طرح توجیهی کارخانه آرد ⭐️ برای اخذ مجوز و تسهیلات

طرح توجیهی کارخانه آرد - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی کارخانه آرد گزارشی کامل از جداول مالی، تحقیقات بازار و دانش عملیاتی پروژه است که توسط متخصصین سایت طرح فنی تهیه می گردد. این طرح کاملا دقیق بوده و در سازمان ها و نهادهای ذیربط قابل استناد است.

آرد بدون شک مهم ترین ماده غذایی است که نقش مهمی در سبد خانوار ایرانیان دارد. از آن جا که قوت غالب در کشور ما نان است، زنجیره کاشت گندم و تولید آرد از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد.

انواع آرد غنی از کربوهیدرات ها بوده و از آسیاب کردن دانه های غلاتی مانند گندم، جو، ذرت و برنج تولید می گردند. متداول ترین آردی که در کشور ما استفاده می شود، آرد گندم است. آرد گندم دارای انواع گوناگونی مانند آرد سفید، آرد سبوس دار، آرد قنادی، آرد نول، آرد ستاره و آرد سمولینا می باشد.

به دلیل جایگاه ویژه ای که آرد در صنعت غذایی کشور ما دارد، راه اندازی کارخانه آرد از سرمایه گذاری های منطقی و کم ریسک است.

تنظیم طرح توجیهی کارخانه آرد چه لزومی دارد؟

اخذ مجوز کارخانه و دریافت تسهیلات متکی بر ارائه طرح توجیهی کارخانه آرد هستند. مرجع صادر کننده مجوز کارخانه آرد، وزارت جهاد کشاورزی است. طرح توجیهی باید در بر گیرنده تمامی اطلاعات و مشخصات طرح باشد و منطقی بودن طرح را به نهاد مربوطه اثبات نماید.

اخذ تسهیلات نیز در گرو ارائه طرح توجیهی به بانک است که توسط نرم افزار کامفار گزارش گیری شده و در فرمت درخواستی بانک تنظیم گردد.

افزون بر آن طرح توجیهی کارخانه آرد روش های سرمایه گذاری صحیح را به کارآفرینان ارائه می دهد. با استفاده از این طرح، سرمایه گذاران آینده کسب و کار و چالش های موجود در مسیر را به صورت شفاف مشاهده می کنند.

در نتیجه آنها می توانند، بهترین تصمیمات و رویکردها را اتخاذ کرده و کسب و کار خود را به سمت موفقیت سوق دهند.

سرمایه لازم برای راه اندازی کارخانه آرد

مهندسین با تجربه، سرمایه اولیه را بسته به ظرفیت و مشخصات پروژه در طرح توجیهی کارخانه آرد محاسبه می نمایند. سرمایه اولیه برای خرید تجهیزات و ماشین آلات خط تولید، تامین زیرساخت ها و تهیه مواد اولیه صرف می گردد.

تهیه انواع تجهیزات شن گیری، پوست گیری، بوجاری، الک و … با بخشی از سرمایه انجام می شود. سرمایه درگردش نیز برای خرید گندم یا غلات از مزارع در نظر گرفته می شود. اگر کارخانه به غیر از تولید آرد در زمینه بسته بندی آرد نیز فعالیت داشته باشد، خرید تجهیزات بسته بندی نیز باید به مبلغ سرمایه گذاری اولیه افزوده شود.

بررسی هزینه های کارخانه آرد

هزینه های موجود در این کسب و کار، هزینه های قبل از بهره برداری و هزینه های جاری طرح می باشند. همچنین هزینه های قبل از بهره برداری شامل هزینه زمین کارخانه، هزینه ساختمان و محوطه سازی، هزینه تاسیسات و هزینه خریداری امتیاز آب و برق و گاز هستند.

هزینه های جاری طرح نیز متشکل از هزینه نیروی انسانی، هزینه های سربار تولید، هزینه های اداری، هزینه حمل و نقل و غیره می باشند.

نکته فوق العاده مهمی که باید در برآورد هزینه ها مد نظر قرار داده شود، لحاظ کردن مبالغ روز برای هزینه ها می باشد. کارشناسان برای محاسبه هزینه ها در طرح توجیهی کارخانه آرد با استعلام ها و تحقیقات گسترده، داده های روز را در نظر می گیرند.

تجهیزات موردنیاز برای احداث کارخانه آرد - طرح فنی

بررسی میزان سود کارخانه آرد

محل کارخانه، تعداد و نوع دستگاه ها، تعداد نیروی انسانی و روش های بازاریابی همگی نقش مهمی در میزان سود کارخانه بازی می کنند. از سوی دیگر آن دسته از کارخانه های آرد که فعالیت خوبی در زمینه صادرات نیز دارند، به دلیل رونق بازار صادرات آرد به سایر کشورها، سود بیشتری کسب می نمایند. به طور کلی کارخانه های تولید آرد از فعالیت های تولیدی زودبازده محسوب می گردند.

نرخ بازده داخلی کارخانه آرد بین 35 تا 40 درصد است و برگشت سرمایه در عرض 2 سال رخ خواهد داد. تمامی مولفه های مربوط به سود در طرح توجیهی کارخانه آرد لیست شده و به دقت مشخص می شوند.

تجهیزات مورد نیاز در بیزینس پلن کارخانه آرد

طرح توجیهی کارخانه آرد اطلاعات بسیار ارزشمندی را در جهت پیاده سازی و اجرایی کردن پروژه در اختیار سرمایه گذاران قرار می دهد. نحوه تولید آرد و نوع و تعداد تجهیزات مورد نیاز در خط تولید در این طرح شرح داده می شوند. فرآیند تولید آرد را می توان به مراحل زیر خلاصه کرد:

[tie_list type=”checklist”]

  • آماده سازی، اندازه گیری و کنترل کیفیت گندم
  • پاک سازی و بوجاری دانه های گندم
  • پوست گیری سبوس
  • نم زنی دانه های گندم
  • تولید بلغور گندم
  • الک کردن
  • ذخیره آرد در سیلو

[/tie_list]

برخی از مهمترین تجهیزات خط تولید آرد عبارتند از:

[tie_list type=”starlist”]

  • سیلوهای گندم
  • دستگاه الک بوجاری
  • دستگاه شن گیر
  • دستگاه پوست گیر
  • اسپیراتور یا کانال هوا
  • دستگاه تریور
  • دستگاه نم زن
  • انواع تجهیزات الک
  • سیلوهای آرد

[/tie_list]

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی کنسرو حبوبات ⭐️ طرح جامع جهت اخذ وام و مجوز

آیا راه اندازی کارخانه آرد از نظر اقتصادی توجیه پذیر است؟

طبق مطالعات کارشناسان در طرح توجیهی کارخانه آرد، این طرح توجیه پذیر است زیرا بازار آرد فقط منحصر به نانوایی ها نیست. توسعه صنعت غذایی کشور و تولید انواع ماکارونی، کیک، شیرینی، پودر کیک و تمامی فرآورده های مبتنی بر آرد، تقاضای پیوسته و بی وقفه ای را در این بخش ایجاد نموده است.

انتظار می رود، با افزایش جمعیت، روند افزایشی تقاضا همچنان ادامه دار باشد. از سوی دیگر در سالیان اخیر به طور متوسط سالانه 50 هزار تن آرد گندم صادر شده است که نشان از رونق بالای صادرات این محصول به سایر کشورها می باشد.

کارخانه تولید آرد - طرح فنی

سفارش طرح توجیهی اختصاصی کارخانه آرد

سرمایه گذاران با سفارش طرح توجیهی اختصاصی کارخانه آرد در سایت طرح فنی 5 ماه پشتیبانی رایگان را دریافت خواهند کرد.

کارشناسان با تجربه سایت طرح فنی با دریافت ایده سرمایه گذاری از شما بیزینس پلن کارخانه آرد را با تمامی جزئیات برای ارائه به سازمان های مربوطه و بانک ها آماده می کنند.

5/5 - (16 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

4 پاسخ

  1. سلام شرکت ما قصد دارد در منطقه بهبهان کارخانه آرد تاسیس کنه جهت اخذ مجوزات لازم نیاز به طرح توجیهی داریم چطور میتونیم این طرح رو سفارش بدیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب