طرح توجیهی تولید خودکار ⭐️ بررسی تخصصی هزینه ها

طرح توجیهی تولید خودکار - طرح فنی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید خودکار سبکی برای بررسی عملی و مطلوب بودن پروژه است. این طرح که برای شروع هر کسب و کار نیاز است، از طریق متخصصان خبره سایت طرح فنی نگارش می گردد. خودکار یکی از ابزار های بسیار پرطرفدار برای نوشتن است. تقریباً تمام افراد در روز از خودکار برای نوشتن حتی یک یادداشت کوچک استفاده می کنند.

خودکار ها به چند دسته تقسیم می شوند. زیرا دارای ساختاری متفاوت هستند. علاوه بر ساختار و طرح های متفاوت دارای تنوع رنگی در جوهر نیز می باشند. اما به طور کلی بیشتر از خودکاری که جوهر آن آبی است استفاده می شود.

از خودکار در گروه های سنی مختلفی استفاده می شود. از این رو بهتر است که مواد اولیه تولید خودکار مواد مرغوب باشد؛ تا بتوان از آن به راحتی استفاده کرد. زیرا محصولی که قرار است تولید شود باید تمام خصوصیات یک خودکار خوب را در طرح توجیهی تولید خودکار داشته باشد.

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید خودکار چیست؟

سرمایه گذاران برای احداث کارخانه تولید خودکار خود ابتدا باید کار های اولیه را انجام دهند. از اولین و مهمترین اقدامات دریافت مجوز کارخانه می باشد. آن ها برای دریافت مجوز تاسیس و پروانه بهره برداری و تسهیلات بانکی نیاز به طرح توجیهی تولید خودکار دارند. زیرا سازمان ها و ارگان های دولتی مربوطه برای صدور مجوز درخواست این طرح توجیهی را دارند.

طرح توجیهی تولید خودکار باید دارای تمامی اطلاعات فنی، مالی و بررسی های بازار باشد. همچنین دربردارنده نتایج امکان سنجی پروژه می باشد. متخصصان مالی و سرمایه گذاران نیز متمایل اند از تسهیلات بانکی برای راه اندازی کارخانه تولید خودکار استفاده کنند.

امکان دریافت وام نیز با تنظیم طرح توجیهی در قالب مخصوص بانک و تحویل آن می باشد. از این رو کارشناسان سایت طرح فنی، طرح توجیهی را به صورت حرفه ای بر اساس استاندارد های سازمانی تهیه می کنند.

طرح توجیهی تولید خودکار برای سرمایه گذاران حکم نقشه راهنما را دارد. علاوه بر این مانند مشاوری توانمند در کنارشان قرار دارد. زیرا آن ها با داشتن این طرح می توانند به تمامی معلومات و داده های مربوط به پروژه دسترسی داشته باشند. پس سرمایه گذاران به منظور حرکت صحیح در مسیر خود و دستیابی به اطلاعات کامل پروژه باید به طور کاملا دقیق این طرح را مطالعه کنند.

سرمایه اولیه برای کارخانه تولید خودکار

سرمایه اولیه‌ای که برای راه انداختن کارخانه تولید خودکار نیاز است، بستگی به مختصات طرح و ظرفیت دارد. این مبلغ سرمایه گذاری در طرح توجیهی تولید خودکار تقسیم به دو دسته ثابت و سرمایه در گردش می شود.

سرمایه اولیه ثابت برای تهیه وسایل مورد نیاز در خط تولید می باشد. این ابزار و ماشین آلات مورد نیاز در خط تولید خودکار شامل تجهیزاتی چون قالب پلاستیک، دستگاه تزریق پلاستیک، خط اکستروژن کامل جهت تولید مغزی خودکار می باشند.

علاوه بر خرید ماشین آلات نیاز به خرید مواد اولیه برای تولید خودکار است. سرمایه در گردش نیز به منظور تهیه مواد اولیه می باشد. مواد اولیه برای تولید خودکار شامل ساچمه کربید تنگستن، پلی پروپیلن، پلی اتیلن، جوهر و نوک خودکار می باشند.

مراحل فرایند تولید خودکار - طرح فنی

هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه

سرمایه گذاران باید بدانند که در راه انداختن کارخانه تولید خودکار با هزینه های مختلفی مواجه می شوند. این هزینه ها به دو دسته هزینه های اجرایی و هزینه های قبل از بهره برداری تقسیم می شوند. هزینه زمین، ساختمان و تاسیسات از هزینه های قبل از بهره برداری می باشند.

هزینه های نیروی انسانی، حمل و نقل، مصرف انرژی، نگهداری و تعمیر تجهیزات و ماشین آلات شامل هزینه های اجرایی طرح می باشند. برای مطلع شدن از هزینه های طرح توجیهی تولید خودکار به صورت جزئی تر باید با در نظر گرفتن تمام موارد آن ها را مطابق با آمار روز محاسبه کنید.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی تولید چوب بستنی ⭐️ بررسی تخصصی هزینه ها

برآورد میزان سود کارخانه تولید خودکار

راه اندازی کارخانه تولید خودکار با سود بسیار خوبی مواجه می شود. زیرا میزان مصرف خودکار در سال حدود ۵۰۰ میلیون عدد در کشور است. اما کارخانه های موجود در ایران تنها ۱۰۰ میلیون عدد خودکار یعنی ۲۰ درصد نیاز مردم را تامین می کنند.

حدود ۸۰ درصد نیز از کشور هایی چون هند و چین وارد کشور می‌ شود. به همین دلیل اگر مطابق با اصول پیش روید می توانید علاوه بر تامین نیاز داخلی صادرات نیز داشته باشید.

مراحل فرایند تولید خودکار:

  1. ابتدا بدنه خودکار را با وارد کردن پلی پروپیلین به دستگاه اکسترودر می سازند.
  2. بدنه خودکار پس از ساخت به صورت لوله ممتد است. به همین دلیل آن را با کاتر به اندازه خودکار می برند.
  3. از طریق دستگاه فرم دهی بدنه اکسترود شده خود را به حالت خودکار فرم می دهند.
  4. بدنه خودکار در دستگاه پرکن جوهر قرار می گیرد تا جوهر مورد نیاز به بدنه خودکار وارد شود.
  5. از طریق همان دستگاه پرکن جوهر نوک خودکار را در محل خود می گذارند.
  6. در این مرحله از طریق دستگاه پلاستیک درپوش خودکار را می سازند.
  7. سپس از طریق کارگر پلیسه گیری درپوش خودکار انجام می شود.
  8. پس از پلیسه گیری، درپوش خودکار توسط کارگر به خودکار گذاشته می شود.
  9. در مرحله آخر با استفاده از دستگاه سانتریفیوژ هوای میان جوهر و نوک خودکار را خارج می کنند و جوهر را به نوک خودکار می رسانند.

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تولید خودکار

مدل و تعداد تجهیزات و ماشین آلاتی که برای تولید محصول مورد استفاده قرار می گیرند به نوع محصول تولیدی در طرح توجیهی تولید خودکار بستگی دارد. قسمت فنی این طرح به منظور ارائه دانش عملیاتی پروژه تجهیزات مورد لازم را معرفی می کند. موارد زیر شامل برخی از این تجهیزات می باشند.

[tie_list type=”starlist”]

  • دستگاه اکسترودر
  • دستگاه پرکن جوهر
  • دستگاه سانتریفیوژ
  • دستگاه تزریق پلاستیک
  • دستگاه فرم دهی

[/tie_list]

پر کردن خودکار - طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید خودکار

طبق بررسی های لازم و نظر کارشناسان در طرح توجیهی تولید خودکار این طرح تولید از توجیه پذیری اقتصادی مطلوبی برخوردار است. زیرا با توجه به وجود کارخانه های موجود در کشور تنها ۲۰ درصد نیاز مردم از طریق خودکار های داخلی رفع می شود. از آنجایی هم که در کشور تعداد محصلان زیاد است، این نیاز خودکار همیشگی می باشد.

طرح توجیهی تولید خودکار چیست و چه مزایایی دارد؟

طرح توجیهی اختصاصی طرحی کامل تر از طرح توجیهی آماده است. زیرا این طرح به صورت جداگانه برای هر پروژه نگارش می شود. نگارندگان طرح توجیهی تولید خودکار در سایت طرح فنی، کارشناسانی با ۲۵ سال تجربه در سرمایه گذاری امور اداری و بانکی کشور هستند.

ما به منظور یاری از کسب و کار های تولید با سفارش طرح توجیهی ۵ ماه پشتیبانی رایگان از طرح و جلسه آنلاین رایگان را به عنوان هدیه به شما تقدیم می کنیم. جلسه آنلاین برای رفع ابهام و پاسخگویی به سوالات بانکی و اداری به درخواست سرمایه گذاران است.

در این جلسه توضیحاتی در رابطه با روش اخذ تسهیلات، پروسه اداری، اخذ مجوز ضمانت ‌نامه‌ها، وثایق بانکی و … را به شما ارائه می دهیم.

5/5 - (17 امتیاز)

اشتراک گذاری مقاله

دیگر مقالات سایت را در اینجا ببینید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین و جدیدترین مقالات سایت

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب