طرح توجیهی تولید گریس گرافیتی در واقع نتیجه بررسی و تحقیقات زیاد در رابطه با این پروژه می باشد. این طرح توجیهی را متخصصان و کارشناسان سایت طرح فنی به منظور اخذ مجوز و تسهیلات تالیف می کنند. گریس مخلوطی از صابون ها و یا مخلوط نیمه جامدی از روغن های معدنی می باشد. از آن ها برای روغن کاری استفاده می شود.
گریس در درجه حرارت معمولی به صورت جامد و در درجه حرارت بالا به صورت مایع می باشد. تولید گریس در دو مدل فلزی و غیر صابونی شده و صابونی شده انجام می شود. گریس در واقع ماده ای روانکاری است که در ساختار آن از پرکننده استفاده می کنند. علت استفاده از پرکننده چسبیدن به قطعات متحرک است و تا در اثر فشار کار کرد یا نیروی جاذبه از قطعات جدا نشوند.
گریس از ورود گرد و خاک به ماشین جلوگیری می کند. با استفاده کردن از گریس می توانند از زنگ زدن قطع ها جلوگیری کنند. به گریس گرافیتی، گریس سیاه یا گریس معمولی نیز می گویند. گریس گرافیتی نیز مانند سایر روان کننده ها باعث می شود تا اصطکاک بین دو سطح کاهش یابد.
هدف از نگارش طرح توجیهی تولید گریس گرافیتی چیست؟
برای اینکه کارآفرینان و سرمایه گذاران امکان راه اندازی کارخانه تولید گریس گرافیتی را داشته باشند، در ابتدا باید کارهای مقدماتی را انجام دهند. یکی از اصلی ترین اقدامات اولیه داشتن طرح توجیهی به منظور دریافت مجوز احداث کارخانه می باشد.
سرمایه گذاران برای دریافت مجوز تاسیس و پروانه بهره برداری باید به سازمان ها و ارگان های مربوطه دولتی طرح توجیهی تولید گریس گرافیتی را تحویل دهند؛ تا آن ها مجوز ها را صادر کنند. علاوه بر این بانک ها نیز برای ارائه تسهیلات بانکی به سرمایه گذاران درخواست طرح توجیهی می کنند.
طرح توجیهی تولید گریس گرافیتی شامل گزارشی از اطلاعات فنی، مالی، اقتصادی و مطالعات بازار طرح باشد. نگارش آن باید آنقدر صریح و واضح باشد که سرمایه گذاران بتوانند تمام اطلاعات کافی را به دست آورند. در حقیقت این طرح توجیهی برای سرمایه گذاران همچون نقشه راهنما می ماند. تنها کافیست آن را به طور کامل مطالعه کنند تا بتوانند کار خود را به درستی انجام دهند.
سرمایه اولیه برای کارخانه تولید گریس گرافیتی
سرمایه گذاران برای شروع تولید گریس گرافیتی به سرمایه اولیه نیاز دارند. سرمایه اولیه به منظور تولید گریس گرافیتی به دوقسمت سرمایه ثابت و سرمایه در گردش تقسیم می شود. سرمایه ثابت برای تهیه تجهیزات خط تولید به منظور تولید گریس گرافیتی می باشد. مخزن ذخیره روغن، آسیاب و … از تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز می باشند.
سرمایه در گردش نیز برای تهیه مواد اولیه ای چون آهک هیدراته، اسید چرب، روغن پایه، مواد افزودنی، ظروف مورد نیاز، کارتون و گرافیت استفاده می شود. سرمایه گذاران باید مواد اولیه و ماشین آلات مورد نیاز را با دقت انتخاب کنند تا کارشناسان خروجی کار را حساب کنند.
هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه
برای احداث کارخانه تولید گریس گرافیتی سرمایه های مختلفی را بپردازند. این هزینه ها عموماً در طرح توجیهی تولید گریس گرافیتی شامل هزینه های قبل از بهره برداری و هزینه های اجرایی می باشند. هزینه های قبل از بهره برداری شامل هزینه های زمین، تاسیسات و ساختمان هستند.
هزینه های اجرایی نیز دربردارنده هزینه های حمل و نقل، مصرف انرژی، تعمیر و نگهداری تجهیزات و ماشین آلات و نیروی انسانی می باشد. برای محاسبه این هزینه ها باید مواردی چون زمان، مکان و … در نظر گرفته شود. در این پروژه تنها کارشناسان قادرند تا قیمت دقیق این هزینه ها را محاسبه کنند.
برآورد میزان سود کارخانه گریس گرافیتی
تولید گریس گرافیتی فواید و اهمیت زیادی دارد. از آن برای روانکاری پمپ های آب، کارخانه های نورد فولاد، راه آهن و اسکله های دریایی استفاده می کنند. روانکاری ابزارآلاتی که با گریس گرافیتی صورت می گیرد در مقایسه با گریس معمولی با انرژی کمتری حرکت می کنند.
مراحل فرایند تولید گریس گرافیتی
- ابتدا صابون فلزی تهیه می شود. این صابون فلزی از ترکیب قلیای فلزی و آمینو اسید می باشد.
- سپس آن را داخل دستگاه قرار می دهند و به آن روانساز می افزایند.
نکته: برخی از گریس ها صابون فلزی ندارند. در این صورت برای غلیظ کردن آن ها از خاک های معدنی استفاده می کنند.
معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تولید گریس گرافیتی
در خط تولید گریس گرافیتی مانند سایر خطوط تولید از ماشین آلات گوناگونی استفاده می شود. موارد زیر شامل برخی از این تجهیزات و ماشین آلات می باشند.
[tie_list type=”starlist”]
- دستگاه پر کن
- خط گریس کامل
- آسیاب
- کوره روغن داغ
- مخزن ذخیره روغن
[/tie_list]
بررسی توجیه پذیر اقتصادی طرح
از گریس گرافیتی در صنایع سنگین استفاده می کنند. همچنین گران قیمت است و خواص ویژه ای دارد. از این رو در بین سایر گریس ها اهمیت بیشتری دارد. علاوه بر این نسبت به سایر گریس ها خاصیت روان کنندگی آن کیفیت بالاتری دارد. همچنین مقاومت و ماندگاری آن زیاد است. طبق پیش بینی ها در آینده گرایش به گریس گرافیتی مخصوصاً در ایران افزایش می یابد.
سفارش طرح توجیهی تولید اسپری گریس گرافیتی
طرح توجیهی اختصاصی طرحی کامل تر از طرح توجیهی آماده می باشد. زیرا این طرح به صورت جداگانه برای هر پروژه نوشته می شود. نگارندگان طرح توجیهی تولید گریس گرافیتی در سایت طرح فنی، کارشناسانی با ۲۵ سال تجربه در سرمایه گذاری امور اداری و بانکی کشور هستند.
ما به منظور یاری از کسب و کار های تولید با سفارش طرح توجیهی ۵ ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان را به عنوان هدیه به شما تقدیم می کنیم. جلسه آنلاین برای رفع ابهام و پاسخگویی به سوالات بانکی و اداری به درخواست سرمایه گذاران است.
در این جلسه توضیحاتی در رابطه با روش اخذ تسهیلات، پروسه اداری، اخذ مجوز ضمانت نامهها، وثایق بانکی و … را به شما ارائه می دهیم.