سفارش طرح توجیهیصنایع شیمیایی

طرح توجیهی تولید بنزوئیک اسید ⭐️ جهت اخذ مجوز و تسهیلات

طرح تولید بنزوئیک اسید

طرح فنی برای افرادی که قصد تولید بنزوئیک اسید را دارند، طرح توجیهی تولید بنزوئیک اسید را با دقت و تخصص بالا تنظیم خواهد کرد. طرح فنی از اعتبار و سابقه کافی در طرح های سرمایه گذاری برخوردار بوده و به قوانین اجرایی تسلط کامل دارد. بنزوئیک اسید، از جمله ترکیبات شیمیایی می باشد که در تولید داروها و مواد نگهدارنده از آن استفاده می شود.

کاربرد فراوان این ماده شیمیایی سبب شده است که افراد زیادی به تولید آن روی آورند. نگارش طرح توجیهی برای تاسیس کارخانه تولید بنزوئیک اسید لازم بوده و بایستی به دست افراد متخصص و با تجربه انجام گیرد. هدف مجموعه طرح فنی،  ارائه طرح توجیهی تخصصی است به گونه ای که طرح مربوطه از سوی سازمان های مرتبط مورد قبول واقع شود.

بنزوئیک اسید چه ماده ای است؟

بنزوئیک اسید یک ماده آلی و بلوری شکل است که از ترکیب دو میوه توت و تمشک بدست می آید. این ماده شیمیایی یک اسید بسیار ضعیف بوده و از نمک های بلوری شکل آن برای نگهداری طولانی تر مواد غذایی استفاده می شود. این ماده شیمیایی به صورت جامد و کریستالی عرضه شده و بوی مطبوعی دارد. بنزوئیک اسید یک ترکیب شیمیایی غیر سمی بوده که برای سلامتی انسان مضر نیست.

حلال آن آب، الکل ها، استرها و اترها می باشد. بنزوئیک اسید را با نام های کربوکسی بنزن E210 و اسید فنیل اتانوئیک نیز می شناسند. نکته قابل ملاحظه در مورد بنزوئیک اسید این است که این ماده شیمیایی به هیچ وجه در آب سرد حل نمی شود. جهت حل شدن این ماده بلوری شکل لازم است که آب به دمای بالاتری رسیده باشد.

خط تولید بنزوئیک اسید در کشور - طرح فنی

کاربرد بنزوئیک اسید در صنایع

به دلیل کاربرد گسترده ای که بنزوئیک اسید در صنایع مختلف دارد تولید آن در کشور بسیار افزایش پیدا کرده است. بنزوئیک اسید دارای کاربردهای زیر می باشد:

  • تولید بنزوئیک اسید برای استفاده در آزمایشگاه ها و به منظور کالیبراسیون گرماسنج
  • در صنایع غذایی: استفاده از بنزوئیک اسید به عنوان ماده نگهدارنده مواد غذایی، عامل بازدارنده رشد میکروب ها و تنظیم کننده ph مواد غذایی
  • در تولید رنگ ها، انواع عطر، حشره کش ها و داروهای موضعی
  • در پزشکی: در درمان برخی از بیماری های قارچی و تولید داروهای ضد قارچ برای پوست و مو و جلوگیری از رشد باکتری ها
  • به عنوان رنگ مصنوعی در مواد غذایی
  • در تولید داروهای ضد درد و ضدعفونی کننده
پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی اسید سیتریک ⭐️ (جوهر لیمو) مطالعات بازار+گرید کانون

لزوم تنظیم طرح توجیهی تولید بنزوئیک اسید

برای تاسیس کارخانه تولید بنزوئیک اسید، اولین اقدام ارسال فرم درخواست به اداره تعاون و سازمان صنایع و معادن می باشد. پس از تایید فرم نخستین، فرد متقاضی ملزم به ارائه طرح توجیهی تولید بنزوئیک اسید می شود. طرحی که توجیه پذیر بوده و به تایید سازمان های مربوطه در آید.

در این طرح توجیهی کلیه اطلاعات مربوط به راه اندازی کارخانه از جمله میزان سرمایه اولیه، هزینه راه اندازی، مدت زمان لازم برای بازگشت سرمایه، میزان سود آوری و کلیه برنامه ریزی های مالی و عملی گنجانده خواهد شد.

به همین دلیل طرح توجیهی تولید بنزوئیک اسید برای صاحب طرح، به عنوان یک مدرک قابل استناد بوده و مسیر راه را برای وی روشن و واضح خواهد کرد. به علاوه آن که موسس با در دست داشتن این طرح توجیهی، در جذب سرمایه گذاران و مشارکت بهتر آنها موفق تر عمل خواهد کرد.

سرمایه اولیه برای تولید بنزوئیک اسید

در طرح توجیهی تولید بنزوئیک اسید، در شروع کار به سرمایه اولیه نیاز است. میزان سرمایه اولیه بر اساس هزینه هایی چون، قیمت زمین مورد نظر، قیمت دستگاه ها و ماشین آلات مورد نیاز، هزینه ساخت ساختمان های اداری، انبار، بخش تولید، محوطه سازی،هزینه راه اندازی تاسیسات آب و فاضلاب و سیستم های تهویه، گرمایشی و سرمایشی و آزمایشگاه و تجهیزات لازم در آن تعیین می شود.

برای راه اندازی کارخانه تولید بنزوئیک اسید با ظرفیتی در حدود 23 هزار تن در سال، زمینی به وسعت حداقل 18000 متر مربع نیاز می باشد. در این طرح حدود 60 نفر نیرو مشغول به کار بوده و بخش تولید آن به 14000 مترمربع زیربنا نیاز خواهد داشت.

ساختار فرمولی بنزوئیک اسید - طرح فنی

هزینه های راه اندازی برای شروع پروژه

در طرح توجیهی تولید بنزوئیک اسید هزینه های راه اندازی پروژه به صورت دقیق و با جزئیات کامل بیان می شوند. وجود اطلاعات دقیق، پروژه را در پیمودن موفقیت آمیز مسیر یاری خواهد رساند. این هزینه ها در حین فعالیت کارخانه به صورت روتین وجود دارند.

از جمله این موارد می توان به هزینه مصرف انرژی، آب و برق و گاز، هزینه تعمیر و نگهداری دستگاه ها و تجهیزات موجود در کارخانه، حقوق و دستمزد کارمندان، کارکنان، مدیر طرح و مدیران ارشد، هزینه خرید مواد اولیه ای چون تولوئن و کاتالیست هایی چون کبالت و نمک منگنز، هزینه مربوط به تست و کنترل کیفی اشاره کرد.

در اغلب کارخانه ها به واحد تحقیق و توسعه نیز سرمایه ای تعلق می گیرد. برخی از هزینه های جاری در یک کارخانه پیش بینی نشده هستند. برای چنین گزینه هایی هم بهتر است سرمایه جداگانه ای در نظر گرفته شود تا در حین فعالیت با کمبود بودجه و به هم ریختگی مالی مواجه نشوید.

برآورد میزان سود کارخانه تولید بنزوئیک اسید

در تنظیم طرح توجیهی تولید بنزوئیک اسید، برای داشتن برآورد صحیح و دقیقی از سود تولیدی کارخانه نیاز به اطلاعات زیادی است. با داشتن اطلاعات دقیق، تعیین دقیق سود کارخانه تولیدی، قیمت تمام شده محصول، دوره بازگشت سرمایه و مدت زمان خواب سرمایه نیز قابل پیش بینی و برآورد خواهند بود.

برای کارخانه ای با سرانه تولید 22600 تن در سال، نرخ بازده داخلی در حدود 15.4 درصد می باشد. در این حالت به پنج سال و هشت ماه زمان برای بازگشت سرمایه زمان نیاز است. با انجام برنامه ریزی مالی دقیق تر و داشتن استراتژی های تولید و فروش به روز و پیشرفته، دوره بازگشت و خواب سرمایه کاهش پیدا خواهد کرد.

تجهیزات اولیه برای تولید بنزوئیک اسید

در تنظیم طرح توجیهی تولید بنزوئیک اسید دستگاه های زیر به عنوان تجهیزات مورد نیاز معرفی می شوند:

  • تعداد سه عدد راکتورهای فرآیند
  • تعداد 4 عدد برج فرآیند
  • حداقل 6 عدد تانک و مخزن ذخیره سازی
  • وجود حداقل 13 عدد مبدل حرارتی
  • وجود یک عدد کمپرسور
  • تعداد چهار عدد پمپ
  • دستگاه بسته بندی به تعداد لازم برای کارخانه

لازم به ذکر است که به این لوازم و دستگاه ها، تجهیزات آزمایشگاهی نیز اضافه می شود. واحد کنترل کیفی به منظور تست و بررسی کیفیت محصول به دست آمده و به کمک مواد اولیه، دستگاه ها و ابزار آزمایشگاهی این کار را با دقت بالا به انجام می رسانند.

پیشنهاد به مطالعه :  طرح توجیهی اسید سولفوریک ⭐️ جوهر گوگرد (گرید کانون+مطالعات)

بررسی واردات و صادرات بنزوئیک اسید در کشور

بر طبق آمار اعلام شده از طرف دولت، میزان بنزوئیک اسید وارد شده به کشور از سال 1392 از 123.000 کیلوگرم به 730.000 کیلوگرم در سال 1398 افزایش داشته است. این رشد نشان دهنده افزایش میزان تقاضای مصرف این ماده شیمیایی می باشد. توسعه زندگی شهری، بزرگتر و پیشرفته تر شدن صنایع، کاربرد این ماده شیمیایی را افزایش داده است.

به دلیل عدم تولید بنزوئیک اسید در حد نیاز و توسط تولیدکنندگان داخلی، دولت برای تامین نیاز صنایع خود مجبور به واردات این محصول شده است.  همه این ها یعنی خروج ارز از کشور و بیکار ماندن نیروهای با استعداد و اهل علم داخلی. با گذشت سال ها استفاده و شناخت بنزوئیک اسید، همانگونه که در نمودار شاهد هستید، هنوز هم خبری از صادرات این ماده شیمیایی در کشور ما نیست.

اخذ مجوز برای کارخانه تولید بنزوئیک اسید - طرح فنی

آیا تولید بنزوئیک اسید در کشور توجیه اقتصادی دارد؟

با توجه به گسترش صنایع و نقش موثر و پر رنگی که بنزوئیک اسید در صنایع غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی داشته و دارد، تولید بنزوئیک اسید از نیاز های اساسی کشور محسوب می شود. از آنجایی که در سال های اخیر شاهد افزایش چشمگیر واردات این محصول به داخل کشور بوده ایم، بهترین استراتژی دولت، حمایت و پشتیبانی از پتانسیل های داخلی برای تولید بنزوئیک اسید خواهد بود.

بدین ترتیب ارزی از کشور خارج نشده، به جوانان ایرانی پر و بال داده شده و افراد بیشتری نیز مشغول به کار خواهند شد. اگر در تولید بنزوئیک اسید به خودکفایی برسیم، به زودی در زمینه صادرات این محصول نیز حرفی برای گفتن خواهیم داشت. بنابراین، تولید بنزوئیک اسید در کشور توجیه اقتصادی دارد.

سفارش تنظیم طرح توجیهی تولید بنزوئیک اسید

چنانچه برای تاسیس کارخانه تولید بنزوئیک اسید و دریافت مجوز تاسیس آن به طرح توجیهی نیاز دارید، طرح فنی در کنار شماست. تیم حرفه ای طرح فنی به کلیه قوانین سرمایه گذاری تسلط کامل دارد.

به همین دلیل طرح توجیهی تولید بنزوئیک اسید را با جزئیات کامل آماده کرده و آن گونه به قلم تحریر در خواهد آورد که مورد تایید کلیه سازمان ها و ادارات مرتبط واقع شود. به کمک طرح فنی شما نه فقط از تجربه این مجموعه حرفه ای که از دو امتیاز ویژه دیگر نیز بهره مند خواهید شد، پنج ماه پشتیبانی رایگان و برگزاری یک جلسه مشاوره آنلاین رایگان.

برگزاری این جلسه آنلاین به هیچ وجه اجباری نبوده و به درخواست و صلاحدید صاحب طرح برگزارخواهد شد. در این جلسه در خصوص روال اخذ مجوز تاسیس کارخانه، مراحل دریافت وام از بانک ها و موسسات مالی و روش دریافت وثایق و ضمانت نامه های بانکی اطلاعات دقیق و مفیدی در اختیار صاحب طرح قرار خواهد گرفت. در پایان این جلسه هیچ گونه ابهام و سوالی برای موسس کارخانه باقی نخواهد ماند.

به این مقاله چه امتیازی میدهید؟

امتیاز

مجموع امتیازات

امتیاز کاربر: 4.87 ( 3 نتایج)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شروع گفتگو
1
سلام. طرح توجیهی نیاز دارید؟
سلام وقت بخیر
پشتیبان واتس‌اپ فعال است
در صورتی که شما به واتس‎اپ دسترسی ندارید میتوانید برای ثبت سفارش طرح توجیهی با شماره زیر تماس بگیرید.
0912-003-9088 کارشناس طرح توجیهی
پاسخگویی همه روزه از 7 صبح تا 24 شب