آماده ی ارائه خدمت به سرمایه گذاران می باشند.
چرا نیاز به طرح توجیهی احداث پیست اسکی داریم؟
طرح توجیهی احداث پیست اسکی یکی از مدارکی می باشد که سرمایه گذاران در مسیر احداث پیست اسکی از آن بیشترین بهره را می برند. تغییر در ساختار اداری حاکم بر فضای حاکمیتی کشور سبب شد تا سرمایه گذاران برای طی مسیرهای اداری به ارائه مدارک متعددی نیاز پیدا نمایند.
طرح توجیهی یکی از مدارکی می باشد که به دلیل ساختار خاص نگارشی به یکی از مدارک معتبر در احداث مجموعه تبدیل شده است. یکی از کاربردهای اساسی طرح توجیهی اهمیت وجود آن در زمان دریافت مجوز کار و تسهیلات بانکی می باشد.
بررسی اهمیت وجود طرح توجیهی برای دریافت مجوز کار
با تغییر در نام بروکراسی کشور نحوه اعطای مدارک اداری نیز از طریق ارگان های حکومتی بسیار تغییر نمود. به شکلی که امروزه دریافت مجوز های مورد نیاز در مسیر راه اندازی فعالیت های اقتصادی، تجاری و خدماتی بسیار کوتاه شده است. سرمایه گذاران در مسیر نوین دریافت مجوز کار و تسهیلات بانکی دیگر نیاز به طی مراحل طولانی و یا اعطای مدارک متعدد نمی باشند.
شکل تکامل یافته ی این مسیرهای اداری آنچنان تغییر نموده است که استفاده از مدارکی استدلالی مانند طرح توجیهی بسیار به چشم می آید. ارگان های صادرکننده مجوز و همچنین موسسات مالی برای بررسی میزان صلاحیت سرمایه گذاران از طرح توجیهی احداث پیست اسکی استفاده می نمایند.
طرح توجیهی امکان بررسی میزان موفقیت سرمایه گذار را برای کارشناسان ارگان های صادر کننده مجوز فراهم می نماید. آنها به کمک طرح توجیهی به راحتی قادر به محاسبه میزان موفقیت سرمایه گذاران در مسیر راه اندازی کار می باشند. در نتیجه همین امر سبب شده است تا طرح توجیهی به مهمترین مدرک قابل ارائه توسط سرمایه گذار تبدیل گردد.
در این مسیر به سرمایه گذار توصیه می شود تا ابتدا با مراجعه به ارگان صادر کننده مجوز به ثبت درخواست خود مبادرت نماید.
سرمایه اولیه برای احداث پیست اسکی
نقش سرمایه در زمان احداث پیست اسکی بسیار مهم و حیاتی می باشد. به شکلی که کمبود در میزان سرمایه می تواند مسیر راه اندازی کار را دچار اختلال نماید. همین امر سبب شده است تا در طرح توجیهی احداث پیست اسکی به صورت کاملا دقیق به بررسی نقش سرمایه در موفقیت کار بپردازند.
کارشناسان در طرح های توجیهی به موارد مهمی می پردازند که توجه به آنها در مسیر راه اندازی کار الزامی می باشد. سرمایه نیز یکی از همین موارد کلیدی در مسیر احداث پیست اسکی می باشد.
در واقع سرمایه در مسیر احداث پیست اسکی به منزله تامین مالی در مسیر راه اندازی کار در نظر گرفته می شود که سرمایه گذار موظف به تامین آن می باشد. محل تامین هزینه های جاری در مسیر احداث پیست اسکی از طریق سرمایه امکان پذیر می باشد.
معرفی سرمایه اولیه و محل هزینه آن
بررسی نقش موثر سرمایه اولیه در مسیر احداث پیست اسکی نشان می دهد که عدم وجود آن می تواند به طور کامل سبب توقف فرایندهای اجرایی کار گردد. در واقع سرمایه گذاران از سرمایه های اولیه خود برای تامین مالی هزینه های جاری در کار بهره می برند.
در ابتدا سرمایه گذار بخش بزرگی از سرمایه های خود را در مسیر تهیه ی فضای مناسب برای احداث پیست هزینه می نماید. این هزینه در کنار بقیه ی هزینه های عمرانی می باشد که نیاز است برای فضاسازی مجموعه توسط سرمایه گذار مصرف گردد.
همچنین سرمایه گذاران از سرمایه های خود برای تامین حامل های انرژی، ایجاد جاده ایمن برای دسترسی آسان تر کاربران به پیست اسکی و حتی سرویس و نگهداری از تجهیزات موجود در پیست بهره می برند. البته توجه به تجهیز مجموعه نیز در این مسیر بسیار اهمیت دارد.
برخی از تجهیزات مورد استفاده در زمان احداث پیست اسکی شامل کفش اسکی، باندینگ اسکیت، چوب اسکی، تجهیزات مورد نیاز برای استقرار تماشاچی ها و بازیکنان، هود ، گرمکن های صنعتی و محل استقرار و اسکان کاربران می شود. نیاز است تا سرمایه گذاران در زمان احداث پیست اسکی این تجهیزات را نیز برای مجموعه تامین نماید.
هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه
هزینه های لازم در مسیر احداث پیست اسکی نیز با اهمیت ترین مواردی می باشد که در طرح توجیهی احداث پیست اسکی به آن پرداخته می شود. در واقع کارشناسان بر این باورند که سرمایه و هزینه های جاری در کار دو روی سکه ای می باشند که می توانند بقای فعالیت های اقتصادی را تضمین نمایند.
در واقع با توجه به نقش سرمایه در تامین مالی هزینه هایی که در مسیر احداث پیست توسط سرمایه گذار مصرف می گردد می توان بر این باور یقین نمود. مشاهدات آماری نشان می دهد که افزایش میزان هزینه های جاری در زمان راه اندازی کار می تواند به شالوده نهایی کار آسیب بزند. در نتیجه سرمایه گذاران همواره از داده های مالی موجود در طرح توجیهی برای کنترل و مدیریت دقیق هزینه ها بهره می برند.
میزان زمین موردنیاز برای پیست اسکی
در مسیر احداث پیست اسکی هزینه های متعددی وجود دارد که سرمایه گذار موظف است تا آنها را تامین مالی نماید. برای مثال تهیه ی زمین مناسب برای ایجاد پیست اسکی یکی از اولین هزینه های موجود در این مسیر می باشد. سرمایه گذاران برای احداث پیست اسکی به زمینی معادل 12000 متر مربع نیاز دارند.
البته در زمان تهیه ی این فضا نیاز است تا سرمایه گذار به موارد متعددی مانند دسترسی آسان به محیط و موقعیت مکانی مناسب آن توجه نماید. همچنین نیاز است تا سرمایه گذاران برای مدیریت مجموعه تفریحی، ورزشی پیست اسکی از نیروی کار متخصص در این زمینه بهره ببرند. به طور معمول مطالعه بازار رقبا نشان می دهد که برای مدیریت درست و اصولی اینچنین مجموعه هایی نیاز است تا سرمایه گذاران چیزی حدود 15 نفر نیروی انسانی را در مجموعه به خدمت بگیرند.
در نتیجه ی برآورد تمامی هزینه های مورد نیاز برای احداث پیست اسکی مشاهده می نماییم که سرمایه گذاران برای راه اندازی چنین مجموعه ای به چیزی حدود 15 تا 20 میلیارد سرمایه نیاز دارند.
شناخت دقیق سرمایه ها و همچنین هزینه ها در مسیر احداث مجموعه نقش موثری را ایفا می نماید. این آگاهی به سرمایه گذار کمک می نماید تا با شناخت شمای کلی کار در مسیر راه اندازی مجموعه ورود نماید. همچنین این امر به مدیریت درست و دقیق منابع نیز کمک شایانی خواهد نمود.
برآورد میزان سود احداث پیست اسکی
یکی از موارد مهمی که در مسیر راه اندازی فعالیت های اقتصادی توسط سرمایه گذاران پیش از راه اندازی کار بسیار توجه می شود بررسی سودآوری اقتصادی آن کار می باشد. در واقع سودآوری موتور محرکی است که سرمایه گذار را ترغیب ی نماید تا در این مسیر وارد شود.
عدم سودآور مناسب کار می تواند به شدت از اشتیاق سرمایه گذاران برای احداث پیست اسکی بکاهد. البته مطالعه بازار فعالیت رقبایی که در این حیطه فعال می باشند نشان می دهد که به طور معمول حضور در پیست های اسکی یکی از فعالیت های تفریحی محبوب در بین جوانان و خانواده ها می باشد.
همین امر نشان می دهد که احداث پیست اسکی برای سرمایه گذاران بسیار سودآور می باشد. همچنین با بررسی فعالیت سایر رقبا مشاهده می نماییم که به طور معمول دوره بازگشت سرمایه در این فعالیت اقتصادی نیز چیزی حدود 3 تا 4 سال محاسبه گردیده است. تمامی این موارد نشان دهنده ی افق های روشن در مسیر راه اندازی این نوع کسب و کارها می باشد.
معرفی تجهیزات مورد نیاز برای احداث پیست اسکی
[tie_list type=”starlist”]
- کفش اسکی
- باندینگ اسکیت
- چوب اسکی
- تجهیزات مورد نیاز برای استقرار تماشاچی ها و بازیکنان
- گرمکن های صنعتی
- محل استقرار و اسکان کاربران
[/tie_list]
بررسی توجیه پذیری اقتصادی احداث پیست اسکی
برای بررسی توجیه پذیری اقتصادی کار کارشناسان موارد متعددی را در نظر می گیرند. هزینه ها، سرمایه ها، نقاط سر به سر در کار، نرخ بازده داخلی و حتی سوددهی کار تنها بخشی از این موارد می باشند. به طور معمول بررسی ها نشان می دهد که نرخ بازده داخلی در این فعالیت اقتصادی چیزی در حدود 27 درصد در نظر گرفته شده است.
همچنین نقاط سر به سر در کار نیز چیزی حدود 35 درصد محاسبه شده است. بررسی این موارد نشان می دهد که ورود به این فعالیت برای سرمایه گذار امری اقتصادی می باشد و آنها در این مسیر می توانند بسیار موفق عمل نمایند. در نتیجه توصیه می شود تا با بررسی دقیق این نوع کسب و کار و با مشورت با متخصصان در این فعالیت سرمایه گذاری نمایید.
سفارش طرح توجیهی احداث پیست اسکی
سرمایه گذاران می توانند با تهیه ی طرح توجیهی احداث پیست اسکی در این کسب و کار ورود نمایند. تیم کارشناسی فعال در سایت طرح فنی آماده ی ارائه خدمت به سرمایه گذاران در مسیر نگارش طرح توجیهی می باشد. سرمایه گذارانی که از طرح های توجیهی سایت طرح فنی استفاده می نمایند می توانند از مزایای ارائه شده در این سایت نیز بهره ببرند.
این امتیازات کاربردی برای سرمایه گذاران در نظر گرفته شده است و می تواند برای آنها بسیار مثبت و کاربردی باشد. همچنین تهیه ی طرح توجیهی از سایت طرح فنی به دلیل به کارگیری نیروی متخصص و با تجربه می تواند به شما در مسیرهای اداری پیش رو کمک شایانی نماید.
امتیازهای ویژه طرح فنی
پشتیبانی 5 ماهه رایگان از طرح توجیهی احداث پیست اسکی یکی از امتیازات ارائه شده در سایت طرح فنی می باشد. طی این مدت اگر سرمایه گذار قصد تغییر در طرح را داشته باشد کارشناسان سایت از او حمایت خواهند نمود. همچنین برگزاری یک جلسه آنلاین رایگان بین سرمایه گذاران و کارشناسان سایت از دیگر امتیازات ارائه شده توسط سایت می باشد. در این جلسه کارشناسان به رفع ابهامات در زمینه اموری مانند مراحل اخذ مجوز، پروسه دریافت وام، وثایق و ضمانت نامه های بانکی می پردازند.