طرح توجیهی بسته بندی خشکبار ⭐️ سال 1401 فایل (WORD+PDF)

طرح توجیهی بسته بندی خشکبار - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی بسته بندی خشکبار شاخص های مالی پروژه، اطلاعات فنی و تمامی باید و نبایدهای این کسب و کار را برای سرمایه گذاران مشخص می کند. ایده بسته بندی خشکبار و حبوبات در ابتدا توسط کشورهای اروپایی و خارجی شکل گرفت. اما به دلیل مزایای بسیاری که این روش در فروش خشکبار و حبوبات دارد، در کشور ما نیز رواج پیدا کرده است.

بسته بندی اصولی می تواند، خشکبار را از ضربات، آسیب و فساد حفظ کند، در ضمن بسیار مشتری پسند می باشد. افزون بر آن خشکبار بسته بندی شده از نظر بهداشتی، بیشتر از خشکبار باز و فله ای مورد توجه مشتریان قرار می گیرد.

آجیل، مغزها و انواع خشکبار از مواد غذایی مغذی بوده و مصرف آنها بسیار پرفایده می باشد. از این رو واحدهای فعال در زمینه بسته بندی خشکبار از واحدهای سودآور در کشور می باشند. طرح توجیهی بسته بندی خشکبار مطابق با آخرین ضوابط و دستورالعمل ها و با رقم های به روز در این حوزه تدوین و نگارش می شود.

سرمایه لازم برای راه اندازی کسب و کار بسته بندی خشکبار 

راه اندازی کارگاه و سوله بسته بندی خشکبار در وهله اول نیازمند تامین تجهیزات و دستگاه های بسته بندی است. سرمایه ثابت برای تهیه این دستگاه ها با توجه به مبالغ روز مشخص می شود زیرا قیمت دستگاه ها و تجهیزات بسته بندی به صورت مداوم در حال تغییر است.

همچنین سرمایه گذاران نیاز به یک سرمایه در گردش برای تهیه متریال بسته بندی چون پلیمر، مقوا، سلفون و غیره دارند.

برآورد سرمایه اولیه به مولفه هایی چون ظرفیت طرح، نوع خشکبار، محل احداث سوله و … بستگی دارد. محاسبه دقیق سرمایه اولیه کار دشواری است و تنها توسط متخصصین در طرح توجیهی بسته بندی خشکبار به نحو احسن قابل انجام است.

هزینه های موجود در کسب و کار بسته بندی خشکبار چیست؟

هزینه ها جزو لاینفک هر کسب و کاری هستند. برای راه اندازی کسب و کار بسته بندی خشکبار نیاز به یک زمین با حداقل زیربنای 500 متر مربع می باشد. هزینه برق، هزینه دستمزد نیروی انسانی، هزینه تعمیر و نگهداری ماشین آلات، هزینه های حمل و نقل و … نیز در این کسب و کار حائز اهمیت هستند.

کارآفرینان موفق بر لزوم محاسبه هزینه ها و آینده نگری برای پرداخت آنها واقف هستند. آنها می دانند که عدم برآورد هزینه ها لطمات جبران ناپذیری به کسب و کارشان وارد می کند.

در بیزینس پلن بسته بندی خشکبار هزینه ها ریز به ریز و با ارقام به روز مشخص می شوند.

سود کسب و کار بسته بندی خشکبار چقدر است؟

بر اساس مطالعاتی که در طرح توجیهی بسته بندی خشکبار انجام گردیده است، این کسب و کار سودآوری بالایی داشته و نرخ بازدهی سرمایه گذاری در آن حدود 35 درصد برآورد می شود. مدت زمان برگشت سرمایه نیز در این حرفه بین 2 تا 3 سال است. بسته بندی های باکیفیت و جذاب مشتریان بیشتری را جذب کرده و سود شما را بالا خواهد برد.

تنوع در بسته بندی محصول اعم از آجیل شور، آجیل خام، مغزها، میوه های آجیلی، گرانول ها و خلال ها باعث سودآوری بیشتر در این کسب و کار می گردد. واحدهای بزرگ بسته بندی خشکبار از طریق صادرات محصول به کشورهای مختلف نیز سود و درآمد بالایی را کسب می کنند.

تجهیزات موردنیاز برای بسته بندی خشکبار و میوه خشک - طرح فنی

تجهیزات مورد نیاز برای شروع کار

اطلاعات فنی پروژه و تجهیزات مورد نیاز از موضوعات مهمی هستند که در طرح توجیهی بسته بندی خشکبار ارائه می شوند. بسته بندی خشکبار به طور کلی شامل فرایندهای زیر است:

[tie_list type=”thumbup”]

  • تامین مواد اولیه
  • پوست گیری
  • شستشو
  • نم گیری و خشک کردن
  • فرآوری محصول
  • بسته بندی محصول

[/tie_list]

بر این اساس تجهیزات مورد نیاز در طرح توجیهی بسته بندی خشکبار عبارتند از:

[tie_list type=”starlist”]

  • انواع دستگاه های الک شامل دستگاه شن گیر، سیاهدانه گیر، آهن گیر
  • دستگاه پیش بوجاری
  • دستگاه برس زنی
  • نوار سورت
  • دستگاه پوست کن
  • دستگاه حلزونی
  • تجهیزات بسته بندی (تاریخ زن، فرم پاکت زن، نوار نقاله، دستگاه بسته بندی دو توزین)
  • دستگاه شور کن

[/tie_list]

آیا بسته بندی خشکبار دارای توجیه اقتصادی است؟

با توجه به ماندگاری بالاتر و بهداشتی بودن خشکبار بسته بندی شده و تمایل بالای مردم به خرید این محصولات، باید گفت، این حرفه از نظر اقتصادی توجیه پذیر است. ضمن این که خشکبار بسته بندی شده، ارزش افزوده بالاتری ایجاد می کند.

افزون بر آن خشکبار ایرانی از جمله پسته، گردو، انجیر خشک، بادام و خرما دارای کیفیت زبانزد بوده و از مواد غذایی پر طرفدار در کل دنیا می باشند. از این رو صادرات خشکبار بسته بندی شده نیز به صورت گسترده ای توسط واحدهای فعال انجام می گردد.

انواع بسته بندی میوه خشک و خشکبار - طرح فنی

چه مشکلاتی در این کسب و کار وجود دارند؟

از آن جا که خشکبار از اقلام پرمصرف در داخل و خارج از کشور است، جذب سرمایه زیادی در این بخش صورت می گیرد؛ اما تمامی سرمایه گذاری ها در این بخش به سود منتهی نمی شوند. گرانی خشکبار، عدم استفاده از تجهیزات بسته بندی به روز، استفاده از مواد بسته بندی بی کیفیت منجر به از بین رفتن سرمایه های زیادی در بخش بسته بندی خشکبار شده است.

همانطور که می دانید، انواع خشکبار دارای تاریخ انقضا بوده و فسادپذیر هستند، بنابراین بعد از بسته بندی باید در مدت کوتاهی به فروش برسند. عدم ارتباط صحیح با بازارها منجر به انباشت محصولات فروخته نشده گردیده و خطری عمده برای از بین رفتن سرمایه می باشد.

آیا می دانستید، طرح توجیهی بسته بندی خشکبار روش برخورد و مواجهه با مشکلات این کسب و کار را برای شما آشکار می کند؟

بیزینس پلن بسته بندی خشکبار، جام زرین شما

طرح توجیهی بسته بندی خشکبار جام زرین شما در این کسب و کار خواهد بود. اگر در زمینه اطلاعات فنی پروژه، مطالعات بازار و برآوردهای اقتصادی طرح دچار سردرگمی هستید، پیشنهاد می کنیم، طرح توجیهی اختصاصی بسته بندی خشکبار را در مجموعه طرح فنی سفارش دهید.

با سفارش این طرح نه تنها به راحتی تسهیلات از بانک و مجوز از مراجع ذیصلاح را دریافت خواهید کرد، بلکه پیروزی شما نیز در این کسب و کار حتمی خواهد بود.

سفارش طرح توجیهی اختصاصی بسته بندی خشکبار

طرح توجیهی اختصاصی خشکبار منحصرا برای شما سرمایه گذار عزیز توسط کارشناسان مجرب سایت طرح فنی تدوین و نگارش می شود. هدیه ما به شما 5 ماه پشتیبانی رایگان تیم طرح فنی می باشد.

ready

5/5 - (17 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

8 پاسخ

  1. سلام اطلاعات را در واتساپ فرستادم ممنون میشم طرحی که دارم رو انجام بدید حدود تسهیلات 13 میلیارد وام از بانک صادرات شیراز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب