طرح توجیهی احداث زیپ لاین، اطلاعات طرح را در بخش های عملیاتی، مالی، فنی و اقتصادی در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد. سایت طرح فنی، متشکل از برترین طرح توجیهی نویسان کشور است که طرح فوق را با اطلاعات دقیق و داده های روز تهیه می کنند.
طرفداران ورزش های هیجانی و تفریحات فرا ورزشی، حتما با زیپ لاین آشنایی دارند. ایستگاه های زیپ لاین در ارتفاعات و مناطق شیب دار احداث شده و امکان سر خوردن بر روی یک بند را برای افراد فراهم می کنند. سیستم زیپ لاین متشکل از یک دستگاه ترولی، نگهدارنده انتهای خط، قرقره، سیم بکسل و سیم فولادی ضد زنگ است.
علاقه مندان برای استفاده از این تفریح مهیج، باید لباس هارنس تمام تنه که مخصوص صخره نوردی و زیپ لاین است را به تن کنند. استفاده از کارابین، کلاه ایمنی و دستکش نیز ضروری است که توسط اپراتور زیپ لاین در اختیار افراد قرار داده می شود. به دلیل شیبی که بین دو نقطه ابتدایی و انتهایی زیپ لاین وجود دارد و کابلی که بین این دو نقطه با قرقره کشیده شده است، ورزشکاران به صورت معلق و با سرعت بالا بین دو نقطه جابجا می شوند.
تنظیم طرح توجیهی احداث زیپ لاین جهت اخذ مجوز
سرمایه گذاران برای ساخت ایستگاه و تاسیسات زیپ لاین، موظف به اخذ مجوزهای مربوطه می باشند. مجوزهای این طرح توسط شهرداری و در مواردی توسط سازمان گردشگری و میراث فرهنگی صادر می گردد.
باید اضافه کنیم، از آن جا که زیپ لاین، ورزشی است که ممکن است، برای جان افراد مخاطره آمیز باشد، صدور مجوز بهره برداری با هماهنگی اداره استاندارد صورت می پذیرد. سازمان استاندارد، تجهیزات زیپ لاین را از لحاظ ایمنی و کیفیت بررسی کرده و در صورت رعایت استانداردهای مشخص، تاییدیه صادر می نماید.
در این راستا، طرح توجیهی احداث زیپ لاین از مدارکی است که در پروسه اخذ مجوز توسط سازمان های ذیصلاح از متقاضی دریافت می شود. بیزینس پلن احداث زیپ لاین باید شامل تمامی سرفصل های درخواستی بوده و تماما با اطلاعات و داده های روز تهیه شود.
طرح توجیهی احداث زیپ لاین جهت اخذ تسهیلات بانکی
سرمایه گذاران علاقه مند به احداث زیپ لاین پس از دریافت مجوزهای قانونی می توانند، تسهیلات بانکی نیز درخواست نمایند. بانک در صورت وجود اعتبار و حصول اطمینان از توجیه پذیری طرح، تسهیلات درخواستی را به متقاضی اختصاص می دهد.
وظیفه اثبات توجیه پذیری پروژه را طرح توجیهی احداث زیپ لاین بر عهده دارد. طرح توجیهی باید مطابق با فرمت اختصاصی هر بانک نگارش شده و دستورالعمل های بانکی در آن رعایت شود تا بتوان، نزد بانک عامل به آن استناد نمود.
سایر مزایای تهیه طرح توجیهی احداث زیپ لاین
طرح توجیهی، افزون بر کمک به اخذ مجوز و وام، مزایای فراوانی برای سرمایه گذاران دارد. طرح توجیهی احداث زیپ لاین حاوی تمامی اطلاعات مهم پروژه برای ساخت و بهره برداری از ایستگاه زیپ لاین است. بیزینس پلن، سردرگمی سرمایه گذاران را در خصوص مسائل فنی، اقتصادی و مالی طرح مرتفع می کند.
از مزایای بیزینس پلن احداث زیپ لاین می توان، به برآورد شاخص های مالی طرح (سرمایه اولیه، هزینه ها، سود و …) به صورت دقیق و بی نقص اشاره نمود. ضمن این که مواردی از جمله قلمرو سنجی، دانش فنی و توجیه پذیری پروژه نیز در طرح توجیهی، مورد آنالیز و بررسی قرار می گیرند.
چرا باید در احداث زیپ لاین سرمایه گذاری کنیم؟
زیپ لاین از جمله تفریحات محبوب افراد بخصوص جوانان است که آدرنالین خون را به شدت بالا می برد. وضعیت جغرافیایی و اقلیمی ایران نیز به گونه ای است که پستی و بلندی ها، کوهستان ها و مناطق سرسبز فراوانی در آن قرار دارند، از این رو پتانسیل خوبی برای احداث زیپ لاین در جای جای کشور وجود دارد.
بررسی ها و تجزیه و تحلیل های کارشناسان در طرح توجیهی احداث زیپ لاین نشان دهنده فرصت مطلوبی است که برای سرمایه گذاری در این بخش وجود دارد. ضمن این که مشارکت با شهرداری ها نیز در این پروژه، قابل انجام است و معمولا زمین ایستگاه زیپ لاین، توسط شهرداری به بخش خصوصی واگذار می شود.
سرمایه مورد نیاز برای احداث زیپ لاین
سرمایه ثابت اولیه در این پروژه به ساخت ایستگاه زیپ لاین، سکوهای مبدا و مقصد، خرید و نصب تجهیزات زیپ لاین و ساخت دکه یا ساختمان فروش بلیط اختصاص پیدا می کند. گفتنی است، بودجه مورد نیاز برای سرمایه اولیه بسته به نوع تجهیزات زیپ لاین، طول سیم بکسل و تجهیزات جانبی متغیر خواهد بود.
افزون بر آن، قیمت تجهیزات زیپ لاین ثابت نبوده و دارای نوسان است، بنابراین نمی توان، مبلغ معینی را برای سرمایه مشخص نمود. محاسبه میزان سرمایه اولیه در طرح توجیهی احداث زیپ لاین با استعلام قیمت های روز تجهیزات انجام می گردد.
برآورد هزینه ها توسط طرح توجیهی
هزینه های اجرایی و عملیاتی احداث زیپ لاین شامل هزینه نیروی انسانی (اپراتور، مسئول فروش بلیط، پرسنل خدماتی و مدیریت)، هزینه برق مصرفی سیستم زیپ لاین و هزینه تعمیر و نگهداری تجهیزات می باشند. استفاده از سیم های بکسل باکیفیت و تجهیزات مرغوب در سیستم زیپ لاین منجر به کاهش استهلاک تجهیزات شده و هزینه ها را کاهش می دهد.
برآورد تمامی هزینه های طرح به صورت دقیق و با اعداد و ارقام به روز، تنها در تخصص کارشناسان و نگارندگان طرح توجیهی احداث زیپ لاین می باشد.
پیش بینی میزان سوددهی طرح
استقبال گسترده مردم از تفریحات هیجانی از جمله زیپ لاین باعث شده است که احداث ایستگاه زیپ لاین سودآور باشد. ایستگاه های زیپ لاین در مناطق جنگلی، ساحلی، کوهستانی و پارک ها احداث می شوند. سود این طرح به صورت مستقیم به محل احداث زیپ لاین وابسته است. احداث زیپ لاین در مناطقی که تعداد زیادی گردشگر به آن وارد می شوند و یا در پارک های بزرگ قطعا سود آور خواهد بود.
ضمن این که تبلیغات موثر نیز نقش مهمی در افزایش میزان سود این طرح دارد. تخمین میزان دقیق سود در طرح توجیهی احداث زیپ لاین با توجه به مشخصات پروژه و به صورت تخصصی توسط کارشناسان انجام می گردد.
معرفی تجهیزات مورد نیاز زیپ لاین
طرح توجیهی احداث زیپ لاین، تنها گزارشی در باب برآوردهای مالی و اقتصادی نیست، بلکه ارائه دهنده دانش فنی پروژه نیز می باشد. تجهیزات مورد نیاز برای احداث زیپ لاین که در طرح توجیهی نیز معرفی می شوند، عبارتند از:
[tie_list type=”starlist”]
- 2 ردیف سیم بکسل استیل مغز فولادی نمره 8 و نمره 14
- سکوی مبدا و سکوی فرود فلزی
- موتور گیربکس 3 اسب بخار
- کابل های برق
- سیم ارت
- تابلو برق
- کارابین
- کلاه ایمنی
- دستگاه اینورتر
- کلیدهای تک فاز مینیاتوری
- پروژکتورها و تجهیزات روشنایی
- ترولی استیل (سیستم چرخ و قرقره)
- لباس های مخصوص زیپ لاین (هارنس) بزرگسال و بچگانه
[/tie_list]
آشنایی با انواع زیپ لاین ها
زیپ لاین ها به طور کلی از لحاظ نیروی محرکه به سه دسته ریلی، ثقلی و موتوردار تقسیم بندی می شوند. نوع ثقلی از ساده ترین سیستم های زیپ لاین است که برای حرکت نیازمند نیروی برق نیست، ولی امکان تغییر جهت در آن وجود ندارد. سرعت حرکت در زیپ لاین ها معمولا بین 60 تا 80 کیلومتر و مسافت طی شده بین 500 تا 1200 متر است.
زیپ لاین ها از لحاظ نحوه سوارشدن و استفاده نیز به انواع زیر دسته بندی می گردند:
- زیپ لاین کمری: در این روش، افراد از ناحیه کمر به تسمه ها متصل هستند. دست ها می توانند، آزاد باشند و یا میله مخصوص را بگیرند.
- زیپ لاین آنجل: در این متد، کمر و پاها به تسمه متصل بوده و حالتی مانند پرواز را برای افراد تداعی می کند.
- زیپ لاین بانجی: این نوع زیپ لاین از هیجانی ترین زیپ لاین ها است و افراد تنها از مچ پا به تسمه متصل هستند و به صورت وارونه طی مسیر می کنند.
- زیپ لاین نشسته: این سیستم شامل یک صندلی زیپ لاین است که افراد با پوشیدن جلیقه هارنس روی آن نشسته و پس از بستن کمربندهای ایمنی، در طول تسمه حرکت می کنند.
آیا احداث زیپ لاین دارای توجیه اقتصادی است؟
کارشناسان و نگارندگان طرح توجیهی احداث زیپ لاین معتقدند، سرمایه گذاری در این زمینه توجیه پذیر خواهد بود. زیپ لاین ها در مناطق تفریحی احداث شده و افراد زیادی را جذب خود می کنند. تجهیزات زیپ لاین در داخل کشور قابل خریداری بوده و مطابق با استانداردهای ملی ساخته می شوند. در این طرح، با یک سرمایه گذاری اولیه و بدون نیاز به سرمایه درگردش بالا می توانید، تا سالیان متمادی سود و درآمد خوبی کسب کنید.
سفارش طرح توجیهی احداث زیپ لاین
سرمایه گذارانی که قصد احداث زیپ لاین را دارند، برای اخذ مجوز و وام نیازمند، طرح توجیهی احداث زیپ لاین خواهند بود. متخصصین سایت طرح فنی با 25 سال تجربه در زمینه سرمایه گذاری و امور بانکی و اداری، طرح توجیهی را به صورت انحصاری برای شما نگارش می کنند.
با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در سایت طرح فنی، نه تنها پروسه اخذ مجوز و وام را به سرعت طی خواهید کرد، بلکه از امتیازاتی چون 5 ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان نیز برخوردار خواهید شد. متخصصین ما در جلسه آنلاین، توضیحاتی را در مورد مراحل اخذ مجوز احداث زیپ لاین، مراحل دریافت تسهیلات، وثایق و ضمانت نامه های بانکی و … در اختیار شما قرار می دهند.