سفارش طرح توجیهیصنایع چوب

طرح توجیهی تولید چوب بستنی ⭐️ بررسی تخصصی هزینه ها

کارخانه تولید چوب بستنی

طرح توجیهی تولید چوب بستنی سبکی به منظور ارزیابی عملی و مطلوب بودن پروژه می باشد. این طرح از توسط متخصصین سایت طرح فنی برای دریافت وام و مجوز تالیف می شود. چوب بستنی محصولی است که استفاده بیشتر آن به صورت عمده در صنایع بستنی سازی می باشد. اما گاهی اوقات در صنعت پزشکی، تولید و ساخت کاردستی و ماکت نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

بستنی از فرآورده های لبنیاتی شیرین می باشد؛ که در تمام فصول به ویژه در فصل تابستان و روزهای گرم در کل دنیا طرفداران زیادی دارد. از این رو بهتر است که تولیدی کاملا بهداشتی داشته باشد. چوب بستنی نیز یکی از اجزای بسته بندی آن است، که تولید آن باید به بهترین نحو ممکن صورت گیرد.

چوبی که در تولید چوب بستنی مورد استفاده قرار می گیرد، چوب صنوبر می باشد. لازم به ذکر است که از سایر چوب ها نیز برای تولید استفاده می کنند. اما چوب صنوبر و چوب تبریزی برای تولید چوب بستنی معقول تر می باشند. به طور کلی تولید آن مشکل و پیچیده نیست.

هدف از نگارش طرح توجیهی تولید چوب بستنی چیست؟

متخصصان مالی باید اقدامات نخستین را به منظور راه اندازی کارخانه تولید چوب بستنی اجرا کنند. دریافت مجوز کارخانه از اصلی ترین کارها می باشد. برای دریافت مجوز تاسیس و پروانه بهره برداری، سازمان ها و ارگان های مربوطه درخواست طرح توجیهی تولید چوب بستنی را می کنند.

طرح توجیهی تولید چوب بستنی باید دارای تمام داده های مالی، فنی، مطالعات بازار و امکان سنجی پروژه باشد. همچنین برای این که متخصص مالی و سرمایه گذار موفق به دریافت تسهیلات بانکی شود، باید این طرح توجیهی را به بانک ارائه دهد.

سرمایه گذار می تواند به بیزینس پلن طرح توجیهی تولید چوب بستنی به چشم یک دفترچه راهنما نگاه کند. زیرا این طرح توجیهی تمام داده ها و معلوماتی که به پروژه مرتبط است را در اختیار متخصص مالی قرار می دهد.

همچنین این طرح برای کارآفرین همانند مشاوری ماهر عمل می کند. سرمایه گذار یا همان متخصص مالی نیز برای این که در مسیر خود درست حرکت کند و نسبت به پروژه اطلاعات کامل را به دست آورد، باید این طرح را به طور کامل مطالعه کند.

سرمایه اولیه برای کارخانه تولید چوب بستنی

به صورت کلی سرمایه هایی که برای تولید چوب بستنی مورد نیاز است، به دو دسته در گردش و ثابت تقسیم می شود. سرمایه ثابت برای خرید ابزار آلات خط تولید می باشد. ماشین آلات موجود در خط تولید چوب بستنی معمولا از کشور چین و یا اروپا وارد می شوند. بهتر است بدانید که راه اندازی این خط تولید با ابزار آلات چینی مقرون به صرفه تر از راه اندازی با ابزار آلات اروپایی است.

سرمایه در گردش نیز برای تهیه مواد اولیه چوب بستنی می باشد. تنها ماده اولیه ای که برای تولید چوب بستنی لازم است، چوب صنوبر یا چوب تبریزی می باشد. بخش عمده‌ای از چوب مورد نیاز ایران نیز از آسیای جنوب شرقی و روسیه وارد می شود.

هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه

سرمایه گذاران برای راه اندازی کارخانه تولید چوب بستنی هزینه های مختلفی را باید پرداخت کنند. این هزینه ها به دو قسمت قبل از بهره برداری و اجرایی تقسیم می شوند. هزینه های قبل از بهره برداری شامل هزینه زمین، هزینه ساختمان و هزینه تاسیسات می باشند.

هزینه های اجرایی طرح نیز شامل هزینه های مصرف انرژی، هزینه حمل و نقل، هزینه نیروی انسانی، هزینه نگهداری و تعمیر ماشین و ابزار آلات است. به طور کامل و دقیق تر برای محاسبه هزینه های طرح توجیهی تولید چوب بستنی باید تمام جزئیات را در نظر بگیرند و طبق آمار روز محاسبه کنند‌.

کارخانه تولید چوب بستنی - طرح فنی

برآورد میزان سود کارخانه چوب بستنی

تولید چوب بستنی با سوددهی بالایی روبرو می شود. زیرا از آنجایی که واردات چوب بستنی صورت می گیرد، اکثر تولید کنندگان داخلی کار خود را ادامه نمی دهند. به همین دلیل تعداد کارخانه های تولید چوب بستنی کم می باشد.

به طور معمول میزان دقیق سوددهی را نمی توان گفت اما به طور کلی سوددهی این طرح به مواردی چون نوع ابزار آلات، استفاده از نیروی ماهر، فرایند و حجم تولید بستگی دارد. نرخ بازده داخلی این طرح چیزی حدود ۴۰ درصد به گفته کارشناسان تخمین زده شده است. برای تخمین دقیق تر میزان سود به کمک نگارگر طرح توجیهی تولید چوب بستنی که مهارت و تجربه ویژه دارد، نیاز است.

مراحل فرایند تولید چوب بستنی

  1. تهیه چوب های با کیفیت و بررسی آن ها تا بدون آسیب دیدگی باشند.
  2. چوب های تهیه شده را با اره برش می دهند‌. پس از برش و آماده شدن چوب ها آن ها را در قفس های محرک می گذارند و به محفظه بخار منتقل می کنند.
  3. الوار ها را به ورقه تبدیل می کنند.
  4. چوب ها را با دستگاه پانچ می کنند و سپس خشکشان می کنند.
  5. میله ها را به درام پرداخت برای آماده سازی انتقال می دهند.
  6. چوب های بستنی آماده شده را کنترل و بسته بندی می کنند.
پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی ورق MDF ⭐️ (ام دی اف) مصنوعات چوبی

معرفی تجهیزات مورد نیاز برای تولید چوب بستنی

تعداد و نوع ماشین و ابزارآلات به مدل محصول تولید در طرح توجیهی تولید چوب بستنی بستگی دارد. در واقع خط تولید چوب بستنی همان خط تولید سیخ کباب چوبی و خلال دندان است که تمام آن ها مواد اولیه مشترکی دارند. تنها تجهیزات مورد نیاز همان چوب اولیه و دستگاه های خط تولید است.

این دستگاه ها نیز نسبت به سودی که قرار است به شما دهد، هزینه خرید زیادی ندارد. موارد زیر تمام ماشین آلات خط تولید می باشند.

  • دستگاه رول باز کن
  • دستگاه پانچ
  • بویلر گازی
  • بویلر
  • درام پرداخت
  • دستگاه کمپرسور
  • قفسه متحرک

بسته بندی چوب بستنی- طرح فنی

بررسی توجیه پذیری اقتصادی تولید چوب بستنی

نیاز چوب بستنی در کشور برای بستنی، پزشکی و ماکت سازی زیاد است. نسبت به نیازی که به چوب بستنی در کشور داریم تولید کننده نداریم. به همین دلیل بخش عمده آن از کشور های دیگر وارد ایران می شوند.

از این رو اگر کارخانه تولید چوب بستنی راه اندازی کنید، از نظر اقتصادی سود بسیار زیادی خواهید کرد. حتی می‌ توانید با گسترش کار خود صادرات چوب بستنی را نیز داشته باشید.

سفارش طرح توجیهی چوب بستنی

طرح توجیهی اختصاصی تولید چوب بستنی، طرحی است که بر خلاف طرح های توجیهی آماده، مطابق با مشخصات و ویژگی های هر پروژه نوشته می شود. کارشناسان ما با تجربه ای 25 ساله در زمینه بانکی و سرمایه گذاری، طرح توجیهی چوب بستنی را با داده های به روز تنظیم می کنند.

شما سرمایه گذار عزیز با سفارش طرح توجیهی اختصاصی در این سایت از 5 ماه پشتیبانی رایگان و جلسه آنلاین رایگان بهره مند خواهید شد.

جلسه آنلاین رایگان با موضوعات مراحل اداری اخذ مجوز، پروسه دریافت وام، ضمانت نامه ها و وثایق  بانکی و سایر امور اداری و بانکی برگزار می گردد.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 5 ( 2 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب