سفارش طرح توجیهیصنایع شیمیاییمقالات آموزشی

طرح توجیهی تولید تینر ⭐️ برآورد تخصصی هزینه ها توسط کارشناس

احداث کارخانه تولید تینر

طرح توجیهی تولید تینر، در حقیقت یک گزارش مکتوب شده است که در آن اطلاعات اقتصادی، فنی و بازار پروژه درج می شود. این طرح توسط متخصصان سایت طرح فنی برای اخذ مجوز تاسیس کارخانه و دریافت تسهیلات بانکی تهیه می شود. تینر در واقع یک ماده شیمیایی یا یک حلال است که برای رنگ های پایه روغنی و رقیق کردن آنها کاربرد دارد.

از تینر می توان برای پاک کردن قسمت هایی که رنگی شده است استفاده کرد. تینر مایع شیمیایی فراری است که عموما در کارهایی مانند رقیق کردن رنگ از آن استفاده می شود. ساختار تینر به گونه ای است که باعث می شود تا خواصی که در رنگ وجود دارد تاثیر بیشتری از خود نشان دهند. همچنین باید گفت که تینر نقش بسیار زیادی در زودتر خشک شدن لایه های رنگ دارد.

اگر تینری که استفاده می کنید خوب نباشد، می تواند شما را با مشکلاتی رو به رو کند. از این رو باید در نوع تینری که انتخاب می کنید دقت داشته باشید. در صورتی که این ماده مرغوب باشد می تواند باعث بهتر اسپری شدن رنگ، برس خوری بهتر، خشک شدن زودتر و همینطور ویسکوزیته بهتر آن شود. تولید تینر می تواند یکی از کسب و کارهایی باشد که زود بازده و سودآور هستند.

طرح توجیهی تولید تینر با چه هدفی تنظیم میشود؟

طرح توجیهی تولید تینر، در حقیقت نتیجه تحقیقات بازار است که برای دریافت وام و مجوز تاسیس کارخانه به بانک ها و سازمان های مرتبط ارائه می شود. سرمایه گذاران برای دریافت مجوز و پروانه بهره برداری از سازمان های مرتبط، باید طرح توجیهی در دست داشته و آن را به سازمان ها تحویل دهند.

کارآفرینان برای راه اندازی خط تولید تینر، تمایل به دریافت تسهیلات بانکی دارند. اما باید بدانید که دریافت تسهیلات هم بدون ارائه طرح توجیهی، امکان پذیر نخواهد بود.

در حقیقت طرح توجیهی، برای کارآفرینان مانند پشتیبان عمل می کند و می تواند تمام سوالات آنان را پاسخ دهد. زیرا در این طرح، تمام اطلاعات فنی و عملیاتی پروژه، اقتصادی و مالی و همینطور تحقیقات بازار قرار دارد و سرمایه گذار با خیال راحت می تواند پروسه راه اندازی را با در اختیار داشتن اطلاعات و مشکلات پیش رو شروع کند.

سرمایه اولیه برای راه اندازی خط تولید

در طرح توجیهی با توجه به میزان تسهیلات دریافت شده، ظرفیت طرح و همینطور آورده کارآفرین، مقدار سرمایه کلی در نظر گرفته می شود. این سرمایه به دو بخش سرمایه ثابت و سرمایه در گردش در طرح تقسیم بندی می شود.

سرمایه ثابت برای تهیه تجهیزات خط تولید تینر، مانند همزن، نفت زن، دستگاه پر کن و … صرف می شود. سرمایه در گردش برای خرید مواد اولیه همچون متانول، ایزوبوتان، سیکلو هگزانول، استون و … اختصاص داده می شود. نوع مواد اولیه ای که در تولید تینر استفاده می شود در محاسبه سرمایه موثر است. زیرا هر نوع مواد اولیه مقدار سرمایه خاص خود را می طلبد.

میزان سرمایه راه اندازی کارخانه تولید تینر

برای راه اندازی کارخانه تولید تینر، هزینه هایی نیاز است. این هزینه ها به دو قسمت هزینه های پیش از بهره برداری و هزینه های اجرایی طرح دسته بندی می شوند. از نمونه هزینه های پیش از بهره برداری، می توان به هزینه زمین، تاسیسات و ساختمان اشاره نمود.

همچنین هزینه های اجرایی طرح شامل هزینه های مصرف انرژی، هزینه نیروی انسانی، حمل و نقل، تعمیر و نگهداری تجهیزات می شود. برای تولید 1000 تن تینر در سال، به زمینی با مساحت 5000 متر مربع و حدود 18 نفر نیروی انسانی نیاز است.

ارقامی که مطرح کردیم، تقریبی هستند و با در نظر گرفتن مشخصات طرح توجیهی متغیر می باشند. بهترین راه برای بدست آوردن هزینه های دقیق خط تولید تینر، محاسبه آنها توسط کارشناسان می باشد.

تجهیزات و ماشین آلات تولید تینر - طرح فنی

برآورد مقدار سود کارخانه تولید تینر

تینر ماده ای است که معمولا جهت پاکسازی رنگ از روی غلطک، برس، سطوح و تجهیزات کاربرد دارد. این خصوصیت از تینر موجب می شود تا در زمان و هزینه مصرف کننده صرفه جویی شود. همچنین این مورد باعث می شود تا از تینر استفاده های بسیاری شود.

با توجه به بررسی های صورت گرفته توسط کارشناسان، اجرای این طرح می تواند سود بسیاری در بر داشته باشد. نرخ بازده داخلی طرح توجیهی تولید تینر، حدود 39 درصد برآورد شده است که بسیار مناسب می باشد.

برای تعیین میزان سود خط تولید تینر، قطعا نمی توان برای تمام کارخانه ها رقم یکسانی مطرح کرد. با توجه به ظرفیت، سرمایه و عوامل مختلف دیگری این رقم متفاوت خواهد بود. در حقیقت برآورد دقیق سود هر خط تولید، هنر دست کارشناسان مجرب می باشد.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید رنگ ⭐️ صنعتی + ساختمانی + هنری

آشنایی با مراحل تولید تینر

فرایند تولید در انواع تینرها متفاوت است و به گونه ای است که حلال های گوناگون شیمیایی باید با یکدیگر مخلوط شوند. شیوه اصلی درست کردن تینرها از روش هم زدن چند حلال بدست می آید. در این فرایند با در نظر گرفتن نوع حلال ها، انتخاب و مقدار استفاده از آنها با توجه به فرمولاسیون هر تولید کننده مشخص می شود.

تولید تینر در هر کارخانه ای با فرمولاسیون مختلفی انجام می شود و نمی توان شرح دقیقی برای آن ارائه داد. اما به صورت کلی تولید تینر با استفاده از مخلوط مواد زیر بدست می آید:

  • افزودن بوتیل استون 25 درصد
  • افزودن استون 10 درصد
  • افزودن اتیل استون 10 درصد
  • افزودن بوتانول 10 درصد
  • افزودن ایزوپروپانول بی آب 10 درصد
  • افزودن زایلن 10 درصد
  • افزودن پروپیلن گلیکول 10 درصد
  • افزودن تقطیر نفتی 20 درصد
  • بسته بندی و لیبل زدن

معرفی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید تینر

یکی از خصوصیاتی که طرح توجیهی تولید تینر دارد این است که ابهامات کارآفرینان را در مورد دانش عملیاتی و فنی پروژه رفع می نماید. یکی از مواردی که در طرح توجیهی مطرح می شود، معرفی دقیق تجهیزاتی است که در این خط تولید نیاز می باشد.

در ادامه مطلب به بررسی برخی از این تجهیزات خواهیم پرداخت.

  • مخلوط کن
  • نفت زن
  • همزن
  • دستگاه پرکن
  • درب گذار
  • دستگاه های بسته بندی
  • دستگاه لیبل گذار
  • دستگاه شیرینگ

کارخانه تولید تینر - طرح فنی

آیا تولید تینر از توجیه اقتصادی برخوردار است؟

با توجه به اینکه برای کاربردهایی مانند پاکسازی رنگ، رقیق کردن و… از تینر استفاده های بسیاری می شود، راه اندازی خط تولید آن می تواند یکی از کسب و کارهای پر سود باشد. همچنین با توجه به بررسی های دقیق کارشناسان، اجرای این طرح از نظر اقتصادی کاملا توجیه پذیر است.

یکی از دلایل نگارش طرح توجیهی، بررسی شرایط هر سرمایه گذار و ظرفیت های موجود می باشد تا اجرای پروژه به بهترین شکل ممکن صورت بگیرد.

مزایای طرح توجیهی اختصاصی تولید تینر

نگارش طرح توجیهی تولید تینر، با توجه به هر سرمایه گذار، منحصر به فرد طراحی می شود و در آن تمام اطلاعات مورد نیاز لحاظ می شود. این طرح توسط متخصصان مجرب مجموعه طرح فنی، با برخورداری از 25 سال سابقه درخشان در این زمینه نگارش می شود. قابل ذکر است که طرح توجیهی تولید تینر، از آخرین استانداردها و قوانین اداری کشور پیروی می کند.

مجموعه ما در طرح فنی، از 5 ماه پشتیبانی رایگان و همچنین جلسه آنلاین رایگان برای هر طرح برخوردار است. در این جلسه به تمام موارد جزئی که نیاز است سرمایه گذار از آنها اطلاع داشته باشد پرداخته می شود. همچنین پروسه دریافت وام و ضمانت نامه های بانکی به صورت کامل شرح داده می شود.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.67 ( 3 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب